Coinberry Review: compleet Exchange-overzicht

In deze Coinberry-recensie zullen we een groeiende cryptocurrency-uitwisseling bekijken in Canada.

Coinberry vereenvoudigt het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor Canadese gebruikers. Het positioneert zichzelf ook als een zeer veilig en regelgevend alternatief voor veel beurzen die op de markt bestaan, en opent de deuren voor grote institutionele beleggers om mogelijk lid te willen worden..

De vraag blijft echter of Coinberry echt kan concurreren op de huidige drukke markt van crypto-uitwisselingen?

In deze uitgebreide beoordeling analyseren we de Coinberry-uitwisseling grondig, waarbij we de beveiligingsfuncties van hun tariefstructuur, stortings- en opnamemethoden en klantenondersteuning bespreken. We geven ook onze mening over de beste aspecten van de uitwisseling en manieren waarop we denken dat deze kan verbeteren.

Met dat gezegd, laten we erin springen.

Coinberry Overzicht

Coinberry is een Canadese cryptocurrency-exchange die in 2017 is ontwikkeld om het voor Canadezen gemakkelijk te maken om Bitcoin, Ethereum en Litecoin te kopen. Ze zijn gebaseerd op 320 Davenport Rd Toronto.

Mede-oprichters Andrei Poliakov en Evan Kuhn hebben de uitwisseling ontwikkeld om de leercurve te verminderen voor nieuwe mensen die betrokken raken bij het investeren in cryptocurrency.

Op Coinberry kunnen cryptocurrencies worden gekocht met een creditcard of betaalpas, via overschrijving of Interac-Transfer, een service waarmee u geld kunt overboeken tussen persoonlijke en zakelijke rekeningen bij deelnemende Canadese banken en andere financiële instellingen.

In totaal maken meer dan 250 financiële instellingen gebruik van Interact, inclusief alle grote banken in Canada. Dankzij de samenwerking kan Coinberry zich aansluiten bij 2.000 nationale handelaren, zoals Indigo, Sony, Adidas en Dell, om betalingen gemakkelijker te maken.

Coinberry werd onlangs de eerste Canadese beurs die werd toegevoegd aan de lijst met uitwisselingen op Ledger, een vooraanstaand hardwareportefeuillebedrijf.

Is Coinberry veilig?

Veiligheid is een bijzonder belangrijk punt voor Canadese cryptocurrency-gebruikers. Dit geldt vooral gezien de recente gebeurtenissen rond de QuadrigaCX-beurs. Tot december 2018 was dit de grootste beurs in Canada die onlangs ingestort.

Met dat gezegd zijnde, hoe doet Coinberry het??

Bankwezen en regelgeving

Ten eerste is Coinberry geregistreerd bij het Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada (FINTRAC) als een Money Service Business (MSB). Dit betekent dat de uitwisseling een reeks nalevingscontroles heeft moeten ondergaan voordat ze geld van klanten mochten accepteren.

Bovendien betekent een MSB-licentie dat Coinberry regelmatig KYC moet uitvoeren en ervoor moet zorgen dat alle klantaccounts boven boord zijn. Het betekent ook dat Coinberry het gemakkelijker zal vinden om stabiele bank- en betalingsverwerkingsoplossingen te krijgen.

Coinberry MSB-licentie

Coinberry MSB-licentie. Afbeelding via FINTRAC

Over stabiel bankieren gesproken, Coinberry heeft CDIC-verzekerd gescheiden bankieren. Dit betekent dat Coinberry werkt met Canadese Schedule I-banken die hen helpen de Canadese wetten na te leven. Een van de manieren waarop ze dit doen, is door bedrijfsfondsen en klantgelden op totaal verschillende rekeningen te houden.

Dit zorgt ervoor dat als de bankrekeningen van het bedrijf ooit zouden worden bevroren, dit geen invloed heeft op het geld van de klanten. Het gebruik van gescheiden bankrekeningen helpt ook om de tijd die nodig is om opnames te verwerken terug te brengen tot slechts 1 dag.

Het zou je ook verbazen te weten dat Coinberry een van de slechts 2 crypto-uitwisselingen in Canada is die met succes een audit van de financiële overzichten van een onafhankelijke derde partij heeft voltooid..

