De beste geautomatiseerde crypto-handelsbots op de markt (update 2020)

>

Terwijl de cryptomarkten zich blijven herstellen, zien we een toenemende trend van gebruikers die geïnteresseerd zijn in geautomatiseerde cryptohandelbots en -services.

In dit artikel zullen we de beste cryptohandelbots onderzoeken die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Laten we eens kijken naar de topspelers. In de onderstaande infographic worden 8 van de meest populaire geautomatiseerde handelsbots uitgesplitst die door cryptohandelaren worden gebruikt op basis van maandelijkse websitebezoeken (gegevens verzameld van SimilarWeb).

We kunnen de top 3 handelsbots zien door maandelijkse websitebezoeken zijn 3Commas, Cryptohopper en Shrimpy. Deze handelsrobots ondersteunen respectievelijk 614.000, 324.000 en 138.000 maandelijkse bezoeken. Laten we alle belangrijke handelsbots eens bekijken en zien hoe ze verschillen.

3 Komma’s

3 Komma’s is een van de meest bekende handelsbots op de markt. De naam die verwijst naar de miljardenclub is een in Rusland gemaakte softwareoplossing.

3Commas is een cryptohandelterminal met bot-handel en portefeuillebeheer. Het beschikt over een SmartTrade-terminal waarmee gebruikers orders en transacties kunnen uitvoeren, bot-trading en stop-loss / winstposities kunnen instellen.

Prijs

Hun plannen variëren in prijs van $ 22 tot $ 75 per maand.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance, CEX.io, Coinbase Pro, Bittrex, BitMEX, Poloniex, YoBit.net, KuCoin, Bitfinex, OKEX, HitBTC, Huobi Global, Bitstamp, Cryptopia.

Cryptohopper

Cryptohopper is een cryptohandelplatform dat zich richt op geautomatiseerde bot- en kopieerhandel. Met Cryptohopper kunnen gebruikers handelen op basis van hun eigen persoonlijke indicatoren of de strategieën van andere handelaren kopiëren.

Gebruikers kunnen een handelsstrategie bouwen met behulp van meer dan 130+ indicatoren & kandelaarpatronen in de handelsstrategie-ontwerper van Cryptohopper. Het bevat ook een marktplaats waar gebruikers handelssignalen en strategieën kunnen kopen en verkopen op basis van vooraf geconfigureerde instellingen van gescreende handelaren.

Cryptohopper biedt ook papieren handel aan voor diegenen die geïnteresseerd zijn in ‘risicovrij’ handelen

Prijs

Hun plannen variëren in prijs van $ 19 tot $ 99 per maand.

Ondersteunde uitwisselingen

Huobi, Binance, Poloniex, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, KuCoin, Cryptopia.

Garnaal

Garnaal is de toonaangevende applicatie voor portfoliobeheer. In tegenstelling tot andere handelsrobots, richt Shrimpy zich op portfoliostrategieën zoals herbalancering, middeling van dollarkosten en slimme orderroutering. Het automatiseren van uw portfolio duurt minder dan 5 minuten door u aan te melden, API-sleutels voor exchange in te pluggen, activa te selecteren en een periode voor het opnieuw in evenwicht brengen in te voeren. Het is de onderhoudsarme manier om uw crypto-betrokkenheid te vereenvoudigen.

Als nieuwe cryptohandelaar vindt u wellicht ook dat de sociale functies op Shrimpy precies zijn wat u wilt gebruiken. In plaats van uw eigen strategie te ontwikkelen, kopieert u de handelsstrategieën van enkele van de beste investeerders ter wereld.

Sociale handel

Kopieer ‘s werelds beste handelaren, deel uw portefeuille en leer meer over de beste crypto’s die momenteel op de markt zijn.

Shrimpy ondersteunt ook de meest geavanceerde “Universal Crypto Trading API” voor die ontwikkelaars die hun geld willen beheren met aangepaste strategieën. De API’s bieden ook een oplossing voor ontwikkelaars om hun eigen gebruikers te beheren, en fungeren in wezen als een complete oplossing voor gebruikersbeheer. Ontwikkelaars kunnen rechtstreeks met Shrimpy communiceren om toegang te krijgen tot accounts, transacties uit te voeren en gegevens te verzamelen. Dit maakt ontwikkelingsmiddelen vrij en stelt teams in staat zich te concentreren op hun kernproductaanbod.

