FTX Exchange Review: The Best Crypto Derivatives Exchange in 2021

>

Als je de laatste tijd op Crypto Twitter bent geweest, is het moeilijk om de constante verwijzingslinks naar FTX Exchange verspreid door grote accounts. Je vraagt ​​je misschien zelfs af waarom iedereen voor FTX Exchange shilling.

Het antwoord is dat FTX Exchange misschien wel de beste cryptocurrency-uitwisseling is sinds Binance. In tegenstelling tot Binance, Coinbase en Gemini is FTX Exchange echter gericht op handelaren, in plaats van beleggers, die geïnteresseerd zijn in derivatenproducten voor voornamelijk DeFi-activa..

In 2021 is de mantra van de cryptocurrency bull market alleen maar gestegen, traders die verlangen naar DeFi-tokens zijn allemaal degens en FTX Exchange is waar alle actie plaatsvindt.

FTX Exchange is een cryptocurrency-derivatenbeurs die is gebouwd en ondersteund door institutionele handelaar Sam Bankman-Fried en de kwantumhandel Alameda Research. Als een beurs die door handelaren voor handelaren is gebouwd, brengt FTX de best gebruikte cryptohandelproducten op de markt.

FTX Exchange-achtergrond

FTX Exchange, opgericht in 2019 door Sam Bankman-Fried, is sinds de eerste dag gericht op zowel professionele als amateurhandelaren. Net als BitMex is FTX volledig gericht op het aanbieden van een pakket van voornamelijk hefboomproducten voor cryptocurrency-derivatenhandel met behulp van een beveiligd uitwisselingsplatform met hoge capaciteit..

Het team achter FTX Exchange is wat de uitwisseling echt laat schitteren. Het FTX-team bestaat uit voormalige handelaren en ingenieurs van Google, Silicon Valley en Wall Street en heeft een geweldige steun achter zijn producten.

Wat FTX beter maakt dan andere cryptoderivatenbeurzen?

Als u tegenwoordig op zoek bent naar een beurs voor cryptoderivaten, zijn er tal van opties. Maar naar onze bescheiden mening overtreft FTX ze allemaal. Dit is waarom:

 • Ondersteund door Alameda Research, een in-touch cryptofonds dat miljarden aan activa beheert

 • Super soepele handelservaring voor een schat aan cryptohandelproducten

 • Laagste handelskosten bij gebruik van FTT-token

 • Laagste financieringspercentages per uur (in plaats van elke 8 uur zoals bij andere beurzen)

 • Maakt gebruik van handelskosten & winst om FTX-verzekering voor gebruikers te financieren

 • Steun van Alameda Research betekent een grote marketingblootstelling + groei voor FTX

 • FTX Exchange heeft de zegen van de beste handelaren van Crypto Twitter

Wat zijn cryptohandelbots?

Algoritmische handel is goed voor meer dan 60% van alle wereldwijde handel. In een markt die nooit slaapt, crypto-handelsbots helpen om tijd te besparen, efficiënter te worden en impulsieve emoties zoals FOMO te verwijderen.

FTX Exchange-functies & producten

Terwijl Coinbase wordt gebruikt voor het kopen en verkopen van cryptocurrency-activa, is FTX specifiek gericht op handelaren in cryptoderivaten. Margehandel brengt risico’s met zich mee, maar FTX-handelaren zouden dat al moeten weten.

Met andere woorden, als je op zoek bent naar een degen van 10x lang, dan is FTX Exchange de plek voor jou.

Een cryptocurrency-derivaat is een handelsproduct dat zijn waarde ontleent aan het actief waarop wordt gespeculeerd. Dus eeuwigdurende Bitcoin-derivaten zijn eigenlijk gewoon contracten die de spotprijs van Bitcoin gebruiken, in plaats van Bitcoin zelf, om te wedden op prijsrichting..

 • 101x hefboomwerking – FTX biedt waanzinnige hoeveelheden hefboomwerking tot 101x. Handelaren met maximale overtuiging in hun posities zouden geen probleem moeten hebben om naar de maan te reiken.

 • Crypto & DeFi-derivaten – Ga long of short met behulp van verschillende innovatieve afgeleide producten. Eeuwigdurende futures, door fiat ondersteunde spotmarkten, leveraged tokens en MOVE-contracten voor volatiliteit van handelsprijzen.

 • Gebruikte tokens – Lange en korte DeFi-tokens tot 3x zonder gebruik te maken van marge

 • Crypto-onderpand – Gewoonlijk zijn fiat- en stablecoin-valuta’s de enige geaccepteerde vormen van onderpand. Bij FTX kunt u een breed scala aan cryptocurrencies als onderpand gebruiken, waaronder ETH, LINK, MKR, YFI en vele anderen.

 • Snelle fiat-stortingen – Stort USD, EUR, GBP, AUD, & CAD met snelle bankoverschrijvingen, betaalpassen en zelfs creditcards.