Exchange-beveiliging

Bitcoin-hacks en datalekken zijn een van de grootste bedreigingen waarmee bijna alle uitwisselingen worden geconfronteerd. Daarom is een van de belangrijkste vereisten waar we naar kijken een robuust cyberbeveiligingsprotocol wanneer we de veiligheid van een beurs analyseren..

Ten eerste worden Cryptocurrency-stortingen die aan Coinberry worden gedaan, doorgestuurd naar hiërarchische portefeuilles. Hiërarchische deterministische portefeuilles (of HD-portefeuilles) zijn digitale portefeuilles die automatisch een hiërarchische boomachtige structuur van privé / openbare adressen (of sleutels) genereren, waardoor het niet meer nodig is de gebruiker aan te spreken om ze zelf te genereren.

HD-wallets genereren adressen uit een enkele master seed met behulp van een variant van de standaard master seed key van 12 woorden, die het mogelijk maakt om automatisch een onbeperkt aantal nieuwe adressen aan te maken.

Coinberry Trust

Uittreksel uit Coinberry “Trust” Decleration “. Beeld Bron

Coinberry heeft ook portefeuilles met meerdere handtekeningen in koude opslag. Hierdoor hebben 2 leden van het executive team van Coinberry toegang tot het geld van de gebruiker, dus als er een vermist raakt, is het geld van de gebruiker nog steeds veilig (dus in wezen als een co-piloot met toegang tot dezelfde vluchtcontroles).

Ze beweren ook regelmatig penetratietests uit te voeren met de hulp van de beste cyberveiligheidsbedrijven in Canada. En, in het onwaarschijnlijke geval van een inbreuk, gebruiken ze een redundante database die kan worden hersteld naar de normale toestand als deze ooit wordt binnengedrongen

Gebruikersbescherming

In de meeste gevallen begint de frontlinie van beveiliging echter bij de gebruiker. Om hacks of inbreuken op individuele accounts aan de klantzijde te helpen voorkomen, heeft Coinberry ook een reeks beveiligingshulpmiddelen.

De eerste en belangrijkste hiervan moet mobiele tweefactorauthenticatie zijn. Als dit is ingeschakeld, moet u de accountaanmelding bevestigen via uw mobiele apparaat. Coinberry-servers worden gesynchroniseerd met de Google-authenticator die de unieke inlogcodes genereert.

Coinberry 2FA

De Google Authenticator koppelen aan Coinberry

Er zijn ook beschermingen voor klantgegevens en informatie. Zoals je zou verwachten, is er standaard SSL-codering om te voorkomen dat online snoops uw communicatie onderscheppen. Dit is vooral belangrijk als het gaat om uw wachtwoorden enz.

Ten slotte, als het gaat om uw persoonlijke gegevens, is dit gecodeerd met het OpenPGP-protocol. PGP (best goede privacy) is een coderingsprogramma dat cryptografische privacy en authenticatie biedt voor datacommunicatie.

Coinberry-vergoedingen

Het eerste dat opvalt op de website van Coinberry is de reclame voor 0% aanbetalingskosten, 0% opnamekosten en 0,5% handelskosten – zeer transparant.

Als we deze handelskosten nader bekijken, zijn ze ongeveer in lijn met de uitvoeringskosten die op andere Canadese beurzen in rekening worden gebracht. Ze zijn bijvoorbeeld iets meer dan de 0,4% quick buy-kosten bij Coinsquare, maar zijn iets minder dan de handelskosten bij BitBuy.

Coinberry-vergoedingen

Coinberry Pitch met 0 financieringskosten

Iets anders waar u bij Coinberry rekening mee moet houden, is dat zij de “Market Maker” voor de munten zijn. Dit betekent dat zij de tegenpartij zijn van uw handel en dus de prijs voor u zullen bepalen. Dit betekent dat de koop- / verkoopprijs hoger / lager kan zijn dan op een andere beurs.

Desondanks compenseert Coinberry dit in hun financierings- / opnamekosten.

Dit is misschien een van de weinige Canadese beurzen die gratis opnames en stortingen op CAD-financiering aanbiedt. Dit is een vrij belangrijk punt als je bedenkt dat de meeste stortingen / opnames bij andere beurzen gemiddeld 3% in één richting bedragen.

Met andere woorden, u betaalt bijna 6% in vergoedingen alleen door uw dollars op andere beurzen te krijgen en er vervolgens weer vanaf.

