Crypto-signaalgroepen worden hierdoor vervangen

>

Crypto-signaalgroepen waren allemaal razend in 2017. Het is drie jaar geleden sinds die tijd en de magie vervaagt. In plaats van zich bekrachtigd te voelen, krijgen handelaren steeds meer het gevoel dat ze zijn verbrand.

Het blijkt dat veel van deze signaalgroepen zich meer met marketing bezighielden dan met het genereren van kwaliteitssignalen.

Het einde is hier voor cryptosignaalgroepen.

Na het aflopen van de cursus voelt het hele experiment van de cryptosignaalgroep als niets anders dan een mislukking.

Duizenden mensen blijven ontevreden. In plaats van een briljante manier te worden geboden om hun portfolio te laten groeien, hebben gebruikers tassen achtergelaten nadat signaalgroepleiders hun volgers in de steek hebben gelaten.

Maar dat is niet alles. Mensen die zich verbrandden, was niet de enige reden waarom signaalgroepen de weg inslaan van VHS-banden. De realiteit van de situatie is dat de markt heeft geëvolueerd.

Met deze evolutie is er een nieuwe golf van diensten gekomen die de manier waarop beleggers hun fondsen beheren, verandert.

Maar voordat we beginnen.

Wat zijn signaalgroepen?

Een signaalgroep is een plaats waar een handelaar de oproepen van andere ervaren handelaren kan volgen. Wanneer de signaalgroepleider een oproep doet om een ​​actief te kopen of te verkopen, worden de andere leden van de groep op de hoogte gesteld van deze oproep.

Het doel van deze groepen is om de ervaring van een professionele handelaar te gebruiken om de bewegingen die ze maken tijdens het handelen na te bootsen. Hierdoor kunnen talloze mensen nieuwe handelsvaardigheden ontwikkelen, meer geavanceerde technieken gebruiken waar beginnende handelaren misschien niet aan hebben gedacht, en mogelijk profiteren van het kopiëren van deze transacties.

Een probleem met signaalgroepen is hun handmatige aard. Vaak zullen groepsleiders handmatig transacties invoeren in een Telegram-kanaal. Daarbij de wijzigingen in hun posities, transacties of analyse van de markt aankondigen.

Het resultaat is dat handelaren moeten vertrouwen op handmatige processen om deze leiders te volgen. Tegen de tijd dat ze de transactie kunnen kopiëren en deze op de beurs kunnen uitvoeren, kan het te laat zijn. De markt had kunnen bewegen en de mogelijkheid is niet langer beschikbaar.

Dit proces is aan beide kanten omslachtig. Leiders moeten zowel hun eigen middelen beheren als een signaalgroep. Volgers moeten de aankondigingen in een Telegram-kanaal constant volgen om snel transacties uit te voeren.

Dus wat kunnen we in plaats daarvan doen??

Sociale handel

Social trading is niets nieuws. Hoewel moderne systemen een complex middel bieden om dit probleem op te lossen, is het begrijpelijkerwijs iets dat al zo lang bestaat als de handel.

Mensen zijn sociale wezens die altijd voor bevestiging naar hun leeftijdsgenoten hebben gekeken. Wanneer ze met een moeilijke beslissing worden gedwongen, is het altijd een manier geweest om vrienden of lokale experts te raadplegen om uw kansen op het nemen van een goede beslissing te vergroten..

Hetzelfde geldt vandaag. Hoewel globalisering ons in staat heeft gesteld gemakkelijk contact te maken met iedereen over de hele wereld, is het fundamentele concept hetzelfde. We kijken naar onze collega’s om toegang te krijgen tot expertise en betere beslissingen te nemen.

Recentelijk is sociale handel populair geworden door platforms zoals eToro. Dit heeft gezorgd voor een explosie van handelaren die zich online met sociale groepen bezighouden.

Platforms zoals eToro handelaren in staat stellen om de expertise van de gemeenschap te gebruiken om de besluitvorming, portefeuilleopbouw en activaspreiding te verbeteren. Elke beslissing wordt in realtime aan u doorgegeven.

Nu klinkt dit proces zeker hetzelfde als signaalgroepen. Behalve dat alles voor u is geautomatiseerd.

In plaats van te vertrouwen op handmatige processen om te handelen, uw portefeuille toe te wijzen en de laatste markttrends te volgen, kunnen leiders hun portefeuille onmiddellijk aanpassen en uw portefeuille laten volgen.

