HitBTC Review: uitgebreide beginnershandleiding

HitBTC is een relatief nieuwe uitwisseling die beweert de meest geavanceerde te zijn in de crypto-ruimte.

Voor het grootste deel is het publieke sentiment voor HitBTC vanwege hun eenvoudige gebruikersinterface en grootschalige handel. Zoals elke beurs heeft HitBTC echter zijn positieve en negatieve punten die door talloze handelaren zijn geuit.

Een van de belangrijkste die een handelaar zou hebben, is als HitBTC wordt vertrouwd?

Dat is precies wat we zullen proberen te ontdekken. In deze diepgaande HitBTC-beoordeling zullen we ingaan op de uitwisselingsoperaties, het platform, de klantenondersteuning, handelskosten en beveiligingsprocedures. We zullen u ook enkele goede tips geven om te voorkomen dat u wordt opgelicht.

Overzicht

HitBTC is een crypto-valutawissel die eigendom is van HIT Solutions Ltd, gevestigd in Hong Kong.

Ze zijn zeker een van de meest gevestigde, actief sinds 2013 met meer dan $ 6 miljoen aan durfkapitaal en een handelsvolume van $ 300 miljoen. Het team bestaat uit softwareontwikkelaars, financiële professionals en ervaren traders.

HitBTC noemt zichzelf een zeer geavanceerde beurs voor een verscheidenheid aan Altcoins, waaronder DASH, ZEC, EOS en BTS. Hun core-matching-engine omvat superieure algoritmen voor het matchen van orders en realtime clearing.

Ze hebben ook positieve recensies vanwege hun hoge beschikbaarheid, uptime en fouttolerantie.

Belangrijkste kenmerken:

 • Kortingssysteem – aantrekkelijk voor de machtigste marktmakers, waardoor een hoge liquiditeit ontstaat
 • Geen limieten voor het storten of opnemen van digitale activa
 • Geavanceerde bijpassende motortechnologieën
 • Breed scala aan beschikbare instrumenten (meer dan 500)
 • De meest geavanceerde API op de markt (REST API en FIX API)

Is HitBTC veilig?

HitBTC heeft een hack in 2015, maar zijn sindsdien grotendeels veilig.

Ze raden aan om bij het aanmelden 2-factor-authenticatie te gebruiken om de beveiliging van uw account te versterken. U kunt het activeren tijdens het inloggen, het opnemen van geld en het aanpassen van instellingen.

HitBTC-beveiliging

Uit voorzorg kunnen gebruikers kiezen hoelang hun account actief moet blijven voordat ze automatisch worden uitgelogd (30 minuten, 1 uur, 8 uur, 1-7 dagen of nooit).

HitBTC gebruikt koude opslag om het merendeel van zijn fondsen veilig te stellen en vertrouwt op geavanceerde coderingstechnologie om te voorkomen dat belangrijke informatie wordt gehackt. E-mailmeldingen worden ook verzonden wanneer uw account wordt geopend vanaf een ander IP-adres.

Op het tabblad Beveiliging kunt u ervoor kiezen om ‘alle sessies te beëindigen’ als u denkt dat iemand anders toegang heeft tot uw account. De site zal automatisch al uw actieve sessies uitloggen, behalve degene die u gebruikt om deze actie uit te voeren.

Om te bevestigen dat er een hack is geweest, kunt u uw laatste activiteit bekijken, die registreert wanneer u zich hebt aangemeld / uitgelogd, geld hebt opgenomen of gestort of uw wachtwoord heeft gewijzigd. Dit alles kan worden bekeken op het tabblad beveiliging.

Een extra beveiligingsfunctie is de optie om een ​​reeks adressen die u vertrouwt op de witte lijst te zetten om te voorkomen dat iemand anders zich terugtrekt naar een adres waarover u geen controle heeft. Zelfs als een hacker erin slaagt om uw e-mail te schenden en de opname probeert, zal HitBTC deze blokkeren.

HitBTC-kosten

HitBTC gebruikt een ‘Maker-taker’ -model om de liquiditeit te maximaliseren en de spread op hun markten te verkleinen. Wanneer u een markt- of stoporder plaatst die onmiddellijk wordt gevuld, bent u een “nemer,”En je betaalt hiervoor een“ taker ”fee.

