De ultieme gids voor cryptohandelbots [Bijgewerkt 2020]

>

Crypto-handelsbots zijn een hot topic geworden voor miljoenen cryptocurrency-gebruikers over de hele wereld. Op zoek naar manieren om hun strategie te automatiseren en beter te presteren dan de markt. Nadat u voor het eerst uw tenen in deze fascinerende markt had gedoken, kwam u zeker verwijzingen naar handelsbots tegen. Om uw reis naar bots in de handel in cryptocurrency te vergemakkelijken, zal de volgende uitgebreide gids dienen als uw definitieve hulpmiddel om aan de slag te gaan.

Tegen de tijd dat u deze gids heeft afgerond, zult u niet alleen beter begrijpen waarom handelsbots nuttig zijn, maar ook hoe u uw eigen handelsbots kunt bouwen, welke handelsbots momenteel de markt leiden en naar welke bepalende functies u moet letten bij het kiezen van een handelsbot.

Om de handelsbotmarkt verder te ondersteunen, hebben we de grootste community van enthousiastelingen en gebruikers van handelsbotjes in onze Telegram-groep opgebouwd.. Doe mee met ons telegram om op de hoogte te blijven van alles wat met handelsbots te maken heeft.

Kopieer ‘s werelds beste handelaren

Er zijn momenteel duizenden actieve handelaren die hun portefeuille beheren op Binance. Deze handelaren behoren tot de meest geavanceerde handelaren in de branche.

Contents

Een inleiding tot het verhandelen van bots

Een cryptocurrency-handelsbot is een softwareprogramma dat automatisch handelt op beurzen. In plaats van elke transactie handmatig op de beurs in te voeren, kan de handelsbot toegang krijgen tot gegevens van het uitwisselingsaccount van een gebruiker en automatisch transacties plaatsen. Het proces wordt beheerd via computers, wat een niveau van snelheid en precisie biedt dat niet mogelijk is bij mensen.

De strategieën die deze bots implementeren, kunnen van alles doen, van handelen tot het maken van aangepaste indexeringsstrategieën tot geavanceerde realtime arbitrage tussen beurzen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Elke handelsbot implementeert over het algemeen een handelsstrategie die berust op algoritmen die zijn gemaakt door de applicatie-ontwikkelaar.

Hoe het verhandelen van bots werkt

Cryptocurrency-handelsbots werken door toegang te krijgen tot gegevens over de uitwisseling voor een gebruiker. Elke gebruiker kan toegang tot zijn account verlenen aan de handelsbot door de bot zijn openbare API-sleutel en API-privésleutel (AKA-geheim) te geven. Deze twee soorten informatie worden gebruikt als een manier om de uitwisseling te vertellen dat een bot door jou geautoriseerd is om toegang te krijgen tot je uitwisselingsaccountinformatie.

API-sleutels

API’s zijn een manier voor toepassingen of services buiten de centrale om toegang te krijgen tot de gegevens of functies binnen de centrale. Via deze API’s kunnen handelsrobots de nieuwste marktgegevens opvragen, een transactie voor een gebruiker plaatsen of informatie verzamelen over de hoeveelheid geld op het account van een gebruiker. Toegang tot het account van een gebruiker wordt alleen verleend wanneer een gebruiker expliciet API-sleutels aan een app verstrekt. De toegang kan op elk moment worden ingetrokken door de API-sleutels op de centrale te verwijderen, waardoor u op een veilige manier altijd controle behoudt over wie of wat toegang heeft tot uw exchange-account. Het vinden van deze API-sleutels op elke exchange kan lastig zijn, dus gebruik de tutorials in ons helpcentrum om te navigeren door uw wisselaccounts te koppelen aan handelsbots.

API Key-instellingen

API-sleutels voor het verhandelen van bots hebben meestal verschillende instellingen. De twee belangrijkste instellingen die nodig zijn voor het verhandelen van bots zijn de mogelijkheid om “Saldo” -gegevens van uw exchange-account te verzamelen en de mogelijkheid om te “Handelen”. Elke beurs biedt verschillende niveaus van controle over deze twee parameters, maar over het algemeen moeten alle instellingen onder deze twee categorieën worden ingeschakeld voor de handelsbot.

Houd er rekening mee dat geen enkele handelsbot over het algemeen toegang nodig heeft tot “Opnemen”. Als een handelsbot deze toegang nodig heeft, aarzel dan niet om uw vertrouwen in deze handelsbot te stellen. Het resultaat kan zijn dat u al uw geld verliest.

Het doel van het verhandelen van bots

Het belangrijkste doel van het verhandelen van bots is het automatiseren van acties die ofwel te complex, te tijdrovend of moeilijk voor mensen zijn om handmatig uit te voeren. De verfijning van deze taken varieert van het automatiseren van een enkele handelsstrategie op een enkel handelspaar tot het intelligent routeren van transacties tussen activa voor een diverse portefeuille. Zonder voortdurende inspanning kunnen sommige bots gebruikers een complete strategie voor portfoliobeheer laten implementeren, wat enorm veel tijd bespaart. In plaats van dat u constant online moet zijn om handmatig transacties te plaatsen en uw portefeuille aan te passen, kunnen bots de controle overnemen om uw strategie dag en nacht uit te voeren.

Kwaliteitshandelsbots kunnen u geld besparen door verbeteringen aan te bieden ten opzichte van een handmatig geïmplementeerde strategie. Bots zijn sneller in het verzamelen van gegevens, nauwkeuriger bij het plaatsen van bestellingen en kunnen cijfers sneller verwerken dan enig mens.

Wanneer moet u handelsbots gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos als het om bots gaat. Er zijn bots voor herbalancering, portfoliobeheer, gegevensverzameling, slimme orderroutering of alles daartussenin. Wat je ook wilt doen, er is waarschijnlijk ergens een bot die het doet.

Dat betekent niet dat we een gespecialiseerde bot moeten gebruiken om elke kleine taak te volbrengen die we willen doen. In feite zou dat uiteindelijk zeker meer werk worden dan het gewoon zelf doen. Het doel is om grote taken te vinden die de meeste tijd in beslag nemen of die het meest complex zijn om zelf uit te voeren. Die taken zijn rijp voor de pickings als het gaat om automatisering met handelsrobots. U kunt nog steeds handmatig de taken uitvoeren die niet vaak of gemakkelijk zijn.