Het is natuurlijk belangrijk erop te wijzen dat er mogelijk kosten zijn die uw eigen financiële instelling voor de transactie in rekening brengt. Dit is vooral het geval als u ervoor kiest om uw creditcard te gebruiken om geld op uw account te storten.

Iets dat ook de moeite waard is om op te merken, is dat de “0% opnamekosten” alleen van toepassing zijn op fiat-opnames. U zult nog steeds een willekeurige miners-vergoeding moeten betalen voor het opnemen van crypto. Deze zijn echter minuscuul.

Dekking van activa

Momenteel worden er slechts drie cryptocurrencies aangeboden bij Coinberry en deze omvatten Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Coinberry-activa

Munten die op de beurs worden aangeboden

Dit is enigszins teleurstellend, aangezien de meeste concurrenten ten minste 5 munten hebben waaruit hun handelaren kunnen kiezen. Misschien is dit iets dat het Coinberry-team in een later stadium wil introduceren en zullen we onze ogen op hun nieuwsberichten houden.

Dit zou u er echter niet van moeten weerhouden om Coinberry nog steeds te gebruiken. Ze kunnen altijd worden gebruikt als een betaalbare CAD “Fiat Gateway” om Bitcoin te bemachtigen. U kunt dit vervolgens overboeken naar andere internationale beurzen zoals Binance om de rest van uw munten te kopen.

Klantenservice

Een van de belangrijkste overwegingen voor elke cryptocurrency-handelaar is ongetwijfeld klantenondersteuning. Dit is vooral het geval als u meer urgente vragen heeft die tijdig moeten worden beantwoord.

Iets dat we heel welkom vonden op Coinberry, is hun hotline-telefoonnummer, dat is 1 (888) 997-6544. Dit is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur EST. Het is altijd fijn om te weten dat u iemand kunt bellen en spreken als u problemen heeft met uw account.

Als u niet wilt bellen, kunt u hen eenvoudig een bericht rechtstreeks op de website of e-mail sturen [email protected]. Of u kunt gebruik maken van hun contactpagina en hen een vraag sturen (probeer zo specifiek mogelijk te zijn).

Als uw vraag routinematiger van aard is en niet uniek is voor uw account, heeft Coinberry natuurlijk ook een FAQ pagina voor het beantwoorden van basisvragen, zoals ‘Hoe geld financieren met e-overschrijving?’ ‘Hoe kan ik cryptovaluta kopen met Canadese dollars?’ ‘Hoe kan ik cryptovaluta opnemen?’ enz..

De laatste aanloophaven om de centrale te bemachtigen is via hun talrijke sociale media-accounts. U kunt ze bijvoorbeeld een bericht sturen Facebook of hun Twitter.

Coinberry-registratie

Als je hebt besloten dat je Coinberry een kans wilt geven, dan moet je een account aanmaken. Druk op de knop “aanmelden” rechtsboven in het scherm en u wordt gevraagd om een ​​e-mailadres en een wachtwoord.

Coinberry-registratie

Details vereist voor Coinberry-registratie

U kunt ook een verwijzingscode toevoegen als u door een vriend naar de site bent verwezen. De uitwisseling biedt een verwijzingsbeloningsprogramma waar je $ 20 kunt verdienen voor het uitnodigen van vrienden om zich aan te melden, maar alleen als ze $ 50 ruilen.

Zodra u op “Verzenden” klikt bij het aanmelden, moet u uw e-mail bevestigen. Na bevestiging moet u een veilig telefoonnummer toevoegen om 2-factor authenticatie in te schakelen en uw account te beschermen.

Helaas voor die handelaren die liever anonieme accounts beheren, is Coinberry dat wel niet voor jou. Dit komt door hun wettelijke licenties die ze een aantal KYC-controles op hun handelsaccounts moeten uitvoeren.

Verificaties en KYC

Coinberry voldoet volledig aan de vereisten van FINTRAC tegen het witwassen van geld en Know-Your Customer. Dit betekent dat accountverificatie vereist is om gebruikers te laten beginnen met het storten van geld.

Er zijn 2 manieren waarop nieuwe klanten kunnen worden geverifieerd:

 1. Onmiddellijke verificatie: Gebruikers voeren hun accountgegevens in en de KYC / AML-partners van Coinberry zullen hun identiteit verifiëren. Dit zijn meestal kredietbeoordelingsbureaus die informatie hebben over uw financiële geschiedenis
 2. Handmatige verificatie: Als u de onmiddellijke verificatie niet doorstaat. Coinberry heeft meer verificatiedocumenten nodig om het proces te voltooien, zoals een door de overheid uitgegeven foto-ID en een bewijs van adres.