Dit komt omdat u op dit moment de gewenste prijs ‘neemt’ (de liquiditeit uit de boeken haalt) door limietorders te kopen of verkopen die in de boeken staan.

Wanneer u een bestelling plaatst die niet onmiddellijk wordt gevuld (zoals een limietorder), bent u een “maker,”Die liquiditeit verschaft aan het orderboek, en u betaalt hiervoor een gereduceerde“ maker ”fee.

Op HitBTC worden “Takers” belast met een vergoeding van 0,1% van de transactie. “Makers” worden niet in rekening gebracht met een vergoeding, maar ontvangen in plaats daarvan een korting van 0,01% van de handel.

HitBTC-handelskosten

Ondersteunde activa

HitBTC’s biedt toegang tot meer dan 300 cryptovaluta’s, waaronder Bitcoin, Ethereum, Lite-munt, Doge-munt, Monero en USDT.

Het platform biedt een eenvoudige manier om nieuwe tokens aan hun uitwisseling toe te voegen, u kunt eenvoudig de knop ‘Token toevoegen’ onderaan hun pagina selecteren en vervolgens uw projectwebsite, Bitcoin-talk en reddit-links, e-mail en een algemene beschrijving invoeren..

Op dit moment is het niet duidelijk hoe selectief het proces is, maar het lijkt erop dat ze zich proberen te onderscheiden van andere beurzen door de laagste toegangsdrempel te bieden om op de lijst te komen.

ICO-munten

Een echt interessant kenmerk van HitBTC is hun handel in ICO-munten.

Zelfs voordat een bedrijf dat een ICO doet, zijn tokens vrijgeeft op beurzen, stelt HitBTC gebruikers in staat om de IOU’s van ICO-munten te kopen en deze op hun HitBTC-account op te slaan..

Dit wordt mogelijk gemaakt omdat ze de ICO-munten ofwel bij de voorverkoop of tijdens de daadwerkelijke ICO kopen, waardoor ze IOU’s kunnen vermelden in de wetenschap dat ze de echte tokens aan klanten kunnen verstrekken wanneer het bedrijf ze uiteindelijk vrijgeeft aan HitBTC..

Dit bespaart u de tijd van het zoeken naar nieuwe ICO’s en stelt u ook in staat om deel te nemen aan een ICO zonder de stress van het sturen van geld naar een portemonnee-adres en niet te weten of het een bevestigde aankoop was (of in het ergste geval, of de geld ging ergens anders heen).

Dit biedt ook een mogelijke weg voor Amerikaanse investeerders, die door veel ICO’s worden beperkt om deel te nemen, om eindelijk vroeg te beginnen.

U kunt geen ICO-munten opnemen of storten voordat het bedrijf de echte tokens uitgeeft. Zodra ze zijn uitgegeven, worden de IOU’s omgezet in echte tokens die kunnen worden opgenomen of gestort.

Hoewel details van deze functie worden getoond op HitBTC’s ondersteuningspagina, hetzelfde ‘ICO’ -tabblad in het instrumentenvak wordt niet weergegeven op het handelsscherm:

Ondersteuningspagina HitBTC

Dit kan komen doordat de functie tijdelijk niet beschikbaar is of misschien niet meer beschikbaar is.

Op het eerste gezicht lijkt de mogelijkheid om IOU’s of ICO-tokens te kopen positief, maar sommige gebruikers hebben gespeculeerd dat HitBTC IOU’s mogelijk tegen een hogere prijs verkoopt om winst te maken.

In elk geval moeten gebruikers voorzichtig zijn met dit aanbod, omdat een IOU tussen een bedrijf dat een ICO heeft gelanceerd en zijn tokenkopers wordt afgedwongen door een slim contract, terwijl een vergelijkbare overeenkomst is gesloten tussen de token-koper (in dit geval HitBTC) en kopers op de beurs willen de IOU niet.