Denk, voordat we op zoek gaan naar een bot, na over de meest omslachtige aspecten van cryptocurrency-handel voor u. Overweeg elk van de taken die u gedurende de dag doet. Verzin een kleine lijst met de grootste taken die u zou willen automatiseren, zodat u minder tijd kunt besteden aan uw cryptocurrency-portfolio.

Om u te helpen nadenken over taken die kunnen worden geautomatiseerd met handelsrobots, zullen de volgende secties verschillende manieren beschrijven waarop handelsrobots ons, eenvoudige mensen, verbeteren. Overweeg elk van deze aspecten om de perfecte taken voor automatisering te vinden.

Herhaalde taken

Herhaalde taken zijn waardeloos. Als u steeds weer hetzelfde doet, betekent dit dat u meer tijd aan die taak besteedt dan nodig is.

Stel je voor dat er een echte manier was om werk te kopiëren en plakken. Kopieer in wezen het werk dat u zojuist hebt gedaan en herhaal het de volgende keer opnieuw.

Dat is eigenlijk wat we doen met een handelsbot. Door het werk een keer te doen door het in te stellen met de handelsbot, kun je dat werk keer op keer kopiëren tot het einde der tijden. Je zou terecht opgewonden zijn door dat concept.

Stel je voor dat je leest Dit artikel die ontdekte dat de herschikkingen van 1 uur historisch beter presteerden dan alternatieve herschikkingsfrequenties. Nu wilt u uw portefeuille elk uur opnieuw in evenwicht brengen. Dat zou betekenen dat u elk uur de percentages van elk van de activa in uw portefeuille moet berekenen, de optimale transacties moet bepalen, de transacties daadwerkelijk moet uitvoeren en de hele tijd online moet blijven. Laten we eerlijk zijn, het is een onmogelijke taak. Zelfs als het mogelijk was, zou elk redelijk persoon gek worden van de herhaling.

Bots hebben geen probleem met de alledaagse herhaling. Dat is in feite een van de eerste redenen waarom software-ingenieurs een taak zullen automatiseren, in dit geval opnieuw in evenwicht brengen. Maak de bot één keer en automatiseer uw portfolio voor altijd. Geen repetitieve taken meer!

Precisie

Handelen is een spel van precisie. Nieuwe handelaren vinden de onnauwkeurigheid misschien niet erg om in een opwelling in en uit posities te gaan, maar naarmate we ervaring opdoen, beginnen veel handelaren de noodzaak in te zien om precies te zijn. Elke transactie kan een impact hebben, dus selecteer zorgvuldig transacties. Bots hebben niet het concept voorzichtig te zijn, maar ze zijn nauwkeurig.

Laten we eens kijken naar een voorbeeldscenario. Stel dat we DOGE willen verkopen als de prijs van Bitcoin precies $ 100.000 bereikt. Om dit handmatig te doen, zou een ongelooflijke vaardigheid en geduld nodig zijn. Het handmatig implementeren van deze strategie zou er waarschijnlijk toe leiden dat we per ongeluk het doel missen en DOGE verkopen toen Bitcoin $ 100.010 bereikte. Dat is niet slecht, maar het was niet de strategie die we wilden implementeren. Onze onnauwkeurigheid betekende dat we het plan niet volgden.

Het uitvoeren van een precieze strategie is eenvoudig voor bots. De bot kan de markt gemakkelijk controleren op deze aandoening en de transactie uitvoeren wanneer de tijd precies rijp is. Bots zijn precies, snel, en betrouwbaar voor dit soort uitvoeringsstrategie.

Tijdrovend

Iedereen heeft dingen te doen – het leven is chaotisch. We hebben geen tijd om elk moment achter de computer te zitten om ervoor te zorgen dat ons portfolio op schema ligt.

In een van de voorgaande voorbeelden bespraken we het elk uur opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille. Dit is een voorbeeld van iets dat gemakkelijk 15 minuten of langer kan duren voor elke herschikking. Als u een gediversifieerde portefeuille heeft, duurt het zelfs nog langer. Dit zou niet alleen repetitief zijn, maar het zou ook tijdrovend zijn. Op deze manier zijn talloze handelsstrategieën omslachtig.

Handelsbots zijn niet zoals jij. Ze hebben niets beters te doen. Het enige wat ze willen, is deze tijdrovende strategieën voor u implementeren. Omdat ze op computers werken, gebeuren berekeningen in een oogwenk, transacties worden in een oogwenk verwerkt en worden ze nooit moe. Tijdrovende taken worden vervolgens vereenvoudigd om het in te stellen en te vergeten. Het automatiseren van een tijdrovende taak kan worden gedaan door een paar dingen in een handelsbot te configureren en de handelsbot de strategie voor u te laten implementeren.

24/7 markten

De cryptocurrency-markt slaapt nooit. Geen seconde. Beurzen sluiten ‘s nachts niet. Zelfs als een exchange uitvalt voor onderhoud of updates, zijn er nog steeds honderden online neuriënd mee. Deze 24/7 markt maakt het voor u onmogelijk om altijd uw portefeuille te kunnen volgen. Uiteindelijk zul je moeten slapen, en we weten allemaal dat activa affiniteit hebben met dumpen zodra we wegkijken. Zo voelt het tenminste.

Zodra u zich realiseert dat u niet altijd klaar kunt zijn om actie te ondernemen, zijn er twee opties: omgaan met de gevolgen van het niet aanwezig zijn om elke situatie voor uw portefeuille aan te pakken of uw strategie automatiseren met een handelsbot. De meesten zullen de optie kiezen waardoor ze ‘s nachts gemakkelijk kunnen slapen.

Dat betekent niet dat onze strategie dag en nacht hetzelfde moet zijn. Het kan zijn dat u overdag een portfoliostrategie heeft en ‘s nachts een andere strategie die als een veiligheid voor uw portefeuille fungeert terwijl u slaapt. Wat uw strategie ook is, bots kunnen u helpen die strategie te automatiseren, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over de ‘wat als’ terwijl u ‘s nachts in bed ligt..

Handelen is complex

Aan het eind van de dag, zelfs als de herhaling, tijdsbesteding en precisie niet genoeg waren om ons naar handelsrobots te drijven, is er nog steeds de factor complexiteit. Sommige strategieën zouden fysiek onmogelijk te implementeren zijn voor een mens vanwege de enorme complexiteit.

