Coinvest ICO Review: alles wat u moet weten

Het einde van 2018 zag de hele cryptocurrency-markt een plotselinge stijging van zowel media-aandacht als publieke participatie.

Aan het einde van het jaar zag Bull Run Bitcoin en cryptocurrencies centraal staan ​​en Coinvest is een project dat de aanhoudende interesse van het publiek in cryptocurrency-investeringen wil aanboren en de doelstellingen het hele proces vereenvoudigen.

Wat is Coinvest?

Muntvest is een opkomende start-up gevestigd in Dallas, VS die tot leven kwam in 2017. Het team achter het project belooft ‘s werelds eerste gedecentraliseerde aandelenmarkt voor cryptocurrencies naar voren te brengen die is gebouwd op blockchain-technologie en in staat is om de missie van het bedrijf te vervullen van:

Gedecentraliseerde tools creëren waarmee de wereld naadloos, veilig en veilig kan investeren en cryptocurrencies kan gebruiken

Coinvest wordt geleid door oprichter en uitvoerend directeur, Damon Nam, die 16 jaar ervaring heeft bij Microsoft en een team leidt dat veel ervaring heeft opgedaan bij de softwaregigant. Technologiedirecteur Byron Levels en directeur business development Taylor Rieckens werkten ook voor Microsoft en het team heeft ook ervaring met bedrijven als American Airlines, IBM en Verizon..

Coinvest-teamleden

Overzicht van het team van Coinvest

Het Coinvest-team kan ook een beroep doen op de kennis en hulp van adviseurs Peter Cashmore, de oprichter en CEO van Mashable, evenals Tony Scott, die de oprichter en CEO is van de Tony Scott Group..

Coinvest-adviseurs

Senior adviseurs bij Coinvest

Het team is gefocust op het produceren van ‘s werelds eerste gedecentraliseerde aandelenmarkt voor cryptocurrencies en streeft ernaar iedereen in staat te stellen te investeren in individuele activa of een persoonlijk samengestelde index van gecryptoniseerde activa via het gebruik van één munt..


Coinvest werkt aan het creëren van een platform waarmee zijn leden een ecosysteem kunnen gebruiken dat naadloos een token (COIN), portemonnee en uitwisseling integreert en iedereen in staat stelt te investeren in een verscheidenheid aan cryptocurrencies en om een ​​portfolio van digitale investeringen te creëren.

Welk probleem lost het op??

Coinvest streeft ernaar het proces van beleggen in cryptocurrencies te vereenvoudigen en een eenvoudige en efficiënte oplossing te bieden voor nieuwkomers op de markt die ‘aan boord’ willen worden en geïntegreerd willen worden in de wereld van cryptocurrencies..

Voor degenen die nieuw zijn in de sector, kan het een intimiderende ervaring zijn om kennis te maken met alle verschillende wallets, beurzen en valuta’s die momenteel bestaan ​​en Coinvest streeft ernaar het probleem op te lossen dat gebruikers niet gemakkelijk in cryptocurrencies kunnen investeren door het gebruik van een enkele valuta- en portemonnee-applicatie.

Het Coinvest-team streeft ernaar de kosten, risico’s en complexiteit die momenteel gepaard gaan met beleggen in digitale valuta te verminderen en een gedecentraliseerd alternatief te bieden voor de verschillende gecentraliseerde beurzen en investeringsfondsen die momenteel actief zijn..

De huidige markt is nog steeds sterk afhankelijk van gecentraliseerde derde partijen die de controle over de activa van gebruikers kunnen behouden en / of hoge commissiekosten in rekening kunnen brengen, deze derde partijen worden vervangen door slimme contracten op het Coinvest-platform die als autonome agenten fungeren en automatisch alle actieve leden binnen het ecosysteem.

Coinvest schaft ook de interactie met derden of menselijke interactie volledig af en er is geen KYC- of AML-verificatie vereist bij het gebruik van het platform.

Hoe werkt het?

Coinvest wil de gemeenschap ten goede komen door investeerders eenvoud te bieden, en nieuwe gebruikers kunnen hun gegevens in de app invoeren en geld overboeken naar hun rekeningen, deze fondsen worden overgebracht naar COIN-tokens en gebruikers kunnen vervolgens doorgaan met het kopen van cryptocurrencies of het maken van portefeuilles..

Door de app te gebruiken, kunnen gebruikers investeringen rechtstreeks verhandelen en opnemen via slimme contracten en hun COIN-tokens uitgeven met behulp van hun bankpasaccount. Gebruikers kunnen ook indexfondsen creëren en beloningen verdienen wanneer hun fondsen worden bijgehouden door andere gebruikers, of ervoor kiezen om deel te nemen aan de indexfondsen die door andere gebruikers zijn gemaakt.

Coinvest Overzicht

Overzicht van Coinvest Decentralized Exchange

Bovendien zullen Coinvest-leden ook de mogelijkheid hebben om via de Coinvest-app koop-, short- en limietorders te initiëren voor individuele activa, waarbij opties, marge en futures-handel gepland zijn om op het platform te worden onthuld..