HitBTC-klantenondersteuning

HitBTC biedt een ondersteuningscentrum met een verscheidenheid aan artikelen over alles van ‘Account & Beveiliging ’naar‘ Legacy & KYC ‘.

Voor problemen waarvoor gebruikers een e-mail moeten sturen naar het ondersteuningsteam, zijn er online klachten geweest over de zeer trage reactietijd (het kan weken en zelfs maanden duren voordat een probleem is opgelost). De meest voorkomende problemen waarover mensen hebben geklaagd, zijn vertragingen bij opname en onverklaarbaar verlies van geld.

Dit was enigszins verontrustend voor ons, aangezien klantenondersteuning vaak een van de grootste knelpunten is, aangezien een trage klant de klanttevredenheid vaak echt belemmert.

Verificaties

Hoewel verificatie niet verplicht is op HitBTC, hebben niet-geverifieerde accounts bepaalde opnamelimieten per dag. Als u dus meer wilt opnemen dan de limiet die zij op de uitwisseling hebben, moet u uw account verifiëren.

Verificatie betekent dat HitBTC de KYC- en AML-procedures voor u zal voltooien om ervoor te zorgen dat zij weten wie u bent.

AML / KYC-processen worden ook afgedwongen. Om dit te verifiëren, moeten gebruikers een e-mail sturen naar [email protected] met de volgende informatie:

 1. Naam
 2. Adres
 3. Bankrekeninggegevens (voor het geval u fiat wilt storten en opnemen)
 4. Ondersteunende documenten (kleurenkopieën)
 5. Identiteitsbewijs (paspoort / ID-kaart / rijbewijs)
 6. Bewijs van verblijf
 7. Bewijs van eigendom van de bankrekening

Naarmate meer uitwisselingen onder toezicht van toezichthouders komen te staan, worden geverifieerde rekeningen langzaamaan verplicht. Het is dus misschien het beste om nu geverifieerd te worden voordat ze verplichte verificatie vereisen.

Dit hangt natuurlijk af van hoe veilig u zich voelt om HitBTC uw persoonlijke documenten te verstrekken. HitBTC beweert dat ze al het materiaal van de klant vertrouwelijk houden en dat ze nog niet zijn gehackt.

HitBTC-handelsplatform

Voordat we ingaan op de fijnere details van HitBTC, laten we een korte wandeling maken door de aanmelding en registratie bij de beurs, evenals de stappen die nodig zijn om met uw eerste transacties te beginnen..

Registratie

Aanmelden bij HitBTC is een heel eenvoudig en naadloos proces. Eerst voer je een e-mailadres en wachtwoord in op de aanmeldingspagina. HitBTC stuurt u vervolgens een bevestigingsmail. Klik gewoon om uw e-mailadres te bevestigen en u bent binnen.

HitBTC-inlogscherm

Om te beginnen met handelen, moet u eerst een storting op uw account doen.

Fondsen storten

Stortingen doen op HitBTC is vrij eenvoudig, de site is geïntegreerd Changelly, waarmee u Bitcoin rechtstreeks met uw creditcard kunt kopen. U kunt vervolgens uw gekochte Bitcoin naar het specifieke adres sturen dat op de beurs van HitBTC wordt vermeld.

Met HitBTC kunt u ook storten of opnemen op een van de beschikbare munten door op de pictogrammen te klikken die worden weergegeven in de kolommen voor storten en opnemen.

Munten opnemen van HitBTC

Om geld op te nemen, klikt u eenvoudig op het pictogram in de rij met opnemen van een munt die u wilt opnemen.

Bij bepaalde digitale activa moet meer informatie worden ingevoerd bij het storten of opnemen. Monero vereist bijvoorbeeld een betalings-ID bij het opnemen, terwijl Bitcoin en Ethereum alleen het portefeuilleadres van de ontvanger vereisen.

HitBTC-handel

Zodra uw Bitcoin in uw account staat, kunt u deze overzetten van uw ‘Hoofdaccount’ naar uw ‘Handelsaccount’ om te beginnen met handelen. U gaat dan naar de ‘exchange’ pagina om uw handelsscherm te bekijken.

