Cryptocurrency Index Funds opbouwen in 2020

>

Garnaal wordt de standaard applicatie voor portfoliobeheer voor de crypto-ruimte. Het toewijzen van een diverse portefeuille aan elke grote beurs was nog nooit zo eenvoudig. Met slechts een paar klikken is het nu mogelijk om een ​​portefeuille te automatiseren die de markt kan volgen, een periodieke of drempelherbalanceringsstrategie uit te voeren en de manier waarop u uw portefeuille beheert te vereenvoudigen.

Introductie van de Shrimpy Index Fund Builder.

Deze indexbuilder is de krachtigste manier om met minimale inspanning de cryptocurrency-markt te indexeren. In plaats van aangepaste portefeuilles te selecteren, zal de index automatisch activa kopen en verkopen op uw favoriete beurs om de index van uw keuze samen te stellen.

Waarom Shrimpy gebruiken om te indexeren?

In Shrimpy beperken we u niet tot een paar geselecteerde indexen. U krijgt oneindig veel opties om de index te configureren die voor u werkt.

  • Selecteer een reeks activa voor uw index.

  • Wijs toe op basis van marktkapitalisatie, marktkapitalisatie met vierkantswortels of een gelijkmatige verdeling.

  • Stel een maximumpercentagetoewijzing per activum in.

  • Stel een minimumpercentagetoewijzing per activum vast.

  • Sluit activa uit die uw index zou moeten negeren.

  • Neem activa op die uw index altijd moet bevatten.

  • Stel een activabufferzone in om frequente activawisseling te voorkomen.

  • Kies een evenwichtsperiode of drempel die past bij uw strategie.

Laten we, om beter te begrijpen hoe elk van deze configuraties werkt, een paar voorbeelden doornemen van indexen die in de Shrimpy-applicatie kunnen worden gebouwd. Ten eerste moeten we kijken naar het meest elementaire indexfonds: een fonds dat de top 10 van activa op marktkapitalisatie volgt.

Dit is een index van de top tien cryptocurrencies, gewogen naar marktkapitalisatie. USDT is uitgesloten omdat het is gekoppeld aan een fiatvaluta.

Als we naar deze index kijken, is het duidelijk dat de algehele prestatie van dit fonds sterk afhankelijk zal zijn van de prestatie van Bitcoin. Een portefeuille die sterk afhankelijk is van de prestaties van één actief, kan een riskante gok zijn. Als gevolg hiervan kunt u besluiten dat u de afhankelijkheid van Bitcoin wilt verminderen door een limiet in te stellen op de procentuele toewijzing die is toegestaan ​​voor een bepaald activum. Laten we voor dit voorbeeld zeggen dat we een maximale toewijzing van 20% willen.

Met Shrimpy kunt u dit probleem eenvoudig oplossen door een minimum- en maximumpercentagetoewijzing in te voeren om het percentage dat elk activum in uw portefeuille kan houden, te beperken. Hiermee wordt voorkomen dat activa een doelallocatie behouden die hoger is dan het maximale toewijzingspercentage en een doelallocatie bereiken die lager is dan het minimale toewijzingspercentage..

De maximale en minimale percentages die u kiest, zijn geheel aan u.

Laten we, naast het instellen van een minimum- en maximumpercentage, net doen alsof u ons artikel over diversiteit leest, en dit heeft ertoe geleid dat u een meer diverse portefeuille wilde. Het artikel is hier te vinden:

Crypto-gebruikers die diversifiëren, presteren beter [nieuw onderzoek]

Nogmaals, je kunt dit doen met Shrimpy. Het enige dat u hoeft te doen, is het aantal activa invoeren dat u in uw index wilt houden. Als u items 12 tot en met 96 wilt, voert u 12 – 96 in. Als u 26 items wilt, voert u gewoon 26 in. Zo eenvoudig is het.

Het resultaat tot dusver is een index met 26 activa die worden gewogen naar marktkapitalisatie en een maximum allocatiepercentage van 20% heeft. Deze index zou er ongeveer als volgt uitzien:

Dit is een index van de 26 beste cryptocurrencies, gewogen naar marktkapitalisatie. De maximale toewijzing voor elk activum is begrensd op 20%.

We kunnen snel zien dat dit een krachtig hulpmiddel wordt voor tal van gebruiksscenario’s.

Stel dat u van gedachten bent veranderd nadat u zo’n mooie portefeuille van 26 activa hebt toegewezen. U heeft besloten dat u alleen de top 6 cryptocurrencies wilt indexeren. Bovendien hebt u misschien ons artikel over het optimaliseren van de activadistributie gelezen en vastgesteld dat een gelijkmatig verdeelde portefeuille een betere strategie zou zijn. Dit artikel is hier te vinden:

Optimalisatie van activadistributie voor het opnieuw in evenwicht brengen van cryptocurrency

Met Shrimpy kunt u uw strategie onmiddellijk wijzigen en deze nieuwe index binnen enkele seconden implementeren. Het is het gemakkelijkste dat u ooit in de crypto-ruimte zult doen. Makkelijker dan inloggen op een beurs, handmatige transacties uitvoeren en alle percentages proberen te berekenen, dat is zeker. Laten we eens kijken wat de resulterende allocaties zouden zijn in Shrimpy.

Top 6 activa gelijkmatig gewogen.

Nu uw portefeuille is toegewezen, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoeveel onderhoud er nodig is.

Nou, geen.

Shrimpy voegt automatisch de activa toe aan uw toewijzingen en verwijdert deze zodra ze binnen en buiten de door u aangewezen rang komen. Als u ervoor heeft gekozen om de top 5 activa op basis van marktkapitalisatie aan te houden, dan heeft u altijd de top 5, zelfs als de markt beweegt en de rangschikking verandert.

Herbalanceringsperiode

Iedereen kent ons vanwege onze herbalancering, dus je vraagt ​​je misschien af: “Oké, maar komt het weer in evenwicht”.

Doe niet zo gek!

Natuurlijk komt het weer in evenwicht. Selecteer een herschikkingsperiode of drempel. Overal van elk uur tot elke miljoen jaar. Drempels kunnen van 1% tot 100% worden ingesteld. U heeft de vrijheid om de strategie voor het opnieuw in evenwicht brengen te kiezen die voor u het beste werkt. U kunt ook op elk moment direct opnieuw in evenwicht brengen door op de knop “Nu opnieuw in evenwicht brengen” op het dashboard te klikken.

Als u niet bekend bent met opnieuw in evenwicht brengen, kunt u hier meer informatie vinden:

Portfolio opnieuw in evenwicht brengen voor cryptocurrency

Begin vandaag

Er is geen toepassing op de markt die vergelijkbaar is met Shrimpy. Profiteer van de flexibiliteit en vrijheid van een premiumapplicatie voor de prijs van niets. Terwijl andere applicaties een arm en een been opladen, maken wij van de cryptowereld uw speeltuin en brengen wij u geen cent in rekening. Geniet van alles wat Shrimpy te bieden heeft vandaag aanmelden.

De toekomst van indexering

Shrimpy pioniert de weg voor crypto-indexering. Zonder een indexfonds te kopen, kunt u blootstelling krijgen aan de krachtigste indexen door de onderliggende activa op Shrimpy te houden en te indexeren via de Shrimpy Index Fund Builder.

We zijn echter nog niet klaar met indexeren. Er zijn meer functies en mogelijkheden die naar onze gebruikers zullen komen in de Shrimpy-applicatie. Terwijl we indexeringsopties onderzoeken, zullen we doorgaan met het uitrollen van nieuwe manieren om uw portefeuille te beheren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me