Crypto.com (MCO) Review: de door crypto aangedreven Visa-kaart

Het domein crypto.com werd al in 1993 geregistreerd door Matt Blaze, een bekende cryptograaf.

Zoals je je misschien kunt voorstellen, heeft hij nogal wat aanbiedingen voor dat domein gedaan sinds cryptocurrencies van de grond kwamen, maar hij had herhaaldelijk gezegd dat het domein niet te koop was.

Dat is totdat Monaco hem benaderde en hij besloot hen het crypto.com-domein te verkopen!

&# 128165;&# 128165; Deal: Ontvang $ 50 GRATIS Wanneer u een MCO Ruby Card or Better krijgt en zorg ervoor dat u de verwijzingscode gebruikt CoinBureau. Haal nu uw kaart! &# 128071;

Ze namen deze aankoop en gebruikten deze om zichzelf te hernoemen naar Crypto.com, met een nieuw verklaard doel om ‘de overgang van de wereld naar cryptocurrency’ te versnellen..

Samen met de rebranding zijn de cryptocurrency-producten onder de MCO-paraplu geplaatst om af te stemmen op de naam van de cryptocurrency. Tot nu toe omvat dat het MCO-token, de MCO-portemonnee-app, de MCO Visa Card, de MCO Crypto Invest-service, Crypto Earn en meest recentelijk een exchange mogelijk gemaakt door de Crypto.com-munt (CRO).

Dit artikel gaat over de functies die nu beschikbaar zijn op Crypto.com en belicht enkele van de aankomende functies die nog moeten worden vrijgegeven. Voor uitgebreide details leest u het MCO Whitepaper 2.0

Crypto.com MCO Platform Overzicht

Crypto.com bouwt de services op het MCO-platform om de toegankelijkheids- en bruikbaarheidsproblemen op te lossen waarmee de bredere blockchain-industrie wordt geconfronteerd. Een van de meest verwachte van deze producten is de MCO Visa Card.

De MCO Visa Card is de terugkeer van het plan van Crypto.com om een ​​Visa-kaart te koppelen aan cryptocurrency-accounts, zodat gebruikers hun cryptocurrency gemakkelijk kunnen besteden aan dagelijkse aankopen, overal waar Visa wordt geaccepteerd.

Monaco-kaart en applicatie

De MCO-visakaarten en mobiele app. Bron: crypto.com

Naast de MCO Visa-kaart is de rebranding van Crypto.com de thuisbasis geworden voor een aantal MCO-producten en -diensten. Al inbegrepen is de MCO-portemonnee-app en het MCO-token. En de meest recente toevoeging is Crypto Invest, waarmee eenvoudige crypto-investeringen mogelijk zijn.

Geplande producten zijn onder meer Crypto Credit, dat gebruikers een kredietlimiet geeft op basis van MCO-tokens die als onderpand worden aangehouden, en MCO Private, dat gespecialiseerde producten en diensten aanbiedt voor vermogende particulieren.

De MCO Visa Card

Het portfolio van MCO Visa Cards aangeboden door Crypto.com varieert van het topmodel Obsidian Black, waarvoor een inzet van 50.000 MCO nodig is, tot het baseline Midnight Blue, dat geen uitzetvereiste heeft. Elk niveau heeft extra voordelen, die in detail te zien zijn hier.

Door de MCO Visa Card te koppelen aan de MCO-portemonnee kunnen gebruikers hun cryptocurrency naadloos uitgeven bij de meer dan 40 miljoen retailers wereldwijd die Visa accepteren.

En de lijst met voordelen voor kaarthouders is vergelijkbaar met die van de beste Visa-rewards-kaarten. Gebruikers kunnen genieten van het gebruik van een Visa-kaart zonder jaarlijkse kosten, krijgen gratis verzending, ontvangen tot 5% cashback op aankopen en bepaalde kaarten krijgen onbeperkte toegang tot de luchthavenlounge. Ook inbegrepen zijn lidmaatschappen voor Spotify, Netflix en Amazon Prime, evenals 10% korting op Expedia- en AirBnB-aankopen.

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om in het buitenland te besteden en interbancaire wisselkoersen te ontvangen. En met het Platinum Referral Reward Program is het voor gebruikers mogelijk om een ​​aanmeldingsbonus van maximaal $ 10.000 te ontvangen!

Aangezien de MCO Visa-kaart vanaf het begin een van de hoekstenen van Crypto.com was, is het MCO Visa-kaartprogramma al goed bekend. Meer dan twee jaar in de maak, heeft Crypto.com de tijd gehad om zijn aanbod te verfijnen en te perfectioneren, waardoor zijn gebruikers de best mogelijke Visa-betaalpas krijgen. En binnenkort zullen ze ook een lage kredietservice op de kaart aanbieden.

