Gemini Review – Is het nog steeds veilig in 2020?

>

Deze recensie maakt deel uit van een serie beoordelingen over crypto-uitwisselingen. Onze laatste beoordelingen zijn geëvalueerd Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, en Coinbase Pro. We publiceren recensies voor elk van de beste beurzen, dus mis geen enkele van deze updates op toetreden tot onze Telegram-groep.

Lezers die al een Gemini-account hebben, schrijven zich in voor een Shrimpy-account om uw handelsstrategie te automatiseren. Het duurt slechts 5 minuten om op te zetten en dat kan verhoog het rendement met meer dan 305% ten opzichte van een eenvoudige buy-and-hold-strategie!

Coinbase Pro recensie

Het platform opereert vanuit San Francisco en biedt professionele handelsinstrumenten en portefeuillediensten …

In elke branche is er een onbezongen held. De onbezongen held van de cryptocurrency-industrie is zonder twijfel, Tweelingen. Hoewel het niet het soort volume trekt dat zijn tegenhangers Binance en Coinbase wel doen, loopt Gemini in veel opzichten voorop..

Vooroplopen is iets waar de oprichters van Gemini, de Winklevoss-tweeling, een talent voor lijken te hebben. In 2002 richtte de tweeling samen met Divya Narendra Facebook-voorganger ConnectU op. Later stal Mark Zuckerberg het idee toen hij Facebook startte. De tweeling klaagde aan en kreeg een schamele $ 65 miljoen.

De pijn die door het plagiaat van Zuckerberg werd gevoeld, werd zeker verzacht door de vroege investeringen die de tweeling rond 2011 in Bitcoin begon te doen. Met het Facebook-pak in de hand kocht de tweeling 1% van alle circulerende Bitcoin voor een koele $ 11 miljoen. In de huidige prijzen is die aankoop van salie meer dan $ 2 miljard waard.

Een interessant contrast om op te merken is dat de Winklevoss-tweeling hun miljarden investeerde in gedecentraliseerde technologieën, terwijl Zuckerberg, hun aartsvijand, zijn fortuin verdiende met het concentreren van gegevens en bewaking.

Na investeren in vroege cryptocurrency-projecten, zoals Charlie Shrem’s BitInstant, de tweeling besloot het voor zichzelf te proberen door Gemini in New York City te lanceren. Oorspronkelijk behandelde Gemini alleen Bitcoin (zoals de meeste andere beurzen van zijn tijd), maar na verloop van tijd groeide het uit tot crypto blue-chips zoals BCH, ETH, LTC en ZEC.

De meeste cryptocurrency-uitwisselingen hebben een geschiedenis die leest als soapseries. Drama, intriges, verraad en mysterie ontbreken echter allemaal in het Gemini-verhaal. Dat komt omdat Gemini één ding doet, en het doet het goed. Het doet consistente naleving.

U zult andere beurzen vinden die actief zijn in grijze gebieden, zich tussen de regels uitstrekken en proberen de kortere weg te nemen naar een vermelding van digitale activa. Gemini is het tegenovergestelde daarvan – alles wat het doet, wordt gedaan met de T en kruist het bureau van een toezichthouder in New York.

Een goed voorbeeld hiervan is de aankondiging van 2016 door de gouverneur van de NY, Andrew Cuomo. In wat destijds een zeer gangbaar evenement was voor cryptocurrency, Cuomo verklaarde dat Gemini de eerste en enige volledig gelicentieerde en gereguleerde ETH-beurs in Amerika was.

Die aankondiging leidde ertoe dat velen zich realiseerden hoe diep de beurs gaat om ervoor te zorgen dat elk actief op de beurs volledig conform is. Deze aanpak is goed bevallen bij institutionele beleggers en degenen die zich het meest zorgen maken om aan de goede kant van de wet te staan. Natuurlijk is er zeker een plek voor uitwisselingen in het Wilde Westen zoals KuCoin – vooral vanwege de enorme selectie van activa op zo’n beurs.

Aan de andere kant kunnen handelaren die Gemini gebruiken er zeker van zijn dat hun transacties waarschijnlijk de tand des tijds zullen doorstaan ​​in de ogen van belastinginners, toezichthouders en toekomstige wetten die blockchain-analyse zullen gebruiken om de jaren terug te draaien. Het pure vertrouwen van instellingen voor de Gemini-uitwisseling wordt duidelijk door de occasionele legacy financiële structuren die met hen samenwerken.

