Dit is het aantal transacties Crypto-uitwisselingsproces elke maand

>

Een paar dagen geleden werd ik wakker met een vraag.

Hoeveel transacties verwerken crypto-uitwisselingen elke maand?

Terwijl iedereen gemakkelijk naar toe kan CoinMarketCap en om het handelsvolume voor een beurs van de afgelopen 24 uur te vinden, kon ik geen gemakkelijke manier bedenken om het aantal transacties te berekenen dat een beurs verwerkt.

Het exacte aantal transacties dat een beurs dagelijks uitvoert, was geen bijzonder dringende zorg, maar ik kon de noodzaak om het te weten niet van me af te schudden. Ik heb wat tijd doorgebracht met mijn goede vriend Google, maar ik kwam niet ver.

Het dichtstbijzijnde dat ik kon vinden was een Investopedia-pagina die beweerde dat Binance tot 1,4 miljoen transacties per seconde kon verwerken. Hoewel het interessant was, deed het alleen een andere vraag rijzen die verband hield met mijn missie om het aantal transacties van een beurs te begrijpen.

Maakt het uit of Binance 1,4 miljoen transacties per seconde kan verwerken??

Dit bracht me in een konijnenhol met meer vragen en minder antwoorden. Er zat dus niets anders op dan onze tas met gegevens te openen om erachter te komen!

Ons team heeft een nieuw eindpunt samengesteld voor onze ontwikkelaars-API’s, dat het aantal transacties berekent dat wordt uitgevoerd door een beurs gedurende een specifieke periode. Dit gaf me toegang tot alles wat ik nodig had om het aantal transacties te bepalen dat elke maand door beurzen werd uitgevoerd.

De code

De volgende voorbeelden laten zien hoe het mogelijk is om dit eindpunt te gebruiken om gegevens te verzamelen. Het enige dat u hoeft te doen, is de beurs, het handelspaar, de starttijd en eindtijd opgeven. Met deze informatie zal Shrimpy in actie komen om het aantal transacties te berekenen dat tijdens het tijdsbestek is uitgevoerd.

Opmerking: u hebt gratis toegang tot dit eindpunt, dus probeer het uit. Als u een hogere snelheidslimiet wilt voor het aantal keren dat u het eindpunt per minuut kunt bellen, meld u aan voor de Shrimpy Developer API’s en ontvang een Master API Key. Het is gratis, dus probeer het eens uit!

Ik heb onze Python-bibliotheek om toegang te krijgen tot dit eindpunt en elk handelspaar te herhalen dat beschikbaar is op elke beurs. Het totale aantal transacties werd verzameld voor elke periode en elk handelspaar.

Hot tip: als u niet de totale lijst met handelsparen op elke grote beurs weet, is dat geen probleem. Gebruik het gratis ‘Get Trading Pairs’-eindpunt in de Shrimpy Developer API’s om de handelsparen op elke exchange te krijgen.

Voorbeeld Binance

https://dev-api.shrimpy.io/v1/historical/count?type=trade&exchange = binance&quoteTradingSymbol = USDT&baseTradingSymbol = BTC&startTime = 2019-10-01T00: 00: 00.000Z&endTime = 2019-11-01T00: 00: 00.000Z

Reactie

"tellen": 13228819

Voorbeeld Bittrex

https://dev-api.shrimpy.io/v1/historical/count?type=trade&exchange = bittrex&quoteTradingSymbol = USDT&baseTradingSymbol = BTC&startTime = 2019-10-01T00: 00: 00.000Z&endTime = 2019-11-01T00: 00: 00.000Z

Reactie

"tellen": 76928

In dit ene voorbeeld, Binance voerde 172x meer transacties uit op hun BTC / USDT-paar dan Bittrex in de loop van een volledige maand.

Maar dat geeft geen antwoord op de vragen. Hoeveel transacties worden elke maand verwerkt en maakt het uit of Binance 1,4 miljoen transacties per seconde kan verwerken? Om deze vragen te beantwoorden, moeten we het aantal transacties voor elk handelspaar maandelijks bij elkaar optellen.