Kaarten worden sinds het vierde kwartaal van 2018 naar klanten in Singapore verzonden. In juli 2019 begonnen de eerste kaarten ook naar klanten in de VS te worden verzonden, en meest recentelijk vanaf maart 2020 worden kaarten naar klanten in het Verenigd Koninkrijk verzonden, met de rest van Europa verwachtte binnenkort ook kaarten te ontvangen.

Nu de eerste tier-kaart gratis is, kan iedereen die in gebieden woont waar de kaart al wordt verzonden, aan de slag gaan met een MCO Visa-kaart. De voordelen worden verbeterd met elk hoger niveau, maar aangezien het MCO-token nu meer dan $ 5 waard is (vanaf april 2020), kan het een beetje prijzig zijn om bij de Rose Gold- en Icy White-niveaus (5.000 MCO) te komen, om nog maar te zwijgen van de top Obsidian Black-laag (50.000 MCO).

Dit betekent dat de Obsidian Black meer dan $ 250k aan MCO-tokens nodig heeft, het volgende niveau Icy White / Rose Gold MCO Visa Card vereist $ 25.000, terwijl een Ruby Steel-kaart met 2% cashback een inzet vereist van slechts 50 MCO, ter waarde van $ 250. Tussen deze niveaus bevinden zich de Jade Green- en Royal Indigo-kaarten, waarvoor 500 MCO moet worden ingezet en die worden geleverd met 3% cashback, evenals enkele andere voordelen, zoals Spotify- en Netflix-abonnementen.

MCO privé

De MCO Private-functie was langverwacht en werd uiteindelijk gelanceerd in maart 2020.Het is een service die is afgestemd op de behoeften van de MCO Visa Obsidian Black en Icy White / Rose Gold kaarthouders. De gespecialiseerde services en toegangen zijn bedoeld om te voldoen aan de behoeften van cryptocurrency-houders met een hoog eigen vermogen.

Crypto.com-leden

Voordelen voor privé-leden van Crypto.com

Er is een MCO-conciërgeservice beschikbaar voor MCO Private-klanten, evenals uitnodigingen en toegang tot exclusieve blockchain-industrie-evenementen. Klanten krijgen ook advies over diensten voor bewaring van digitale activa, concurrerende investeringsmogelijkheden, hulp bij over-the-counter-transacties en toegewijde klantenondersteuning.

Naast deze voordelen ontvangen alle leden van de MCO Private een extra bonusrente van 2% voor munten in het Crypto Earn-programma. Houders van deze kaarten ontvangen ook gratis Amazon Prime-lidmaatschappen en verbeterde kredietlimieten (tot $ 2 miljoen voor Obsidian Black-kaarthouders). Obsidian Black-kaarthouders kunnen ook profiteren van de Private Jet Service. Alle MCO Private-leden ontvangen een speciaal welkomstpakket met merchandise van het merk Crypto.com.

MCO Wallet-app

De MCO-portemonnee is goed ontvangen, met een score van 3,8 op de Apple App Store en een 4,3 rating op de Google Play Store. Een van de geweldige functies is de mogelijkheid om tokens rechtstreeks uit de portemonnee te kopen, met een gekoppelde creditcard of betaalpas en zelfs via bankoverschrijving. De portemonnee biedt nu aankopen van meer dan 50 verschillende cryptocurrencies tegen werkelijke kosten, zonder extra kosten, commissies, spreads of mark-ups.

Crypto.com Apple Store

Screenshots van de Crypto.com mobiele app. Afbeeldingsbron: Apple Store

Het biedt ook ondersteuning voor zeven fiat-valuta’s, waaronder USD, JPY en EUR. U kunt zelfs tussen fiat-valuta’s wisselen tegen realtime interbancaire koersen, waardoor u tot 8% bespaart ten opzichte van de koersen bij grote banken. En portemonnee-gebruikers hebben toegang tot het Crypto Earn-programma om rente te verdienen tot 8% per jaar op een aantal cryptocurrencies en tot 12% per jaar op een aantal stablecoins..

Als u transferkosten wilt vermijden, kan de MCO-portemonnee dat ook doen. Stuur crypto en fiat rechtstreeks naar andere gebruikers van de Crypto.com-portemonnee, zonder kosten.

