Cryptocurrency-kraan: complete beginnershandleiding

U zult ongetwijfeld verhalen hebben gehoord van een vroege Bitcoin-gebruiker die veel gratis munten heeft gekregen via iets dat een cryptocurrency-kraan wordt genoemd..

Deze zijn in het verleden op grote schaal gebruikt als middel om relatief eenvoudige maar handmatige taken uit te voeren om handouts voor cryptocurrency te claimen. Ze zijn enorm populair omdat gebruikers de populairste kranen hebben achtervolgd die de meeste crypto opleverden. Sommige gebruikers hebben zelfs algoritmen ontwikkeld die hebben geprobeerd te profiteren van lekkende kranen.

Ik zal de antwoorden op deze vragen en nog veel meer bekijken, terwijl ik je de basisprincipes van cryptocurrency-kranen leer en hoe je ze kunt gebruiken.

Wat is een cryptocurrency-kraan?

Eenvoudig gezegd is een cryptocurrency-kraan een website die kleine hoeveelheden cryptocurrencies afgeeft als beloning voor het uitvoeren van kleine taken. Ze worden kranen genoemd omdat de beloningen vrij klein zijn, zoals het druppelen van water uit een kraan, maar in dit geval zijn het cryptocurrencies die langzaam in je cryptocurrency-portemonnee druppelen.

De uitgevoerde taken zijn meestal het invullen van een captcha, maar het kan ook gaan om het klikken op links of het bekijken van advertenties. In het geval van Bitcoin-kranen worden de uitbetalingen toegekend in Satoshi, of een honderd miljoenste van een Bitcoin = 0,000000001 BTC.

Voorbeeld van een Crypto-kraan

Voorbeeld van een Crypto-kraan. Bron: moonbit.co.in

De meeste kranen hebben een minimale betalingsdrempel, dus de cryptocurrencies die via de kraan worden verdiend, worden in een portemonnee op de kraansite gestort en kunnen worden opgenomen in de door de gebruiker gekozen portemonnee zodra het minimum is bereikt. In sommige gevallen kan dit slechts enkele dagen duren, maar vaak kan het een week of langer duren om aan de minimale uitbetaling te voldoen.

Dus, zoals je misschien al hebt geraden, cryptocurrency-kranen zijn geen snel rijk-plan. De echte aantrekkingskracht is in de hoop dat de waarde van cryptocurrencies zal blijven groeien. Op deze manier kan een kraanuitbetaling van $ 0,10 in de toekomst misschien $ 1 of zelfs $ 10 waard zijn.

Het doel van een cryptocurrency-kraan

Cryptocurrencies zijn nog vrij nieuw, met veel mensen over de hele wereld die net leren wat het is, om nog maar te zwijgen over hoe ze het in cryptocurrency-portefeuilles kunnen bewaren, of hoe ze erin kunnen investeren en het kunnen toevoegen aan een uitgebalanceerde portefeuille van activa..

De eerste cryptocurrency-kranen waren Bitcoin-kranen, en ze zijn gemaakt om het woord over Bitcoin te verspreiden toen het nog erg nieuw was. Het idee was dat als mensen Bitcoin zouden krijgen, ze de tijd zouden nemen om te leren wat het is, en hopelijk meer zouden investeren in de nieuwe gedecentraliseerde valuta. Het was een risicovrije manier om Bitcoin in handen te krijgen van de algemene bevolking.

De Bitcoin-kranen waren zo populair dat andere cryptocurrencies ook kranen begonnen aan te bieden. Naast het uitdelen van gratis munten, dienen ze ook als informatieportalen over de cryptocurrency die ze in veel gevallen uitgeven. Het is een gemakkelijke manier om nieuwe gebruikers te interesseren voor cryptocurrencies, zonder geld te riskeren. Zoals je zou verwachten, zijn kranen enorm in populariteit gegroeid, omdat mensen altijd blij zijn om iets gratis te ontvangen.

Hoe te verzamelen uit een cryptocurrency-kraan

Eerst moet je een kraan vinden, en dankzij hun populariteit zijn er sites gewijd aan het eenvoudig bijhouden van alle kranen daar. Kraan Dump is zo’n site, en het bevat 420 kranen uit 48 verschillende cryptocurrencies. Dus je gaat daarheen en registreert een kraan en je begint wat gratis munten te verdienen. Waar gaan de munten heen en wat kun je ermee doen??

Waarom Crypto-kranen nog steeds bestaan

Bitcoin-kranen van Faucet Dump

In de meeste gevallen heeft de kraan een minimaal uitbetalingsbedrag, dus je munten gaan eerst in de micro-portemonnee die door de kraan wordt geleverd. Zodra u aan de minimale uitbetaling voldoet, kunt u uw opgebouwde inkomsten overboeken naar uw eigen portemonnee.

In feite kunt u bij veel kranen uw portefeuilleadres invoeren als onderdeel van uw profiel, en zodra u aan het minimum van de kraan voldoet, wordt het saldo automatisch overgebracht naar uw cryptocurrency-portemonnee..

Wat zijn micro-wallets?

