HFTrading Review: compleet overzicht

HFTrading is een gereguleerde financiële dienstverlener in Nieuw-Zeeland en levert diensten aan gebruikers in dat land en Australië. Ze bieden hun klanten een indrukwekkende lijst met activa in de vorm van CFD’s die kunnen worden verhandeld met behulp van het populaire MetaTrader 4-handelsplatform..

De handelsvoorwaarden die door HFTrading worden aangeboden, zijn behoorlijk concurrerend en er zijn verschillende soorten accounts beschikbaar om flexibiliteit te bieden en aan de behoeften van de klant te voldoen. Bovenop alles is er een educatief centrum dat zeker elk niveau van handelaar zal helpen, van beginner tot professional.

Hoewel we de functies en voorwaarden die HFTrading biedt in de volgende beoordeling gedetailleerder onderzoeken, beantwoorden we ook de vraag of ze betrouwbaar zijn en of u zich veilig kunt voelen door uw geld en transacties aan hen toe te vertrouwen..

Overzicht

HFTrading is een vrij nieuw merk, gelanceerd in 2019 als een innovatieve financiële dienstverlener. Door online handel aan te bieden op een aantal wereldwijde activa via CFD’s, hopen ze hun klanten meer toegankelijke financiële markten te bieden. Beschikbare CFD’s omvatten onderliggende activa, waaronder aandelen en indices, valuta’s en cryptovaluta, en grondstoffen.

Handelaren zullen het scala aan functies dat wordt aangeboden op HFTrading waarderen, waaronder het MetaTrader 4-handelsplatform, een gedetailleerd opleidingscentrum, toegewijde klantenondersteuning, geen verborgen kosten en kosten, een demo-handelsaccount en een reeks innovatieve tools om te helpen handelen succesvoller.

HFTrading-verkoopargumenten

Enkele van de belangrijkste voordelen van HFTrading

Bovendien kunnen klanten profiteren van uitvoeringssnelheden die binnen slechts 0,04 seconden klokken, spreads die beginnen bij 2,1 en een hefboomwerking hebben van zelfs 1: 500. Bovendien kunnen handelaren genieten van gemoedsrust, wetende dat er geen prijsmanipulatie is, aangezien alle transacties rechtstreeks worden doorgegeven aan liquiditeitsverschaffers, zonder tussenkomst van de dealing desk.

De technologische innovaties en analytische tools van HFTrading zorgen ervoor dat klanten te allen tijde optimale handelsvoorwaarden kunnen garanderen. Gegevens blijven ook volledig veilig door het gebruik van SSL-technologie, strikte firewallregels en codering van alle transacties.

Dit alles maakt deel uit van de filosofie van HFTrading die traders wil bevrijden van alle externe afleidingen en zorgen die een negatieve invloed kunnen hebben op de handelsprestaties, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun handelen..

Veiligheid

Wat een financiële dienstverlener ook aanbiedt in termen van handelsvoorwaarden, platforms en beschikbare activa, als een handelaar zich niet veilig kan voelen, heeft het weinig zin. Laten we dus eerst kijken naar de veiligheid en beveiliging van handelen bij HFTrading.

Regulatie:

HFTrading is de handelsnaam van CTRL Investments Limited (“CTRL”). CTRL is een in Nieuw-Zeeland gevestigde vennootschap (ondernemingsnummer 2446590, NZBN 9429031595070) en een geregistreerde buitenlandse onderneming in Australië (ARBN 152535085).

CTRL is gelicentieerd en gereguleerd door de New Zealand Financial Markets Authority (FSPR nr. FSP197465) en de Australian Securities and Investments Commission (AFSL nr. 414198).

ASIC-logo

De Australische Securities and Investments Commission. Afbeelding via ASIC.gov.au

Veiligheid van klantenfonds:

HFTrading handhaaft de scheiding van de fondsen van de klant en houdt alle fondsen van de klant op bankrekeningen die gescheiden zijn van de operationele fondsen van de financiële dienstverlener.