Met slimme orderroutering als voorbeeld. De vereisten voor het effectief routeren van transacties via talrijke handelsparen zijn legio. Vanaf de top hebben we de noodzaak om elk handelspaar op de beurs te volgen om de optimale tijd, hoeveelheid activa en prijs voor een transactie te bepalen. Vervolgens moeten we rekening houden met de tijdsbeperkingen om de routing te voltooien voordat de marktomstandigheden veranderen. Vervolgens moeten we de transacties daadwerkelijk uitvoeren om deze eerste fase van onze bestelling te vervullen. Tot slot, rond het af door opnieuw vanaf de bovenkant te beginnen, omdat we alleen $ 100 in de laatste volgorde konden verplaatsen en in totaal $ 100.000 moesten verplaatsen.

Cryptocurrency-handel is een ingewikkelde vaardigheidsset die is ontwikkeld door voortdurende zelfverbetering, het overwinnen van fouten en vooruitgaan in het licht van onzekerheid. Zelfs met ervaring onder onze riem, zijn sommige strategieën nog steeds onbereikbaar voor zelfs de meest geavanceerde handelaren als ze handmatig worden geprobeerd.

Complexe strategieën moeten worden geautomatiseerd met behulp van handelsbots. Zonder deze bots zou de strategie niet mogelijk zijn. De les is om handelsbots te gebruiken om handelsstrategieën te implementeren die te complex zijn om handmatig uit te voeren.

De beste handelsbots

Op dit moment hebben we een algemeen begrip opgebouwd van het verhandelen van bots en de juiste scenario’s voor het gebruik van bots. Het is tijd om onze jeuk te krabben om de bots te vinden die een deel van de markt beheersen en klaar zijn voor je verkenning.

De cryptocurrency-ruimte is overspoeld met talloze handelsrobots. Sommige hebben een twijfelachtige reputatie, missen een hoogwaardige infrastructuur of werken gewoon niet. De volgende lijst met handelsbots zijn de belangrijkste handelsbots in de cryptocurrency-ruimte. Elke vermelde service ondersteunt een unieke niche en heeft zichzelf gevestigd als een vertrouwde bron voor cryptocurrency-handelaren. Experimenteer met elk van deze bots om de bots te vinden die het beste bij u passen.

Shrimpy – geautomatiseerde handel & Portfoliomanagement

Garnaal onderscheidt zich grotendeels als de belangrijkste beheerservice voor cryptocurrency-portefeuillebeheer op de cryptomarkt. In tegenstelling tot de meeste apps voor portfoliobeheer, voert Shrimpy actief transacties uit voor u om strategieën voor portfoliobeheer te implementeren. De eenvoudigste van deze strategieën is het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille en het creëren van crypto-indexfondsen.

Shrimpy-klanten kunnen ook deelnemen aan een sociale handelservaring die is ontworpen voor beginnende handelaren. Met een klik op de knop kunnen beleggers beginnen met het kopiëren van de handelsstrategieën van de beste cryptohandelaren.

Naast het beheren van uw portfolio via de gebruikersinterface, biedt Shrimpy ook handige opties voor ontwikkelaars om hun strategieën te automatiseren via de Shrimpy Application API’s of de Universal Crypto Exchange API’s. De Universele Crypto Exchange-API’s ontwikkelaars tools bieden om hun eigen handelsrobots vanaf de basis op te bouwen.

Binnen 5 minuten is het mogelijk om u aan te melden, API-sleutels in te voeren, een portfolio te selecteren en uw strategie te automatiseren. Het doel van Shrimpy is om uw leven te vereenvoudigen door transacties te automatiseren op een manier die voor iedereen logisch is.

Onderscheidende kenmerken

Er zijn talloze functies die Shrimpy onderscheiden van andere handelsrobots. Waaronder:

 • Focus op portfoliomanagement

 • Indexfondsconstructie & Automatisering

 • Herbalancering van de portefeuille

 • Delen van sociale portfolio’s

 • Strategie backtesting

 • Eenvoudig te gebruiken assetallocatie

 • Geavanceerde API’s voor ontwikkelaars

 • Ondersteuning voor koude opslag

 • Cross Exchange prestatiebewaking

Kosten

Shrimpy is een premium service voor portfoliobeheer die in kosten varieert van $ 13 – $ 19 / maand. Dit omvat elke functie, zoals handelen, indexeren, portfolio-backtesting, het sociale programma (voor het volgen en kopiëren van portefeuilles van andere gebruikers), API-toegang, IP-whitelisting en meer.

Ondersteunde uitwisselingen

KuCoin, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Gemini, Bibox, BitMart, Huobi Global, HitBTC, OKEX, Bitstamp.

Beoordeling – 4.8

 • Kenmerken – 4

 • UX & Gebruiksgemak – 5

 • Prijs – 5

 • Infrastructuur – 5

 • Exchange-ondersteuning – 5

Gekko – Marktgegevens naar bruikbare inzichten

Gekko is een open-source handelsbotoptie voor gevorderde gebruikers van cryptocurrency. In plaats van webgebaseerde oplossingen te bieden, is Gekko een bot die op uw pc of server is geïnstalleerd om continu te draaien. Dit betekent dat de software altijd actief moet zijn om uw handelsstrategie continu te kunnen gebruiken.

Onderscheidende kenmerken

 • Open source

 • Realtime marktgegevens

 • Indicatoren

 • Papierhandel voor gesimuleerde orders

 • Winst berekenen

 • Historische marktgegevens importeren

 • Berekening van risicocijfers

Kosten

Gekko is vrij gebruiken.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance, Poloniex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Coinfalcon, The Rock Trading, EXMO, Luno.

Beoordeling – 3.0

 • Kenmerken – 3

 • UX & Gebruiksgemak – 2

 • Prijs – 5

 • Infrastructuur – 3

 • Exchange-ondersteuning – 2

ZenBot – Command-Line Trading Bot

Zenbot is een populaire bot voor cryptocurrency op de opdrachtregel. Net als in sommige opzichten met Gekko, kan Zenbot worden uitgevoerd vanaf een pc of worden gehost op een persoonlijke server. Het perfectioneren van deze handelsbot is mogelijk voor ontwikkelaars die bereid zijn om in de code te duiken om hun eigen strategieën te schrijven, indicatoren te construeren en de markt te analyseren met behulp van aangepaste analytische tools.

Onderscheidende kenmerken

 • Open source

 • Technische analyse handelsbenadering

 • Plugin-architectuur

 • Simulator voor backtesting van historische gegevens

 • Simulatie voor papierhandel

 • Verkoopstops, Koopstops en winststops

 • Instelbare ruil- en bemonsteringsfrequenties

Kosten

Zenbot is vrij gebruiken.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Gemini, HitBTC, Kraken en Poloniex.