Coinberry onmiddellijke verificatie

Persoonlijke vragen vereist voor onmiddellijke verificatie

Als handmatige verificatie de enige route is die voor u beschikbaar is, moet u een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs uploaden. Coinberry kan de volgende soorten identiteitsdocumenten accepteren:

 • Canadees paspoort
 • Canadees rijbewijs
 • Permanente verblijfskaart
 • Provinciale of territoriale identiteitskaart
 • Status Indiase kaart

Als bewijs van adres moet u een van de volgende zaken opgeven:

 • Energierekening (elektriciteit, water, telefoon, internet)
 • Investeringsrekeningafschriften (RRSP, GIC)
 • T4-verklaring
 • Verklaring Canada Pension Plan (CPP)
 • Onroerende voorheffing afgegeven door een gemeente
 • Provinciaal afgegeven kentekenbewijs
 • CRA-documenten of verklaring van overheidsuitkeringen

Nadat u deze documenten heeft ingediend, moet Coinberry deze handmatig verifiëren, wat overal kan duren een tot drie werkdagen.

Op basis van de strenge eisen die Coinberry stelt, kunnen we zien dat de beurs zichzelf heel erg probeert te positioneren als Coinbase of Gemini; een volledig conforme service die particuliere en institutionele beleggers kunnen gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat ze aan de verkeerde kant van de overheidsvoorschriften staan.

Financiering / opnames

Als uw account helemaal is ingesteld en volledig is geverifieerd, moet u geld op uw account storten. Er zijn een aantal financieringsopties die variëren op basis van individuele stortingslimieten en verwerkingstijd.

Misschien is de goedkoopste en snelste manier om geld op je account te storten het gebruik van cryptocurrency.

Bitcoin & Ethereum

Als je al BTC of ETH bij de hand hebt en je wilt geld op je account storten, dan kun je een cryptocurrency-overdracht starten. Helaas voor die gebruikers die LTC bij de hand hebben, heeft Coinberry dit nog niet in hun financieringsfunctionaliteit ingebouwd.

Om het adres te krijgen waarnaar u het geld kunt sturen, moet u een adres genereren. U kunt dit doen in uw accountgedeelte onder het gedeelte “Fondsrekening”. Hier moet u “crypto” selecteren en vervolgens BTC of ETH.

Iets waar we behoorlijk verrast door waren, is het feit dat Coinberry unieke eenmalige adressen gebruikt voor die gebruikers die met crypto financieren. Dit betekent dat Coinberry u helpt uw ​​transactiegeschiedenis te beschermen door adressen niet opnieuw te gebruiken.

Maar omdat dit een eenmalig adres is, moet je dat zijn zeker nooit tweemaal naar hetzelfde adres verzenden. Zodra u heeft bevestigd dat u het bovenstaande begrijpt, zullen zij u het eenmalige adres geven.

Bitcoin-adres Coinberry

Generatie van een eenmalig BTC-adres bij Coinberry

U kunt dan het adres dat u heeft gegenereerd kopiëren of u kunt de QR-code gebruiken in een soort mobiele portemonnee. De transactie moet eerst via het netwerk worden gepropageerd voordat deze in uw saldo wordt weergegeven. U kunt dit volgen op het blockchain.

Opnames werken op een vergelijkbare manier, waarbij u “opnames” in uw account selecteert. Hier zullen ze u vragen om uw offline BTC- of ETH-adres waar u de transactie naartoe wilt sturen. U moet ook uw wachtwoord invoeren om de transactie correct te verifiëren.

Dit wordt gevolgd door een laatste stap waarin u wordt gevraagd om de opname te bevestigen. De uitbetalingstijden kunnen variëren, afhankelijk van of Coinberry het vereiste geld heeft opgeslagen in hun “hot wallet”. Dit duurt meestal niet langer dan een paar uur.

Canadese dollar (CAD)

Als u uw account liever met uw fiat wilt financieren, heeft u nogal wat opties. Deze omvatten via Interac e-Transfer, creditcard en bankoverschrijving. Hieronder staan ​​de limieten en verwerkingstijden voor deze respectieve methoden.

