Coinsmart Review: compleet Exchange-overzicht

Coinsmart is een relatief nieuwe Canadese cryptocurrency-uitwisseling die in juli 2018 zijn deuren opende.

Ze proberen door te breken op de markt door een uitwisselingsoplossing te bieden die veel van de uitdagingen waarmee handelaren in Canada worden geconfronteerd, zal aanpakken. Deze omvatten zaken als verouderde financieringsoplossingen voor accounts en gecompliceerde handelsplatforms.

Maar kun je zo’n nieuwe uitwisseling echt vertrouwen?

In deze Coinsmart-recensie zullen we proberen die vraag te beantwoorden. We zullen u alles geven wat u moet weten over de beurs, inclusief hun beveiligingsprotocollen, financiering, vergoedingen, handelstechnologie en klantenondersteuning.

Coinsmart Overzicht

Coinsmart is een andere in Toronto gevestigde beurs en ze hebben kantoren in de stad. Het werd opgericht door Justin Hartzman en Jeremy Koven. Ze werkten allebei bij Needls en WeSellYourSite.

WeSellYourSite was een makelaarsdienst voor websites en Needls is een digitaal marketingbureau. Het Coinsmart-team heeft ook de hersenen van Edmund Lau aangeboord als technisch adviseur. Hij was de CTO van DealTap en WorldGaming.

Coinsmart is eigenlijk bedacht vanwege de moeilijkheden waarmee deze oprichters werden geconfronteerd toen ze cryptocurrencies verhandelden op andere beurzen. Deze omvatten zaken als complicaties bij de financiering van Fiat en trage verificatietijden.

Ze ontdekten ook dat de andere uitwisselingsopties behoorlijk ingewikkeld waren en niet goed geschikt voor degenen die nieuw zijn in de handel in cryptocurrency. Daarom begonnen ze aan het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke uitwisseling met een ‘persoonlijk tintje’.

Is Coinsmart veilig?

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen die Canadese crypto-investeerders zichzelf stellen. Het is pas onlangs dat QuadrigaCX (voorheen de grootste van Canada) ten onder ging vanwege gebrek aan liquiditeit en een aantal andere twijfelachtige factoren.

Bovendien is de recente geschiedenis bezaaid met voorbeelden van uitwisselingen die zijn gehackt en waarbij de munten / gegevens van de klant zijn gestolen. Wanneer u een centrale kiest om te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze over de juiste beveiligingsprotocollen beschikt.

Dus, hoe doet Coinsmart het??

MSB-licentie

Coinsmart heeft een Money Service Business (MSB) -licentie die is uitgegeven door FINTRAC. FINTRAC is de Canadese overheidsinstantie die financiële informatie verzamelt, analyseert, beoordeelt en openbaar maakt. Het Coinsmart-licentienummer is M18755033.

Coinsmart MSB-licentie

De Coinsmart MSB-licentie. Afbeeldingsbron: FINTRAC

Dit is om een ​​aantal redenen gunstig.

Ten eerste moet Coinsmart, om deze licentie te krijgen, een aantal compliance-stappen hebben doorlopen die FINTRAC vereist. Dit betekent dat ze tal van aspecten van hun bedrijf aan de toezichthouder moeten melden, die vervolgens moeten worden afgetekend.

Ten tweede betekent dit dat er een standaard is voor doorlopende rapportage waaraan Coinsmart zich moet houden als ze hun licentie willen behouden. Deze omvatten zaken als consistente KYC-controles en financiële rapportage.

Ten slotte betekent het dat Coinsmart in staat is om belangrijke relaties te onderhouden met banken en betalingsverwerkers. Met een MSB-licentie werken deze partners veel vaker met een cryptocurrency-uitwisseling.

Muntenopslag

Zoals standaard bij de meeste beurzen tegenwoordig, hanteert Coinsmart een protocol voor koude opslag van munten. Dit betekent dat het merendeel van hun munten offline wordt bewaard, waardoor het voor hackers onmogelijk is om toegang te krijgen tot de munten.

Om de dagelijkse zaken op de beurs te vergemakkelijken, zullen ze een minimum aantal munten in hun “hot wallets” bewaren. Ze zullen waarschijnlijk ook multi-signature-technologie gebruiken om munten van hun koude opslag naar hun warme portemonnee en terug te verplaatsen.