De MCO-portemonnee beloont u ook voor het delen met uw vrienden. U kunt 10-25% verwijzingscommissie krijgen op elke aankoop die wordt gedaan door iemand die de portemonnee downloadt van uw unieke verwijzingscode. En u kunt aanmeldingsbonussen krijgen tot wel $ 10.000.

Ten slotte zullen handelaren en investeerders enthousiast zijn over de mogelijkheid om meer dan 200 verschillende cryptocurrencies te volgen. Grafieken zijn beschikbaar ten opzichte van de USD of ten opzichte van BTC en geven gegevens voor prijs, volume, procentuele verandering en nog veel meer. Deze functie past goed bij de nieuw gelanceerde Crypto Invest-service.

MCO Crypto Invest

Begin oktober lanceerde Crypto.com een ​​nieuwe service voor MCO Private-klanten genaamd Crypto Invest. Het is een cryptocurrency-portefeuille en een handelstool die het beleggen in en handelen in cryptocurrencies vereenvoudigt. Gebruikers kunnen hun eigen aangepaste portefeuilles maken en automatisch handelen op basis van marktsignalen.

Crypto Invest Crypto.com-app

Gebruikersinterface van de Crypto Invest-functie in mobiele app

In tegenstelling tot andere producten is Crypto Invest niet alleen een mandje met cryptocurrencies. In plaats daarvan is het een reeks handelsstrategieën die op elke markt zullen presteren. En het is geweldig voor degenen die net met hun crypto-beleggingsportefeuille beginnen, aangezien gebruikers de noodzaak worden bespaard om gedetailleerd onderzoek te doen naar het enorme universum van beschikbare cryptocurrencies. In plaats daarvan kunnen ze één investering doen in het Crypto Invest-product en Crypto.com toestaan ​​de details af te handelen.

Volgens Kris Marszalek, de mede-oprichter en CEO van Crypto.com:

We werken al meer dan een jaar aan Crypto Invest, inclusief drie maanden in een gesloten bèta. Gedurende die tijd werd een overvloed aan crypto-investeringsproducten op de markt gelanceerd, allemaal ontworpen als valutamanden of crypto-indexen. Deze inspanningen zijn gedoemd te mislukken in een bearmarkt.

Hoe werkt Crypto Invest?

Het is vrij algemeen bekend dat de prijzen van alle altcoins op de markt sterk gecorreleerd zijn met Bitcoin, en dit heeft diversificatiestrategieën moeilijk voor te stellen en in de praktijk ondoeltreffend gemaakt. Er is iets meer nodig om het marktrisico in cryptocurrencies te verminderen.

Crypto Invest probeert dit op te lossen door geavanceerde kwantitatieve handelsstrategieën te gebruiken die zijn ontworpen om goed te presteren in elke markt. En er zijn geen kosten voor het gebruik van Crypto Invest, tenzij er winst wordt gemaakt. Dat betekent geen instapvergoeding, uitstapvergoeding, herbalancering of vergoeding voor beheerd vermogen. Crypto.com neemt slechts 9% van de winst voor degenen met MCO-tokens ingezet, of 18% van de winst anders.

Crypto Invest wordt geleverd met de volgende kenmerken en functionaliteit:

Crypto Invest-portefeuilles

Dit zijn basisportefeuilles die gebruikers toegang geven tot maar liefst 30 verschillende cryptocurrencies. De portefeuilles zijn als volgt afgestemd op de risicobereidheid:

  • Groei: hogere groei, hoger risico
  • Evenwichtig: gematigde groei, matig risico
  • Conservatief: verminderde groei, minimaal risico

Crypto Invest handelsstrategieën

De handelsstrategieën die bij Crypto Invest zijn inbegrepen, zijn geen strategieën voor kortetermijnhandel of scalperen. In plaats daarvan werden ze ontwikkeld als strategieën op middellange tot lange termijn voor gebruik op een schaal van dagen tot weken. Momenteel zijn er drie strategieën in gebruik om portefeuilles te beheren:

  • Geautomatiseerde handel: hands-off reeks strategieën die marktbewegingen vastleggen op basis van marktsentiment.
  • Marktvolgend: een gelijke vertegenwoordiging van de belangrijkste activa op de markt.
  • Stabiel: Stablecoin-posities die worden gebruikt om het risico te verminderen en risicobeheer te bieden.

Aanvullende Crypto Invest-functies

  • Gemakkelijk te starten: lage minimale investering van USD $ 20
  • Gemakkelijk te verlaten: geen uitstapkosten of boetes
  • Eerlijke vergoedingen: er worden geen vergoedingen geïnd, tenzij u winst maakt. Wat is er eerlijker??
  • MCO-hulpprogramma: klanten die MCO-tokens inzetten, kunnen 50% korting krijgen op alle vergoedingen die door Crypto Invest in rekening worden gebracht.