Minimum Maximaal Verwerkingstijd
Interac e-Transfer $ 50 $ 10.000 Maximaal 3 uur
Kredietkaart $ 1 $ 500 Onmiddellijk
Overschrijving $ 10.000 $ 500.000 Maximaal 1 werkdag

Uit het bovenstaande blijkt dat creditcardfinanciering de snelste optie is, aangezien deze onmiddellijk plaatsvindt. Dus als u zin ​​heeft om te handelen en zo snel mogelijk geld op uw rekening moet krijgen, dan is dit misschien iets voor u.

Dit is echter misschien niet de optimale oplossing, aangezien er vrij lage limieten zijn voor kaartfinanciering. U moet er ook rekening mee houden dat kaartbetalingen veel duurder zijn dan andere vormen, aangezien externe verwerkers en uw bank u mogelijk onredelijke kosten in rekening brengen.

Misschien is uw beste gok via een Interac E-transfer. Dit komt neer op de snelheid waarmee ze bij de ontvangende bank aankomen en de kosten die ermee gemoeid zijn.

E-Transfer (online of mobiel bankieren) is een van de eenvoudigste manieren om geld op uw Coinberry-account te storten. Het enige dat u nodig heeft, is een Canadese bankrekening die E-Transfer ondersteunt. Hier zijn enkele van de financiële instellingen die u kunt gebruiken:

 • BMO
 • CIBC
 • RBC Royal Bank
 • Scotia bank
 • TD Canada Trust
 • Tangerine (overboeking via e-mail wordt niet ondersteund)
 • Voor de volledige lijst met ondersteunde instellingen, bekijk het Interac-pagina

U kunt in 2 stappen geld op uw account storten met E-transfer:

 1. Voeg Coinberry toe als begunstigde
  • Naam ontvanger & Achternaam: Coinberry Limited
  • E-mail: [email protected]
  • Volg de instructies in uw Coinberry-account voor de beveiligingsvraag- en antwoordvelden.
  • Fondsrekening: Voer het bedrag in waarmee u geld op uw Coinberry-account wilt storten. Het minimale financieringsbedrag is $ 50 en het maximale financieringsbedrag is afhankelijk van uw financiële instelling (meestal tussen $ 3000 en $ 5000).

  Interac financiert Coinberry

  Interac-formulier voor financieringsrekening met CAD

  Zodra de betaling is bevestigd, moet deze binnen 3 uur op uw handelsaccount worden bijgeschreven.

  Als u geld gaat financieren met een overboeking, moet u de bedradingsinstructies voor de Coinberry-bankrekening noteren. U moet ook uw Coinberry-accountnummer als referentie gebruiken.

  Houd er rekening mee dat de overboeking afkomstig moet zijn van een rekening die op dezelfde naam staat als waarmee u bent geverifieerd. Daarom kun je het niet maken overdrachten door derden in of uit uw account.

  Als het gaat om fiat-opnames, heeft Coinberry de volgende informatie over opnametijden en limieten:

  Minimum Maximaal Verwerkingstijd
  Interac e-Transfer $ 50 $ 10.000 Maximaal 1 werkdag
  Overschrijving $ 10.000 $ 500.000 Maximaal 1 werkdag

  Om geld op te nemen met e-overschrijving, selecteert u de ‘E-overschrijving’ knop en voert u het gewenste bedrag in dat u wilt opnemen. Het minimale opnamebedrag van de Canadese dollar is $ 100

  Zodra u op doorgaan klikt, krijgt u een bevestigingsbericht om u te laten weten dat de opname binnen drie uur tot twee werkdagen zal worden verwerkt.

  Coinberry-handelsplatform

  Het handelsplatform van Coinberry is meer gericht op investeerders en beginnende handelaren dan op meer gevorderde daghandelaren. Dit betekent dat de interface een stuk eenvoudiger is (er is dus geen margehandel of mogelijkheid om handelsgrafieken te bekijken).

  Nadat uw account is geverifieerd en u klaar bent om te beginnen met handelen, ziet u eerst de knoppen om Bitcoin, Ethereum of Litecoin te kopen en verkopen. Dit is de onmiddellijke aankoop van crypto rechtstreeks bij Coinberry.

  Coinberry-handelsplatform

  Gebruikersinterface van de centrale

  Om Bitcoin te kopen, klikt u eenvoudig op het Bitcoin-pictogram en voert u vervolgens de hoeveelheid CAD in die u wilt uitgeven om BTC te kopen.

