Coinbase Trading Bot en portefeuillebeheer

>

Dit artikel geeft een uitgebreid overzicht van portfoliobeheer voor Coinbase, samen met een discussie over de handelsbot die aan deze beurs koppelt om een ​​vereenvoudigde manier te bieden om uw portefeuille te automatiseren..

Aanvullende discussie over crypto-portfoliobeheer en automatisering is te vinden in een van onze andere recente artikelen hier. Vergeet niet om ook lid te worden van ons Telegram om op de hoogte te blijven van het laatste crypto-nieuws, uitwisselingsrecensies en technische marktanalyses.

Voordat we beginnen, is het belangrijk om volledig te begrijpen wat het betekent om een ​​cryptocurrency-portefeuille te beheren en hoe dit zich verhoudt tot handelsbots.

Beheer van cryptocurrency-portfolio’s

Op de cryptomarkt zijn er duizenden verschillende digitale activa. Elke cryptocurrency heeft zijn eigen unieke verkoopargumenten, use cases en functionaliteit. Wanneer mensen op de markt willen komen, zullen velen proberen een gevarieerde portefeuille te creëren om het neerwaartse risico van het aanhouden van een enkele cryptocurrency te verminderen.

De meeste mensen realiseren zich al snel dat het beheren van zo’n uiteenlopende reeks activa een aanzienlijke hoeveelheid werk is. Elk van deze activa kopen, ze op hardwareportefeuilles of beurzen houden en het in- en uitschakelen van posities omslachtig is.

Hier komen portfoliomanagementoplossingen ter discussie. Portfoliobeheeroplossingen stellen u in staat om uw uitwisselingsaccounts en hardwareportefeuillesaldi te koppelen aan één enkele applicatie die vervolgens de manier waarop u al uw activa beheert, kan vereenvoudigen.

Laten we ons bijvoorbeeld voorstellen dat u 10 verschillende cryptocurrencies bezit op Binance, 30 op Bittrex, 5 in een hardware wallet en 3 in een hot wallet op uw computer. Elk van deze kan worden aangesloten op een applicatie voor portfoliobeheer voor een compleet overzicht van uw portfolio.

Naast het bewaken van uw activa, zijn er ook applicaties waarmee u uw activa via de applicatie kunt verhandelen, zonder dat u elke keer dat u transacties wilt uitvoeren, afzonderlijk op elk van uw uitwisselingsaccounts hoeft in te loggen..

Handel in bots en automatisering

Nu we de bedoeling van portfoliobeheer begrijpen, kunnen we beginnen met het onderzoeken van de strategieën die gebruikelijk zijn voor het beheren en automatiseren van portefeuilles.

Over het algemeen zoeken mensen naar eenvoudige manieren om hun portefeuille te onderhouden. De meeste mensen willen niet elk wakker moment besteden aan het sleutelen aan een handelsinstrument om het perfect te laten werken. De tools die we gebruiken, moeten eenvoudig, vertrouwd en gericht zijn op de lange termijn.

In een van onze vorige artikelen hebben we de drie kernstrategieën besproken die worden gebruikt voor portfoliobeheer.

Deze strategieën zijn:

  1. Herbalancering van de portefeuille

  2. Gemiddelde dollar-kosten

  3. Slimme orderroutering

Elk van deze strategieën kan worden geautomatiseerd met handelsbots. Laten we echter, voordat we ingaan op de handelsbots, de functies voor portfoliobeheer bekijken die vandaag beschikbaar zijn op Coinbase Pro.

Coinbase Pro Portfolio Management

Coinbase Pro is steeds meer geïnteresseerd geraakt in portefeuillebeheer. Hoewel de kernproducten van Coinbase regelmatig opvallende fouten hebben doorgemaakt met producten en functies voor portfoliobeheer, zijn we van mening dat er nog steeds enorme kansen zijn voor hun team om de functies voor portfoliobeheer voor Coinbase Pro uit te breiden..

Laten we dieper ingaan op hun geschiedenis met portfoliobeheer.

Het Coinbase-team is onlangs gelanceerd “Portfolios” voor Coinbase Pro. Hierdoor kunnen gebruikers meerdere subaccounts op Coinbase Pro genereren. Deze subaccounts kunnen vervolgens allemaal afzonderlijk worden beheerd voor handel, rapportage en API-toegang.

Dat is niet het enige dat Coinbase in het verleden heeft uitgebracht om zich op portfoliobeheer te richten. In 2018 had Coinbase een van de grootste flops toen ze hebben hun indexfonds vrijgegeven. Eind 2018, Coinbase heeft de sluiting van het project al aangekondigd.

Slechts enkele maanden later kondigde Coinbase de lancering aan van Coinbase-bundels. Nu de markthype rond de voordelen van bundels een recordhoogte bereikte, was het een voor de hand liggende zet voor Coinbase om te proberen het momentum uit te spelen. Helaas slechts een paar maanden later, dat project is ook gesloten.

Dit zijn slechts enkele van de recente voorbeelden van Coinbase die zich bezighoudt met het veroveren van de markt voor portefeuillebeheer. Elke mislukking brengt hen dichter bij het begrijpen van de wensen van cryptohandelaren en de manier waarop ze hun geld willen beheren.

Waar is Coinbase Pro nu??

Coinbase Pro heeft nog steeds niet de handigste functies voor het opbouwen en beheren van diverse portfolio’s. Het vergt een aanzienlijke hoeveelheid tijd en energie om een ​​strategie te implementeren die op de lange termijn betrouwbaar is.

We verwachten dat dit in de toekomst zal veranderen, maar tot die tijd zullen we moeten vertrouwen op automatiseringstools van derden om ons portfoliobeheer te vereenvoudigen.

Shrimpy Portfolio Automation

Garnaal is een applicatie voor portfoliobeheer die de manier waarop u fondsen toewijst, strategieën automatiseert en uw portefeuille beheert, vereenvoudigt.

De kerntoepassing zorgt voor een betere controle over uw portefeuille door uw langetermijnstrategie actief te beheren. Gebruikers kunnen zorgvuldig een portfolio samenstellen dat voor hen werkt, het portfolio binnen enkele seconden over talloze beurzen verdelen en een strategie in de loop van de tijd automatiseren.

In eerdere secties hebben we strategieën besproken zoals het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille, het middelen van de dollarkosten en slimme orderroutering. Elk van deze strategieën wordt standaard ondersteund in Shrimpy. Dat maakt gebruikers vrij om hun tijd te besteden aan het onderzoeken van nieuwe activa of het leven van hun leven.

Experimenteer met de Shrimpy demo om alles te zien wat de applicatie te bieden heeft.

Extra lezen

Coinbase Laatste nieuws, informatie en recensies

Coinbase vs Kraken – welke uitwisseling is het beste om Bitcoin te kopen?

Hoe u een persoonlijk Coinbase-indexfonds maakt

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Hoe maak je een crypto-handelsbot met Python

Garnaal is een handelsbot die het beheer van cryptoportefeuilles vereenvoudigt. Door uw uitwisselingsaccount aan Shrimpy te koppelen, worden handige handelsfuncties ontgrendeld die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw cryptostrategie. Probeer het vandaag nog uit!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me