Risicomanagement:

Uit ons onderzoek bleek dat de financiële dienstverlener een negatief saldo bescherming implementeert die in overeenstemming is met de regels opgesteld door ASIC vanaf oktober 2020.

Communicatie / gegevensbeveiliging:

HFTrading beschikt over alle noodzakelijke beveiligingsfuncties om zowel opgeslagen gegevens als gegevens die onderweg zijn te beschermen. Het platform maakt gebruik van industriestandaard SSL-technologie en coderingsprotocollen, samen met beveiligde firewalls om de veiligheid van gebruikersinformatie en fondsen te waarborgen. Deze technologieën en protocollen helpen bij het beveiligen tegen hacking en phishing.

SSL-certificaat HFTrading

Zorg er altijd voor dat u het SSL-certificaat van de website kunt zien.

Het is ook vermeldenswaard dat er duidelijk zichtbare waarschuwingen zijn op de HFTrading-website die waarschuwen voor de mogelijke gevaren bij het werken met CFD’s en met hefboomwerking en marge. U kunt de verklaring in de voettekst van de website van HFTrading op elke pagina lezen en deze is ook opgenomen in de Gids voor financiële diensten.

Dekking van activa / instrumenten

HFTrading heeft meer dan 300 CFD’s, wat vrij standaard lijkt te zijn in de huidige CFD-industrie. Alle verwachte onderliggende activaklassen zijn beschikbaar, inclusief aandelen en indices, valuta’s en cryptovaluta, en grondstoffen. Deze aanbiedingen kunnen elke handelaar helpen om gediversifieerd te blijven in zijn handel en zorgt voor flexibiliteit in markten op basis van veranderende omstandigheden.

HFTrading-activa

Een kleine selectie van meer dan 350 activa. Afbeelding via HFTrading.com.au

Geniet van het handelen in CFD’s in al deze activaklassen:

 • Forex valutaparen (inclusief minor, major & exotische kruisen)
 • Cryptocurrencies
 • Indices
 • Metalen
 • Energieën
 • Aandelen
 • Grondstoffen

Door CFD-handel aan te bieden, zorgt HFTrading ervoor dat klanten gemakkelijk zowel long als short kunnen gaan in elke markt, terwijl ze ook kunnen profiteren van een hefboomwerking tot 1: 500, afhankelijk van het accounttype en de onderliggende waarde..

Handelsaccounts

Met drie verschillende accounts om uit te kiezen, zou elke handelaar iets moeten kunnen vinden dat past bij hun ervaringsniveau in handelen en hun behoeften. De accounts zijn ingesteld op Silver-, Gold- en Platinum-niveaus. Zilverrekeningen zijn voor beginnende handelaren, Goudrekeningen zijn voor meer gevorderde handelaren en platina-rekeningen zijn beschikbaar voor professionele handelaren met uitzonderlijke kennis en ervaring in handelen.

U zult gemakkelijk merken dat de belangrijkste verschillen tussen de verschillende accounts de aangeboden hefboomwerking en spreads zijn. Dat gezegd hebbende, de verschillen zijn niet zo groot, met een hefboomwerking die begint bij 1: 200 voor de Silver-account en gaat naar 1: 400 voor de Gold-en 1: 500 voor de Platinum-accounts, terwijl de spreads zo laag zijn als 3,2 voor de Silver-accounts. , 2.6 voor het Gold-account en 2.1 voor het Platinum-account.

Er is een minimale storting vereist van $ 250 voor alle soorten accounts.

account type

Kies uit Silver-, Gold- of Platinum-accounts. Afbeelding via HFTrading.com.au

U zult ook opmerken dat het Gold-account 25% korting krijgt op overnight swaps en dat het Platinum-account 50% korting krijgt op overnight swaps. Dat is een uitstekend voordeel voor swingtraders die hun posities doorgaans van de ene op de andere dag behouden.