  Zodra u op ‘volgende’ klikt, wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u moet selecteren waarmee u uw BTC wilt kopen; CAD, creditcard of betaalpas.

  Als u CAD selecteert en u heeft nog geen saldo op uw account, moet u geld op uw account storten met E-overschrijving, bankoverschrijving of creditcard.

  Als je Creditcard of Debit Card selecteert (in het vorige menu), moet je eerst je bankrekening koppelen aan je Coinberry-account om fraude te voorkomen.

  Zodra u voor uw Bitcoin heeft betaald, wordt uw saldo weergegeven op het dashboard van de site.

  Kortsluiting

  Iets dat we vrij uniek vonden aan het Coinberry-platform, was de mogelijkheid om een ​​actief short te verkopen. We hebben deze functionaliteit op geen enkele andere Canadese beurs gezien.

  Voor degenen die niet al te bekend zijn met de term, is short selling het overeenkomen om het actief op een bepaald moment in de toekomst te verkopen tegen een vooraf bepaalde prijs. Het doel van een shortverkoper is om overeen te komen om te verkopen tegen toekomstige prijzen die hoger zijn dan de spotprijs op dat moment zal zijn.

  In wezen hoopt de handelaar dat de prijs van het actief daalt.

  Coinberry Short Selling

  Short selling bestelformulier op Coinberry

  De short selling-functie van Coinberry is echt vrij eenvoudig en maakt bestellen met één klik mogelijk. Dit maakt het zo veel beginnersvriendelijker dan de short selling-procedures die beschikbaar zijn op meer geavanceerde margehandelsplatforms.

  Evenzo is dit, in tegenstelling tot de margehandelsplatforms, short selling zonder hefboomwerking. U moet de volledige kosten van de positie van tevoren betalen om de positie te financieren.

  Coinberry mobiele app

  Voor degenen onder u die onderweg crypto willen kopen / verkopen, zult u blij zijn te weten dat Coinberry hun eigen mobiele app heeft die beschikbaar is in zowel Android als iOS.

  De gebruikersinterface is aantrekkelijk, eenvoudig en intuïtief. In tegenstelling tot de websiteversie ziet u een kaartweergave voor de prijs van BTC, ETH en LTC. Een extra functie van de mobiele app die de website niet heeft, is de mogelijkheid om munten of CAD naar andere accounts te sturen.

  Coinberry mobiele app

  Screenshots van mobiele applicaties

  De mobiele app lijkt goed ontworpen te zijn voor gebruikers die niet alleen onderweg willen investeren, maar ook hun cryptocurrencies willen uitgeven bij handelaars of waar dan ook die ze accepteert. De mogelijkheid om crypto te verzenden en de streepjescode te scannen als een unieke mobiele functie, zou Coinberry-gebruikers moeten helpen om hun cryptocurrency-fondsen niet alleen als een winkel van waarde, maar ook als een ruilmiddel te zien.

  We besloten om in het Google Play store om te zien wat gebruikers in de recensies over de app zeiden. Deze lijken over het algemeen vrij positief te zijn en gebruikers hebben vergelijkbare opmerkingen over de simplistische interface.

  Er zijn nogal wat suggesties die gebruikers hebben gegeven om de functionaliteit van de apps te verbeteren, die allemaal goed worden ontvangen. Het is zeer bemoedigend om te zien dat de ontwikkelaars van Coinberry “op de hoogte zijn” en snel reageren op deze vragen. Ze houden ook rekening met hun suggesties terwijl ze verdere updates voor de app pushen.

  Leden van het team

  Transparantie van oprichters en teamleden is iets dat vaak schaars is als het gaat om cryptocurrency-uitwisselingen. Het is daarom best verfrissend om te zien hoe prominent Coinberry hun teamleden laat zien.

