De meest bruikbare crypto-handelsbots in 2020

>

Het beheer van elk aspect van uw cryptocurrency-handelsstrategie kan overweldigend zijn. Als u dag en nacht online moet zijn om te handelen, nauwkeurige orders uit te voeren, de markt te analyseren en de door u ontwikkelde strategie handmatig te implementeren, wordt het handelen in cryptocurrency een nachtmerrie..

Handelen in crypto is niet hetzelfde als handelen op traditionele beurzen. De cryptocurrency-markten nemen nooit een pauze. Beurzen voeren transacties 24/7 uit.

Om goed te slapen, maken de meeste beleggers in cryptocurrency gebruik van de diensten van handelsrobots. Deze handelsrobots kunnen een strategie zonder emotie automatiseren. Elke transactie wordt nauwkeurig berekend en vooraf bepaald door de voorwaarden die u definieert.

Hoewel het concept eenvoudig klinkt, is er een grote verscheidenheid aan services die geautomatiseerde handelsbots bieden. Sommige richten zich op technische indicatoren, daghandel en scripting, terwijl andere zich richten op eenvoudige technieken voor portefeuillebeheer.

We zullen de 5 beste cryptocurrency-handelsbots opsplitsen die u kunnen helpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop u uw portefeuille beheert. Elk van deze handelsbots heeft een uniek doel dat u kan helpen uw strategie duidelijk te organiseren op een manier die het beste bij u past.

Garnaal

Bots voor het verhandelen van cryptocurrency hoeven niet ingewikkeld te zijn. Bij Garnaal, we hebben dit idee ter harte genomen. Als gevolg hiervan hebben we de meest geavanceerde handelsdiensten gecreëerd die buitengewoon eenvoudig te gebruiken zijn.

Shrimpy is ontworpen door crypto-investeerders, voor crypto-investeerders. Mensen die van plan zijn om de komende 10 of 20 jaar op de markt te blijven. In plaats van jezelf bezig te houden met het tweede tot tweede tikken van de markt, concentreert Shrimpy zich op de horizon van 10 jaar. Het is bedoeld als een manier om uw portfolio op de lange termijn te automatiseren.

Er zijn geen andere diensten zoals Shrimpy. Verbind eenvoudig alle wisselrekeningen, selecteer een portefeuille of indexeringsstrategie en zie hoe Shrimpy uw portefeuille automatisch in de loop van de tijd bijhoudt. Het voelt als HODLing 2.0.


In plaats van uw portefeuille stof te laten verzamelen in een hardwareportefeuille, brengt Shrimpy uw portefeuille systematisch opnieuw in evenwicht. Wanneer u nieuw geld op uw wisselrekening stort, kan dit geld automatisch in uw portefeuille worden geïnjecteerd met behulp van onze geavanceerde middelen voor het berekenen van dollarkosten.

Alles wat u nodig heeft om uw portefeuille te beheren, wordt geleverd in één applicatie. Volg uw prestaties in de loop van de tijd, pas uw portefeuille snel aan op basis van nieuw onderzoek of marktbewegingen, of laat Shrimpy alles automatiseren met onze dynamische indexeringsstrategieën van wereldklasse. Het is de ultieme oplossing voor persoonlijk activabeheer voor eigenaren van cryptocurrency.

Shrimpy ondersteunt verbinding met een van de top 16 cryptocurrency-uitwisselingen, zodat u altijd een uitwisseling kunt vinden die perfect voor u werkt. Als u niet kunt beslissen over een enkele uitwisseling, is dat geen probleem. Koppel meerdere beurzen aan Shrimpy om uw portefeuille op verschillende beurzen te bekijken en al uw uitwisselingsaccounts te beheren via één uniform dashboard.

Meld u vandaag nog aan voor Shrimpy!

Prijsstelling

Shrimpy ondersteunt zowel een gratis als een premium abonnementslaag. De gratis laag biedt alleen toegang tot portfoliobewakingsfuncties. Om te beginnen met het automatiseren van uw portfolio, moet u zich abonneren op de “Professional” -laag. Dit geeft u toegang tot alle portfoliobeheer-, handels- en sociale functies die Shrimpy echt laten schitteren.

Het professionele niveau begint bij $ 13 / maand wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd.

Coinrule

Coinrule is een groeiende geautomatiseerde handelsservice die zich richt op op indicatoren gebaseerde handel. In plaats van een strategie voor de lange termijn te automatiseren, houdt Coinrule zich bezig met de ingewikkelde interacties die van minuut tot minuut op de markt plaatsvinden. Aangezien de prijs van uw activa gedurende de dag verandert, voert de geautomatiseerde handelsbot de transacties uit voor uw gespecificeerde handelsstrategie.

We raden Coinrule aan voor cryptocurrency-handelaren die hands-on met hun geld willen zijn. Het voortdurend bijwerken van uw strategie en het sleutelen aan de bots om de optimale resultaten te krijgen, kan tijdrovend zijn, dus deze handelsbot is ideaal voor mensen die de tijd hebben om te investeren in het volledig leren van de strategieën die ze implementeren.