De Universal Crypto Exchange API van Shrimpy is gemaakt om kritieke uitdagingen voor ontwikkelaars in de crypto-ruimte aan te pakken:

 • Orderuitvoering met lage latentie & Geautomatiseerde handel

 • Autorisatie en beheer van gebruikers

 • Bedrijf & Productschaling

 • Realtime gegevens & Analytics

Prijs

De Shrimpy-abonnementen variëren in prijs van $ 13 tot $ 19 per maand. Het kernplan biedt toegang tot alle functies voor portefeuilletoewijzing, handel, herbalancering en beursbeheer.

Ondersteunde uitwisselingen

KuCoin, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Gemini, Bibox, BitMart, Huobi Global, HitBTC, OKEX, Bitstamp.

Meld u aan bij Shrimpy.

CryptoTrader

Cryptotrader is een cloudgebaseerd algoritmisch handelsplatform voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Cryptotrader biedt geautomatiseerde handelsbots op een schaalbare cloud die onmiddellijke waarschuwingen en meldingen kan geven.

Naast geautomatiseerde en op indicatoren gebaseerde handelsbots, heeft Cryptotrader ook een Strategiemarktplaats waarmee gebruikers handelsstrategieën kunnen kopen. Met Cryptotrader kunnen gebruikers ook handelsstrategieën backtesten.

Prijs

Hun plannen variëren in prijs van $ 16 tot $ 200 per maand.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance, Kraken, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex, Poloniex, Huobi, Bitstamp, OKCoin.

HaasOnline

HaasOnline is een geautomatiseerde cryptohandelbot waarmee gebruikers hun cryptohandelstrategie in al hun wisselaccounts kunnen automatiseren vanuit een enkel aanpasbaar dashboard.

HaasOnline biedt volledige en granulaire controle voor elke handelsbot en biedt een brede configuratie van handelsindicatoren in elke bot.

Als u op zoek bent naar een bedrijfsoplossing, is Haasbot wellicht de oplossing voor u. De lijst met functies voelt alsof alles onder de zon wordt ondersteund. Van marketmaking tot zoneherstel.

Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • Accumulatie Bot

 • Flash Crash Bot

 • Ping Pong Bot

 • Trendlijnen Bot

Prijs

Dit enterprise-grade trading bot-platform heeft zeker het enterprise-prijskaartje. De laagste prijsniveau is $ 200/3 maanden en loopt snel op tot $ 600/3 maanden.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEX, CEX.io, Cobinhood, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, KuCoin, Nova, OKCoin, OKEX, OKEX Futures, Poloniex.

GunBot

Na een aantal jaren op de markt, Gunbot blijft nog steeds een van de minder bekende concurrenten op de markt.

Gunbot is een desktop-applicatie die wordt gedownload om te kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat u de service zelf 24/7 moet uitvoeren om de voortdurende uitvoering van uw handelsstrategie te garanderen. Dit kan een punt van zorg zijn voor veel handelaren die constant onderweg zijn. Het opzetten van een machine die 24/7 draait, kan duur en frustrerend worden.

Enkele van de meest opvallende kenmerken van de applicatie zijn:

 • Omkering van handel

 • Achterstand

 • Indicatoren bevestigen

Prijs

Gunbot is niet voor iedereen. Het heeft een van de grootste prijskaartjes onder handelsrobots op de markt. De kosten om te beginnen kunnen bijna $ 1.000 zijn als u toegang wilt hebben tot het koppelen van maximaal 5 beurzen en alle handelsstrategieën. Het is zeker niet voor iedereen weggelegd.

Ondersteunde uitwisselingen

CryptoBot ondersteunt Bitmex, Poloniex, Bittrex, Binance, Coinbase Pro, Cex.io, Kraken, Bitfinex, Kucoin, Cryptopia, Huobi.

ProfitTrailer

ProfitTrailer is een cryptohandelbot en terminalsoftware waarmee gebruikers hun eigen handelsbot kunnen bouwen op basis van indicatoren of signalen.

Naast indicator- en signaalgebaseerde handel, stelt ProfitTrailer gebruikers ook in staat zich te abonneren op signalen en gelijktijdige handelsstrategieën op één enkele beurs uit te voeren. Het heeft ook een geavanceerde papieren handelsfunctie voor handelaren zonder risico.

Prijs

ProfitTrailer biedt maandelijkse pakketten van € 39 / maand tot € 89 / maand, met de mogelijkheid om levenslange licenties aan te schaffen.

Ondersteunde uitwisselingen

ProfitTrailer ondersteunt Binance, Bittrex, Huobi, Kucoin, Poloniex, VPS.

