De beste Ethereum 2.0-poules in 2021

>

Invoering

Na jaren in de maak, Ethereum 2.0 is eindelijk hier.

Vitalik Buterin en co. hebben de overstap van het netwerk naar het bewijs van inzet geplaagd sinds, nou, de Ethereum ICO in 2016. Zelfs als de reis meerdere jaren en veel langer duurde dan iemand had verwacht, is het belangrijkste dat het is gebeurd.

Met de Ethereum 2.0 beacon chain set om binnen enkele weken live te gaan, en het ETH 2.0-aanbetalingscontract is al openbaar gemaakt, alle ogen zijn gericht op ETH uitzetten. Zoals u waarschijnlijk al weet, vereist ETH 2.0-staking een minimale storting van 32 ETH.

Nu Ethereum-prijzen stijgen, kost 32 ETH een flinke $ 14K. Als je dat bedrag te kort komt, of geen afstand wilt doen van 32 ETH, jij hebben nog steeds uitzetmogelijkheden.

Hoe? Eenvoudig – sluit u aan bij een ETH 2.0-uitzetpool. Aangezien uitzetten een relatief nieuw concept is, weet u misschien niet hoe ze werken. Spring naar het volgende gedeelte om erachter te komen.

Mocht u ETH 2.0 inzetten?

Laten we eerlijk zijn – iedereen wil beloningen. Dat is misschien ook de grootste afhaalmaaltijd van de DeFi-rage van dit jaar.

Ethereum-uitzetpools uitgelegd

Met een Ethereum 2.0-uitzetpool kunt u virtueel inzetten ieder hoeveelheid ETH door de krachten te bundelen met andere stakers. Naast de aanzienlijk lagere toetredingsdrempel, je vermijdt ook het draaien van je eigen node door lid te worden van een uitzetpool.

Dus voor kleinere portemonnees of diegenen die geen gedoe willen hebben met hardwarevereisten, bieden uitzetpools een uitstekende mogelijkheid om zonder complicaties rendement op ETH te behalen..

Ethereum-uitzetpools doen al het zware werk voor u. Nadat u uw ETH-inzet aan de pool hebt toegewezen en gestort, behandelen de operators van de uitzetpool de technische aspecten van het runnen van het knooppunt.

Nadat je geld hebt gestort in de pool, is je rol redelijk comfortabel – leun gewoon achterover en ontvang je ETH-winst terwijl ze binnenkomen.

De beste Ethereum-uitzetpool

Vraag rond naar de beste ETH-uitzetpool, en vrijwel iedereen heeft hetzelfde antwoord – raket zwembad.

Het enorme aantal upvotes dat alleen al de vermelding van rocket pool op Reddit krijgt, is in eerste instantie een beetje achterdochtig. Dat is totdat je je realiseert dat er echt geen andere Ethereum-uitzetservice is die in de buurt komt – tot nu toe.

Rocket Pool is een gedecentraliseerde ETH-uitzetservice waarmee u drie zeer nuttige dingen kunt doen:

  1. Inzet 0,01 ETH of meer in ruil voor rETH, een tokenized versie van uw ingezette holdings.

  2. Voer een validatieknooppunt uit voor 16 ETH in plaats van het minimum van 32 ETH + verdien een hogere APY

  3. Bouw je eigen uitzetpool met behulp van het Rocket Pool-protocol

Echter, waar rocket pool echt schittert, is in zijn rijke functieset. Laten we een paar van de kenmerken bespreken waardoor Rocket Pool opvalt, maar hier is een hint: Consensys, een van de grootste namen in de Ethereum-wereld, is een backer van raketten.

Gesocialiseerd risico

Een van de grootste risico’s bij het uitzetten van ETH 2.0 is oneerlijkheid. Stel dat u uw inzet toewijst aan een pool die een knooppunt beheert. Wat gebeurt er wanneer de node-operators besluiten om zich af te melden voor kwaadwillende transacties? Hun ETH-inzet wordt verlaagd – wat betekent dat het voor altijd verloren is.

Met een raketpool, als het knooppunt dat je uitzet met te kwader trouw handelt en wordt doorgesneden, wordt het verlies door de hele pool opgezogen, zodat je er niet alleen de dupe van bent. Door het risico op deze manier te socialiseren, legt u minder verantwoordelijkheid op uw schouders en wordt de kans op verlies beter verteerbaar.

Slimme contracten

Niets over raketpool is gesloten. Elk aspect van het platform is gebouwd met behulp van openbare slimme contracten die indien nodig kunnen worden gecontroleerd en geüpgraded.