Een snelle analyse

Om deze vragen beter te beantwoorden, hebben we het aantal transacties voor elk handelspaar gedurende elke maand geaggregeerd en deze waarden in een spreadsheet gezet. We hebben dit proces vervolgens herhaald voor andere populaire beurzen om te zien of er beurzen zijn die voldoende transacties verwerken om een ​​dergelijke hoge handelsdoorvoer te garanderen..

Vanaf november 2018 hebben we een volledig jaar aan handelsaantallen berekend.

De resultaten laten een paar interessante dingen zien die onze eerste vraag beantwoorden. Hoeveel transacties worden er elke maand verwerkt??

Eerste, Binance voert niet elke maand de meeste transacties uit. Deze eer gaat naar Huobi Global met maar liefst 121 miljoen transacties in oktober. (Niet te verwarren met Huobi, die in de hele maand oktober maar liefst 54 duizend transacties verwerkte)

Tweede, het hoogste aantal transacties dat ooit door Binance in een enkele maand is uitgevoerd, is 125 miljoen transacties.

Derde, alle beurzen die we hebben geanalyseerd, hebben samen 452 miljoen transacties uitgevoerd in de maand oktober.

Vierde, het aantal transacties tussen beurzen varieert drastisch. Het gemiddelde aantal transacties was 28 miljoen voor de maand oktober. Het gemiddelde aantal transacties was 6 miljoen.

Conclusies

Laten we na al dit werk onze tweede vraag beantwoorden. Maakt het uit dat Binance elke seconde 1,4 miljoen transacties kan uitvoeren?? Nee. (Ok, het maakt wel uit)

Binance heeft nooit gemiddeld meer dan 50 transacties per seconde verwerkt in de loop van een hele maand. Dit suggereert dat ze momenteel niet 1,4 miljoen transacties per seconde hoeven te verwerken en dat ze misschien nooit zoveel transacties per seconde hoeven te verwerken.

Het combineren van alle transacties die worden uitgevoerd op elke beurs die we hebben geanalyseerd, levert geen veel opwindender aantal op. Gecombineerd verwerkten alle beurzen slechts 175 transacties per seconde.

Nu, de reden waarom we het zeggen “soort van”Is van belang voor Binance om elke seconde een groot aantal transacties te kunnen verwerken, omdat sommige handelaren een snelle orderuitvoering nodig hebben. Dit getal geeft ook alleen het gemiddelde weer over een volledige maand. Dat betekent dat er enkele seconden kunnen zijn waarin Binance 10.000 transacties verwerkt en sommige waar het 0 verwerkt. Er is dus een voordeel aan de mogelijkheid om elke seconde 1,4 miljoen transacties uit te voeren, zelfs als Binance nooit zoveel transacties in zo’n korte tijd.

Aan het eind van de dag weten we allemaal dat sneller beter is.

Extra lezen

Cryptocurrency Index Funds – Persoonlijk vermogensbeheer

Coinbase Pro Review – Zijn de kosten te hoog??

CCXT Alternative – De Pro Cryptocurrency Trading API

Arbitragescripts voor cryptohandelbots

Over Shrimpy

Garnaal leidt de markt als de belangrijkste applicatie voor portfoliobeheer. Gebruikers kunnen een aangepaste cryptoportfolio configureren en een passieve rebalancing-strategie implementeren, waardoor het gedoe van actief handelen in cryptovaluta wordt weggenomen.

Shrimpy webapplicatie: Shrimpy – Beheer van cryptocurrency-portfolio’s

Shrimpy’s Developer Trading API is een uniforme manier om handelsfunctionaliteit te integreren in elke grote beurs. Verzamel historische marktgegevens, krijg toegang tot realtime websockets, voer geavanceerde handelsstrategieën uit en beheer een onbeperkt aantal gebruikers.

Shrimpy Crypto Trading API: Garnaal | Crypto Trading API’s voor ontwikkelaars

Vergeet ons niet te volgen Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve community op Telegram.

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me