Ongeacht het muntbeheerprotocol bij Coinsmart, is het niet aan te raden om grote hoeveelheden munten op een beurs aan te houden. De optimale oplossing is om de controle te hebben over uw eigen privésleutels.

Communicatie-encryptie

Zoals tegenwoordig standaard bij de meeste financiële websites, heeft Coinsmart volledige SSL-codering op hun site. Dit betekent dat alle communicatie die u op hun site verzendt, evenals uw wachtwoordgegevens, niet kunnen worden onderschept door online snoops.

CoinsmartSSL

SSL-hangslot voor Coinsmart-platform

Bovendien kan dit een behoorlijk handig hulpmiddel zijn voor de gebruiker wanneer ze inloggen op sites die vatbaar zijn voor hacking en phishing-aanvallen. Volledige SSL-codering betekent dat u een hangslot in de browser te zien krijgt.

Als u zich toevallig aanmeldt op een site die hetzelfde domein heeft als Coinsmart, maar er is geen SSL-hangslot, betekent dit dat een hacker u probeert te misleiden om informatie aan een phishing-site te verstrekken. Zo Pas op van deze indicator.

Beveiliging aan gebruikerszijde

De meeste zekerheid waarop u kunt hopen, begint natuurlijk bij uw eigen accountbeheer. U zult een sterk wachtwoord willen hebben waarvoor Coinsmart een handige generator heeft. Als je hiervan gebruik gaat maken is het verstandig om het wachtwoord offline te genereren.

Maar zelfs als uw wachtwoord op de een of andere manier van u is gelekt of phishing is, zullen tweefactorauthenticaties onbevoegde toegang stoppen. Dit maakt gebruik van de Google authenticator-app die u kunt downloaden van de iOS-winkel evenals Google Play.

2FA is een extra beveiligingsfunctie die wordt aangeboden en die niet standaard is ingeschakeld. We raden u aan om dit in te schakelen op het moment dat u een account heeft aangemaakt en met een gerust hart te handelen.

Coinsmart Activa

Er lijkt een redelijk aanbod aan cryptocurrency-activa beschikbaar te zijn op Coinsmart, dat grotendeels in lijn is met andere in Canada gevestigde beurzen.

Crypto-activa op Coinsmart

Activa beschikbaar op Coinsmart

Hieronder vindt u een volledige lijst van de munten die beschikbaar zijn op het moment van de beoordeling:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Rimpel (XRP)
 • Bitcoin Cash ABC (BCH)
 • Monero (XMR)
 • Dash (DASH)

Wat interessant is, is dat zij de eerste in Canada gevestigde beurs zijn die XMR / CAD-paren aanbiedt. Hoewel Kraken Monero op hun beurzen aanbiedt, zullen gebruikers eerst Bitcoin met hun Fiat CAD moeten kopen om het in handen te krijgen..

Coinsmart heeft verklaard dat ze binnenkort andere munten zullen toevoegen, waaronder EOS, Stellar, NEO, IOTA en OMG. Het is interessant dat ze Ethereum Classic (ETC) niet overwegen, gezien de technische overeenkomsten met Ethereum. Misschien is dit iets dat ze op een later tijdstip kunnen opnemen.

Coinsmart-vergoedingen

Vergoedingen zijn enorm belangrijk voor de cryptohandelaar. Het zijn niet alleen die hoofdvergoedingen die hun winstgevendheid op lange termijn kunnen beïnvloeden, maar het zijn ook die verborgen soorten waarvan u zich niet onmiddellijk bewust bent. Transparantie over vergoedingen is voor ons een heel belangrijke vereiste.

Laten we dieper ingaan op het vergoedingsschema bij Coinsmart.

Handelskosten

Ze hebben een eenvoudige structuur voor handelskosten die is vastgesteld op een vast tarief van 0,3% voor alle afzonderlijke transacties. Dit zijn transacties die worden uitgevoerd tussen Canadese dollars en elke cryptocurrency of tussen Bitcoin (BTC) en elke cryptocurrency.

Met andere woorden, alle BTC- en CAD-transacties worden in rekening gebracht tegen 0,3%.

Voor alle andere soorten cross-cryptotransacties brengt Coinsmart kosten in rekening 0,6%. Dus als u bijvoorbeeld handelt in ETH / LTC of een andere crypto-combinatie waarbij geen Bitcoin betrokken is, wordt 0,6% in rekening gebracht. Dit is logisch, aangezien het hetzelfde bedrag is dat u in rekening wordt gebracht als u bijvoorbeeld uw ETH naar BTC en vervolgens uw BTC naar LTC converteert..