Prijsstelling

De Coinrule-prijzen beginnen bij een redelijke 9,99 / maand, maar lopen snel op tot $ 199,99 / maand voor het meest geavanceerde abonnement. Met $ 9,99 kun je 2 uitwisselingsaccounts verbinden en 5 regels tegelijk automatiseren.

Zignaly

Zignaly kan worden beschouwd als een meer complexe concurrent van Coinrule. Door crypto-handelssignalen, indicatoren en TradingView-connectiviteit te bieden, kunnen handelaren een gedetailleerde strategie uitvoeren door verschillende signaalgebaseerde strategieën te combineren.

Naast handelen op basis van verschillende indicatoren, heeft Zignaly een positie-gebaseerde handelsterminal geopend waarmee handelaren specifieke orders op de beurs kunnen plaatsen zonder de strategie te automatiseren.

Met het grote aantal functies dat door Zignaly wordt ondersteund, is het een beetje een verrassing dat Binance de enige uitwisseling is die ze ondersteunen. Zonder een Binance-account heb je pech met deze service.

Enkele van de belangrijkste functies die ze ondersteunen, zijn onder meer:

 • Trailing stop loss

 • Signalen

 • TradingView Bot

 • Meerdere doelen van signalen

Prijsstelling

Er is momenteel slechts één prijsniveau voor de Zignaly-applicatie. Alles wat ze aanbieden, kan worden gekocht voor $ 15,99 / maand. Dit omvat een onbeperkt aantal muntenparen en posities.

Gunbot

Na enkele jaren op de markt blijft Gunbot nog steeds een van de minder bekende concurrenten op de markt.

Gunbot is een desktop-applicatie die wordt gedownload om te kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat u de service zelf 24/7 moet uitvoeren om de voortdurende uitvoering van uw handelsstrategie te garanderen. Dit kan een punt van zorg zijn voor veel handelaren die constant onderweg zijn. Het opzetten van een machine die 24/7 draait, kan duur en frustrerend worden.

Enkele van de meest opvallende kenmerken van de applicatie zijn:

 • Omkering van handel

 • Achterstand

 • Indicatoren bevestigen

Prijsstelling

Gunbot is niet voor iedereen. Het heeft een van de grootste prijskaartjes onder handelsrobots op de markt. De kosten om te beginnen kunnen bijna $ 1.000 zijn als u toegang wilt hebben tot het koppelen van maximaal 5 beurzen en alle handelsstrategieën. Het is zeker niet voor iedereen weggelegd.

Haasbot

Last but not least, HaasBot. HaasBot is een van de meest (zo niet de meest) complexe handelsbotplatforms op de markt. Je kunt het zien als ‘Gunbot op steroïden’.

Haasbot is niet ontworpen voor de gemiddelde persoon. Het is specifiek ontworpen voor gevorderde handelaren die de technische details van handelsstrategieën volledig begrijpen.

Als u op zoek bent naar een bedrijfsoplossing, is Haasbot wellicht de oplossing voor u. De lijst met functies voelt alsof alles onder de zon wordt ondersteund. Van marketmaking tot zoneherstel.

Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • Accumulatie Bot

 • Flash Crash Bot

 • Ping Pong Bot

 • Trendlijnen Bot

Prijsstelling

Dit enterprise-grade trading bot-platform heeft zeker het enterprise-prijskaartje. Het laagste prijsniveau is $ 200/3 maanden en loopt snel op naar $ 600/3 maanden.

Gevolgtrekking

Er zijn verschillende handelsbots die elk een specifiek doel hebben. Wees voorzichtig bij het selecteren van welke handelsbot het beste bij u past.

Voordat u in een specifieke handelsbot duikt, moet u nadenken over de ervaring die u wilt hebben met een handelsbot. Handelsbots zoals Shrimpy zijn ontworpen om eenvoudig te zijn en langetermijnstrategieën te automatiseren. Aan de andere kant, handelen in bots zoals Haasbot zijn ontworpen om talloze indicatoren, complexe strategieën en tijdrovende instellingen te ondersteunen.

Verken elk van deze handelsdiensten van wereldklasse om er een te vinden die bij uw doelen past.

Over Shrimpy

Garnaal is een applicatie voor het samenstellen van aangepaste cryptocurrency-indexfondsen, het opnieuw in evenwicht brengen en beheren van een diverse portefeuille van digitale activa. Automatiseer uw portefeuille door te linken naar een van de 17 cryptobeurzen die we ondersteunen.

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn ontworpen voor ontwikkelaars. Integratie met onze uniforme API’s geeft u direct toegang tot uniforme eindpunten voor handel, gegevensverzameling, gebruikersbeheer en meer op elke grote cryptocurrency-uitwisseling.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Extra goede resultaten

Crypto Trading Bots – De complete gids

Hoe maak je een crypto-handelsbot met Python – een handleiding voor ontwikkelaars

Crypto-handelsautomatisering voor portefeuillebeheer

Een vergelijking van strategieën voor het opnieuw in evenwicht brengen van portefeuilles met cryptocurrency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map