Herziening van Bitpays.biz: Ponzi Scheme retourneert meer dan 350% per uur

Wat zou u zeggen als een website u zou vertellen dat u er binnen een paar uur mee rijk zou kunnen worden? Zou je het geloven??

Het antwoord van een normaal persoon zou natuurlijk nee zijn. Iets anders dan het winnen van de loterij zou u niet in uren rijk maken. Maar dat is echter de claim van bitpays.biz, een HYIP- of Ponzi-regeling die pas vier dagen geleden online ging.

Lees verder terwijl we de flagrante uitspraken van deze voor de hand liggende zwendelwebsite doorsnijden.

350% per uur

Hoewel de meest recente voorbeelden die we hebben gezien van het maken van claims van het cryptocurrency Ponzi-schema die duidelijk niet duurzaam zijn, maakt Bitpays claims die simpelweg niet van deze wereld zijn. Wanneer u de hoofdpagina opent, beweert de site dat u in slechts drie uur tijd 1050% winst kunt maken.

Dus hoe beweren ze zo’n ongelooflijk hoog rendement te produceren??

Volgens de website kunnen ze dit doen door “zorgvuldige voorbereiding en vruchtbaar werk van experts op het gebied van Bitcoin-mijnbouw, zeer winstgevende handel in cryptovaluta’s en online marketing.” Dat is het. Geen lasers, geen munten mengen, geen Bitconnect-type leningen, geen kunstmatige saffieren, geen opslagruimte huren, gewoon oude saaie mijnbouw en online marketing.

Verder beweert de site: “Uw storting werkt doorlopend en maakt elk uur winst met de mogelijkheid om winst op te nemen. Uw aanbetaling wordt vertienvoudigd binnen 3 uur tot 100 dagen. “

De laatste keer dat we een andere soortgelijke zwendelsite, BITCY.BIZ, hebben bekeken, hebben we een paar criteria geïntroduceerd die kunnen worden gebruikt om te bepalen wanneer een site een potentiële zwendel is. Laten we die nu eens bekijken voor Bitpays.biz.

Een banneradvertentie voor Bitcy.biz, die berucht is vanwege het gebruik van afbeeldingen uit populaire tv-series en films in zijn advertenties

1. Onrealistische rendementen

Terwijl andere oplichtingssites 40% of 50% per week of maand bieden, gaat Bitpays.biz volledig uit het diepe met zijn belachelijke aanbod van 1000% + winst in slechts enkele uren.

Het systeem is opgesplitst in acht verschillende primaire niveaus die gaan van 0,42% per uur tot een volledig belachelijke 84% per uur. Hierboven zijn twee VIP-niveaus, waar de legendarische 350% per uur wordt beloofd.

Laten we wat cijfers uitvoeren en kijken wat de resultaten zouden zijn.

Niveau één heeft een maximale storting van 0,5 BTC, dus laten we aannemen dat dit onze stortingsgrootte is. Aan het einde van slechts 60 minuten zou onze aanbetaling groeien tot 0,521 BTC. Om uur twee, 0,542882 BTC. Om tien uur zouden we al op 0,75 BTC zijn. Aan het einde van slechts één dag zouden we 1,34 BTC hebben.

Tegen de huidige prijzen betekent dit dat we in slechts 24 uur van $ 6500 naar $ 1742 moeten gaan, wat betekent dat we onze aanbetaling bijna hebben verdrievoudigd. Dit gaat er natuurlijk van uit dat het elk uur toeneemt. Als we aannemen dat het een vast bedrag van 0,42% van de basisstorting is, zien we 1,004 BTC na één dag, 1,5 BTC de dag erna, enzovoort…

Laten we nu eens kijken naar het hoogste niveau. 84% per uur, een maximale aanbetaling van 20 BTC, gedurende 12 uur. Ervan uitgaande dat het elk uur samenkomt, zou u eindigen op 30119.2304 BTC ($ 391 miljoen). Als het niet compenseert, en in plaats daarvan 84% van de basis is, zouden we in totaal 221,6 BTC ($ 2,88 miljoen) hebben, of meer dan 10 keer de oorspronkelijke aanbetaling.

2. Affiliate marketing

Deze Bitpays.biz-site biedt de standaard affiliate marketing in een poging om zich zo snel en zo ziekteachtig mogelijk te verspreiden voordat alles instort en de site verdwijnt.

3. “Gegarandeerde” winst

Hoewel Bitpays.biz niet de exacte uitdrukking ‘gegarandeerde winst’ gebruikt, wordt in de FAQ-sectie een van de vragen gesteld of ik geld kan verliezen, en er staat nee, er is geen risico om geld te verliezen, wat gewoon een andere manier is om geld te verliezen. zeggende gegarandeerde winst.

4. Borg sloten

Elke laag op Bitpays.biz heeft een andere lockdown-tijd die vergelijkbaar is met andere scamsites van het soort. Lockdown-periodes voor de meeste mensen zullen minstens 50 dagen zijn. Met het 50-dagen-niveau dat een minimum van een halve bitcoin vereist. Om de kortste lockdown-tijd van slechts 12 uur te krijgen, zou men minimaal 15 bitcoin moeten storten, wat in het huidige tempo ongeveer $ 200.000 is.

5. Anonieme operators

Het is geen verrassing dat degene die de Bitpays beheert, volledig anoniem blijft. Hoewel de site beweert te zijn geregistreerd in Canada, is er geen bewijs dat dit waar is, of dat een registratie gevolgen zou hebben voor investeerders in het geval er iets misgaat..

Op de website over ons-pagina hebben we alleen twee uitgebreide alinea’s die geen enkele indicatie geven van wie de site beheert. De contactpagina geeft alleen een contactformulier en een e-mailadres met hetzelfde domein als de website.

6. De onvermijdelijke ineenstorting

Wat in dit geval interessant is, is dat we erin geslaagd zijn om het Ponzi-schema te zien verschijnen voordat het zelfs maar een week oud is. Doorgaans duurt dit Ponzi-schema ergens tussen de 3 en 12 maanden voordat ze offline gaan. De uitzondering is de voor de hand liggende BitConnect, die al meer dan 12 maanden actief is en ondanks verschillende juridische bedreigingen, lijkt nog steeds te werken.

Nogmaals, aangezien Bitpays zo nieuw is, zal het waarschijnlijk nog minstens een paar maanden blijven werken voordat het instort.

Wees geen slachtoffer

Zoals met al deze Ponzi-schemawebsites, werken ze allemaal volgens hetzelfde principe. Dat wil zeggen, het verzilveren van de hebzucht van mensen en het gebrek aan begrip van hoe financiën echt werken.

Bovendien, aangezien degenen die de afgelopen jaren in bitcoin hebben geïnvesteerd, echte en echte winsten in de duizenden procenten in een jaar hebben gezien, begrijpen degenen die nieuw zijn in cryptocurrency misschien niet waar die winsten vandaan kwamen, en kunnen daarom vatbaarder zijn om te vallen voor een oplichting zoals deze.

Als het gaat om het omgaan met cryptocurrency, moeten we zelfs nog voorzichtiger zijn dan normaal, omdat er uiteindelijk geen enkele regering of politie is die ons kan beschermen in het geval dat we via het internet via internet worden opgelicht van cryptocurrency vanuit een anonieme bron.

Het is belangrijk om waakzaam te blijven en een Ponzi-schema te kunnen herkennen als je er een ziet.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me