Deze kosten lijken redelijk in vergelijking met de andere Canadese cryptobeurzen. Hoewel het iets hoger is dan de geavanceerde handelskosten van Coinsquare, is het minder dan de vaste nominale kosten op beurzen zoals BitBuy.

Financieringskosten

De stortingskosten die u in rekening worden gebracht, zijn afhankelijk van het type financiering dat u gebruikt. Als u uw account financiert in cryptocurrencies, worden er geen kosten in rekening gebracht voor de inkomende transactie.

Als u geld gaat financieren met CAD, wordt 2,5% in rekening gebracht voor zowel een bankcheque als voor Interac. Als u echter een bankoverschrijving doet, is de vergoeding slechts 1%. Ze zullen ook creditcard- en Flexepin-financiering introduceren met respectievelijk 10% en 3% kosten.

Hoewel de vergoeding van 10% voor creditcards exorbitant lijkt, komt dit waarschijnlijk door de kosten die de betalingsverwerker in rekening brengt. Hoewel het een veel hogere vergoeding is dan internationale uitwisselingen zoals Bitstamp, is het hetzelfde als andere Canadese uitwisselingen die kaartfinanciering aanbieden.

Opnamekosten

Als het gaat om het opnemen van uw crypto, zal Coinsmart u een kleine vergoeding in rekening brengen. Dit is geen vergoeding die door de beurs wordt ingenomen, maar wordt gebruikt om mijnwerkers te betalen via transactiekosten. Terwijl andere beurzen deze kosten aanpassen op basis van netwerkomstandigheden, heeft Coinsmart ze opgelost.

Crypto-opnamekosten Coinsmart

Netwerkkosten voor Cryptocurrency Opname bij Coinsmart

Als u CAD gaat opnemen, betaalt u 2% verwerkingskosten. Dit is ongeacht de opnamemogelijkheid die u kiest (elektronische overboeking of bankoverschrijving).

Slimme garantie

Iets dat we best interessant vonden in het aanbod van Coinsmart was hun “Smart Guarantee”. Dit is in wezen een belofte van de beurs om uw storting en verificatie binnen een bepaalde periode te verwerken. Deze zijn hieronder:

 • Kredietrekening op dezelfde dag als ontvangen gelden
 • Als u Fiat naar hun bank stuurt, wordt uw storting binnen 5 werkdagen verwerkt
 • Verifieer account dezelfde dag

De garantie is aantrekkelijk, want als ze er niet aan kunnen voldoen, zullen ze u de transactiekosten terugbetalen. Hier zijn natuurlijk bepaalde kanttekeningen bij. Je moet ervoor zorgen dat je aan een aantal andere eisen voldoet, zoals het verstrekken van de juiste informatie en documenten. U kunt alle voorwaarden lezen hier.

Als u denkt dat u een vergoeding verschuldigd bent omdat zij niet aan deze garantie hebben voldaan, moet u hen binnen 3 werkdagen na het ontstaan ​​van de claim een ​​e-mail sturen. U kunt dit doen via hun ondersteunings-e-mail op [email protected]

Aanmelden & Verificatie

Als je hebt besloten dat je Coinsmart eens wilt proberen, moet je je aanmelden en een account aanmaken. Ze hebben uw volledige naam, e-mailadres, wachtwoord en een eventuele promotiecode nodig (meer hierover in het verwijzingsgedeelte).

Aanmeldingsformulier op Coinsmart

Coinsmart eerste registratieformulier

Nadat je je hebt aangemeld, zullen ze je vragen om je account te bevestigen met een link die ze naar je e-mail hebben gestuurd. Zodra dat is bevestigd, kunt u weer inloggen op uw account en de verificatiestappen voltooien.

Account verificatie

Aangezien Coinsmart een MSB is die wordt gereguleerd door FINTRAC, zijn ze verplicht om verplichte KYC voor hun gebruikers te voltooien. Dit betekent dat ze uw identiteit en adres moeten bevestigen om u te laten beginnen met handelen.

Hoewel dit vervelend kan zijn voor die handelaren die graag anoniem handelen, zijn er geen andere Canadese beurzen die niet-geverifieerde handelsaccounts aanbieden. Als dit iets is waar u onvermurwbaar over bent, moet u een offshore-beurs zoals Binance overwegen.