De Bitcoin-futures die in 2017 door de CBOE werden gelanceerd, waren een van de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van BTC-handel en waarden. Welke beurs wordt door de CBOE gebruikt als koppeling voor contractprijzen van BTC? Ja, dat klopt – Tweelingen.

De services van Gemini waren ook op andere manieren hun tijd ver vooruit. Beleggers die het Gemini-platform gebruiken, verhandelen niet alleen digitale activa; zij krijgen ook de bewaring van die activa. In 2018 werd Gemini de eerste en vermoedelijk enige beurs ter wereld die een volledig gereguleerde ZEC-handels- en bewaaromgeving bood.

Is Gemini Cryptocurrency Exchange beginnersvriendelijk?

Al deze institutionele gesprekken hebben je misschien de indruk gegeven dat Gemini niet gemakkelijk te gebruiken is, maar dat kan niet verder van de waarheid zijn. Gemini is een uiterst beginnersvriendelijke cryptocurrency-uitwisseling. In sommige opzichten wedijvert het met het gemak van Coinbase, maar het is er nog niet helemaal.

Laat dat je niet afschrikken. Gemini heeft een schone handelsomgeving gecreëerd voor zowel nieuwe als ervaren handelaren, met enorme blokken onmiskenbare tekst die u precies naar uw bestemming leiden..

Gemini-dashboard

Een account aanmaken op Gemini is zo simpel als je zou verwachten. Klik gewoon op de registratielink in de rechterbovenhoek van de Gemini-bestemmingspagina en u bent goed op weg.

Onthoud dat Gemini’s standpunt is dat het volledig gereguleerd is en voldoet aan alle effecten- en handelswetten in New York. Verwacht dus niet dat u hier een account krijgt zonder veel van uw persoonlijke gegevens op te geven. Daartoe moet u bij het registreren een e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeninggegevens en uw ID opgeven.

Handelen op Gemini vereist een bankrekening. Dat komt omdat de enige manier om geld op uw rekening te storten, via uw bank is – een bankpas of creditcard is niet voldoende, en evenmin zal een overboeking van stablecoins van een andere exchange. Als u niet met USD wilt financieren en gewoon crypto naar crypto wilt verhandelen, kunt u dat zonder problemen doen door BTC, ETH, BCH, LTC of ZEC uit een andere portemonnee over te zetten..

Nadat u alle noodzakelijke stappen heeft doorlopen, heeft u nog een laatste taak om cryptovaluta met contant geld te kopen: uw Gemini-account financieren. Tenzij u een institutionele of opgewaardeerde beleggersrekening heeft, is uw dagelijkse maximale financieringstoewijzing vastgesteld op $ 500.

U kunt Bitcoin en Ethereum binnen een paar klikken kopen zodra u alles in gebruik heeft.

Gemini Exchange-functies

Sommigen zullen problemen hebben met Gemini’s schaarse selectie van digitale middelen. Hoewel dat begrijpelijk is, neemt het weg dat wat Gemini wel in een rijk aanbod aanbiedt, uitwisselingsfuncties zijn.

  • Vrij geweldige gebruikersinterface. Als je op zoek bent naar een uitwisseling die net zo mooi functioneert als hij eruitziet, ga dan niet verder dan Tweelingen. In het begin vind je de grote blokken met voor de hand liggende tekst die dingen als “Koop Bitcoin” een beetje onaangenaam, maar we moeten toegeven dat het het gebruik van de uitwisseling een fluitje van een cent maakt. Als u alleen maar cryptocurrency wilt kopen zonder gedoe, dan wordt het echt niet beter dan dit.

  • Gemini mobiele app. De introductie van de mobiele app van Gemini geeft je een nog gemakkelijkere en directere ervaring van alles wat de beurs te bieden heeft dan de desktopversie. Zolang u niet op zoek bent naar gecompliceerde transacties, zal de mobiele app prima aan uw behoeften voldoen. BTC of ETH ermee kopen is net zo eenvoudig als een minuut of twee rondklikken en je bent klaar om te gaan.

