Dropil (DROP) Review: geautomatiseerde tools voor cryptocurrency-handel

Investeren kan in het algemeen een beangstigende ervaring zijn, maar wanneer dat investeren zich verplaatst naar de cryptocurrency-rijken, zijn sommige mensen ronduit doodsbang.

Als je probeert uit te vinden in welke munten je moet investeren, welke uitwisselingen je moet gebruiken, en als je de verhalen hoort van degenen die crypto-investeringen verkeerd hebben beheerd, kan iemands haren overeind gaan staan. Er zijn verschillende projecten die zich richten op het investeren in cryptocurrency, en een daarvan is Dropil.

Met de slogan “eenvoudige, intuïtieve en geautomatiseerde tool voor de cryptocurrency-markt” klinkt het alsof Dropil iets op het spoor is, maar is het te mooi om waar te zijn?

In deze Dropil-review zullen we proberen die vraag te beantwoorden door te kijken naar de technologie, roadmap, team- en token-prospects.

Laten we erin springen!

Dropil Overzicht

Dropil biedt een volledig investeringspakket inclusief financiële planning, pensioensparen en natuurlijk handelen. Hun primaire doelmarkt zijn onervaren beleggers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om de cryptocurrency-markten te betreden, maar ze hebben ook iets te bieden aan de meer ervaren belegger, cryptocurrency en anderszins. En ze beweren dat ze voor iedereen een investeringsplanning kunnen opzetten, ongeacht hun risicotolerantie of achtergrond.

Dropil Overzicht

Overzicht van Dropil. Bron: Dropil.com

Het belangrijkste verkoopargument van Dropil is natuurlijk de automatisering van het handelsproces in cryptocurrency. Het platform vereist weinig input van investeerders en beweert dat het hoge winstmarges en een minimaal risico op verliezen zal opleveren.

Het team probeert een belevingservaring met weinig wrijving, gemakkelijk toegankelijk en stressvrij te creëren. Het platform is gebouwd om het investeringsproces te vereenvoudigen en u de informatie te leveren die u nodig heeft, terwijl u geen analyses meer maakt die u misschien niet interesseert of zelfs maar begrijpt als beginnende cryptocurrency-investeerder..

Dropil neemt ook veel tijd in beslag bij het handelen. Door de geautomatiseerde tools te gebruiken, kunnen beleggers de noodzaak vermijden om voor een computerscherm te zitten en constant naar de markten te kijken. En het opent de wereld van investeren met een zeer kleine kapitaalvereiste. Dit kan erg belangrijk zijn voor sommige gebruikers, die misschien niet de duizenden of tienduizenden hebben die nodig zijn om in meer traditionele producten te investeren.

Het Dropil-systeem

Er zijn drie hoofdcomponenten van het Dropil-systeem. De eerste is de handelsrobot, bekend als “Dex”. Deze bot doet al het zware werk binnen het platform. Dan is er de risicobeheerbot Arthur, die niet zo complex is als Dex.

Eindelijk zijn er de platformtokens, bekend als DROP-tokens. Deze zijn uitgegeven om de privacy van gebruikers te waarborgen en om de ontwikkeling van het platform en de interne Dropil-economie te helpen.

De Dex Bot

Dex is het belangrijkste aspect van de Dropil-service. Hoewel je misschien denkt dat het een handelsrobot is, is het eigenlijk veel meer. Het is een zorgvuldig samengestelde verzameling robots die uitgebreid zijn getest om winstgevendheid te garanderen. De algoritmen die door de Dex-bots worden gebruikt, zijn gepatenteerd en zijn intern ontwikkeld door het Dropil-team.

Sinds de eerste implementatie heeft Dex voortdurend zijn vermogen verbeterd en geperfectioneerd om zijn vele strategieën te veranderen en op te schalen om te profiteren van alle marktomstandigheden. Het is in staat om in realtime nieuwe handelsgegevens te verzamelen en continu zijn handelsalgoritmen bij te werken en aan te passen. Het is geen eenvoudige robot, maar eerder een systeem voor kunstmatige intelligentie dat speciaal is ontworpen om cryptocurrency-handel en portefeuilles te beheren om een ​​solide winst te behalen met minimaal risico.