De eerste stap voor verificatie is om uw telefoonnummer te bevestigen. Ze sturen je een sms met een verificatiecode. Zodra dit is gebeurd, kunt u doorgaan met de identiteitsverificatie.

Om de verificatie te versnellen, maakt Coinsmart gebruik van de diensten van derden die door Equifax worden aangeboden. Equifax is een kredietrapportagebedrijf dat mogelijk over financiële informatie over u beschikt die zij kunnen gebruiken om uw identiteit te verifiëren.

Als ze uw identiteit niet uit de Equifax-database kunnen halen, moeten ze uw identiteitsdocumenten handmatig indienen. Ze hebben een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs nodig, evenals een bewijs van adres (energierekening).

Coinsmart KYC Docs

Documenten die nodig zijn voor Coinsmart-verificatie

Om te bevestigen dat u het inderdaad bent die deze documenten probeert in te dienen, is het ook nodig dat u een selfie maakt terwijl u deze naast uw gezicht houdt met een stuk papier waarop staat “Coinsmart”. Het moet ook zijn ondertekend met uw handtekening en de datum van vandaag hebben.

Coinsmart-financiering & Intrekking

Zodra u een account heeft dat klaar is voor gebruik, wilt u deze waarschijnlijk financieren. Financiering kan worden gestart in de portemonnee sectie van uw account. U selecteert de portemonnee afhankelijk van hoe u geld op de rekening wilt storten.

Crypto-betalingen

De snelste en gemakkelijkste manier om dit te doen, is via cryptofinanciering. Dit is waarschijnlijk ook de goedkoopste als je crypto bij de hand hebt. Ervan uitgaande dat u financiert in Bitcoin, klikt u op de Bitcoin-portemonnee en selecteert u vervolgens de knop Storten.

Coinsmart Bitcoin-financiering

Bitcoin-adres op Coinsmart

Het genereert het toepasselijke adres en de QR-code die u kunt gebruiken om de rekening te financieren. Nadat u de transactie naar de portemonnee heeft verzonden, kunt u deze volgen op het blockchain. Coinsmart zal uw account crediteren op het moment dat ze het hebben 6 bevestigingen.

Opnames zijn net zo eenvoudig, maar deze keer wordt er naar het toepasselijke adres gevraagd om uw munten naartoe te sturen. Zodra je dat in het herroepingsformulier hebt geplaatst, zullen ze om bevestiging vragen via zowel de 2FA (indien ingeschakeld) als e-mail.

Fiat-betalingen

Als u in fiat wilt storten, dan is dat net zo eenvoudig. U klikt op “storten” in uw CAD-saldo en het zal verschijnen met de huidige financieringsopties. Ze worden hieronder weergegeven samen met minimum / maximum bedragen en gemiddelde doorlooptijden.

Methode Min Max. Hoogte Ontvangen Inhouding
Interac $ 100 $ 3.000 Dezelfde dag 3 dagen
Bankoverschrijving $ 10.000 $ 300.000 Dezelfde dag 3 dagen
Bankcheque $ 500 $ 5.000 Dezelfde dag 3 dagen
Kredietkaarten $ 100 $ 5.000 Onmiddellijk 7 dagen
Flexepin $ 100 $ 3.000 Onmiddellijk 1 dag

Nadat u een van de bovenstaande opties heeft gekozen, vragen zij om het bedrag dat u wilt storten en geven u vervolgens hun bankgegevens door of leiden u door naar een betalingsverwerkingspagina..

CAD-opnames volgen hetzelfde proces. U heeft momenteel alleen een elektronische overboeking en een overboekingsoptie, waarvan het ongeveer 1-5 werkdagen duurt om aan te komen. De minimum / maximum limieten voor de opties EFT en Wire zijn respectievelijk $ 100 / $ 10.000 en $ 10.000 / $ 250.000.

Zodra u het bedrag heeft bevestigd dat u wilt opnemen, zullen zij om uw bankgegevens vragen. Het is belangrijk om erop te wijzen dat ze geen overschrijvingen van derden zullen maken, dus u moet ervoor zorgen dat de bankrekening staat op jouw naam en niet die van iemand anders.

Coinsmart handelsplatform

Laten we meteen naar het belangrijkste stukje technologie bij Coinsmart gaan: hun handelsplatform.

Er zijn twee interfaces waarmee u kunt handelen. Deze omvatten het eenvoudige kopen / verkopen / handelen, waar u uw snelle transacties kunt doen tegen de huidige marktkoers. Dit is misschien de beste optie voor degenen die net beginnen en snel wat crypto in handen willen krijgen.

