De beste manieren om Bitcoin te kopen met PayPal: beginnershandleiding

Het kopen van Bitcoin is de afgelopen jaren aanzienlijk eenvoudiger geworden. Een groeiend aantal uitwisselingen, vereenvoudigde aankoopprocessen en een grotere selectie aan betaalmethoden betekent dat mensen bitcoin kunnen krijgen, zelfs als ze technisch niet geneigd zijn.

Een van de beste betalingsverwerkers ter wereld is Paypal, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat veel mensen Paypal zouden willen gebruiken om Bitcoin te kopen. Helaas betekent het terugboekingsbeleid van Paypal, waarmee kosten gemakkelijk kunnen worden teruggedraaid, gecombineerd met de onomkeerbare aard van Bitcoin-transacties, dat er niet veel uitwisselingen zijn die Paypal willen accepteren.

Er zijn een paar manieren om Bitcoin te kopen met Paypal, maar deze zijn niet zo eenvoudig of gemakkelijk als de meest populaire methoden om Bitcoin te kopen. Het is echter mogelijk, en daarom hebben we deze gids samengesteld met de 3 beste manieren om Bitcoin met Paypal te kopen.

3 manieren om Bitcoin te kopen met PayPal

Er zijn momenteel drie opties om Bitcoin via Paypal te kopen:

  1. Peer-to-peer (P2P) marktplaatsen – Deze zijn vergelijkbaar met beurzen, maar in plaats van op te treden als een derde partij bij de ruiltransactie, bestaan ​​ze gewoon om kopers en verkopers in staat te stellen elkaar te vinden en vervolgens afzonderlijk van de beurs transacties uit te voeren. Deze P2P-marktplaatsen waren de eerste manier om fiat in te wisselen voor Bitcoin, en ze blijven populair dankzij hun nadruk op decentralisatie, privacy en anonimiteit. Omdat de kopers beslissen welke betaalmethode ze accepteren, is het mogelijk om kopers te vinden die Paypal accepteren op de P2P-marktplaatsen.
  2. Cryptocurrency-uitwisselingen – Er zijn bijna geen cryptocurrency-uitwisselingen die Paypal blijven accepteren, omdat de meeste al vroeg in hun bestaan ​​werden verbrand door Paypal-terugboekingen. Tegenwoordig is er maar één centrale die Paypal nog steeds via een omweg accepteert.
  3. Peer-to-peer (P2P) -leningsplatforms – Peer-to-peer-leningen is een vrij nieuwe ontwikkeling en gebruikers hebben ontdekt dat ze deze platforms kunnen gebruiken om Bitcoin te lenen en vervolgens de lening onmiddellijk kunnen afbetalen met een Paypal-account. Het is een unieke oplossing voor degenen die Paypal willen gebruiken om Bitcoin te kopen.

Hieronder vindt u een voorbeeld en gids van een platform in elk van de bovenstaande servicetypes.

P2P-marktplaats: LocalBitcoins

LocalBitcoins is vrijwel zeker de meest bekende P2P-marktplaats voor het kopen en verkopen van Bitcoin. Het was een van de eerste in zijn soort en begon in 2012. Aanvankelijk was het bedoeld om degenen die geografisch dicht bij elkaar waren met elkaar in contact te brengen om elkaar persoonlijk te ontmoeten om Bitcoin in te ruilen voor fiat of andere activa. Tegenwoordig is het gegroeid en met een escrow-service die in gebruik is, kunt u kopers of verkopers van over de hele wereld vinden.

LocalBitcoins Koop Bitcoin

PayPal-verkopers vinden op Localbitcoins

Hoewel enige voorzichtigheid geboden is omdat u verbinding maakt met gebruikers van over de hele wereld, heeft de service serieuze stappen genomen om zo veilig mogelijk te worden, en in 2019 is het gebruik van LocalBitcoins redelijk veilig dankzij de bovengenoemde escrow-service en een verkopersreputatiesysteem.

Het gebruik van LocalBitcoins om Bitcoin te kopen met Paypal is een vrij eenvoudig en gemakkelijk proces. Zoals elke dienst begint het met het aanmaken van een account. Zodra u uw e-mailadres heeft geverifieerd om uw account te bevestigen, bent u klaar om Bitcoin te kopen.