Beoordeling – 3.1

 • Kenmerken – 3.5

 • UX & Gebruiksgemak – 2

 • Prijs – 5

 • Infrastructuur – 2

 • Exchange-ondersteuning – 3

Haasbot – Geautomatiseerde cryptohandelbots

HaasBot is een van de meest feature-intensieve handelsbot op de markt voor cryptocurrency. Alles van verzekeringen, beveiligingen en technische indicatoren is in dit platform verpakt. Hoewel het misschien is ontworpen voor handelsexperts, biedt het een uitgebreide set tools om een ​​schijnbaar eindeloze lijst van complexe strategieën te implementeren.

Onderscheidende kenmerken

 • Aanpasbare Command Center-dashboards

 • Fijne handelsbotcontrole

 • Uitvoering van handmatige strategieën

 • Marktoverzicht voor technische analyse

 • Aangepaste scriptbots

 • Geavanceerde rapportage

Kosten

Prijsplannen beginnen bij $ 254/3 maanden voor de beginnerslicentie en lopen uit op $ 725/3 maanden voor de geavanceerde licentie.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEX, CEX.IO, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, KuCoin, nova, OKEX en Poloniex.

Beoordeling – 3.4

 • Kenmerken – 5

 • UX & Gebruiksgemak – 2

 • Prijs – 1

 • Infrastructuur – 4

 • Exchange-ondersteuning – 5

3commas – Tools voor handel in cryptocurrency

3 Komma’s is een geavanceerde handelsbot met een aantal geavanceerde handelsopties. Deze bots kunnen worden gebruikt om uw handelsstrategie te automatiseren via hun webinterface. 3Commas richt zich op dezelfde nichemarkt als Haasbot en is populair geworden bij de meer ervaren handelaren. Ze bieden ook de mogelijkheid om uw bots te beheren via hun ontwikkelaars-API’s, waardoor ontwikkelaars extra opties krijgen.

Onderscheidende kenmerken

 • Handelterminal

 • Trailing-opties voor take-profit / take-loss

 • Signaalaanpassing via handelsweergave

 • QFL-bots

 • Meerdere paar samengestelde bots

Kosten

Prijsplannen beginnen bij $ 22 / maand voor de startlicentie en eindigt op $ 75 / maand voor de Pro-licentie.

Ondersteunde uitwisselingen

Bitmex, Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, Coinbase Pro, OKEX, Huobi en YOBIT.

Beoordeling – 4.0

 • Kenmerken – 5

 • UX & Gebruiksgemak – 3

 • Prijs – 3

 • Infrastructuur – 4

 • Exchange-ondersteuning – 5

Cryptohopper – Geautomatiseerd handelsplatform

Cryptohopper is een handelsbotplatform dat strategieën uitvoert op basis van technische indicatoren. Deze strategieën kunnen op maat worden ontworpen om geavanceerde strategieën van uw keuze te implementeren. Vergelijkbaar met 3Commas en Haasbot in veel opzichten, is Cryptohopper een geweldige optie voor gevorderde cryptocurrency-handelaren die bereid zijn om in de details van elke handelsstrategie die ze willen implementeren te graven..

Onderscheidende kenmerken

 • Ontwerpstrategieën

 • Experimenteer met strategieën via papierhandel

 • Trailing stop-loss

 • Short verkopen van activa

 • Automatiseer crypto-handelsstrategieën

 • Gegevensgestuurde analyse – meer dan 130 indicatoren en patronen

 • Prestatierapporten

Kosten

Prijsplannen beginnen bij $ 19 / maand voor de startlicentie en eindigt op $ 99 / maand voor de Pro-licentie.

Ondersteunde uitwisselingen

Poloniex, Kraken, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, KuCoin, Bitfinex en Huobi.

Beoordeling – 3.6

 • Kenmerken – 4

 • UX & Gebruiksgemak – 3.5

 • Prijs – 3

 • Infrastructuur – 3.5

 • Exchange-ondersteuning – 4

Marge – De cryptocurrency-handelsterminal

Marge is een handelsterminal voor zeer configureerbare handelsstrategieën. Margin is ontworpen voor crypto- en bitcoinhandelaren en biedt een duidelijke interface naar de typisch chaotische terminals in de cryptocurrency-markt. Zet snel handelsbots op, beheer strategieën en implementeer indicatoren om transacties te activeren.

Onderscheidende kenmerken

 • Visuele handel

 • Technische indicatoren

 • Geautomatiseerde handelsbots

 • Configureerbare GUI

 • Bestelling opsplitsen over beurzen

 • Nieuwsfeeds

Kosten

Prijsplannen beginnen bij $ 129 voor de startlicentie en eindigt op $ 2999 voor de Pro-licentie.

Ondersteunde uitwisselingen

Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Huobi, OkCoin en Poloniex.

Beoordeling – 2.2

 • Kenmerken – 2

 • UX & Gebruiksgemak – 2

 • Prijs – 1

 • Infrastructuur – 3

 • Exchange-ondersteuning – 3

Hoe u een handelsbot kiest

Nu we elke grote cryptocurrency-handelsbot op de markt hebben besproken, moeten we beslissen welke bot het beste is voor onze cryptocurrency-portfoliostrategie.

In de volgende secties bespreken we de aspecten waarmee u rekening moet houden voordat u zich aanmeldt voor een van deze services en uw portfolio toevertrouwt aan automatisering door een bot.

Teamreputatie

Bovenal is de reputatie van het team belangrijk. Hacks hebben nietsvermoedende gebruikers verlamd door gebruik te maken van slimme kwetsbaarheden. Een voorbeeld is wanneer hackers gebruikten handels-API’s om de prijs van Syscoin op Binance te pompen. Hackers zijn slim, dus de eerste verdedigingslinie is het hebben van een vertrouwd oprichters team.

Zoek bij het evalueren van het team naar kenmerken die verwijzen naar een gerenommeerd team. Dingen zoals:

 • Waar teamleden gingen studeren.

 • Voor welke bedrijven de leden werkten.

 • Hoelang het team aan de bot werkt.

 • De reputatie van leden in hun adviesraad.

 • De financieringsbron voor het opstarten.

 • Land van oprichting.

 • De technische bekwaamheid van het oprichtende team.