Voordelen zijn onder meer COIN-beloningen bij elke transactie die op het platform wordt gedaan, en een 50% handelsvergoeding die afkomstig is van de gebruikers die persoonlijk gemaakte indexfondsen volgen en erin investeren.

Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van transacties in hun virtuele beleggingsportefeuilles, en naarmate het platform populairder wordt en het transactievolume toeneemt, wordt verwacht dat de waarde van het COIN-token op natuurlijke wijze wordt gewaardeerd, aangezien de vraag toeneemt. drijft de prijs op, evenals een aantal terugkoopacties door het Coinvest-team.

Hoe levensvatbaar is het project?

Deze functies zouden gebruikers moeten aanspreken en Coinvest kan een verscheidenheid aan verschillende soorten investeerders aantrekken, maar het platform kan het beste blijken te zijn voor iedereen die met zo min mogelijk gedoe in cryptocurrency wil investeren..

Ondanks de voordelen die worden geboden, zijn er een aantal risico’s verbonden aan dit soort projecten en door ervoor te kiezen om te opereren als een gedecentraliseerde portefeuillebeheerder van een beurs, portemonnee en indexfonds; Coinvest betreedt een sector van de markt die bol staat van voltooiing.

Coinvest USP's

De markt is aantoonbaar bijna verzadigd met projecten die functies voor uitwisseling, portemonnee en fondsbeheer combineren. Er zijn nieuwe projecten die net op de markt komen, zoals Blockport en CoinLion die vergelijkbare functies combineren.

Projecten zoals CoinFi en Signals zijn ook bedoeld om intermediaire gebruikers aan te trekken door een gemeenschap van gelijkgestemde handelaren op te bouwen die actief handelsinformatie delen. Daarnaast zijn er al bestaande projecten zoals Waves, Iconomi, Eidoo en Ethos die dit jaar in omvang lijken te groeien.

Er zijn ook een groot aantal gedecentraliseerde uitwisselingen gepland voor dit jaar, en als gevolg daarvan is er een mogelijkheid dat het platform moeite heeft om grip te krijgen en nooit van de grond komt vanwege een gebrek aan publieke belangstelling. Zonder de juiste marketing zal Coinvest gemakkelijk verdwalen in een zee van vergelijkbare projecten.

Het is ook mogelijk dat significante veranderingen in marktomstandigheden of regelgeving ernstige gevolgen kunnen hebben voor het platform voordat het zich kan vestigen. Aangezien het project in de VS is gevestigd, zal het team zich aan de SEC moeten houden en zich snel moeten aanpassen aan eventuele nieuwe wetgeving van de Commissie. Omdat Coinvest nieuwe gebruikers aanspreekt, is het ook afhankelijk van de markt die een langdurige bull-run doormaakt, omdat nieuwkomers gemakkelijker te vinden zijn als de markt het goed doet.

Omdat beleggen in cryptocurrency echter tot de verbeelding van het publiek lijkt te spreken, zou er meer dan genoeg ruimte moeten zijn voor projecten zoals Coinvest om te gedijen. Het was pas onlangs dat de meeste grote gecentraliseerde uitwisselingen nieuwe gebruikers moesten afwijzen en nieuwe aanmeldingen moesten uitschakelen vanwege een plotselinge toestroom van nieuwe leden.

Coinvest streeft ernaar de grootste enkele bestemming te zijn voor nieuwe investeerders in cryptocurrency en als het team hun beloften nakomt en alles bereikt wat in hun routekaart is uiteengezet, naast zich sterk te concentreren op zichzelf sterk vermarkten, dan lijkt dit project te slagen..

Crowdsale Details

Coinvest verkoopt COIN-tokens via een crowdsale. De crowdsale begon met een voorverkoop die begon in december 2017 en eindigt met een openbare verkoop die begint in maart 2018..

Coinvest creëert een totaal vast aanbod van ~ 107 miljoen (107.142.857) COIN-tokens, als volgt verdeeld:

  • 5%: Private Whitelist Reserve (inclusief bonus)
  • 44%: Crowdsale Reserve (inclusief bonus)
  • 25%: COIN-reserve (aangehouden in slim contract)
  • 10%: Ecosysteemontwikkeling en partnerschappen
  • 16%: Optiepool voor werknemer en adviseur om talent te werven en te behouden

Token Supply: vast aanbod van ~ 107 miljoen (107.142.857)

Verdeeld in Crowdsale: 52.500.000 miljoen (49%)

Symbool: COIN

Waarde: 1000 COIN = 700 USD

Blockchain-platform: Ethereum ERC20 / ERC223

Opsplitsing financiering Coinvest

Bron: coinve.st

Privé witte lijst

Verkoopperiode: januari 2018

Maximale limiet: $ 3 miljoen

Bonus: 25%

Waarde: 1250 COIN = 700 USD

Crowdsale

Verkoopperiode: maart 2018

Maximum cap: $ 30 miljoen

Bonus: 10%

Waarde: 1100 COIN = 700 USD

Afbeelding via Coinve.st

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map