Er is een zoekformulier waarmee u kunt filteren op land, valuta en betaalmethode. Het land wordt standaard uw land en voor de valuta kiest u uw lokale valuta en selecteert u Paypal als betalingsmethode.

Nadat u uw zoekopdracht heeft verzonden, krijgt u een lijst met verkopers te zien die aan uw criteria voldoen. Wanneer u een verkoper kiest, zijn er enkele belangrijke statistieken waar u op moet letten:

  1. Zoek naar een feedbackscore die zo dicht mogelijk bij 100% ligt.
  2. Meer transacties en hogere handelsvolumes zijn beter.
  3. Bekijk de handelslimieten van de verkoper om ervoor te zorgen dat ze uw bestelling kunnen vervullen.
  4. Controleer de betalingsvoorwaarden om te zien hoelang u de tijd heeft om uw kant van de transactie af te ronden.
  5. Lees de verkopersvoorwaarden. Sommige verkopers vereisen ook een minimale kopersreputatie, dus het kan zijn dat u deze moet doorgeven totdat u een aantal transacties heeft uitgevoerd en uw reputatie heeft vergroot.

Localbitcoins-verkopersprofiel

Profiel van een bestseller op Localbitcoins

Nadat u een verkoper heeft gekozen, begint u met de aankoop door op de knop “Kopen” te klikken. Er verschijnt een formulier waarin u uw aankoopbedrag en eventuele andere opmerkingen voor de verkoper kunt invoeren. Vanaf dit punt moet u alleen met de verkoper communiceren via het LocalBitcoins-platform. Als u buiten het platform communiceert, is er geen melding in het geval van een geschil.

Realiseer u dat er kosten zijn verbonden aan het kopen van Bitcoin met Paypal. Die prijs is een zeer hoge premie van de meeste verkopers. In sommige gevallen kan dit zelfs 20% boven de spotprijs van Bitcoin liggen. Een manier om deze premies te vermijden en toch Paypal te gebruiken, is door contant geld op te nemen van uw Paypal-account en dat geld te gebruiken om voor Bitcoin op LocalBitcoins te betalen..

P2P-marktplaats: Paxful

Als u op zoek bent naar een alternatief voor Localbitcoins dan Paxful is waarschijnlijk uw op één na beste gok. Net als localbitcoins is dit een peer-to-peer-marktplaats waar u Bitcoin kunt kopen bij de online verkopers.

U moet een Paxful-account aanmaken om deel te nemen aan de markt. U moet ook een geverifieerde PayPal-rekening in de VS hebben. U kunt een geverifieerde rekening op PayPal ervan uitgaande dat u uw bankrekening en creditcard heeft gekoppeld en een aantal identiteitsbewijzen heeft ingediend.

Het gebruik van Paxful werkt vrijwel hetzelfde als bij Localbitcoins. U zult op basis van uw criteria naar de beste deals moeten zoeken. Hieronder hebben we gezocht naar alle aanbiedingen die beschikbaar zijn voor een PayPal-aankoop van het door ons gekozen bedrag.

Maar Bitcoin PayPal Paxful

Lijst met Bitcoin-verkopers die PayPal accepteren

Elk van de aanbiedingen zal onthullen wat ze van u eisen voordat ze de aankoop goedkeuren. Net als bij andere P2P-marktplaatsen, wilt u er zeker van zijn dat u een verkoper gebruikt die een goede reputatie heeft in de gemeenschap. Hieronder vindt u het verkopersprofiel van de best gerangschikte Paxful-verkoper volgens onze criteria.

Maar Bitcoin PayPal Paxful

Paxful Bitcoin-verkopersbeoordeling

Zoals je kan zien, ROIWITHME is geverifieerd en heeft meer dan 19.000 transacties op het platform voltooid. Zijn rating is ook behoorlijk uitstekend voor een P2P-verkoper. Als u echter met deze verkoper gaat handelen, heeft hij een kopie van uw identiteitsbewijs met foto nodig.