Dan, voor die handelaren die veel meer functionaliteit bij hun handel willen, heb je het geavanceerde handelsplatform.

Geavanceerd handelsplatform

Dit is misschien wat de meeste doorgewinterde handelaren in cryptocurrency gewend zijn. Het is een standaard handelsplatform met marktboeken, grafieken, live posities en meer op maat gemaakte orderformulierfunctionaliteit.

Hieronder hebben we de gebruikersinterface van het platform met uw hoofddiagram in het midden. In het midden heb je de marktorderboeken en daaronder heb je de meest recente transacties. Rechts uw posities en het bestelformulier. Helaas is de interface niet “widgetized”, wat betekent dat u de lay-out niet kunt verplaatsen.

Coinsmart Geavanceerd

Het geavanceerde handelsplatform van Coinsmart

Qua grafieken maakt Coinsmart gebruik van tradingview-technologie. Dit is een bekend kaartpakket dat ook door een aantal andere beurzen is gebruikt. Het is ook een favoriet voor die handelaren die veel technische analyse gebruiken bij hun handel.

In het bestelformulier kunt u linksboven tussen de verschillende markten schakelen. Hieronder kunt u het type bestelling selecteren dat u wilt plaatsen. Deze fouten zijn vrij standaard aan de basiszijde. Je hebt het volgende:

 • Marktorder: Met deze order wordt uw transactie uitgevoerd tegen de meest recente geldende marktkoers. Dit is de order die u plaatst als u uw transactie zo snel mogelijk wilt laten uitvoeren.
 • Limietorder: Dit is een order die u op een gekozen niveau boven / onder de marktprijs plaatst. Het blijft in de orderboeken totdat u het handmatig annuleert. Als de markt naar dit niveau beweegt, zou deze uw transactie moeten uitvoeren
 • Stop order: Stoporders zijn over het algemeen beschermingsorders die worden gebruikt als een techniek voor risicobeheer. Ze worden ergens onder uw instapniveau geplaatst en vullen eventuele lopende bestellingen aan. Zodra de markt het stopniveau bereikt, zal het u “stoppen” en eventuele verliezen daaruit beperken

Klantenservice

Iets dat we erg leuk vonden aan Coinsmart, was hoe open ze waren en hoe gemakkelijk ze te bereiken waren. Er is een scala aan contactmogelijkheden waarmee u ze kunt bemachtigen en de meeste hiervan zijn 24/7 beschikbaar.

Je kunt ze bijvoorbeeld bereiken via de chatfunctie die ze op het platform hebben. Dit is vergelijkbaar met een aantal andere uitwisselingen en wordt aangedreven door ZenDesk-technologie.

Ze hebben ook een reeks klantondersteuningsnummers die u kunt bellen voor de verschillende regio’s in Canada. Dit omvat een handig gratis nummer. Houd er echter rekening mee dat ze doordeweeks alleen beschikbaar zijn van 9.00 uur tot 18.00 uur EST.

Coinsmart telefonische ondersteuning

Telefoonnummers voor ondersteuning

Ten slotte, als uw vraag routinematiger van aard is en u wilt het antwoord liever zelf vinden, kijk dan eens naar hun FAQ sectie. Dit bevat een verzameling vragen die waarschijnlijk door gebruikers worden gesteld, dus het is zeer waarschijnlijk dat u uw antwoord daar zult vinden.

Aanvullende bronnen

Het is altijd een leuke bijkomstigheid wanneer een beurs aanvullende bronnen bevat die u kunnen helpen de cryptocurrency-markten beter te begrijpen. Coinsmart heeft een ‘Word slim”Sectie die hun educatieve portaal is.

Deze bronnen zullen een aantal verschillende onderwerpen behandelen en zijn goed gepositioneerd voor verschillende niveaus van cryptocurrency-gebruiker. Ze splitsen deze onderdelen op in het niveau ‘slim’, ‘slim’ en ‘geniaal’ op basis van hoe diep u in een onderwerp wilt gaan.

Iets anders dat we vrij uniek vonden voor een cryptocurrency-uitwisseling, was hun mijncalculator. Dit is een online calculator waarmee u de winstgevendheid van het minen van Bitcoin kunt bepalen.