Voordat u ons vertrouwen stelt in een ontwikkelteam van een derde partij om onze strategieën te automatiseren, moet u deze lijst gebruiken om informatie te verzamelen over het team achter de service.

Zorg ervoor dat het bedrijf, buiten de specifieke leden van het team, verantwoordelijk kan worden gehouden voor mogelijke misstanden. Het team moet transparant zijn over hun afkomst, hun leden, waar ze zijn gevestigd en alle andere relevante informatie zodat we het kunnen begrijpen als we het team kunnen vertrouwen.

Geautomatiseerde strategieën

De volgende vraag die we onszelf moeten stellen, is of de bot die we evalueren daadwerkelijk de strategie implementeert die we willen automatiseren. Het selecteren van een handelsbot die alleen strategieën ondersteunt waarbij bijvoorbeeld een cross-over met een voortschrijdend gemiddelde betrokken is, is niet nuttig als we onze portefeuille opnieuw in evenwicht willen brengen..

Bekijk de website voor de handelsbot om er zeker van te zijn dat ze de strategieën ondersteunen die we voor onze portefeuille willen implementeren. Controleer alle configuraties die ze aanbieden of hints op het niveau van betrokkenheid dat vereist is van een eindgebruiker. Het heeft ook geen zin om een ​​bot te gebruiken als deze onze strategie ondersteunt, maar uiteindelijk meer werk is dan dat we de strategie alleen handmatig moeten implementeren.

Ondersteuning

Onze volgende belangrijke overweging is het niveau van ondersteuning dat door het team wordt geboden. Biedt het team kanalen om hun ontwikkelingsteam te bereiken om ondersteuningsvragen te stellen of hulp te krijgen bij bugs? Als dat niet het geval is, kan het zijn dat u wekenlang laat drogen zonder antwoord te krijgen op vragen die cruciaal zijn voor uw strategie. We hebben dit ontelbare keren zien gebeuren en het is nooit een plezierige ervaring.

Enkele manieren waarop we kunnen vaststellen of het team een ​​geweldige ondersteuningservaring biedt, zijn de volgende:

 • Er is een actieve Telegram- of Discord-community waar het team online is en vragen beantwoordt.

 • Meerdere kanalen bieden diverse mogelijkheden om contact op te nemen met het team.

 • Het ondersteuningsteam beantwoordt vragen snel en werkt daadwerkelijk aan het oplossen van de problemen.

 • Regelmatige updates worden gepubliceerd op hun discussiekanalen zoals Telegram en Discord.

Dit zijn slechts enkele van de manieren om de kwaliteit van de ondersteuning te bepalen die u zult ontvangen zodra u de sprong waagt en zich aanmeldt.

Kosten

Laten we eerlijk zijn, prijs is een van de grootste bepalende factoren voor het al dan niet gebruiken van een handelsbot voor onze portefeuille. We zijn hier om het maximale uit onze cryptovaluta te halen, dus door de maandelijkse kosten die we voor een botabonnement moeten betalen te verlagen, kunnen we meer geld naar onze portefeuille leiden.

Sommige bots zijn prijzig. Een bot van $ 1.000 kan maar beter een hemels stuk werk zijn. Anders duiken de kosten gewoon in uw portefeuille. Die fondsen zouden kunnen zijn besteed aan het uitbreiden van uw cryptoportefeuille. Zoek de handelsbot die in uw prijsklasse valt.

Makkelijk te gebruiken

De realiteit van de cryptocurrency-markt is dat de meeste tools te complex zijn qua ontwerp. Dit geldt zonder twijfel ook voor handelsbots. De meeste handelsbots zijn ongelooflijk ingewikkeld. Ze hebben talloze hendels, opties, configuraties en instellingen. Duiken in het diepe van dit koude zwembad kan adembenemend zijn en je met een gevoel van angst achterlaten.

Zoek een bot die bij je comfortniveau past. In plaats van direct in open-source handelsbots te springen en te proberen uw eigen aangepaste strategieën te implementeren door uw ontwikkelingsvaardigheden aan te passen, kunt u het in het begin misschien rustig aan doen. Experimenteer met een bot die maar een paar kernfuncties biedt die u wilt, maar die eenvoudig te gebruiken is. Op die manier kun je je tenen in het zwembad dompelen, georiënteerd raken voordat je jezelf onderdompelt.

Backtesting

Backtesting is de manier waarop we de prestaties van een strategie simuleren ten opzichte van historische gegevens. Het helpt ons het gedrag van de strategie onder bepaalde omstandigheden te begrijpen en kan ons helpen te begrijpen hoe de strategie in de toekomst zou kunnen presteren. Natuurlijk is niets gegarandeerd, maar dit is de meest robuuste manier die we hebben om strategieën te evalueren.

De bot die we kiezen, moet zeker een backtesting hebben. We raden nooit aan om een ​​strategie te implementeren als deze nog niet is getest. Het blindelings wagen in de toekomst kan tot een ramp leiden. Besteed wat tijd aan het evalueren van de strategie, ontdek de beste configuraties en implementeer de strategie op een manier die aansluit bij uw doelen en de informatie die u heeft kunnen verzamelen via de backtesting-tool.

Voorzichtigheid! Vertrouw geen backtesting-tool die CoinMarketCap-gegevens gebruikt. Deze gegevensbron is onaanvaardbaar voor het evalueren van handelsstrategieën. Deze gegevens zijn niet alleen zeer onnauwkeurig, maar CoinMarketCap verzamelt gegevens over beurzen, dus het zijn geen daadwerkelijke bied-laatgegevens van beurzen. Alleen exacte bied-laatgegevens die rechtstreeks van elke afzonderlijke beurs zijn verzameld, mogen worden gebruikt voor backteststrategieën.

Implementatie & Uitvoering

Evalueer nauwkeurig de implementatie van de strategie om te bepalen hoe de strategie zich onder verschillende omstandigheden zal gedragen. Omdat elke bot een unieke implementatie van een strategie beoefent, is het belangrijk om de verschillen tussen elke implementatie van handelsbots te begrijpen. Niet alle implementaties worden gelijk behandeld. Kijk naar aspecten zoals de bedieningselementen die de bot beschikbaar heeft, de configuraties en de robuustheid van de strategie onder verschillende omstandigheden.

