Gids voor PonziScheme.io – De snelste manier om uw geld te verliezen

De meest revolutionaire Ponzi-regeling op de markt is net op de Blockchain gekomen. Niet sinds Bitconnect zo’n innovatieve piramidestructuur op internet sierde.

De naam van het innovatieve blockchain-project is “Ponzischeme.io”, maar laat je niet misleiden door de naam, het is niets als een typische Ponzicoin. Het is een Ponzi-regeling die “uniek is als FU * K”.

Ze hebben nu besloten dat ze op deze eerste dag van april via een ICO geld willen inzamelen. De redenering is dat veel investeerders ongetwijfeld zullen zijn verbrand tijdens de uitverkoop van maart en op zoek zijn naar een goedmaker..

Ponzi-schema’s doen het heel goed voor die vroege investeerders, dus we besloten dat we zo snel mogelijk wilden instappen en onze vrienden, leraren, ouders en grootouders wilden doorverwijzen.

Voordat we echter gingen investeren, moesten we wat onderzoek doen om er zeker van te zijn dat het een legitiem piramidespel was. Er zijn tegenwoordig zoveel ICO-exit-scams dat het moeilijk kan zijn om je favoriete Ponzi te vinden.

De meest eerlijke Ponzi

Logo PonziScheme.io

Afbeelding via ponzischeme.io

Een ding dat ons echt opviel, was hoe eerlijk het project is. Eerlijkheid is iets dat tegenwoordig heel moeilijk te verkrijgen is met ICO’s voor cryptocurrency. Sommigen beweren dat ze toeleveringsketens zullen veranderen, de wereld opnieuw zullen uitvinden en de wereldvrede op de blockchain zullen oplossen.

Ponzischeme.io wil alleen Peter beroven om Paul te betalen. Ze willen u een vast rendement op uw investering betalen uit het inkomen dat ze genereren door nieuwe toetreders. Bovendien maken ze je echt onderdeel van het project. U verdient een verwijzingscommissie op basis van de mensen die u introduceert.

Ze hebben dit Ponzi-schema ook ontwikkeld met behulp van een volledig transparant Ethereum smart contract. U hoeft zich geen zorgen te maken over een of andere obscure code aan de serverzijde die de Ponzi-schemabeheerders uitvoeren. Hier kunt u precies zien hoe de gelden worden verdeeld.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de slimme contractcode een aantal ernstige kwetsbaarheden heeft. Dit is iets dat is gebeurd tijdens het DAO-incident en meer recentelijk met Parity multisig-portefeuilles.

Toch is er geen genie voor nodig om een ​​Ponzi-schema uit te voeren, dus je kunt je ongetwijfeld vrij zeker voelen over de code.

Het Ponzi Scheme Dream Team

De geesten achter het Ponzi Scheme-project zijn enkele van de meest invloedrijke in de hele cryptocurrency-ruimte. Er gaan bijvoorbeeld geruchten dat Kemyd Genesis Seed tijdens zijn tijd bij het Madoff-investeringsfonds een training in persoonlijke fraudebeleggingen heeft gevolgd.

Ponzi-regeling Dream Team

Afbeelding via ponzischeme.io

Satoshi Potato is ook een ongelooflijke aanwinst voor het team. Hij deelt dezelfde naam als Satoshi Nakamoto (de maker van Bitcoin), dus hij moet ongetwijfeld uitgebreide ervaring hebben met blockchains. Het kan toeval zijn, maar dergelijke toevalligheden zijn zeldzaam in de cryptocurrency-ruimte.

We hebben ook de voordelen van de andere individuen, zoals Dr Craig Sweet Potato en Elizabeth Onioness. Het is geweldig om te zien dat zo’n divers team van professionals met verschillende vaardigheden is samengebracht voor een gemeenschappelijk doel: het bouwen van het beste ponzi-schema. Natuurlijk krijgen ze al het resterende Ponzi-geld, maar dit is een aanvulling op hun grotere doel.

IQ Option Handel met creditcard

Als je contact met het team wilt opnemen en hen vragen wilt stellen over het Ponzi-schema, kun je ze een e-mail sturen [email protected]. Het kan even duren voordat ze contact met je opnemen, omdat ze het behoorlijk druk hebben …

Verschillende investeringsniveaus

Er zijn een aantal verschillende investeringsniveaus waarin u kunt investeren. Deze betalen allemaal een rendement van 90%, maar ze hebben verschillende prijsniveaus voor de tokens. Deze niveaus worden ook geleverd met echt innovatieve namen die veel voordelen hebben.

Verschillende investeringsniveaus

Afbeelding via ponzischeme.io

We gaven persoonlijk de voorkeur aan niveau 4 omdat dit het Bitconneeect niveau. Een groot aantal van de vroege Bitconnect-promotors verdienden veel geld voordat de regeling instortte. Je zou natuurlijk altijd kunnen investeren in niveau 6, maar je bent geen kind en cryptokitties is een ponzi voor kinderen.

Van handelen tot rebranding

De Roadmap is ook net zo eenvoudig en duidelijk als de rest van de investeringsthese van Ponzi Scheme. Het platform begint vandaag, 1 april, te handelen en zal in juni een nieuw partnerschap aankondigen.

PonziScheme-routekaart

Afbeelding via ponzischeme.io

We zijn natuurlijk erg geïnteresseerd in de videoclip die in juli uitkomt. Er zijn zogenaamd een aantal echt interessante headline-acts, waaronder een mogelijk kenmerk van Carlos van Bitconnnnect. Kunnen we een remake horen van “WhatAmIGonnaDo”?

1 april voor Ponzi Fools

Voor degenen die hebben besloten de hele recensie te lezen en nog niet hebben geïnvesteerd in ponzischeme.io, heb je mogelijk de satire van dit stuk opgepikt. Ponzischeme.io was een grap van april dwaas die plezier wilde halen uit alle cryptocurrency-scams die rondzweven.

In de afgelopen 6 maanden hebben we de ineenstorting van Bitconnect en BTC Global gezien. Dit waren grote Ponzi-schema’s voor cryptocurrency. We hebben ook een aantal andere ICO-exit-scams gezien, zoals Confido en Benebit onder anderen.

De ontwikkelaar hierachter wilde het punt maken door middel van een heel slim en eigenzinnig Ponzi Scheme-project. Het is volkomen eerlijk en heeft zelfs een intuïtieve slimme contractcode om er een back-up van te maken. Dit is geen toeval aangezien de ontwikkelaar een interessante site die het programmeren met grappen probeert uit te leggen aan niet-technische mensen.

Als je nog steeds hoopte wat winst te halen uit de vroege stadia van de Ponzi-regeling, dan heb je pech. Er was geen verkoop van tokens en de ontwikkelaar laat u dit weten wanneer u de investeringsstappen probeert te doorlopen.

Dit is inderdaad geweldig voor het cryptocurrency-ecosysteem, omdat het mensen verder bewust maakt van wat een Ponzi-schema is, hoe het te herkennen is en natuurlijk, vermijd het verliezen van geld in één.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me