Een micro-portemonnee is vergelijkbaar met traditionele desktop- of online-portefeuilles, maar het verschilt omdat het wordt gebruikt om kleine hoeveelheden cryptocurrency te verzamelen, en is meestal beperkt tot een klein totaalbedrag dat erin kan worden bewaard.

Deze micro-wallets zijn inbegrepen bij uw kraanaccount en worden gebruikt omdat de kosten voor het overboeken van de kleine bedragen die dagelijks door de kraan worden betaald, alle inkomsten teniet zouden doen. Als u een micro-portemonnee gebruikt, kunt u een grotere hoeveelheid cryptocurrency verzamelen voordat u deze overboekt naar uw eigen portemonnee, zodat de kosten niet de hele overdracht opslokken.

Waarom bestaan ​​er nog steeds kranen??

Waarom bestaan ​​er cryptokranen?

Afbeelding via Fotolia

Terwijl cryptocurrency-kranen begonnen als een middel om mensen voor te lichten over dit nieuwe activatype, zijn recentelijk kranen gebruikt om websiteverkeer te stimuleren of gewoon om geld te verdienen. Kranen staan ​​erom bekend grote hoeveelheden verkeer naar websites te trekken. En daarom hebben sommige bedrijven met cryptocurrency-banden kranen gebruikt als een manier om meer mensen bekend te maken met hun merk of bedrijf.

Kranen kunnen ook inkomsten genereren door advertentieruimte te verkopen. Dit werd eind 2017 erg moeilijk toen Bitcoin en andere cryptocurrencies hoger werden, maar recenter is het kraanmodel opnieuw bescheiden winstgevend geworden..

Het advertentiemodel voor kranen is natuurlijk iets van een tweezijdig zwaard geworden. De meer succesvolle kranen bevatten veel advertenties om het geld te genereren dat nodig is om alle munten weg te geven. Dit kunnen eenvoudige pay-per-impressie-advertenties zijn waarvoor niets meer nodig is dan het laden van pagina’s, of het kunnen pay-per-click-advertenties zijn waarbij gebruikers daadwerkelijk op de advertentie moeten klikken en de webpagina van een adverteerder moeten bezoeken gedurende 10 seconden tot een volledige minuut.

En om de pot zoeter te maken, hebben veel kraan-sites ook aangesloten advertenties, waar ze worden betaald als een gebruiker op de link klikt en vervolgens iets koopt of zich zelfs maar ergens voor aanmeldt..

De meest populaire sites kunnen zo overladen worden met advertenties dat ze zelfs niet meer te gebruiken zijn. Helaas is dit een afweging die moet worden gemaakt als u gratis munten wilt verzamelen.

Automatische kranen en kraanrotators

Dit zijn twee manieren waarop mensen hebben ontdekt dat ze de noodzaak om daadwerkelijk kraanwebsites te bezoeken en op koppelingen op kraanpagina’s te klikken, omzeilen. Omdat automatische kranen het proces volledig automatiseren en kraanrotatoren het proces gedeeltelijk automatiseren, kun je er helemaal niet veel aan verdienen.

Bitcoin kraan Bot

Voorbeeld van Crypto Faucet Bot. Bron: bitcointalk

Een automatische kraan is een type bot dat zijn weg vindt van de ene site naar de andere, maar het bezoeken van de kraan-site is niet de beste manier om geld te verdienen. In feite verdien je misschien niet eens 1 Satoshi per dag door een geautomatiseerde kraanbot te gebruiken. Op dit moment zijn er ongeveer 6.600 satoshi nodig om gelijk te zijn aan 1 dollar.

Dat betekent dat het bij 1 Satoshi per dag ongeveer 18 jaar zou kosten om $ 1 te verdienen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat John McAfee gelijk heeft en Bitcoin uiteindelijk $ 1 miljoen waard zal zijn, dus je Satoshi’s zouden in de toekomst veel meer waard zijn dan nu..

Er zijn ook kraanrotators die het proces semi-automatisch maken door de site waarop u zich bevindt automatisch te wijzigen, maar u moet nog steeds de taken voltooien om uw munten te verzamelen. Dit is winstgevender, maar ook tijdrovender.

Over het algemeen zijn kraanbots geliefd bij gebruikers omdat het hen tijd en moeite bespaart, maar gehaat door de kraanbeheerders, omdat adverteerders niet zo veel betalen als ze weten dat een percentage van de bezoeken aan een kraanwebsite afkomstig is van bots, niet van mensen.

Gevolgtrekking

Als u geïnteresseerd bent in het gratis verkrijgen van cryptocurrency, is de kraan de juiste keuze. Verwacht gewoon niet rijk te worden, of zelfs maar genoeg te verdienen om je benzinetank te vullen, tenzij de prijzen van cryptocurrencies dramatisch stijgen. Dat gezegd hebbende, het is een goede manier om meer te weten te komen over cryptocurrencies, en het is zowel risicovrij als stressvrij.

Het proces is grotendeels veilig omdat u uw privésleutels niet hoeft op te geven, maar u kunt een kraan tegenkomen die nooit echt uitbetaalt. Ja, er zijn zelfs oplichting binnen de cryptocurrency-kranen.

Als je gewoon wat cryptocurrencies wilt krijgen en meer wilt weten over het hele cryptocurrency-concept, dan zijn kranen misschien perfect voor jou.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me