Tegelijkertijd, zelfs als de handelsbot de nodige controles ondersteunt om de strategie te implementeren, betekent dat niet dat we duidelijk zijn. Alles ziet er veelbelovend uit, maar valt toch uit elkaar door een slechte uitvoering. De code en infrastructuur die rond de handelsbot zijn gebouwd, zijn belangrijk om de strategieën te beheren. Storingen als gevolg van serverproblemen kunnen onjuiste transacties, verkeerde timing en algehele slechte strategie-uitvoering veroorzaken.

Geld verliezen door een slechte uitvoering van de strategie wordt al snel een nachtmerrie. U krijgt uw geld niet terug, dus voorkom het probleem door een handelsbot te selecteren die zich ontwikkelt met behulp van degelijke softwarepraktijken. Onderzoek de openheid van het team om problemen op te lossen, sluit u aan bij hun marketingkanalen om de frequentie van bugrapporten te zien en houd bij hoe lang het duurt voordat het team de problemen heeft opgelost.

Hoe een handelsbot te bouwen

Er is geen enkele manier om een ​​cryptocurrency-handelsbot te bouwen. Daarom vinden we zo’n wisselende kwaliteit. In de volgende secties zullen we de gemakkelijkste manier benadrukken om een ​​robuuste, hoogwaardige handelsbot te bouwen.

Hoewel het mogelijk is om handelsbots vanaf de basis op te bouwen, is dit niet aan te raden. Het bouwen van een aangepaste infrastructuur om verbinding te maken met elke cryptocurrency-uitwisseling kan maanden tot jaren duren om te ontwikkelen. Aangepaste updatecycli, verwarrende documentatie en vreemde functionaliteit kunnen het bouwen van een handelsbot tot een nachtmerrie maken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er een farm van honderden servers nodig zou zijn om een ​​paar duizend actieve handelaren te ondersteunen.

In dit artikel bespreken we het bouwen van een cryptocurrency-handelsbot door gebruik te maken van de Universele Crypto Exchange-API’s. Deze API’s maken verbinding met elke grote cryptocurrency-uitwisseling zonder dat u aangepaste software hoeft te schrijven. Maak eenvoudig verbinding met de ene universele API en u bent direct verbonden met elke grote beurs voor handel, portfoliobeheer, gebruikersbeheer, gegevensverzameling, geautomatiseerde infrastructuurschaling en meer. Het is als een universele afstandsbediening voor het handelen in cryptocurrency.

Laten we beginnen!

Registreer een ontwikkelaarsaccount

Voordat we de Universal Crypto Exchange API kunnen gebruiken, moeten we ons registreren voor een ontwikkelaarsaccount. Volg de link hier om u aan te melden.

Genereer Master API Keys

Nadat we een account hebben gemaakt, is onze volgende stap het maken van een nieuwe API-hoofdsleutel. Deze hoofdsleutel wordt gebruikt om al onze gebruikers te beheren, verzoeken om nieuwe gebruikers aan te maken en kan ook transacties uitvoeren.

Navigeer naar de pagina “API-sleutels” en selecteer “Api-hoofdsleutel maken”. Dit helpt u bij het genereren van de sleutels. Er zullen een aantal stappen zijn die uw verificatie vereisen, evenals aanvullende beveiligingsmaatregelen zoals 2FA. Het is niets speciaals zoals KYC, alleen eenvoudige e-mail- en accountverificatie.

Eenmaal voltooid, krijgt u een openbare en privé (geheime) API-sleutel te zien. Deze sleutels moeten veilig worden bewaard en mogen nooit naar iemand anders worden verzonden. Ze zullen worden gebruikt om gebruikers te beheren, transacties uit te voeren namens gebruikers en nog veel meer. Deze zijn alleen voor uw eigen gebruik. Als u gebruikers rechtstreeks toegang wilt geven tot hun accounts, uitwisselingen wilt koppelen en handel wilt drijven, kunt u dit doen door gebruikersspecifieke API-sleutels te genereren via de master API-sleutels. We zullen later bespreken hoe we dit kunnen doen.

Opmerking: de geheime sleutel wordt slechts één keer weergegeven. Als je eenmaal hebt gekozen om de sleutel te tonen, kun je deze geheime sleutel nooit meer terughalen als deze niet veilig buiten de applicatie is opgeslagen. Bij verlies moet u een nieuwe set API-sleutels maken.

Er zijn een paar instellingen die we moeten configureren voordat we onze master API-sleutels voor ontwikkelaars kunnen gebruiken.

Gebruiker – Als u dit vakje aanvinkt, kan deze API-sleutel gebruikers van uw applicatie maken en beheren.

Account – Als u dit vakje aanvinkt, kan deze hoofd-API-sleutel uitwisselingsaccounts verbinden namens uw gebruikers en ook gegevens verzamelen over de uitwisseling met betrekking tot uw gebruikers.

Handel – Als u dit vakje aanvinkt, kan deze sleutel transacties uitvoeren namens uw gebruikers.

Deze instellingen zijn gescheiden, zodat u de vrijheid heeft om te beslissen welke rol deze API-sleutels in uw proces zullen spelen. Als u bijvoorbeeld alleen gebruikers wilt kunnen aanmaken, maar de gebruikers hun verbinding met wisselaccounts beheren en individueel handelen, heeft u alleen de mogelijkheid nodig om gebruikers aan te maken en te beheren..

Naast het selecteren van de machtigingen om deze hoofd-API-sleutel in te schakelen, vergeet ook niet om de IP’s op de witte lijst te zetten die verzoeken met deze API-sleutels zullen verzenden. Dit moeten de servers zijn die deze API-sleutels zullen bevatten, zodat alleen die server verzoeken voor u kan verzenden. Alle verzoeken van andere IP-adressen zullen mislukken. Deze beveiligingsfunctie zorgt ervoor dat als uw sleutels ooit worden gestolen, de hacker de API-sleutels niet kan gebruiken.

Laten we de instellingen die deel uitmaken van elk van deze machtigingen eens nader bekijken.

Gebruiker – Eindpuntoverzicht

In de volgende sectie worden de eindpunten besproken die onder het “Gebruiker” toestemming instelling. Als u gebruikersrechten op de API-sleutels heeft ingeschakeld, zijn dit slechts enkele van de eindpunten waartoe u toegang kunt krijgen.

Maak gebruikers aan

Het eerste dat we moeten doen voordat we kunnen beginnen met handelen op een beurs, gegevens kunnen verzamelen voor een wisselaccount of onze strategie kunnen uitvoeren, is een gebruiker aanmaken. Elke gebruiker die u maakt, is bedoeld om één persoon uit de echte wereld te vertegenwoordigen die de handelsbot gebruikt.