Marge

Marge is een geautomatiseerde handelsterminal die exclusief is ontworpen voor handelaren in bitcoin en cryptocurrency. Het biedt een schone handelsinterface met de nadruk op het bieden van een eenvoudige gebruikerservaring met prachtige beelden voor een uitzonderlijke handelservaring. Met Margin kunnen gebruikers snel geautomatiseerde handelsbots en -strategieën opzetten met een reeks veelgebruikte handelsindicatoren.

Prijs

Margin biedt levenslange licenties vanaf $ 89 tot $ 1999.

Coinrule

Coinrule is een groeiende geautomatiseerde handelsservice die zich richt op op indicatoren gebaseerde handel. In plaats van een strategie voor de lange termijn te automatiseren, houdt Coinrule zich bezig met de ingewikkelde interacties die van minuut tot minuut op de markt plaatsvinden. Aangezien de prijs van uw activa gedurende de dag verandert, zal de geautomatiseerde handelsbot de transacties uitvoeren voor uw gespecificeerde handelsstrategie.

We raden Coinrule aan voor cryptocurrency-handelaren die hands-on met hun geld willen zijn. Het continu updaten van uw strategie en het sleutelen aan de bots om de optimale resultaten te krijgen, kan tijdrovend zijn, dus deze handelsbot is ideaal voor mensen die de tijd hebben om te investeren in het volledig leren van de strategieën die ze implementeren.

Prijsstelling

De Coinrule prijzen beginnen bij een redelijke 9,99 / maand, maar loopt snel op tot $ 199,99 / maand voor het meest geavanceerde abonnement. Met $ 9,99 kun je 2 uitwisselingsaccounts verbinden en 5 regels tegelijk automatiseren.

Zignaly

Zignaly kan worden beschouwd als een meer complexe concurrent van Coinrule. Door crypto-handelssignalen, indicatoren en TradingView-connectiviteit te bieden, kunnen handelaren een gedetailleerde strategie uitvoeren door verschillende signaalgebaseerde strategieën te combineren.

Naast handelen op basis van verschillende indicatoren, heeft Zignaly een positie-gebaseerde handelsterminal geopend waarmee handelaren specifieke orders op de beurs kunnen plaatsen zonder de strategie te automatiseren.

Met het grote aantal functies dat door Zignaly wordt ondersteund, is het een beetje een verrassing dat Binance de enige uitwisseling is die ze ondersteunen. Zonder een Binance-account heb je pech met deze service.

Enkele van de belangrijkste functies die ze ondersteunen, zijn onder meer:

 • Trailing stop loss

 • Signalen

 • TradingView Bot

 • Meerdere doelen van signalen

Prijsstelling

Er is momenteel alleen een één prijsniveau voor de Zignaly-applicatie. Alles wat ze aanbieden, kan worden gekocht voor $ 15,99 / maand. Dit omvat een onbeperkt aantal muntenparen en posities.

Laatste gedachten

Er zijn verschillende handelsbotoplossingen die op de markt bestaan. Uiteindelijk berust uw keuze voor handelsbots uiteindelijk op uw crypto-handelsstrategieën en voorkeuren.

Wilt u absolute controle over uw handelsbot en elk detail configureren? Wilt u gewoon een eenvoudige handelsbot gebruiken die niet veel hoeft te worden ingesteld? Of wilt u gewoon de transacties van iemand anders betalen en kopiëren??

De volgende tabel is een snel overzicht voor cryptohandelaren die geïnteresseerd zijn in het implementeren van een geautomatiseerde handelsbotoplossing voor hun eigen crypto-activaportefeuille.

Extra lezen

Portfolio opnieuw in evenwicht brengen voor cryptocurrency

Middelen van dollarkosten voor cryptoportefeuilles

Hoe een Crypto Index-fonds te bouwen

Tips voor het selecteren van portfolio-assets

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Bouw je eigen Crypto Trading Bot

Wilt u uw eigen handelsbot bouwen zoals hierboven vermeld? Shrimpy laat ontwikkelaars eigenlijk hun eigen crypto-handelsapplicatie maken met de Universal Crypto Exchange Trading API’s, die zorgen voor de communicatie en handelsinteractie met crypto-uitwisselingen, waardoor ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het maken van hun aangepaste handelsbot of applicatie.

Ga vandaag nog aan de slag met Shrimpy’s Crypto Trading API.

Garnaal is een handelsbot die het beheer van cryptoportefeuilles vereenvoudigt. Door uw uitwisselingsaccount aan Shrimpy te koppelen, worden handige handelsfuncties ontgrendeld die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw cryptostrategie. Probeer het vandaag nog uit!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me