HitBTC Review (2020) – Hoe handelaren geld besparen door over te schakelen

>

Deze recensie maakt deel uit van een serie beoordelingen over crypto-uitwisselingen. Onze laatste beoordelingen hebben Kraken, Binance, Bittrex, Bitstamp, Huobi, Poloniex, Gemini en Coinbase Pro geëvalueerd. We publiceren recensies voor elk van de beste beurzen, dus mis geen enkele van deze updates op toetreden tot onze Telegram-groep.

Die lezers die al HitBTC-accounts hebben, melden zich aan voor een Shrimpy-account om uw handelsstrategie te automatiseren. Het duurt slechts 5 minuten om het op te zetten en kan het rendement met meer dan 305% verhogen ten opzichte van een simpele ‘buy and hold’-strategie!

KuCoin recensie

Is het veilig voor Amerikaanse klanten die crypto verhandelen?

Gelanceerd in 2013, HitBTC was een van de oorspronkelijke cryptocurrency-uitwisselingen. HitBTC staat bekend om zijn snelle orderuitvoering, een grote selectie aan activa en lage handelskosten en heeft een reputatie opgebouwd bij instellingen en grootschalige handelaren.

Elk van deze handelsfuncties heeft bijgedragen aan het op hol geslagen succes van de beurs, waardoor deze in de internationale schijnwerpers is gekomen en een van de grootste crypto-naar-crypto-uitwisselingen in de branche is geworden..

In tegenstelling tot veel andere beurzen heeft HitBTC ingezet op het bieden van een API van wereldklasse. Dit heeft hun gebruikersinterface als een secundaire ontwikkeling voor de API geplaatst.

De API’s bieden ontwikkelaars een manier om hoogfrequente, algoritmische en realtime handelsstrategieën uit te voeren. Dit opent lucratieve kansen voor internationale instellingen, professionele handelaren en zelfs particuliere beleggers om gebruik te maken van de robuuste infrastructuur en nieuwe manieren te ontwikkelen om cryptocurrency-transacties uit te voeren..

Gebruikerservaring

We zullen het nu zeggen en we zullen het in deze review nog een keer zeggen, de gebruikerservaring is een beetje zwak met HitBTC. Het is niet slecht, maar niet zo geweldig als we denken dat HitBTC verdient. Met een uitzonderlijke handelsengine, een sterke API en een lange geschiedenis in de cryptomarkt, zien we een geweldige kans voor hun team om de nieuwe klantervaring op te schonen en te schitteren.

De gebruikersinterface is een beetje verouderd, de handelsterminal kan wat opknapbeurt gebruiken en het algehele gevoel van de uitwisselingservaring ligt dichter bij Poloniex dan bij Coinbase Pro.

Tijdens de rest van de recensie zullen we niet te veel andere negatieve punten hebben om op te hameren, dus als je iets negatiefs over HitBTC zoekt, dan is dit het zo’n beetje. Laten we eens door de gebruikersinterface lopen en de verschillende aspecten van de gebruikerservaring opsplitsen.

Klantenservice

HitBTC ondersteunt internationale klanten. Om zo’n breed gebruikersbestand te behouden, heeft HitBTC zich aangepast om meertalige ondersteuning te bieden aan zijn gebruikers. Op die manier kunnen internationale klanten snel ondersteuning krijgen zonder te worstelen met een taalbarrière.

Naast internationale klantenondersteuning is HitBTC er trots op 24/7 klantenondersteuning te bieden. Het is op elk moment, dag of nacht, mogelijk om uw tickets op te lossen.

Registratie proces

Begin door aanmelden voor een nieuw HitBTC-account.

Selecteer een gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadat u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft geselecteerd, wordt u gevraagd een land van verblijf te selecteren en uw volledige naam en telefoonnummer in te voeren.

Vul deze informatie in en selecteer “Registratie voltooien”.

Vul het aanmeldingsformulier in.

Toegang tot API-sleutels

Vervolgens zullen we het proces doorlopen om uw API-sleutels op te halen. Begin met het navigeren naar uw uitwisselingsweergave. Dit toont uw grafieken, activa en meer.

Selecteer “Instellingen”. (Dit is het kleine tandwielpictogram in de rechterbovenhoek)

Selecteer “Instellingen”.

Navigeer naar “API-sleutels”. Op deze pagina ziet u elk van de API-sleutels die u al hebt gemaakt of binnenkort gaat maken.

Selecteer ‘Nieuwe API-sleutel’.

Selecteer ‘Nieuwe API-sleutel’.