  Coinberry-teamleden

  Enkele teamleden

  Er zit inderdaad een behoorlijk indrukwekkende mix van individuen achter de uitwisseling en ze omvatten het volgende:

  • Evan Kuhn – Mede-oprichter. Kuhn omschrijft zichzelf als een “levenslange ondernemer”. Hij begon op de commerciële onroerendgoedmarkt in Toronto met een focus op het herpositioneren van gebouwen voor gemengd gebruik en bouwde een bedrijf op met miljoenen dollars voordat hij 30 werd..
  • Andrei Poliakov – Andrei is een doorgewinterde ondernemer die eerder verschillende start-ups heeft gelanceerd en geleid met een sterke focus op implementatie en strategieontwikkeling in een vroeg stadium. Hij brengt +10 jaar ervaring op het gebied van operaties en strategieontwikkeling met zich mee in verschillende bedrijfsomgevingen bij toonaangevende multinationals over de hele wereld
  • Dimitri Giller – Operationeel hoofd. Giller heeft eerdere ervaring als manager bij JP Morgan & Chase en Rogers Bank
  • Diogo Biazus – Hoofdontwikkelaar. De eerdere ervaring van Biazus omvatte het helpen ontwikkelen van code voor verschillende Braziliaanse en Canadese startups, waaronder Nulogy, Mitre Media en Catarse.

  Alle bovenstaande informatie is afkomstig van hun openbare gekoppelde profielen, die u eenvoudig zelf kunt verifiëren op Coinberry’s over ons pagina.

  Gebieden voor verbetering

  Hoewel er veel dingen waren die we leuk vonden aan de uitwisseling, waren er ook enkele verbeterpunten.

  Coinberry heeft bijvoorbeeld zeer beperkte opties voor muntdekking. Nu grote spelers zoals Coinbase verschillende Altcoins aan hun selectie hebben toegevoegd, zou Coinberry op zijn minst alle top 10 munten van de muntmarktkapitaal moeten verhandelen. Het aanbieden van meer cryptocurrencies is de gemakkelijkste manier voor de beurs om het handelsvolume te vergroten en meer inkomsten te genereren.

  Het toevoegen van meer munten zal ook helpen om de Canadese markt kennis te laten maken met de verschillende Altcoins die er zijn, waardoor ze kunnen profiteren van small-cap munten die veel grotere prijsbewegingen maken dan Bitcoin, Ethereum of Litecoin..

  We denken ook dat, hoewel het handelsplatform is ontworpen voor beginnende handelaren, het andere geavanceerde functies en functionaliteit mist. Ze zouden moeten overwegen om een ​​ietwat geavanceerder secundair platform toe te voegen voor die gebruikers die op een professionelere manier willen handelen.

  Ten slotte moet Coinberry mondiaal denken (of op zijn minst continentaal) willen het een dominante kracht op de markt worden. De waardepropositie ervan als een uitwisseling met lage kosten voor nieuwe cryptocurrency-handelaren kan nog steeds erg aantrekkelijk zijn voor segmenten van de Amerikaanse markt waar Coinbase en andere grote Amerikaanse crypto-uitwisselingen niet in het nauw zijn gedreven (zoals de noordelijke staten die grenzen aan Canada).

  Gevolgtrekking

  Coinberry is een geweldige uitwisseling om te gebruiken voor nieuwe cryptocurrency-investeerders die in Canada wonen. Het biedt alle basisfuncties die u nodig heeft, inclusief de mogelijkheid om 3 van de meest populaire cryptocurrencies (Bitcoin, Ethereum en Litecoin) te kopen en verkopen, geld te storten of op te nemen uit meerdere bronnen (E-Transfer, Creditcard / debetkaart, Bankoverschrijving ) en handel met beperkte tot geen kosten.

  De markt voor cryptocurrency breidt zich snel uit, en daarom moet Coinberry manieren bedenken om zich te onderscheiden van de vele beurzen die de markt vandaag domineren. Het voordeel van Coinberry lijkt de nadruk te zijn op hoge beveiliging en naleving van de regelgeving.

  Hoewel er een paar dingen waren waarvan we dachten dat ze moesten worden verbeterd, zijn de meeste relatief eenvoudig aan te pakken. Het team van Coinberry lijkt echt open te staan ​​voor suggesties en als genoeg handelaren telegraferen, kunnen ze overwegen om het op te nemen.

  Nu de markt bijvoorbeeld relatief rustig is, zou het voor Coinberry logisch zijn om zich te concentreren op het uitbreiden van zijn lijst van verhandelbare activa en om samen te werken met strategische partners die kunnen helpen bij het bereiken van acceptatie door institutionele beleggers..

  Dus, is Coinberry de uitwisseling voor jou?

  Als u op zoek bent naar een beurs op instapniveau met lage kosten, sterke beveiliging en een gerenommeerd managementteam, dan is dit misschien iets voor u.

  Uitgelichte afbeelding via Coinberry

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me