Handelsapplicaties ontwikkelen met de Crypto Exchange API van Shrimpy

>

Naarmate markten voor cryptocurrency en digitale activa blijven groeien en volwassen worden, is er een toenemende vraag naar een robuuste infrastructuuroplossing om de gefragmenteerde liquiditeitsmarkten, verspreid over verschillende beurzen, met elkaar te verbinden. De crypto-ruimte heeft een toestroom van innovatieve producten voor het volgen en beheren van cryptocurrency in de hele branche zien opduiken.

Er bestaat echter nog steeds de uitdaging om volledig uitgeruste handelsmogelijkheden in deze applicaties te integreren. Hoewel er momenteel oplossingen op de markt zijn, zoals een CCXT, deze bestaan ​​voornamelijk als een software-only oplossing. Open source-projecten zoals CCXT kunnen een geweldige oplossing zijn voor ontwikkelaars die applicaties voor persoonlijk gebruik willen bouwen, maar die tekortschieten wanneer ze worden geschaald voor zakelijk en zakelijk gebruik.

Als het gaat om het maken van daadwerkelijke handelsapplicaties, zijn ontwikkelaars nog steeds verantwoordelijk voor het beheer van de back-endinfrastructuur die nodig is om hun applicaties uit te voeren. Updates aan coderepository’s moeten opnieuw worden geïmplementeerd, wat onvermijdelijke downtime met zich meebrengt. Elke uitwisseling op individuele basis integreren is onpraktisch. Elke exchange heeft zijn eigen quarks, unieke eindpunten en willekeurige updatecycli. Dit wordt een nachtmerriesituatie voor de meeste applicatieontwikkelaars die al een strak ontwikkelingsschema hebben.

Shrimpy Universal Crypto Exchange API

Stel je een wereld voor waarin je elke uitwisseling binnen handbereik had. Een eenvoudige wereld waarin het integreren van één API betekende dat u elke uitwisseling integreerde. De ontwikkelaars-API’s van Shrimpy zijn bedoeld om deze problemen op te lossen door te zorgen voor uitwisselingsintegratie, zodat een enkele set API’s voor een onbeperkt aantal uitwisselingen kan worden gebruikt. Geen codewijzigingen meer, geen herimplementatie meer, geen extra uitwisselingsintegraties meer en zeker geen serverschaling meer!

De Universal Crypto Exchange API van Shrimpy neemt het moeizame proces van integratie met elke beurs weg, waardoor ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het uitbouwen van hun eigenlijke handelsproduct. Door een onderliggende handels- en uitwisselingsinfrastructuur te bieden om de ontwikkeling binnen de ruimte te versnellen, hoopt Shrimpy het veel voorkomende probleem van het onderhouden van infrastructuur aan te pakken om elke uitwisseling te ondersteunen.

De Universal Crypto Exchange API van Shrimpy is gemaakt om kritieke uitdagingen voor ontwikkelaars in de crypto-ruimte aan te pakken:

  1. Orderuitvoering met lage latentie & Geautomatiseerde handel


  2. Autorisatie en beheer van gebruikers

  3. Bedrijf & Productschaling

  4. Realtime gegevens & Analytics

Real-time orderuitvoering & Geautomatiseerde handel

Intelligente handelsroutering & Orderuitvoering

Hoewel veel handelsbibliotheken een zekere mate van gemak bieden, moeten ontwikkelaars nog steeds een handelsstrategie implementeren. Dit omvat de complexe handelslogica, gegevensverzameling en foutafhandeling. Shrimpy begrijpt hoeveel werk het is om efficiënte strategieën uit te voeren. We verzachten de last voor ontwikkelaars door opties te bieden voor slimme orderroutering, geautomatiseerde uitvoering van transacties en portefeuilletoewijzing. Deze opties worden direct uit de doos geleverd met Shrimpy API’s.

Hoewel intelligente orderroutering voor sommigen handig kan zijn, begrijpen we dat andere ontwikkelaars volledige controle willen over hun orderuitvoering. Shrimpy ondersteunt het plaatsen van directe bestellingen met lage latentie (IOC) en openstaande bestellingen. Deze eindpunten zijn ideaal voor realtime, algoritmische en hoogfrequente handel.

Herbalancering van de portefeuille & Beheer

Met de Universal Crypto Trading API van Shrimpy kunnen ontwikkelaars de gebruiksvriendelijke indexerings- en rebalancing-functies van Shrimpy rechtstreeks in hun eigen applicatie implementeren. In een paar seconden kunnen ontwikkelaars een portfolio toewijzen en een strategie voor het opnieuw in evenwicht brengen van elke gebruiker automatiseren. De maanden die we hebben besteed aan het perfectioneren van strategieën, zijn toegankelijk voor elke ontwikkelaar die zijn gebruikers beheert via de API’s van Shrimpy.