  • Gemakkelijke cryptobetalingen. Eerder dit jaar maakte een crypto-betalingsprocessor genaamd Flexa grote golven in de blockchain-industrie. Het werkte samen met retailers zoals GameStop, Nordstrom, Home Depot en Whole Foods om cryptobetalingen te accepteren – een grote acceptatiemijlpaal voor digitale valuta’s. Gemini is onlangs een partnerschap aangegaan met Flexa, waardoor Gemini-klanten gemakkelijk cryptocurrency kunnen uitgeven vanuit het comfort van een Gemini-portemonnee.

  • Onverslaanbare klantenservice. Gemini is trots op haar uitstekende klantenservice. En we bedoelen echt geweldige klantenservice. Hun platform staat vol met handige weetjes die je vraag zouden moeten oplossen, maar als je een meer persoonlijk tintje nodig hebt, kun je meestal binnen dezelfde dag een antwoord per e-mail verwachten (tijdens kantooruren in de VS).

De veiligste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld

Gemini is nooit gehackt, gestolen of op enigerlei wijze gecompromitteerd gedurende de meer dan 5 jaar dat het in gebruik is. Dat heeft natuurlijk veel te maken met netwerkbeveiliging, maar de echte goede plek is de gepatenteerde techniek voor koude opslag van Gemini.

Uitwisselingen die in het verleden zijn verbrand, zijn meestal opgeheven door de nadruk te leggen op te veel hete portemonnee-opslag. Hot wallets houden activa verbonden met een netwerk, waardoor ze kwetsbaar worden voor geavanceerde hackers. Koude opslag is daarentegen volledig offline. Uw door Gemini beheerde activa worden bewaard in koelopslagsystemen met luchtopeningen, wat betekent dat ze op geen enkele manier verbinding maken met internet.

Gemini’s koude opslag

Bovendien zijn de in de portemonnee opgeslagen fondsen van Gemini FDIC-verzekerd, dus zelfs als er een hack zou plaatsvinden, blijven uw digitale activa veilig.

Al deze beveiligingsmaatregelen hebben Gemini een hele reeks onderscheidingen en beveiligingscertificeringen opgeleverd, waaronder Het is notoir moeilijk voor Deloitte om de SOC 2-titel te behalen.

Het goede en het slechte

Tweelingen is de perfecte uitwisseling als u Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash of Zcash wilt kopen. Als die activa u niet interesseren, dan heeft Gemini geen plaats in uw baan. Dat voorbehoud is nodig om u te helpen de uiterst specifieke aard van de Gemini-uitwisseling te begrijpen.

Het heeft een specifieke functie en doet het als geen ander. Zolang uw behoeften niet al te ingewikkeld zijn in termen van aanbod van digitale activa, is Gemini een one-stop-shop vol verbazingwekkend liquide orderboeken en een kwijlende gebruikersinterface.

Naar onze mening is wat Gemini echt naar een hoger niveau tilt, het baanbrekende beveiligingsniveau. We raden je nooit aan om je geld op een beurs achter te laten, maar als je het zou doen, is Gemini misschien wel de veiligste plek om het te doen.

Een suggestie die we aan het Gemini-team zouden doen, is om de vergoedingsstructuur duidelijker te maken. Er is een API-vergoedingsschema, mobiel tariefschema, Vergoedingsschema voor ActiveTrader, schema van bewaarloon, en een schema voor webkosten. Al deze vergoedingen vormen samen de meest complexe en dure vergoedingen die we bij alle beurzen op de markt hebben gevonden. Zonder een volledig gesprek met een Gemini-vertegenwoordiger, zou het voor iemand moeilijk zijn om te begrijpen wat u uiteindelijk zult betalen door Gemini te gebruiken.

Totale beoordeling – 4

Gemini is koning als het gaat om eenvoud, gebruikerservaring en veiligheid. Veel handelaren worden echter nog steeds afgeschrikt om lid te worden van dit uitzonderlijke platform vanwege de beperkte selectie van activa en hoge handelskosten.

Extra lezen

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange recensie

Kraken Review – Exchange-functies, handelskosten en beveiliging

Hoe een Crypto Index-fonds te bouwen

De Cryptocurrency Exchange-ordertypen

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Garnaal is een applicatie voor het beheren van cryptocurrency-portfoliobeheer en een handelsbot die elke grote crypto-uitwisseling ondersteunt, inclusief Gemini. Door uw Gemini-account aan Shrimpy te koppelen, worden handige handelsfuncties ontgrendeld die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw cryptostrategie. Probeer het vandaag nog uit!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me