Op de volgende pagina worden uw openbare en geheime API-sleutels weergegeven. Bij het verstrekken van API-sleutels aan handelsservices, hebben ze waarschijnlijk de machtigingen nodig voor ‘Orderboek, Geschiedenis, Handelsbalans’, ‘Bestellingen plaatsen / annuleren’ en ‘Betalingsinformatie’.

Zonder deze machtigingen kunnen veel services uw strategie niet uitvoeren of voor uw account handelen.

Kopieer uw API-sleutel en geheim naar een veilige locatie.

Kopieer uw API-sleutel en geheim naar een veilige locatie.

Het resultaat ziet eruit als de volgende afbeelding. U kunt zien dat de juiste machtigingen zijn gemarkeerd, de status is “AAN” en de geheime API-sleutel is nu verborgen omdat deze al is weergegeven.

Schakel uw API-sleutelrechten in.

Schakel uw API-sleutelrechten in.

Geld overmaken om te verhandelen

Vergeet nu niet om uw geld van uw hoofdrekening naar uw handelsaccount over te boeken voordat u kunt beginnen met handelen. Anders kunnen handelsdiensten mogelijk geen transacties voor uw portefeuille uitvoeren.

Handel

Zoals elders in deze recensie vermeld, is handelen op HitBTC bevredigend. De door HitBTC ontwikkelde engine voor orderuitvoering is responsief en biedt een prettige ervaring voor handelaren die hun uitvoering persoonlijk willen beheren.

Buiten de uitvoering van orders biedt HitBTC alle benodigdheden. Marktorders, limietorders en stop-limietorders zijn ingebouwd in de handelsinterface voor gemakkelijke toegang.

Het HitBTC-team is ook tegen de stroom ingegaan door TrollBox te blijven ondersteunen zodat gebruikers binnen de centrale kunnen chatten. Vergeet niet wat tijd door te brengen met de gemeenschap terwijl je de kandelaars op en neer ziet pingelen op je scherm.

Door elk van deze afzonderlijke componenten te combineren, biedt HitBTC een holistische handelservaring waardoor u zich meteen thuis voelt.

Ondersteunde cryptocurrencies

HitBTC heeft een van de grootste selectie cryptocurrencies met 887 live handelsparen op de beurs. Naast de grote selectie aan activa ondersteunen ze ook een gezond aantal koersvaluta’s die kunnen worden gebruikt voor het routeren van orders, het uitvoeren van arbitrage en meer..

Citaatvaluta’s: BTC, BCH, DAI, ETH, EURS, GUSD, PAX, TUSD, USDC, USDT

Met zoveel verschillende activa kunnen mensen zich afvragen of er een punt is waarop een beurs te veel activa heeft genoteerd.

Wij geloven dat het antwoord is Ja.

Het is tijd voor HitBTC om te overwegen een aantal van de activa die zijn gestagneerd, van de notering te schrappen. Ze bieden geen waarde voor de uitwisseling, noch voor de gebruikers die portfolio’s opbouwen en in de war raken door de verschillende onbekende cryptocurrencies.

Zelfs CoinMarketCap gooiden hun hand op toen ze naar enkele van de activa op HitBTC keken. HitBTC heeft nu een van de grootste “Niet-geverifieerde markten” -lijsten op CoinMarketCap.

Wat erger is, is een groot aantal activa met een gevaarlijk laag handelsvolume. Op het moment van schrijven hebben meer dan 600 handelsparen een volume van minder dan $ 1.000 op HitBTC. Dit is zorgwekkend voor handelsdiensten die afhankelijk zijn van liquide orderboeken om een ​​betrouwbare orderuitvoering en redelijke spreidingskosten te garanderen.

Al met al is het niet erg dat HitBTC een verscheidenheid aan activa wil ondersteunen die mogelijk niet op andere beurzen worden aangeboden. Het kan echter tijd zijn om enkele handelsparen op te schonen om verwarring te verminderen en de handelservaring voor beginnende handelaren te verbeteren..

Handelskosten

Om het bot te zeggen, HitBTC heeft een van de beste, zo niet de beste vergoedingsschema’s in de branche. Ze hebben niet alleen de laagste basisvergoeding van de grote beurzen, maar ze blijven dalen naarmate u hogere volumes bereikt.

De vergoedingen beginnen bij 0,1% voor maker fees en 0,2% voor taker fees. Voor geüpgradede accounts beginnen de kosten bij een schokkende 0,07% voor zowel makers als afnemers.

Op het hoogste tariefniveau bieden ze een korting van 0,01%. Dat betekent dat ze dat zullen doen jou betalen voor makerorders die worden uitgevoerd nadat u een volume van meer dan 50.000 BTC heeft bereikt.