Andere accountfuncties

Er zijn twee andere accountfuncties die het vermelden waard zijn. Een daarvan is de beschikbaarheid van islamitische handelsaccounts (swap gratis account) voor moslimhandelaren. Deze accounts kunnen worden aangevraagd bij de accountmanager en zijn conform de sharia-wetgeving niet voorzien van overnight swaps. De tweede is de beschikbaarheid van demo-accounts die kunnen worden gebruikt om de handelsvoorwaarden van HFTrading te testen, of om de eigen handelsstrategieën van de handelaar te testen om winstgevendheid te garanderen voordat echt geld wordt gebruikt..

Registratie

Het is gemakkelijk om te beginnen met handelen bij HFTrading. Afbeelding via HFTrading.com.au

We moeten hier ook opmerken dat vergoedingen en kosten op elk moment kunnen veranderen, dus potentiële handelaren moeten de website van HFTrading raadplegen voor alle actuele informatie over het type rekeningen, vergoedingen en kosten..

Zo worden vanaf 29 maart 2021 de hefboomniveaus verlaagd in overeenstemming met nieuwe ASIC-regels zoals uiteengezet in deze release.

Handelskosten

Vergoedingen zijn altijd een belangrijke overweging, aangezien hoge vergoedingen de winst echt kunnen opeten. HFTrading blijft transparant met alle vergoedingen en kosten en klanten zullen niet worden beïnvloed door verborgen vergoedingen en kosten. De spreads beginnen al vanaf 2,1, afhankelijk van het accounttype en de onderliggende waarde.

Het is misschien goed om het proces uit te leggen dat HFTrading volgt bij het uitvoeren van orders van klanten om te begrijpen hoe de financiële dienstverlener werkt.

De prijsopgaven die door HFTrading worden aangeboden, zijn afkomstig van realtime feeds van CTRL Capital, de liquiditeitsverschaffer van HFTrading. Dit zijn bidirectionele koersen en HFTrading zendt ze uit naar zijn klanten zonder de spread te vergroten.

Om ervoor te zorgen dat de financiële dienstverlener geen prijsrisico of marktrisico neemt, dekt hij vervolgens alle transacties van zijn klanten af ​​bij CTRL Capital. Dat diversifieert de blootstelling van HFTrading op basis van vooraf gedefinieerde risicoparameters. HFTrading verdient een commissie van CTRL Capital op basis van het volume van transacties en afgedekte posities.

Ruilkosten

Concurrerende swapkosten. Afbeelding via HFTrading.com.au

Dit alles betekent dat HFTrading-klanten kunnen genieten van lage spreads en geen verborgen kosten en toeslagen. Deze vergoedingen zijn inclusief:

 • Overnight financiering of swap fee.
 • Inactiviteit& lage activiteitskosten als het account 60 dagen of langer inactief is.

Registratie / KYC

Registreren voor een account bij HFTrading is een heel eenvoudig proces waarbij een kort aanvraagformulier moet worden ingevuld, inclusief wat basisinformatie zoals naam, e-mail, telefoonnummer, adres en geboortedatum.

HFInvesting-verificatie

KYC-accountverificatie om te voldoen aan de voorschriften. Afbeelding via HFTrading.com.au

U kunt echter pas beginnen met handelen als u hen een aantal aanvullende documenten heeft verstrekt om te voldoen aan de KYC- en AML-voorschriften. Die documenten omvatten een identiteitsbewijs, zoals een rijbewijs, en een verblijfsdocument, zoals een energierekening of iets dergelijks.

Na het indienen van deze documenten zal het accountteam ze beoordelen en als ze acceptabel zijn, krijgt u toegang tot een live account en begint u met handelen in CFD’s. Als u op enig moment hulp nodig heeft, staat het klantenserviceteam klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Stortingen / opnames

HFTrading maakt het storten en opnemen van geld gemakkelijk en gemakkelijk door een aantal methoden te bieden om geld op uw account te storten of uw geld op te halen. In elk geval brengt HFTrading geen stortings- of opnamekosten in rekening en klanten kunnen kiezen uit bankoverschrijvingen, creditcards en betaalpassen en een aantal online e-wallets zoals Skrill en Neteller.