Autorisatie en beheer van gebruikers

De Universal Crypto Trading API’s van Shrimpy bieden niet alleen handelsfuncties, maar het brengt ook geautomatiseerd gebruikersbeheer voor elke applicatie. In plaats van verantwoordelijk te zijn voor uitwisselingsaccounts, API-sleutels en gebruikersgegevens voor uzelf, worden alle gegevens veilig opgeslagen bij Shrimpy voor gemakkelijke toegang.

Serverloze gebruikersautorisatie

De Universal Crypto Trading API van Shrimpy biedt een oplossing voor ontwikkelaars om al hun gebruikers te beheren en fungeert in wezen als een complete oplossing voor gebruikersbeheer. In plaats van uw servers te verzanden met gebruikersverzoeken, kan elke gebruiker rechtstreeks communiceren met Shrimpy om toegang te krijgen tot hun accounts, transacties uit te voeren en gegevens te verzamelen. Dit maakt ontwikkelingsmiddelen vrij en stelt uw team in staat zich te concentreren op uw kernproductaanbod.

Gebruikers account & API-sleutelbeveiliging

Elke API-sleutel wordt veilig versleuteld en opgeslagen met FIPS 140-2-gevalideerde hardware-beveiligingsmodules (HSM’s) om de vertrouwelijkheid en integriteit van de uitwisselings-API-sleutels van uw gebruikers te beschermen. Ontwikkelaars hoeven niet langer hun eigen complexe beveiligingsarchitectuur te onderhouden voor het beheer van gebruikers-API-sleutels. Shrimpy faciliteert API-sleutelbeheer door gebruik te maken van onze robuuste beveiligingsinfrastructuur.

Bedrijf & Productschaling

Shrimpy begrijpt dat het bovengenoemde probleem een ​​enorme uitdaging is voor onafhankelijke ontwikkelaars om schaalbare cryptohandel- en beheerproducten te bouwen. De Universal Crypto Exchange API van Shrimpy is bedoeld om dit exacte ontwikkelaarsdilemma aan te pakken door een eenvoudige en uniforme API-oplossing te bieden.

Cloudgebaseerde infrastructuur

Hoewel er een overvloed aan cryptohandelbibliotheken in de ruimte bestaat, bieden deze open source-handelsbibliotheken niet de infrastructuur die nodig is om een ​​functionele applicatie te implementeren die schaalbaar is..

Om bedrijven een volledig functionele tracking- en handelsapplicatie te laten ondersteunen, is een onevenredig aantal servers nodig om een ​​relatief klein aantal gebruikers te ondersteunen. De hoge toetredingsdrempels maken het buitengewoon moeilijk om een ​​grote actieve gemeenschap te huisvesten.

Exchange Onderhoud

Naast de back-end-systeemarchitectuur die nodig is om een ​​handelsapplicatie met lage latentie te creëren, worden ontwikkelaars die uitwisselingen handmatig proberen te integreren, ook geconfronteerd met het onderhouden van elke uitwisseling via sporadische updates. Naarmate het aantal uitwisselingen toeneemt, neemt ook de moeilijkheid toe om deze uitwisselingen in stand te houden. Voor het gebruik van de Shrimpy-API’s is dit onderhoudsniveau niet vereist. Het Shrimpy-team zorgt voor elke uitwisselingsintegratie en alle updates die onmiddellijke aandacht vereisen.

Eindpuntbeheer

Elke exchange ondersteunt een unieke set endpoints. Er zijn geen standaarden waarnaar uitwisselingen voor eindpunten implementeren, en er zijn geen standaarden voor welke eindpunten ze in de toekomst zullen blijven ondersteunen. De Shrimpy API’s vereenvoudigen dit probleem door een gemeenschappelijke set eindpunten aan te bieden voor elke uitwisseling. Zelfs als een exchange een door ons aangeboden eindpunt niet ondersteunt, zal ons team een ​​eindpunt construeren dat zich functioneel hetzelfde zal gedragen. Op deze manier hoeven ontwikkelaars zich nooit zorgen te maken over het ontwikkelen van nieuwe handelslogica elke keer dat ze een nieuwe uitwisseling integreren. Het zal altijd uniform zijn.

Realtime gegevens & Analytics

Realtime orderboek & Marktgegevens

Veel cryptocurrency-handelsservices maken gebruik van generieke marktgegevens die zijn verzameld uit bronnen zoals CoinMarketCap. Hoewel dit de meeste handelaren een basisfunctionaliteit biedt, zijn volledige orderboekdetails vereist voor een diepgaand inzicht in geavanceerde marktinzichten zoals arbitragemogelijkheden. De Universal Crypto Trading API van Shrimpy haalt het volledige orderboek en live marktgegevens op voor tijdige besluitvorming.