Hoewel zeer weinig mensen ooit zo’n hoog handelsvolume zullen bereiken, geeft deze vergoedingsstructuur instellingen een prikkel om liquiditeit aan de beurs toe te voegen en toch een aanzienlijk handelsvolume te realiseren. Hoge liquiditeit en consistent handelsvolume verbeteren de ervaring voor zowel particuliere als institutionele beleggers.

De meest geavanceerde uitwisseling

Na evaluatie van de HitBTC API’s en handelsfuncties, voelt het zeker aan als een institutioneel handelsplatform. De orderuitvoering is snel, betrouwbaar en consistent. Om deze redenen staan ​​wij naast hun bewering dat HitBTC de meest geavanceerde cryptocurrency-uitwisseling is voor deze specifieke aspecten.

Dat wil niet zeggen dat hun hele uitwisseling het meest geavanceerd is. We zien wat werk als het gaat om de UI-ervaring. De interface voelt nog steeds verouderd aan. We weten dat er veel potentieel achter HitBTC zit, dus we hopen de komende jaren spannend nieuws te zien met UI-updates.

Een voorbeeld van een uitwisseling die hun gebruikerservaring drastisch verbeterde, was Kraken. Ik herinner me de eerste keer dat ik Kraken gebruikte – het was vreselijk. De bestemmingspagina voelde verwarrend en moeilijk te navigeren. Met recente updates van de gebruikerservaring van Kraken heeft het de manier waarop gebruikers over de uitwisseling denken volledig veranderd. Het voelt fris en gastvrij aan. Als HitBTC een UI-update zoals Kraken kan uitvoeren, twijfelen we er niet aan dat ze een langetermijnpositie zullen verwerven als een van de toonaangevende beurzen.

Onlangs heeft HitBTC een demoversie van hun platform uitgebracht. Met behulp van een demo-account kunnen gebruikers proberen te handelen zonder enige financiële investering te riskeren. Ze kunnen gesimuleerde fondsen verhandelen om een ​​gevoel voor handelen te krijgen en zichzelf te onderwijzen. Tegelijkertijd zijn alle marktgegevens in de demo dezelfde realtime gegevens van de echte HitBTC-uitwisseling. Handelen kan handmatig of via de API worden gedaan – de testmodus reageert net zo goed als het reguliere uitwisselingsplatform.

Het goede en het slechte

Er zijn niet veel negatieve dingen te zeggen over HitBTC. Naast enkele tweaks hier en daar aan de gebruikersinterface, is HitBTC een solide uitwisseling met een geschiedenis van uitzonderlijke toewijding aan de cryptocurrency-gemeenschap. Er zijn maar weinig uitwisselingen zo lang als HitBTC, wat het des te indrukwekkender maakt hoe het de vluchtige geschiedenis van de cryptomarkt heeft doorstaan.

HitBTC is de ideale uitwisseling voor handelaren die via API’s verbinding willen maken met uitwisselingen. Ze hebben een van de meest robuuste API’s op de markt ontwikkeld, die snel, betrouwbaar en ontworpen is voor algoritmische handel.

Helaas heeft HitBTC, vanwege de sterke focus op de infrastructuur en technologie voor hun spotmarkthandel, nog geen diensten voor margehandel of kredietverlening gelanceerd. Hoewel dit geen probleem is voor veel handelaren die zich alleen bezighouden met spotmarkthandel, zullen die meer gevorderde handelaren op zoek zijn naar toegang tot andere soorten markten..

Al met al heeft HitBTC uitzonderlijk werk verricht door een duurzaam bedrijf op te bouwen. Alles wat ze doen, is goed gedaan. Een update hier en daar voor de gebruikersinterface zou een lange weg gaan om deze uitwisseling in de komende 5 jaar van zijn levenscyclus te brengen. We verwachten de komende jaren veel meer te zien van het HitBTC-team.

Het is een markt dominante kanshebber om in de gaten te houden.

HitBTC-beoordeling – 4.7

Totale beoordeling – 4.7

HitBTC heeft veel te bieden. De laagste tarieven in de branche, uitzonderlijke API-orderuitvoering en een al met al prettige ervaring.

Extra lezen

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange recensie

Binance Review – Exchange-functies, handelskosten en beveiliging

Hoe u een crypto-indexfonds bouwt

Tips voor het selecteren van portfolio-assets

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Garnaal is een applicatie voor het samenstellen van aangepaste cryptocurrency-indexfondsen, het opnieuw in evenwicht brengen en beheren van een diverse portefeuille van digitale activa. Automatiseer uw portefeuille door te linken naar HitBTC of een van de 16 andere cryptobeurzen die we ondersteunen.

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn ontworpen voor ontwikkelaars. Integratie met onze uniforme API’s geeft u directe toegang tot handelen, gegevensverzameling, gebruikersbeheer en meer op elke grote crypto-uitwisseling.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me