Hoewel HFTrading geen kosten in rekening brengt, zullen er enkele gevallen zijn waarin de betalingsverwerker zijn eigen kosten in rekening brengt. Deze vergoedingen vallen buiten de controle van HFTrading.

Storting en opname

Een selectie van betalingsproviders. Afbeelding via HFTrading.com.au

Opnames worden na acceptatie binnen 3 werkdagen verwerkt door HFTrading, hoewel het tot 7 werkdagen kan duren voordat het geld beschikbaar is, afhankelijk van de gebruikte methode en provider. Creditcards zijn meestal direct voor stortingen, maar de e-wallets zijn het snelst bij het maken van opnames. Dat gezegd hebbende, moeten opnames worden gemaakt op dezelfde rekening als waar de storting is gestart.

In sommige gevallen kunnen er limieten zijn aan het bedrag dat kan worden overgemaakt. Klanten moeten de algemene voorwaarden van de specifieke betalingsprovider raadplegen om te bepalen of zij beperkingen stellen aan stortingen of opnames. HFTrading accepteert in geen geval betalingen van derden. Alle stortingen moeten worden gedaan vanaf rekeningen met dezelfde naam als de houder van de handelsrekening.

Ruilplatform

Veel klanten zullen blij zijn te weten dat HFTrading het bekroonde MetaTrader 4-platform voor al haar klanten biedt. Dit is een van de krachtigste en toch gebruiksvriendelijke handelsplatforms op de markt.

Het wordt geleverd met een schat aan handelsinstrumenten en indicatoren die zelfs de meest ervaren handelaren tevreden zullen stellen. Het is in zijn bijna twee decennia van bestaan ​​zo populair geworden dat handelaren over de hele wereld bekend zijn met MT4 en het gebruiken bij hun marktanalyse en handel..

MetaTrader 4-platform

Handelaren zijn dol op het MT4-handelsplatform. Afbeelding via MetaTrader4.com

Met de 30 indicatoren en het brede scala aan ingebouwde tools is het mogelijk om duizenden marktactiva te analyseren op grafieken die aanpasbaar zijn en maximaal 9 verschillende tijdframes mogelijk maken. De meegeleverde technische indicatoren maken een gedetailleerde marktanalyse mogelijk die helpt bij het vinden van goede handelsideeën. Trades kunnen rechtstreeks vanuit de grafieken worden geplaatst en handelen met één klik is ook mogelijk op elk van de MT4-variaties.

De software is beschikbaar als desktopdownload voor Windows-pc’s, of kan in een webbrowser worden gebruikt als WebTrader. En voor degenen die altijd onderweg zijn, is er een mobiele versie die beschikbaar is voor zowel mobiele iOS- als Android-apparaten.

Enkele van de functies die u in alle MetaTrader 4-instanties zult vinden, zijn onder meer:

 • Volledig aanpasbare functies.
 • Realtime bied- / laatkoersen voor honderden activa via het marktbewakingsvenster.
 • Drie verschillende soorten grafieken: kandelaars, staven en lijndiagram.
 • Mogelijkheid om te kiezen uit 9 handelstijden van 1 minuut tot 1 jaar.
 • Gebruiksvriendelijke interface.
 • Uitgebreide reeks technische indicatoren voor het uitvoeren van een grondige marktanalyse.
 • Cross-platform synchronisatie.
 • MetaEditor-interface om aangepaste indicatoren, scripts te maken & EAs.
 • Ondersteuning van geautomatiseerde handel via het gebruik van deskundige adviseurs (EA’s).
 • Grote online MQL-community om ideeën te delen & tools met andere handelaren.
 • Geavanceerd, veilig & transparante handel met optimale 24-uursprestaties.
 • Prijswaarschuwingen via e-mail, sms en platformpop-ups.
 • Strategietester om EA’s te back-uppen op basis van historische gegevens.