Laten we eens kijken hoe we een gebruiker maken.

Verzoek

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users

Aanvraaginstantie (optioneel)

"naam"​ "aangepaste naam voor deze gebruiker"​

Zodra u de aanmaak van een nieuwe gebruiker heeft aangevraagd, ontvangt u een nieuwe unieke identificatie voor deze gebruiker. Dit moet zo worden opgeslagen dat het gemakkelijk is om elke gebruiker in uw app toe te wijzen aan de gebruikers-ID in de ontwikkelaars-API’s.

Reactie:

"ID kaart"​ "701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8"​

Genereer gebruikersspecifieke API-sleutel

Nadat we de gebruiker hebben gegenereerd, kunnen we ook gebruikersspecifieke API-sleutels genereren. Het doel van deze gebruikers-API-sleutels is om elke individuele gebruiker in staat te stellen te communiceren met de API-servers, waarbij de verzoekbelasting wordt verdeeld, zodat uw servers niet elk verzoek hoeven af ​​te handelen. Als u een mobiele applicatie bouwt, betekent dit dat de meeste verzoeken rechtstreeks naar de API’s kunnen worden gestuurd, waar een directe communicatielijn wordt onderhouden om gegevens te verzamelen, transacties uit te voeren, uitwisselingsaccounts te koppelen en meer.

Verzoek

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/keys

Reactie:

"publieke sleutel"​ "51ac18b7d208f59b3c88acbb1ecefe6ba6be6ea4edc07e7a2450307ddc27ab80",

"prive sleutel"​ "85c977ef4070f1deee70192ba7fd5a6caf534f891e4918cfffec11cd6b625e77db4f80347cb436bcaa8882231bacb02f0798a696f101fdd1ef268d66fc63c213"​

Deze API-sleutels kunnen worden verzonden naar de gebruiker waaraan ze zijn gekoppeld. Op die manier kan de gebruiker zijn eigen wisselaccounts beheren.

Account – Eindpuntoverzicht

De volgende eindpunten worden beheerd door het “Account” toestemming instelling. Door de “Account” -machtigingen op de API-sleutels in te schakelen, kunt u de volgende en meer eindpunten gebruiken.

Verbind Exchange-account

De volgende stap bij het implementeren van onze handelsoplossing is het koppelen van wisselaccounts. Dit kan worden gedaan met de hoofdsleutels of kan worden beheerd door elke individuele gebruiker met behulp van de gebruikers-API-sleutels.

Verzoek

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts

Aanvraaginstantie

"uitwisseling"​ "binance",

"publieke sleutel"​ "GOelL5FT6TklPxAzICIQK25aqct52T2lHoKvtcwsFla5sbVXmeePqVJaoXmXI6Qd",

"prive sleutel"​ "SelUuFq1sF2zGd97Lmfbb4ghITeziKo9IvM5NltjEdffatRN1N5vfHXIU6dsqRQw",

De “publicKey” en de “privateKey” die hier zijn opgenomen, zijn de exchange API-sleutels die door de gebruiker op de exchange worden aangemaakt. Dit zijn niet de gebruikers-API-sleutels die we in de vorige stappen van de Universal Crypto Exchange-API’s hebben ontvangen.

Reactie

"ID kaart": 1234

Zodra het account met succes is gecontacteerd door de API-servers, wordt een “id” geretourneerd. Dit kan worden opgeslagen om later toegang te krijgen tot dit individuele uitwisselingsaccount.

Toegang tot saldo op de rekening

Omdat het uitwisselingsaccount succesvol is gekoppeld, kunnen we nu gegevens van het uitwisselingsaccount verzamelen. Het volgende eindpunt zou de activasaldi voor de gekoppelde exchange-rekening ophalen.

Verzoek

KRIJG https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/balance

Reactie

"opgehaaldAt"​ "2019-01-09T19: 17: 33.000Z",

"saldi"​

"symbool"​ "KCS",

"nativeValue": 2306,

"btcValue": 0.33486579,

"usdValue": 1327.8775274784

​,

"symbool"​ "ETH",

"nativeValue": 4.0e-8,

"btcValue": 1.4960564e-9,

"usdValue": 5.9324652822859e-6

Handel – Overzicht van eindpunten

De volgende instellingen worden beheerd door het “Handel” machtigingsinstellingen. Door de machtigingen “Handel” in te schakelen op de API-sleutels, kunt u de volgende en meer eindpunten gebruiken.

Slimme orderroutering

Slimme orderroutering is een gemaksfunctie die automatisch de handel tussen activaparen optimaliseert om de beste orderuitvoering te krijgen. Dit vereenvoudigt het integratieproces voor slimme orderrouteringsstrategieën drastisch en kan op uitvoeringskosten besparen.

Verzoek

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/trades

Aanvraaginstantie

"van Symbool"​ "BTC",

"naarSymbol"​ "ETH",

"bedrag"​ "0,01",

"smartRouting": waar,

Zodra de bestelling is geplaatst, wordt deze automatisch door alle beschikbare handelsparen geleid om te optimaliseren voor het resultaat.

Reactie:

"ID kaart"​ "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758"​

Plaats een limietorder

Sommige applicaties vereisen een nauwkeurige controle over het orderboek. Deze applicaties kunnen deze geavanceerde strategieën implementeren door limietorders uit te voeren via de uniforme limietorderhandelseindpunten.

Verzoek

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/orders

Aanvraaginstantie

"basissymbool"​ "ETH",

"quoteSymbol"​ "BTC",

"bedrag"​ "0,5",

"prijs"​ "0,0344",

"kant"​ "KOPEN",

"timeInForce"​ "IOC"​

Reactie:

"ID kaart"​ "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758"​

De Universal Crypto Exchange API’s ondersteunen ‘Onmiddellijk of Annuleren’ (IOC) en ‘Good‘ Til Cancelled ’(GTC) bestellingen. Beide ordertypes worden geïmplementeerd met behulp van dezelfde verzoekstructuur, zodat uw handelsbot gemakkelijk kan schakelen tussen het plaatsen van de verschillende soorten orders zonder problemen.

Wijs een portfolio toe

Naast het gemak van slimme orderroutering, zijn er aanvullende eindpunten ontworpen voor portfoliostrategieën. Deze eindpunten kunnen worden gebruikt voor het toewijzen van portefeuilles, het opnieuw in evenwicht brengen of het implementeren van een complete portfoliostrategie. Een van deze eindpunten is de mogelijkheid om snel een diverse portfolio toe te wijzen.