Er zijn twee belangrijke gebieden waarop sociale handel echt schittert.

Copy Trading

Kopieer de handel is een precieze actie waarbij een leider een transactie plaatst op een beurs die daardoor door al zijn volgers wordt gekopieerd. Omdat de transactie wordt gekopieerd, kan dit een lange lijst met complexiteiten opleveren voor volatiele markten zoals cryptocurrency.

Aangezien de prijs van activa fluctueert, is het moeilijk om consequent bestellingen te plaatsen voor een groep volgers als hun volume aanzienlijk is. Er is een kans dat ze de markt zullen verplaatsen, de kans zullen missen of achterblijven.

Elke gemiste kans brengt de inconsistenties tussen uw portfolio en de portfolio van de leider naar voren. Uiteindelijk kunt u in puin blijven als het handelssysteem niet is ontworpen om gemiste kansen voor het uitvoeren van transacties goed te verwerken.

Sociale portfolio’s

Sociale portefeuilles zijn een vereenvoudigde optie voor portefeuillebeheer. Hoewel ze zich laten inspireren door copy trading, worden sociale portefeuilles beheerd door middel van allocatiepercentages.

In plaats van zich zorgen te maken over de nauwkeurigheid van elke afzonderlijke transactie, richten sociale portefeuilles zich op de precisie van het onderhouden van een portefeuille in overeenstemming met de procentuele toewijzingen die door de leider zijn aangewezen..

Hierdoor kan een leider de toewijzingspercentages op elk moment wijzigen en deze wijzigingen doorgeven aan de volgers. Deze volgers kunnen dan onmiddellijk hun portfolio opnieuw in evenwicht brengen om te passen bij de toewijzingen en strategie van de leider.

In plaats van problemen te krijgen met de uitvoering van orders, houden sociale portefeuilles zich minder bezig met elke individuele transactie, zodat er geen volgeling achterblijft.

Hoewel er zorgen zijn over de marktimpact bij het uitvoeren van copy trading, worden deze zorgen weggenomen door sociale portefeuilles, aangezien de individuele transacties tussen handelaars kunnen verschillen.

Trades kunnen bijvoorbeeld worden gerouteerd via alternatieve handelsparen om altijd het best mogelijke uitvoeringstraject uit te voeren en om de impact op elk individueel handelspaar te verminderen..

Dit opent de mogelijkheid voor duizenden gebruikers om dezelfde leider te volgen en dezelfde strategie uit te voeren zonder een substantiële impact op de markt te hebben.

Hoe te beginnen

Aan de slag gaan met sociale portfolio’s is eenvoudig. Er is geen ingewikkelde software die u hoeft te downloaden of een tijdrovende installatie. Sluit u gewoon aan bij de snelgroeiende Shrimpy-gemeenschap.

Het volgen van een leider is net zo eenvoudig als hem “activeren”. Als u selecteert om een ​​leider te activeren, zal uw portfolio automatisch de wijzigingen volgen die door de leider zijn voorgeschreven.

Geen signalen of handmatige processen, de wijzigingen worden direct door uw portfolio opgepikt. Wanneer een leider zijn portfolio verandert, verandert u dat ook. Het is een waar meesterwerk van gemak.

Social trading is de toekomst

Crypto-handel wordt socialer. Beginnend met Garnaal, er zijn nu intelligente tools die het proces van het ontvangen van signalen voor uw portfolio kunnen automatiseren.

Handelen in de cryptocurrency-markt zal steeds gemakkelijker worden naarmate de tools geavanceerder worden. Het vereenvoudigen van het selectieproces van de portefeuille, de manier waarop informatie wordt gedeeld tussen crypto-gebruikers en het automatiseren van het beheer van activa.

Over Shrimpy

Garnaal is een professionele applicatie voor portfoliobeheer die is ontworpen voor het indexeren, opnieuw in evenwicht brengen en volgen van portefeuilles van cryptomarkten. Begin met het automatiseren van uw portefeuille in minder dan 3 minuten door elk van uw wisselrekeningen te koppelen. Shrimpy ondersteunt Binance, Bittrex, Kraken, Coinbase Pro, KuCoin, Poloniex en meer!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit, verzamel gegevens en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

~ Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me