Opmerking: vanwege wettelijke vereisten is Crypto Invest momenteel niet beschikbaar in de Verenigde Staten van Amerika, Hong Kong en Singapore.

Crypto.com Exchange

Na meer dan 1 miljoen gebruikers te hebben verzameld in zijn vierjarige bestaan, is het niet verwonderlijk dat Crypto.com nog een stap voorwaarts heeft gezet door een uitwisseling te lanceren. De uitwisseling ging live in november 2019 en is een andere manier waarop Crypto.com hun visie zal realiseren om “cryptocurrency in elke portemonnee” te stoppen.

En met het enorme gebruikersbestand bij de lancering kan de beurs al uitstekende liquiditeit bieden, evenals beveiliging van wereldklasse. Ten slotte krijgen gebruikers een eenvoudig te gebruiken interface en kosten die zo laag kunnen zijn als $ 0 als er voldoende CRO-tokens zijn ingezet.

UI van Crypto.com

Gebruikersinterface van Crypto.com Exchange

Crypto.com biedt zijn gebruikers al een groot aantal handige functies, zoals de Crypto-debetkaart en de Crypto Invest- en Crypto Earn-platforms. Bovendien zijn ze een vertrouwd merk, dat zal helpen bij het werven en behouden van nieuwe klanten.

De Crypto.com-uitwisseling wordt geleverd met basisvergoedingen van slechts 0,008% voor makers en 0,02% voor deelnemers, en deze kosten kunnen worden verlaagd door CRO-tokens uit te zetten. Het platform biedt gebruikers diepe wereldwijde liquiditeit via de eigen Vortex Liquidity Engine.

Eindelijk kunnen gebruikers zich veilig voelen dankzij de institutionele beveiligings- en bewakingssystemen die zijn geïmplementeerd op de Crypto.com-uitwisseling. Dit omvat ISO-certificering 27001: 2013, niveau 1 PCI DSS en CCSS (niveau 3) Ledger Vault handhaving en samenwerking

De beurs heeft al 35 beursgenoteerde marktparen en is van plan om er de komende maanden meer aan toe te voegen. Een voordeel voor gebruikers die genoeg CRO inzetten op de beurs is toegang tot The Syndicate, waar nieuwe munten worden geïntroduceerd en met korting worden verkocht aan gebruikers met toegang.

Het syndicaat

Het syndicaat is waar gebruikers die hun CRO op de beurs inzetten, andere cryptocurrencies met korting kunnen kopen. Er moet minimaal 10.000 CRO worden ingezet om deel te nemen aan The Syndicate, dat actief is sinds januari 2020. Er zijn verkopen geweest waarbij Syndicate-leden BTC en ETH konden kopen met een korting van 25%, en anderen voor LINK, BCH, en XTZ waarbij de prijs met 50% werd verlaagd.

Crypto.com syndicaat

Voorbeeld van het recente Vechain-syndicaat op Crypto.com

Zodra munten een syndicaatsevenement hebben doorgemaakt, worden ze op de beurs genoteerd om te worden verhandeld. Ze kunnen ook betrokken zijn bij handelsgevechten in de handelsarena, met verschillende bonussen voor handelaren die de grootste handelsvolumes behalen. Er zijn ook evenementen met trekkingen en degenen die CRO hebben, kunnen hun winkansen vergroten. Het inzetten van CRO in The Syndicate levert ook rendementen op tot 20% per jaar.

Crypto.com Soft Staking

Crypto.com maakt hun uitwisseling ook aantrekkelijker voor handelaren door de introductie van ‘Soft Staking’, dat beloningen biedt tot 5% per jaar op 14 verschillende cryptocurrencies (BTC, BCH, ETH, USDT, USDC, XRP, LINK, LTC, EOS, XLM, ATOM, XTZ, MCO en CRO) indien vastgehouden op de Crypto.com-beurs.

Crypto.com uitzetten

Voordelen van Soft Staking & Retourtarieven. Bron: Crypto.com

Er is geen lockup-periode en gebruikers worden dagelijks beloond, zonder extra stappen van hun eigen kant. Als deze 11 munten in een portemonnee worden bewaard, krijgen de gebruikers de inzetbeloning. Dit omvat zelfs munten die mogelijk deel uitmaken van een lopende o

MCO-kredietdiensten

Een ander kenmerk dat in de maak is, is de MCO Credit Services. Dit wordt een revolutionair product waarmee u het krediet krijgt dat u nodig heeft en verdient door MCO-tokens uit te zetten. Dus als u $ 10.000 aan MCO-tokens inzet, kunt u een kredietlimiet krijgen van $ 6.000.