MT4-handelsplug-ins

Er worden geen aanvullende plug-ins of tools geleverd door HFTrading voor het MetaTrader 4-platform. Dat komt waarschijnlijk omdat de tools die al in MT4 zijn ingebouwd, meer dan voldoende zijn om goede handelsmogelijkheden te vinden. Degenen die het gevoel hebben dat ze nog steeds meer tools nodig hebben, kunnen altijd naar de MQL-marktplaats gaan om de klantindicatoren, scripts en meer te downloaden die zijn gecodeerd door MT4-communityleden.

Mobiel handelen

De mobiele app van HFTrading is ook de MetaTrader 4-app en heeft versies voor zowel Android- als iOS-apparaten. Dit geeft klanten de mogelijkheid om onderweg te handelen, wat niet alleen erg handig is, maar tegenwoordig ook echt wordt verwacht. Het wordt geleverd met alle indicatoren en tijdframes die in andere versies worden gevonden, en het synchroniseert ook met die andere versies, zodat u geen enkele van uw handelsgegevens mist.

MT4 mobiele app

Screenshots van de MT4 Mobile App in Google Play Store

De app bevat direct uit de doos dezelfde login en gegevens, maar ook nieuws, accountgeschiedenis en handelsinformatie, grafieken en watchlists, en manieren om verbinding te maken met de MQL-gemeenschap. Het is echt een zeer krachtige mobiele app.

Bovendien ontvangt u realtime streaminggegevens vanuit uw volglijst en kunt u al uw bestellingen met één klik rechtstreeks vanuit de grafieken plaatsen. Ook inbegrepen zijn pushmeldingen en marktwaarschuwingen om ervoor te zorgen dat u geen enkele gebeurtenis mist die markten in beweging brengen.

Klantenservice

HFTrading heeft een toegewijd ondersteuningsteam dat klaar staat om al uw algemene, accountgebaseerde of technische vragen te beantwoorden of uw zorgen op te lossen van maandag tot en met vrijdag van 22:00 tot 10:00 GMT.

HFTrading-ondersteuning

Krijg de ondersteuning die u nodig heeft. Afbeelding via HFTrading.com.au

Ondersteuning is beschikbaar via een online chatsessie, via e-mail op [email protected], via telefoon op +61 391139456, of via een online contactformulier. De financiële dienstverlener neemt ook een online contactpersoon op, die gaat rechtstreeks naar hun het management team wanneer u niet tijdig de juiste ondersteuning krijgt.

Onderwijs & Aanvullende bronnen

HFTrading heeft een uitgebreid opleidingscentrum op hun website met een brede selectie van artikelen, tutorials, handelsgidsen en video’s, allemaal bedoeld om ervoor te zorgen dat elke handelaar die zich bij hen aansluit een optimale handelservaring kan opdoen en zijn handelsvaardigheden kan ontwikkelen..

HFTrading Video on Demand

Iemand video on demand? Afbeelding via HFTrading.com.au

Het is erg handig dat het materiaal direct op de website wordt aangeboden, zodat het voor iedereen op elk moment en vanaf elk apparaat met internetverbinding beschikbaar is. Heb je wat tijd in de trein? Waarom leest u niet over een handelsstrategie voor scalperen, of hoe u Bollinger Bands leest. Dat zijn slechts twee van de vele vakken die u in dit uitgebreide educatieve portaal kunt bestuderen.

Daarnaast kunt u ook meer leren over het MetaTrader 4-platform en hoe u het kunt gebruiken, introducties vinden op verschillende markten waarmee u misschien niet bekend bent, uw technische analysevaardigheden aanscherpen, handelspsychologie en geldbeheer leren, en nog veel meer..