Het voordeel van het gebruik van open-source slimme contracten voor een uitzetpool is duidelijk. Externe auditors kunnen de veiligheid van de pools verifiëren, waardoor u meer gemoedsrust krijgt over uw ETH-inzet.

Tokenized uitzetten

Als je ETH stort in het raketpoolcontract, krijg je er RETH voor terug. Tokenized rETh staat voor twee dingen: uw inzet en uw opbrengst. Als token zelf heeft rETH dezelfde kenmerken als elk ERC20-token, waardoor je het in een koude opslag kunt bewaren, het in DeFi-producten kunt gebruiken of zelfs de huidige + toekomstige waarde kunt verkopen.

Twee solide alternatieven

Met het opbouwen van ETH 2.0-hype naar gekke niveaus, zou het dom zijn om niet een hele reeks opties te verwachten om wat ETH-opbrengst te krijgen. Hoewel rocket pool misschien wel de beste game in de stad is, zijn er twee solide alternatieven die de moeite van het bekijken waard zijn.

Uitgezet

Voor vermogende stakers, Uitgezet biedt staking-diensten aan met een hoger dan gemiddeld rendement, infrastructuur die vergelijkbaar is met de beste investeringsfondsen, en niet-custodial staking.

Hoewel Staked geen ETH 2.0-uitzetoplossing is voor particuliere gebruikers, zullen professionele beleggers de professionaliteit van het platform waarderen. Behalve dat u kunt vertrouwen op Staked-knooppunten om eerlijk te presteren, krijgt u ook toegang tot een ETH2-uitzetdashboard, compleet met een eenvoudige gebruikersinterface en web3-toegang.

Ankr

Blockchain-platform Ankr heeft een ETH 2.0-staking-app uitgebracht met de naam Stkr ontworpen om uitzetten voor iedereen gemakkelijk te maken.

Net als bij rocket pool, laat Stkr je elk bedrag van ETH inzetten (ja, zelfs minder dan het magische 32 ETH-bedrag). Eveneens vergelijkbaar met Rocket Pool, tokeniseert Stkr uw storting met aETH, een zet die is ontworpen om het illiquiditeitsprobleem van ETH 2.0 uit te zetten.

Momenteel heeft iedereen die deelneemt aan het ETH 2.0-depositocontract, vermoedelijk, te maken met een vergrendelingsperiode van meerdere jaren. Dat komt omdat ETH-stortingen pas worden ontgrendeld in de volgende fase van de ETH 2.0-uitrol – maar niemand weet precies wanneer dat zal zijn.

Met de liquiditeit die mogelijk wordt gemaakt door tokenized aETH-deposito’s, blijft u de vergrendelde waarde van uw ingezette ETH-deposito gebruiken. Behoorlijk handig, toch? Bovendien gebeurt alle Stkr-magie rechtstreeks vanuit uw Metamask-portemonnee, waardoor dit een leuke niet-bewarende optie is voor retailgebruikers.

Gevolgtrekking

Als je deze gids hebt gelezen, heb je waarschijnlijk een besluit genomen over de voor- en nadelen van ETH 2.0-uitzetten.

Er is één punt dat het vermelden waard is: het illiquiditeitsprobleem dat wordt opgeworpen door de ETH 2.0 depositocontractvergrendeling is opgelost door tokenized inzetten die beschikbaar zijn via Rocket Pool en Stkr..

Iedereen die op het punt staat om zijn ETH voor een onbekende periode op slot te doen, moet gerustgesteld worden door de liquiditeit die wordt herwonnen door een rETH- of aETH-token.

Met andere woorden, als u op lange termijn in ETH gelooft en het niet erg zou vinden om meer ETH te verdienen met uw huidige holdings en tegelijkertijd de transitie van het netwerk te ondersteunen, dan is het gebruik van een ETH 2.0-uitzetpool een goed idee..

WAT IS ETH?

Ethereum kan worden samengevat als een schaalbaar blockchain-platform met slimme contracten.

Extra goede resultaten

Hoe maak je een crypto-handelsbot met Python

Gids voor cryptoleningen – Topkredietverstrekkers vergeleken

Script voor Bitcoin Price Live Ticker (met behulp van websockets)

Drempelherbalancering voor Crypto Portfolio Management

Wat is DeFi? Gids voor gedecentraliseerde financiering

Ons sociale handelsplatform

Garnaal is een sociaal handelsplatform voor cryptocurrency. Het is ontworpen voor zowel professionele als beginnende handelaren om te komen leren over de groeiende crypto-industrie. Op Shrimpy kunnen gebruikers de portefeuilles en handelsstrategieën van andere handelaren kopiëren.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me