Voordeel van Crypto.com Credit Services

Voordelen van de kredietdiensten van Crypto.com

Maar in tegenstelling tot traditionele creditcards zijn er geen afschriften en geen minimumbetalingen. U betaalt de kredietvoorschotten af ​​zoals u wilt. Als u niet kunt of wilt betalen, kunnen uw MCO-tokens worden gebruikt om de schuld af te betalen.

MCO-token

Het utility-token dat het ecosysteem van Crypto.com aandrijft, is het ERC20 MCO-token. Dit werd uitgegeven in een ICO-crowd-sale die het team in juni 2017 hield. Ze haalden $ 26 miljoen op in ruil voor de eerste uitgifte van de MCO-tokens.

MCO zal in het ecosysteem worden gebruikt om beloningen te verdienen voor aankopen en uitzetten, en om te betalen voor verwijzingen. MCO heeft de rest van de markt gevolgd en piekte terug in augustus 2017. Sindsdien hebben ze de rest van de markt gevolgd toen 2018 het berengebied betrad en in december 2018 het token een dieptepunt bereikte van $ 1,66

Sinds die tijd is het token hersteld en bereikte het meer dan $ 5 in 2019, trok zich enigszins terug, maar handelde vervolgens terug rond het niveau van $ 5 in 2020. MCO kan worden gekocht en verhandeld op een aantal wereldwijde beurzen, waaronder Binance, Bit-Z en de Bittrex. Uitwisseling.

CRO-token

Het CRO-token is in 2018 gemaakt als de eigen valuta van de Crypto.com-keten. Die ketting is gemaakt als een zeer schaalbare blockchain die in staat is om extreem snel betalingen te verwerken.

Het CRO-token is een intermediair token dat bedoeld is om gebruikers in staat te stellen cryptocurrency-betalingen te doen aan zoveel mogelijk wereldwijde handelaren. De ontwikkelaars verwachten dit te bereiken door CRO te gebruiken om de conversie van cryptocurrencies naar fiat tegen lagere kosten mogelijk te maken.

Het token haalde de krantenkoppen in maart 2019 toen de prijs in iets meer dan een week met 360% omhoog ging. Het bleef gedurende het tweede en derde kwartaal van 2019 volatiliteit vertonen voordat het uiteindelijk weer terugviel tot onder het niveau van $ 0,03.

CRO Prijsprestaties CMC

CRO Prijsprestaties. Afbeelding via CMC

Begin 2020 zag de muntenrally opnieuw, met een stijging van bijna 100% vanaf het begin van het jaar tot half februari. Dat werd gevolgd door scherpe verliezen als reactie op de zich uitbreidende pandemie van het coronavirus, maar in april 2020 was het token ongeveer 65% gestegen ten opzichte van het dieptepunt in maart toen het handelde boven $ 0,055.

Een voordeel van het vasthouden van CRO-tokens is de mogelijkheid om ze in te zetten en beloningen te verdienen. Degenen die in staat en bereid zijn om 500.000 CRO in te zetten voor een periode van zes maanden, kunnen tot 18% per jaar verdienen door een Council Node op de Crypto.com-keten te runnen. Degenen die zo’n grote inzet niet kunnen betalen, kunnen nog steeds tot 5% per jaar verdienen via de nieuwe soft staking die in maart 2020 op de Crypto.com Exchange is geïntroduceerd.

Gevolgtrekking

Het lijkt alsof de re-brand van Crypto.com veel meer betekent dan alleen een naamswijziging voor Monaco. Het bedrijf levert actief hun MCO Visa-kaarten en heeft een aantal andere initiatieven geïntroduceerd, zoals de Crypto Invest- en Crypto Earn-producten.

De aankomende MCO-kredietdiensten klinken ook erg interessant, net als MCO Prime-diensten voor vermogende cryptocurrency-gebruikers.

Met bijna vier jaar in bedrijf, maakt Crypto.com een ​​enorme sprong in de cryptocurrency-wereld. Nu kaarten worden geleverd in Singapore, de VS en het VK en binnenkort ook in Europa landen, kan het merk Crypto.com in 2020 exploderen..

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Disclaimer: dit zijn de meningen van de schrijver en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd. Lezers zouden hun eigen onderzoek moeten doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me