Onderzoekstools

Naast het educatieve materiaal zijn er ook een aantal onderzoeksinstrumenten die toegankelijk zijn. Deze omvatten een economische kalender die alle laatste economische persberichten toont, en de waarschijnlijke impact van het nieuws op markten. U kunt ook de datum en tijd van aanstaande releases van economische gegevens bekijken om uw handel te plannen.

HFTrading Daily News

Krijg de nieuwsfix voor uw markten. Afbeelding via HFTrading.com.au

Naast de economische kalender is er ook een kalender met bedrijfswinstenrapporten die u van tevoren laat weten welke bedrijven winstrapporten hebben, wat de verwachtingen zijn voor die inkomsten en wanneer het bedrijfsmanagement een teleconferentie zal houden..

Bovendien is er een dagelijkse nieuwssectie die meerdere keren per dag wordt bijgewerkt en een breed overzicht geeft van de wereldwijde marktactie, inclusief artikelen over goud en olie, forexparen, cryptocurrencies en meer.

Gebieden voor verbetering

Geen enkele financiële dienstverlener is perfect, en daarom is het noodzakelijk om mogelijke verbeterpunten voor HFTrading te bespreken. Een die meteen in me opkomt, is om de openingstijden van de klantenservice te verhogen tot ten minste 24 uur tijdens de handelsweek. Misschien is geen ondersteuning in het weekend prima, maar doordeweeks zijn er op elk moment van de dag markten. Als een handelaar tijdens de Noord-Amerikaanse sessie op forex wil speculeren, moet er ondersteuning beschikbaar zijn als er iets misgaat.

We denken ook dat het enigszins twijfelachtig is om een ​​bedrijf te gebruiken dat eigendom is van hetzelfde moederbedrijf om prijsopgaven en liquiditeit te verstrekken. Hoewel HFTrading een niet-handelsmakelaar is, werpen de nauwe banden met CTRL Capital enkele vragen op over mogelijke prijsmanipulatie. Niet dat dit wil zeggen dat er manipulatie plaatsvindt, maar het inschakelen van een nauw verwant bedrijf roept die vragen op.

Op de minpunten is de variabele spreiding hoog, en de verschillende extra kosten in de vorm van vergoedingen doen de handelskosten van de klant stijgen. HFTrading biedt geen 24/5-klantenondersteuning; een must-have voor CFD-providers.

Een laatste klacht is dat de financiële dienstverlener zijn geografische locatie moet uitbreiden en zijn diensten moet aanbieden buiten de beperkte gebieden van Australië en Nieuw-Zeeland, hoewel dat misschien precies is zoals ze het willen.

Gevolgtrekking

Inwoners van Nieuw-Zeeland en Australië die op zoek zijn naar een online CFD-provider die concurrerende handelsvoorwaarden biedt, hoeven echt niet verder te zoeken dan HFTrading, dat is gelicentieerd en gereguleerd door zowel ASIC als FMA.

HFTrading biedt toegang tot wereldwijde markten en activa die de meeste handelaren prefereren via CFD’s en kan een hogere hefboomwerking bieden. Het biedt handelaren ook de mogelijkheid om met evenveel gemak long of short te gaan.

Ten slotte zijn de verschillende accounttypes geschikt om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van elke handelaar, van beginner tot professional.

Alles bij elkaar genomen, hebben we het gevoel dat we HFTrading kunnen aanbevelen aan Australische en Nieuw-Zeelandse CFD-handelaren vanwege hun optimale handelsvoorwaarden en grote verscheidenheid aan CFD’s..

Waarschuwing ​: CFD’s zijn complexe financiële producten. U bezit of hebt geen belang in de onderliggende waarde. In het verleden behaalde resultaten van het onderliggende actief bieden geen garantie voor toekomstige resultaten.

Handelen in CFD’s brengt een hoog risico voor uw kapitaal met zich mee en u mag alleen handelen met geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me