DAFEX kunstmatige intelligentie technologie in digitaal vermogensbeheer

Veel industrieën ondergaan transformatie als gevolg van de toepassing van de technologie van kunstmatige intelligentie. Zoals de uitvinding van robots, slimme voertuigen, AI-medische faciliteiten, apps voor verbale herkenning en apparaten voor gezichtsherkenning … enz.

Laten we de financiële sector als eerste voorbeeld nemen, volgens een financieel adviesbureau Opimas zal 10% van de investeringsbankposities van Wall Street tegen 2025 worden vervangen door kunstmatige intelligentie. Dat zijn ongeveer 230.000 mensen die worden vervangen door robots. Vermogensbeheer, effectendiensten, verkoop en handel, vermogensbeheer en andere aanverwante afdelingen zijn degenen die de budgetten voor human resources zullen verlagen.

Bovendien laat de statistiek zien dat de totale waarde van kunstmatige intelligentie tegen 2025 127 miljard dollar zal bedragen, waarvan de medische industrie ongeveer 1/5 zal nemen. Het lijdt geen twijfel dat zelfs de medische wereld voor een grote verandering staat als gevolg van kunstmatige intelligentie. AI-medische zorg is belangrijk en onvermijdelijk.

De technologie van kunstmatige intelligentie heeft ook gevolgen voor de auto-industrie. Veel autobedrijven zijn in 2018 begonnen met de ontwikkeling van AI-technieken in moderne voertuigen. Professionals zijn van mening dat de trend van auto’s waarin we dagelijks rijden ‘intelligenter’ zal worden door integratie met 5G-communicatie en de technologie van kunstmatige intelligentie, zoals de virtuele sensoren. , AI-besturingssysteem en vele andere AI-toepassingen in voertuigen.

Zoals we kunnen zien, heeft kunstmatige intelligentie een enorme invloed over de hele wereld. Maar wat betekent dit voor onze wereldwijde investeerders??

“Dit is de aankondiging van het begin van de revolutie in Digital Wealth!”

Kunstmatige intelligentie DAFEX

Kunstmatige intelligentie

Digital Asset Future Exchange (DAFEX) is een wereldwijde professionele dienstverlener op het gebied van financiële technologie. We zien onszelf als een van de leiders van deze revolutie die de toekomst effent voor digitale rijkdom. Ons onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Moskou zet zich in om de beste innovatie van financiële technologie te brengen en de experts en de technische ondersteuning in de industrie samen te brengen om een ​​geavanceerd AI-handelssysteem te ontwikkelen..

DAFEX is een erkende instelling die onder toezicht staat van “Money Service Business”, MSB. MSB valt onder het Amerikaanse ministerie van Financiën. Het heeft strikte registratievereisten en -regels en bewaakt al het gedrag van de financiële markt, zoals aan financiële diensten gerelateerde bedrijven en bedrijven voor digitale valutahandel, buitenlandse transacties en uitwisseling, internationale overmakingen en betalingen, enzovoort..

Niet alleen de officiële goedkeuring van MSB bewijst dat we financiële regelgeving en transparantie waarderen, maar toont ook aan dat onze prestaties een leidende positie innemen in de financiële sector.

AI-handelsplatform voor digitale activa

Toonaangevend AI-handelsplatform voor digitale activa

De R&D-afdeling heeft jaren en jaren van hun inspanningen gestoken om een ​​innovatieve technologie te ontwikkelen die kunstmatige intelligentie en blockchain integreert. Vandaag hebben we met succes het meest voltooide handelssysteem voor kunstmatige intelligentie ter wereld ontwikkeld: AIT.

AIT biedt investeerders een professionele investeringsstrategie voor digitale valuta via de engine voor big data-analyse van kunstmatige intelligentie. Baseer op wereldwijde realtime transacties, liquiditeit en big data om datamining, screening, analyse en sortering uit te voeren ten behoeve van geautomatiseerd beleggen en kwantitatieve handel in digitale valuta. Het is een zeer intelligent en volledig geautomatiseerd gebruiksvriendelijk handelssysteem dat ook beantwoordt aan de beleggingsdoelstelling van verschillende beleggers op basis van de vereisten en kenmerken van hun activa..

AI-handelsbot

DAFEX (AIT) – Uw persoonlijke investering in kunstmatige intelligentie en vermogensbeheerder. Het is een krachtig hulpmiddel dat u eerlijke en transparante kansen biedt om stabiele en duurzame winsten te behalen. Of u nu een ervaren belegger bent of niet, de uitgebreide investeringsanalyse en -strategieën zullen u een toekomst van onmetelijk fortuin opleveren in het tijdperk van digitale rijkdom..

Uitgelichte afbeelding via DAFEX

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me