Ten slotte heeft Paxful ook een handige escrow-service die u kunt gebruiken om de transactie te vergemakkelijken. Als u PayPal gebruikt, is de kans kleiner dat de verkoper een snelle aankoop doet. Dit komt door de strikte kopersbescherming die ze hebben geïmplementeerd.

Uitwisseling van cryptocurrency: VirWoX

VirWoX bestaat al voordat Bitcoin werd gemaakt, en begon in 2007 als een uitwisseling voor virtuele spelvaluta’s. De grootste spelvaluta die het ondersteunt, zijn de Second Life Lindens (SLL’s) uit het spel Second Life. Gebruikers kunnen SLL’s op veel manieren kopen, ook met Bitcoin en met Paypal. Dit heeft geleid tot een unieke manier om Bitcoin te kopen met Paypal.

VirWoX gebruiken is niet moeilijk, maar het proces is lang en omslachtig en het is duur.

SSL kopen met PayPal

VirWox-uitwisseling voor Second Life Lindens

Zoals bij elk platform, begint u met het aanmaken en verifiëren van een account. U ontvangt een tijdelijk wachtwoord dat binnen 24 uur moet worden gewijzigd om uw account te activeren.

Zodra uw account is geactiveerd, kunt u een storting doen op uw VirWoX-account. Ze accepteren USD, EUR, GBP en CHF zonder kosten. Als u andere valuta gebruikt, worden er extra conversiekosten in rekening gebracht.

Het kan tot 48 uur duren voordat de aanbetaling is vereffend en dan bent u klaar om de eerste inwisseling uit te voeren, wat een fiat is voor SLL. Nadat u SLL hebt gekocht, gaat u terug naar de VirWoX Exchange en ruilt u uw SLL in voor BTC. Zodra de transactie is voltooid, bent u vrij om de BTC naar een externe portemonnee te sturen.

Naast de tijd die u aan deze methode besteedt, brengt VirWoX ook een vergoeding van 10% in rekening voor PayPal-aankopen.

Peer-to-peer-leningen: xCoins

Peer-to-peer-leenmarktplaatsen zijn nieuw en ze zijn ook naar voren gekomen als een manier om Bitcoin met Paypal te kopen. De P2P-leenmarktplaats werkt door Bitcoin-houders toe te staan ​​hun munten in bruikleen aan te bieden en een rentebetaling te ontvangen over het uitstaande geleende bedrag. xCoins zal Paypal accepteren om leningen terug te betalen, wat het mogelijk maakt om Bitcoin te lenen en vervolgens de lening te betalen met Paypal, wat in wezen Bitcoin koopt met Paypal.

PayPal op xCoin-leningen

Hoe xCoin-leningen werkt met PayPal

Je begint zoals gewoonlijk door een account aan te maken bij xCoins. Na het indienen van het registratieformulier krijgt u een code van xCoins via e-mail. Je gebruikt die code om de registratie op de xCoins-website te voltooien, waarna je wordt gevraagd om een ​​wachtwoord naar keuze, je land en staat / provincie / provincie en je telefoonnummer om 2-factor authenticatie in te schakelen.

Zodra dat is voltooid, kunt u Bitcoin gaan lenen. De aanvankelijke limiet is $ 100 / dag, die in de loop van de tijd toeneemt. Tegen 90 dagen kunt u per dag $ 1.000 aan BTC lenen. Net als de twee bovenstaande voorbeelden is het kopen van Bitcoin met Paypal bij xCoins duur en kan het u tot 25-30% aan kosten kosten.

Gevolgtrekking

Hoewel u Bitcoin met Paypal kunt kopen, kan het behoorlijk duur zijn. In het begin ben je ook beperkt in hoeveel je kunt kopen, en er zijn niet veel keuzes voor platforms om de aankoop te doen. Als u echter Paypal moet gebruiken, bent u blij met de informatie.

Welk platform voor u het beste is, hangt af van uw eigen behoeften. Controleer ze allemaal en kijk welke het beste lijkt te werken. Iedereen is anders en hoewel LocalBitcoins misschien het beste is voor sommige mensen, zullen anderen de voorkeur geven aan xCoins of VirWoX of Paxful.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia & PayPal

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me