Backtesting

De Universal Crypto Trading API van Shrimpy bevat ook een unieke backtesting-functie waarmee gebruikers verschillende op tijd gebaseerde rebalancing-strategieën kunnen analyseren. De meeste crypto-backtesting-tools hebben de neiging om gegevens uit geaggregeerde bronnen zoals CoinMarketCap te halen vanwege het gemak van integratie. Geaggregeerde uitwisselingsgegevens worden echter niet aanbevolen voor gedetailleerde en nauwkeurige backtestdoeleinden, aangezien volledige orderboekgegevens worden weggelaten voor aggregatiedoeleinden..

De API van Shrimpy bevat een ingebouwde backtesting-tool die nauwkeurige uitwisselingsgegevens analyseert. In tegenstelling tot de meeste cryptocurrency-backtests die onnauwkeurige OHLCV-gegevens analyseren, omvatten de backtests van Shrimpy de volledige prijs en orderboekgegevens die op individuele basis zijn verzameld via beurzen, zodat alleen de meest nauwkeurige en nauwkeurige resultaten worden verkregen..

Prijsstelling

Shrimpy begrijpt dat een van de grootste problemen waarmee ontwikkelaars worden geconfronteerd, de kosten zijn van het uitvoeren van hun cloud computing-oplossing waarop hun applicaties draaien. Bestaande cloudoplossingen worden in rekening gebracht op basis van rekenkracht, wat een enorm pijnpunt kan zijn voor kleinschalige en onafhankelijke ontwikkelaars die op zoek zijn naar een goedkope cryptohandelapplicatie die afhankelijk is van realtime gegevens en arbitragemogelijkheden.

De API van Shrimpy lost de meest voorkomende hindernissen voor ontwikkelaars op door een betaalbare gehoste oplossing te bieden voor de prijs van slechts $ 0,99 / maand / gebruiker! Ontwikkelaars worden in rekening gebracht op basis van het aantal gebruikers dat handelt met behulp van Shrimpy’s API.

Shrimpy voor ontwikkelaars

Shrimpy’s missie is het faciliteren van ontwikkelaarsactiviteiten en het bouwen van een platform dat wereldwijde wissel- en liquiditeitsmarkten met elkaar verbindt. De Universal Exchange API van Shrimpy is gemaakt als een gehoste oplossing om grote obstakels voor ontwikkelaars aan te pakken Feature ontwikkeling, Productschaalbaarheid, en Gebruikersbeheer. Met de API van Shrimpy in de hand krijgen ontwikkelaars de mogelijkheid om nieuwe en innovatieve diensten te creëren die de toekomst van de crypto-ruimte zullen bepalen.

Over Shrimpy

Shrimpy is een geautomatiseerde cryptohandel & portfoliobeheertool waarmee gebruikers hun cryptoasset-portfoliostrategie kunnen automatiseren als een traditioneel indexfonds.

Garnaal voor consumenten

Gebruikers kunnen een aangepaste cryptocurrency-portefeuille configureren en een passieve beheerstrategie implementeren, waardoor het gedoe van actief handelen in cryptovaluta wordt weggenomen.

De kernversie van Shrimpy bevat volledig geautomatiseerde handels-, indexerings- en rebalancing-functies voor ALLE gebruikers. Shrimpy biedt ook een maandelijks premium-abonnement voor $ 8,99 / maand. Het premium-abonnement omvat:

Shrimpy Social: Volg, communiceer en deel strategieën met andere Shrimpy-handelaren.

Shrimpy Insights: Lees hoe andere Shrimpy-gebruikers hun cryptoportfolio samenstellen en beheren.

Geavanceerde backtesting: Een robuuste backtesting-tool voor het evalueren van aangepaste cryptocurrency-portfolio & strategieën.

Shrimpy webapplicatie: Shrimpy – Beheer van cryptocurrency-portfolio’s

Shrimpy’s Crypto Trading API voor ontwikkelaars

Naast de consumentenapp biedt Shrimpy ook een handels-API voor ontwikkelaars die schaalbare beurshandelfunctionaliteit in hun app willen integreren..

De Universal Exchange API van Shrimpy is gemaakt als een cloudgebaseerde oplossing om verschillende obstakels voor crypto-ontwikkelaars aan te pakken, waaronder Beurshandel, Productschaalbaarheid, en Gebruikersbeheer. Met de API van Shrimpy in de hand zijn ontwikkelaars niet beperkt in omvang als het gaat om het creëren van het volgende tijdperk van baanbrekende producten die de toekomst van crypto vorm zullen geven.

Shrimpy’s API is een cryptocurrency trading API die direct compatibel is met alle volgende beurzen en hun API-eindpunten: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API en HitBTC API. In plaats van alle verbindingen met elke beurs te moeten beheren, kunnen gebruikers eenvoudig gebruikmaken van de bestaande handelsinfrastructuur voor crypto-beurzen en zich concentreren op de daadwerkelijke productontwikkeling.

Shrimpy Crypto Trading API: Garnaal | Crypto Trading API’s voor ontwikkelaars

Aanvullende links

Telegram

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me