De Dex Bot-gebruikersinterface

De Dex Bot-gebruikersinterface

Er zijn verschillende modi die verschillende soorten logica combineren en die Dex in staat stellen om specifieke investeringstaken uit te voeren. Er zijn vaste strategieën voor elke modus en de AI kan zich automatisch aanpassen om tussen strategieën te schakelen op basis van marktomstandigheden. Elke modus is afzonderlijk en onafhankelijk, en handelt slechts één paar op een enkele beurs met één account tegelijk. Hierdoor kan de AI enorme hoeveelheden gegevens over de markten verzamelen, die het opslaat in een centrale opslagplaats en voortdurend toegang heeft om de marktomstandigheden te analyseren.

Dex gebruikt zijn groepslogicaregels om de prestaties te maximaliseren, maar wordt ook gecombineerd met menselijk toezicht om ervoor te zorgen dat het niet uit de koers raakt. Een methode die wordt gebruikt om het risico voor beleggers te minimaliseren, is diversificatie van verhandelde tokens en beurzen die worden gebruikt om te handelen. Het systeem bundelt de middelen van investeerders en handelt op basis van het door elke gebruiker gekozen risicoprofiel. Dit zorgt voor maximale veiligheid voor elke belegger, zelfs als de markten volatiel worden.

Het platform maakt ook gebruik van zowel programmatische als handmatige beveiligingen met betrekking tot de uitwisselingen, connectiviteit en API-gebruik om de grootste veiligheid en stabiliteit voor het platform te garanderen.

De Arthur Bot

Een tweede onderdeel van het Dropil-platform is de Arthur-bot. Deze bot is de bot voor risicobeheer, die beleggersportefeuilles beheert en ook arbitrageanalyses biedt. Hoewel het minder complex is dan Dex, is het nog steeds belangrijk omdat het tot 13 verschillende beurzen en 10 verschillende munten controleert om arbitragemogelijkheden voor u te vinden.

Arthur Signal Arbitrage

Arthur Signal Arbitrage op Dropil

Het belangrijkste om op te merken is dat dit allemaal kan worden gedaan zonder het gebruik van een API en dat er geen gebruikersaccounts nodig zijn. Toekomstige plannen omvatten het uitbreiden van deze functionaliteit.

Het DROP-teken

Het laatste aspect van het Dropil-ecosysteem is het DROP-token, een ERC-20-token dat is gemaakt om de privacy te waarborgen en tegelijkertijd de interne economie van Dropil te voeden. Het team koos ervoor om het ERC20-protocol te gebruiken om compatibiliteit en snelle uitwisselingsuitvoeringen te bevorderen ten voordele van de hele gemeenschap.

Het DROP-token heeft een totale voorraad van 30 miljard munten, wat door de ontwikkelaars werd vastgesteld als een optimaal bedrag voor vermogensbeheer. Het werd ook gekozen met het optimale gebruikersbestand in gedachten, evenals de noodzaak om munten te verhandelen en een brede acceptatie te bereiken. De noodzaak om het DROP-token te gebruiken om toegang te krijgen tot de functie van Dropil, moet zorgen voor een goede implementatie en vraag naar het token.

Drop Token Overzicht

Overzicht DROP-token

30 miljard tokens werden gegenereerd op 10 januari 2018 en verkocht in de Dropil ICO die begon op 7 februari 2018 en duurde tot 7 maart 2018. Slechts 15 miljard van de tokens werden gedistribueerd tijdens de Dropil ICO, waarvan 60% verkocht tegen een prijs van 0,0000036 ETH (op dat moment ongeveer $ 0,005). De resterende munten werden verdeeld met 20% naar de oprichters, 15% naar de Dropil-kluis en 5% naar het Dropil-team.

Het tokenvoorraad van de oprichter is onderworpen aan een vergrendeling op 50% van de tokens, maar op de Dropil-website werd duidelijk gecommuniceerd dat er nooit gebruikerstokens zullen worden vergrendeld. Omdat dit ERC-20-tokens zijn, kunnen ze in elke compatibele portemonnee worden opgeslagen. Het Dropil-team is van plan om een ​​mobiele slimme portemonnee voor zowel Android als iOS uit te brengen, maar het staat op de roadmap met een releasedatum tegen het einde van het 2e kwartaal van 2018, dat enkele weken geleden is verstreken..

DROP’s kunnen worden gekocht met Ether of Bitcoin op de IDAX-uitwisseling en de Tidex-uitwisseling. Aangezien het wordt toegevoegd aan meer uitwisselingen, kunnen we verwachten dat de waarde van de munt zal stijgen. Het wordt momenteel gewaardeerd op $ 0,005586, maar handelt sinds april 2018 heen en weer boven het $ 0,006-niveau.