 • Stablecoin-afwikkelingen – Een vrij handige functie voor handelaren is om PnL 1: 1 te verrekenen met stablecoins in plaats van USD. Hoewel USD de standaard is, kunt u roteren naar uw ondersteunde stablecoin naar keuze.

 • Aanpasbare UI / UX – Voor sommige handelaren moet alles op de juiste plaats zijn voor succes. Met FTX Exchange kunt u de volledige lay-out naar uw wens slepen, neerzetten en herschikken.

FTX-uitwisselingskosten en FTT-token

Behalve dat het ongelooflijk handelaarsvriendelijk is, heeft FTX Exchange ook de laagste handelskosten van elke beurs die er is. Ja, inclusief Binance.

Momenteel beginnen de vergoedingen aan de kant van het vergoedingsschema bij 0,07% en nemen vanaf daar af naarmate u meer handelt.

Om uw kosten echter nog verder te verlagen, kunt u FTT-token inzetten, de digitale valuta van de beurs. In de kern is FTT-token ontworpen als een incentive-token, op dezelfde manier als BNB voor Binance, HT voor Huobi en UNI voor Uniswap..

U kunt buitengewoon geïnteresseerd raken in FTT-token zodra het gesprek over vergoedingskortingen, uitzetten en token burn begint.

FTT-vergoedingsstructuur

Zoals u kunt zien, is het aanhouden van FTT enorm voordelig als u van plan bent FTX Exchange te gebruiken voor uw handelsbehoeften.

Bijzonder is dat FTT-houders ook in aanmerking komen voor Serum Exchange-airdrops. Serum is een gedecentraliseerde uitwisseling die is gebouwd door Alameda Research en die een aanvulling is op FTX.

FTT-uitzetten

Zet uw FTT-tokens in om uw beloningen en incentives te verhogen, inclusief

 • Verhoogde verwijzingspercentages: verwijzers die FTT inzetten, krijgen een hoger deel van hun scheidsrechterskosten

 • Maker fee-kortingen: stakers krijgen korting op de makersvergoeding (naast de standaard FTT-vergoedingen

 • Bonus stemmen: stakers krijgen bonusstemmen in onze peilingen (naast de standaard aantal stemmen, gebaseerd op aangehouden FTT en handelsvolume)

 • Verhoogde beloningen voor airdrop: stakers worden verhoogd SRM airdrops (en mogelijk later andere airdrops en opbrengst)

KOPIEER ‘S WERELDS BESTE HANDELAARS

Wanneer uw leider handelt, handelt u. Garnaal werkt uw portfolio automatisch bij zodat deze altijd overeenkomt met die van uw leider. Blader door honderden cryptocurrency-handelaren om te kopiëren.

FTT-token branden

Om de schaarste en waarde van FTT-token te vergroten, voert FTX Exchange elke week een buyback and burn-programma uit.

Andere beurzen voeren soortgelijke programma’s uit, maar doen dit op kwartaalbasis. De wekelijkse bias van FTX Exchange betekent dat FTT-verbranding een constante is, wat zou kunnen verklaren waarom FTT in waarde is toegenomen.

FTT-tokens worden gekocht en verbrand in verhouding tot:

 1. 33% van de FTX Exchange-vergoedingen verdiend

 2. 10% van de nettowinst toegevoegd aan het verzekeringsfonds

 3. 5% van ‘andere’ FTX-vergoedingen

Het verbranden van FTT-tokens verwijst naar het aanbod van tokens dat permanent uit de circulatie wordt verwijderd, wat betekent dat het tokenaanbod afneemt terwijl de vraag hopelijk toeneemt of stabiel blijft.

FTX Exchange-beveiligings- en verzekeringsfonds

FTX Exchange is enorm trots op de beveiliging van zijn platform, te beginnen met het laten uitvoeren van beveiligingsaudits door vertrouwde derde partijen zoals Blockchain Consilium.

U kunt een stap terug doen van FTX Exchange omdat het nog niet zo lang bestaat als concurrenten als BitMex en Bitfinex. Met de steun van Alameda Research en andere vertrouwde namen zoals FBG Capital en Circle, zit FTX duidelijk in de lift.

Bovendien beheert FTX Exchange een verzekeringsfonds dat bedoeld is om hacks, beveiligingsuitbraken en andere onvoorziene gebeurtenissen te dekken.

Gevolgtrekking

In vergelijking met BitMex mist FTX Exchange een beetje reputatie, maar dat zal zich met de tijd ontwikkelen.

Maar als het gaat om platformfuncties, handelsproducten, handelssnelheid, veiligheid en klantenondersteuning, is FTX Exchange ongeëvenaard. Momenteel kunnen we op dit moment geen betere cryptoderivatenbeurs bedenken.

FTX noemt zichzelf de beurs voor handelaren, door handelaren, en in onze ervaring voldoet het zeker aan die facturering.

Garnaal is een sociaal handelsplatform voor cryptocurrency. Het is ontworpen voor zowel professionele als beginnende handelaren om te komen leren over de groeiende crypto-industrie. Op Shrimpy kunnen gebruikers de portefeuilles en handelsstrategieën van andere handelaren kopiëren.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me