Coinsmart Mining Returns

Mijnbouwrendement calculator op Coinsmart

Deze calculator is vergelijkbaar met sommige van de andere online mining-calculators en vereist een aantal invoer om uw verwachte Return on Invesment te bepalen. Ze hebben ook een hele reeks handige informatie verstrekt over waar u rekening mee moet houden bij het minen van Bitcoin.

Hoewel de meeste handelaren waarschijnlijk geen gebruik zullen maken van deze functie, is het toch een handig hulpmiddel. Als je een mijnwerker bent, helpt het soms om je cijfers te vergelijken met andere bronnen om er zeker van te zijn dat je de juiste beoordeling hebt.

Coinsmart-verwijzingsprogramma

Als u uw handelservaring met Coinsmart prettig vindt, kunt u ze doorverwijzen naar vrienden, familie of wie dan ook. Dit kan worden gedaan via hun relatief aantrekkelijke verwijzingsprogramma.

In wezen voor elke nieuwe handelaar die zich aanmeldt met uw verwijzingscode en geld $ 100, jullie zullen allebei krijgen $ 25 bijgeschreven op uw rekeningen. Het duurt 5 werkdagen vanaf de datum van storting voordat de commissie in uw account wordt weergegeven. Dit geldt ook alleen voor fiat-stortingen en niet voor stortingen die met crypto zijn gedaan.

Als u van dit programma gebruik wilt maken, moet u uw verwijzingscode opvragen. U kunt dit openen in het verwijzingsgedeelte van uw account.

Coinsmart-verwijzingslink

Uw verwijzingslink ophalen op Coinsmart

Daar krijgt u een verwijzingslink die u vervolgens online kunt delen of naar uw potentiële scheidsrechters kunt sturen. U kunt ook naar het commissietabblad navigeren als u het aantal verwijzingen wilt volgen dat met succes accounts heeft aangemaakt.

Gebieden voor verbetering

Hoewel er veel dingen waren die we leuk vonden aan Coinsmart, zijn er een paar dingen die volgens ons verbetering behoeven.

Ten eerste hebben ze geen mobiele applicatie of API-functionaliteit. Dit betekent dat u al uw transacties via het webgebaseerde platform moet doen. Sommige handelaren willen misschien hun eigen bots en algoritmen ontwikkelen die samenwerken met de API van Exchange. Anderen zijn misschien niet achter hun bureau en willen graag handelen via een mobiele app.

Coinsmart zegt dat ze een mobiele app zullen introduceren, dus we zullen moeten afwachten hoe het eruit ziet voordat we een oordeel vellen.

Ten tweede vereist het geavanceerde handelsplatform nog enige verbetering, vooral omdat het betrekking heeft op de bestelformulierfunctionaliteit. Er zijn slechts drie soorten bestellingen die u kunt plaatsen en geen van deze heeft opties met betrekking tot de levensduur van de bestelling.

Ten slotte is dit momenteel een Canadese enige beurs. Hoewel ze dit doen om de lokale markt beter te bedienen, kan het een aantal wereldwijde handelaren afsnijden die op zoek zijn naar aantrekkelijke alternatieven voor hun status quo..

Gevolgtrekking

Coinsmart is inderdaad een behoorlijk indrukwekkende uitwisseling. Ze zijn in minder dan een jaar gelanceerd en zijn erin geslaagd een behoorlijk aantrekkelijke service op te bouwen met geavanceerde technologie en een redelijk aantal functies.

Hun “slimme garantie” samen met hun volledig transparante werking zal ongetwijfeld een groot aantal Canadese crypto-gebruikers gladstrijken. Ze kunnen mogelijk een bepaald niveau van vertrouwen wekken in een soms ondoorzichtige markt.

We hielden ook van hun geavanceerde handelsplatform en, in tegenstelling tot veel andere nieuwe beurzen, lijken ze op al hun markten een sterke liquiditeit te hebben. Dit betekent dat u veilig grotere transacties kunt uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitblijven van orders.

Hoewel er een paar dingen waren waarvan we dachten dat ze moesten worden verbeterd, zijn deze relatief eenvoudig te implementeren en kunnen ze komen naarmate Coinsmart groeit. Ze zijn tenslotte maar een paar maanden oud.

Dus, is Coinsmart de uitwisseling voor jou?

Welnu, als u op zoek bent naar een transparante Canadese uitwisseling die crypto vereenvoudigt en toch geavanceerde functionaliteit heeft, dan zou u dit moeten overwegen.

Uitgelichte afbeelding via Coinsmart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me