Dit is eigenlijk niet zo erg, aangezien de bredere cryptomarkten in dezelfde periode voornamelijk dalingen hebben laten zien. Met een marktkapitalisatie van iets meer dan $ 110 miljoen op 6 juli 2018 staat de munt momenteel op # 87 op de Coinmarketcap.com-website.

Dropil-routekaart

Zoals hierboven vermeld, gaf de roadmap aan dat tegen het einde van Q2 2018 een slimme portemonnee zou worden vrijgegeven voor het DROP-token, maar dat is helaas niet gebeurd. Een van de eerste items op de routekaart na de ICO van Dropil was om DROP’s op zoveel mogelijk kleine openbare beurzen te laten vermelden.

Ik zou dat ook een mislukking noemen, aangezien het token op slechts 4 zeer kleine uitwisselingen wordt vermeld en bijna het hele volume op slechts 2 daarvan voorkomt. Tegen het einde van het derde kwartaal zegt de routekaart dat het DROP-token op grote openbare beurzen zal worden vermeld. Dit zou uitstekend zijn voor de munt, aangezien een vermelding op Binance, HitBTC of iets dergelijks de tokenprijs waarschijnlijk een boost zou geven.

Ten slotte is het team bezig met het creëren van een investeringsplatform met hoge limieten voor gebruikers die grotere bedragen willen investeren. Het onderzoekt ook om een ​​optie voor pensioenplanning te worden en heeft plannen om het pensioenplan van de volgende generatie te worden. Dit omvat het communiceren met alle juiste partijen en het verkrijgen van een certificering om onze gebruikers zeer langetermijn- en pensioenplannen aan te bieden.

Dropil-team

Het team achter Dropil bestaat voornamelijk uit jonge ondernemende mensen met een achtergrond in blockchain-technologieën of financiële ondernemingen. Ze hebben links naar hun linkedin-pagina’s opgenomen in hun biografieën op de over ons pagina. Het bedrijf is gebouwd in Californië, waar de meeste oprichters zijn gevestigd.

Dropil-teamleden

Dropil-teamleden

Interessant is dat alle Twitter-accounts pas in april 2018 zijn aangemaakt, maar dat komt misschien omdat de promotiefase van het platform toen begon. Alle LinkedIn-profielen van het teamlid zijn vrij oud.

Evenzo zijn er geen externe investeerders en zij geven er de voorkeur aan privé gefinancierd te worden. Ze beweren dat dit komt omdat ze niet willen dat externe bestuurders te veel zeggenschap hebben in het bedrijf en dat de oprichters volledig moeten worden geïnvesteerd.

Gevolgtrekking

Dropil ziet eruit als een interessant project dat de complexiteit van investeren in cryptocurrencies aanpakt. Het idee van geautomatiseerd handelen, beleggen en arbitrage is aantrekkelijk, maar het klinkt bekend. Aandelen, grondstoffen en forex hebben allemaal dit soort geautomatiseerde systemen, of robots, die gegarandeerd rendement beloven. Ik moet er nog een tegenkomen die op de lange termijn betrouwbaar is.

Misschien is het kunstmatige intelligentie-algoritme geavanceerd genoeg om dat te veranderen. Misschien zijn marktbewegingen in cryptocurrency gemakkelijker te analyseren en te voorspellen. Of misschien niet.

Deze Dropil-recensie kon geen online rapporten vinden van rijkdom die via het platform werd gemaakt, en als je naar het gedeelte met inzichten van de tool kijkt (die alleen rapporten geeft voor een maand, een week en 24 uur), lijkt het erop dat de De prestaties van de afgelopen maand waren wisselend, waarbij veilige en agressieve pools verloren, maar de gematigde pool won bijna 2%. In de loop van de maand ziet het ernaar uit dat Dex ongeveer 65% van zijn transacties heeft gewonnen. Goed, maar niet verbluffend.

Het is zeker een interessant platform dat moet worden bekeken, maar ik denk niet dat er binnenkort veel gevorderde handelaren zullen toetreden. In plaats daarvan zal de doelgroep van Dropil, nieuwe en onervaren handelaren, in dit vroege stadium van het project waarschijnlijk de grootste groep investeerders zijn..

Uitgelichte afbeelding via Dropil.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me