Verzoek

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/allocate

Aanvraaginstantie

"isDynamic": niet waar,

"toewijzingen"​

"symbool"​ "USDT",

"procent"​ "100" ​

Reactie:

"succes": waar

Met een enkele oproep kan uw handelsbot de percentages verzenden van elk activum dat u in de portefeuille wilt hebben en de Universal Crypto Exchange-API’s zullen die portefeuille op intelligente wijze samenstellen. Er is geen extra werk vereist.

Openbare gegevens (geen toestemming vereist)

Openbare gegevens zijn toegankelijk voor alle gebruikers. Dit betekent dat het niet onder een van de machtigingsinstellingen valt die zijn in- of uitgeschakeld op de hoofd-API-sleutel.

Wissel activa uit

Elke beurs heeft verschillende activa beschikbaar, dus het is belangrijk om te weten welke beurs welke activa ondersteunt. Dit eindpunt retourneert de verschillende activa die beschikbaar zijn op elke beurs, samen met hun symbool en naam.

Verzoek

KRIJG https://dev-api.shrimpy.io/v1/exchanges/bittrex/assets

Reactie

"ID kaart": 38,

"naam"​ "Bitcoin",

"symbool"​ "BTC",

"tradingSymbol"​ "BTC" ​,

"ID kaart": 229,

"naam"​ "Litecoin",

"symbool"​ "LTC",

"tradingSymbol"​ "LTC" ​,

Verzamel het volledige orderboek

Om specifieke bestellingen in het orderboek te plaatsen, hebben ontwikkelaars in realtime toegang nodig tot volledige orderboekgegevens. Deze gegevens zijn toegankelijk via eenvoudige eindpunten die in realtime marktgegevens retourneren. Experimenteer met het verzamelen van deze gegevens door verzoeken te verzenden naar de API-aanroepen die hieronder worden beschreven.

Verzoek

KRIJG https://dev-api.shrimpy.io/v1/orderbooks?exchange=bittrex&baseSymbol = XLM&quoteSymbol = BTC&limiet = 10

Reactie

"basissymbool"​ "XLM",

"quoteSymbol"​ "BTC",

"uitwisselingen"​

"uitwisseling"​ "Bittrex",

"orderBook"​

"vraagt"​

"prijs"​ "0.00002585",

"hoeveelheid"​ "1891.1316431" ​,

"prijs"​ "0.00002594",

"hoeveelheid"​ "35200" ​,

​,

"biedingen"​

"prijs"​ "0.00002577",

"hoeveelheid"​ "774.92250177" ​,

"prijs"​ "0.00002576",

"hoeveelheid"​ "3509.07031022" ​,

Candle Stick-handelsgegevens

Een andere handige functie is de mogelijkheid om OHLCV-grafiekgegevens voor kaarsen te verzamelen via deze uniforme API’s. Deze candlestick-gegevens kunnen worden gebruikt om grafieken weer te geven voor gebruikers die actieve handelaars zijn.

Verzoek

KRIJG https://dev-api.shrimpy.io/v1/exchanges/coinbasepro/candles?quoteTradingSymbol=BTC&baseTradingSymbol = XLM&interval = 1H

Reactie

"Open"​ "0.0000157300000000",

"hoog"​ "0.0000157800000000",

"laag"​ "0.0000155800000000",

"dichtbij"​ "0.0000157100000000",

"volume"​ "219444.0000000000000000",

"quoteVolume": 3.44176145,

"btcVolume": 3.44176145,

"usdVolume": 27437.297915762,

"tijd"​ "2019-05-24T23: 00: 00.000Z" ​,

"Open"​ "0.0000157100000000",

"hoog"​ "0.0000157500000000",

"laag"​ "0.0000156900000000",

"dichtbij"​ "0.0000157300000000",

"volume"​ "1603.0000000000000000",

"quoteVolume": 0.02520959,

"btcVolume": 0.02520959,

"usdVolume": 201.98615317277,

"tijd"​ "2019-05-25T00: 00: 00.000Z" ​,

Gebruikersverzoekstroom

Nu we inzicht hebben in de verschillende eindpunten die beschikbaar zijn via deze API’s, gaan we de gebruikersverzoekstromen opnieuw bekijken die eerder in dit artikel zijn besproken. Om te voorkomen dat elk verzoek wordt beheerd door een gecentraliseerde server, moeten we de verzoeken van de gebruikers verspreiden. Dit verlicht de verzoeklast, zodat we slank en wendbaar kunnen blijven. Een gedetailleerde bespreking van de optimale stromen van gebruikersverzoeken is te vinden in een van onze vorige artikelen hier.

Deze illustratie laat zien hoe de eerste aanmaak van een gebruiker kan worden beheerd door een gecentraliseerde server, terwijl de individuele gebruikersverzoeken van elke individuele gebruiker kunnen komen. Dit voorkomt onnodige routering door een gecentraliseerde server tussen de gebruiker en de Universal Crypto Exchange API’s.

Dat is het!

De zon gaat onder in onze tijd om crypto-handelsrobots te verkennen. Ga erop uit en geniet van je nieuw gevonden vrijheid. Bespaar tijd door uw strategie te automatiseren. Zoek een service die past in uw portfoliostrategie en verspreid de kennis die u hier heeft opgedaan met vrienden. De gemeenschap die we aan het opbouwen zijn, zal de toekomst van de handel drijven, maar het moet bij ons beginnen.

Onze handelsbot

Garnaal is een applicatie voor het samenstellen van aangepaste cryptocurrency-indexfondsen, het opnieuw in evenwicht brengen en beheren van een diverse portefeuille van digitale activa. Automatiseer uw portefeuille door te linken naar een van de 16 crypto-uitwisselingen die we ondersteunen.

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn ontworpen voor ontwikkelaars. Integratie met onze uniforme API’s geeft u direct toegang tot uniforme eindpunten voor handel, gegevensverzameling, gebruikersbeheer en meer op elke grote cryptocurrency-uitwisseling.

Volg deze links om toegang te krijgen tot de volledige Python- en Node-bibliotheken:

Knooppunt

Python

Laat het ons weten als u iets aan het bouwen bent met de Shrimpy API’s! We horen graag hoe we u in elke fase van uw ontwikkeling kunnen blijven ondersteunen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me