Aan de rechterkant van het scherm kunt u verschillende handelsparen bekijken onder “Instrumenten”.

Handelsplatform HitBTC

De grafiek aan de linkerkant toont de prijsveranderingen over een periode van dagen, weken en maanden.

Aan de rechterkant (hier gemarkeerd) is het vak ‘Instrumenten’ het vak ‘kopen en verkopen’. Hier kunt u kiezen welk type bestelling u wilt plaatsen. Instellingen voor markt, limiet, geschaald en stoporders zijn allemaal inbegrepen:

 • Markt: Een marktorder is een order om een ​​bepaald instrument tegen marktprijs te kopen of verkopen
 • Begrenzing: Een limietorder is een order om een ​​transactie alleen uit te voeren tegen een bepaalde prijs (de limiet) of beter
 • Schaal: Geschaalde order is een set van meerdere orders om te kopen of verkopen, automatisch verdeeld over de door de gebruiker bepaalde prijsklasse (van minimumprijs tot maximum)
 • Hou op: Een stoporder is een order om een ​​valuta te kopen of verkopen zodra de prijs een bepaalde prijs bereikt, ook wel de stopprijs genoemd

Met een stop-limietorder kunt u een limietorder plaatsen voor een specifieke prijs. Wanneer het deze stopprijs bereikt, verandert uw stop-limietorder in een limietorder.

Het onderste gedeelte van het handelsscherm toont de ‘Tijd & Sales ‘Box (die de 100 nieuwste LTC / BTC-transacties bevat, of transacties van welk orderpaar u ook hebt geselecteerd), de Market Depth Box en de Order Book-box (die de prijzen toont die mensen kopen en verkopen uw geselecteerde cryptovaluta). valuta bestelpaar voor).

Bestel boeken HitBTC

Zodra u een order heeft voltooid, kunt u deze bijgewerkt zien in het vak ‘Mijn orders en transacties’ in het midden van uw handelsscherm. U kunt ook naar de pagina “Rapporten” gaan en op ‘mijn bestellingen’ klikken.

Een ander uniek kenmerk van het HitBTC-platform is de ‘Trollbox’, een live commentaargedeelte waar handelaren kunnen discussiëren en prijzen kunnen speculeren..

U kunt ook naar de pagina ‘Markten’ gaan om alle laatste prijzen en handelsvolumes van de afgelopen 24 uur voor de beschikbare cryptovaluta’s te bekijken. HitBTC koppelt elke Altcoin met USDT (Tether), Bitcoin of Ethereum.

Marktenoverzicht HitBTC

MetaTrader 4-platform

Voor die cryptocurrency-handelaren die voorheen in Forex en aandelen handelden, zijn ze misschien de MetaTrader4 softwarepakket. Dit is een van de meest geavanceerde handelstechnologieën in de detailhandel. Het wordt gebruikt door meer dan 100.000 klanten in 18 landen.

HitBTC werkt samen met Weltrade om cryptocurrency-handelaren een alternatief te bieden voor het HitBTC-webplatform. Je zou moeten aanmelden en maak een nieuw account aan bij Weltrade om te beginnen met handelen met de MT4-software.

Het voordeel van het MT4-platform ten opzichte van het webgebaseerde platform is dat u kunt handelen met hefboomwerking. In dit geval kunt u met grotere volumes handelen met hefboomwerking van 1: 3 tot 1:20. U kunt ook shortposities openen, wat u op het normale HitBTC-platform niet kunt doen als u de fysieke munten koopt.

Het MT4-platform van HitBTC en Weltrade kan op verschillende apparaten worden uitgevoerd. De MT4-software kan worden uitgevoerd op uw desktop, op een iOS-apparaat of op een Google Android.

MT4-platform HitBTC

MT4-software van Weltrade en HitBTC

Degenen die de MT4-software hebben gebruikt, zullen weten hoe geavanceerd het is. Er is een overvloed aan grafiekfunctionaliteit, analysehulpmiddelen en technische indicatoren. Het MT4-platform is ongetwijfeld een platform voor professionele handelaren die veel technische analyses uitvoeren.

U kunt ook de codeertaal van MetaQuotes gebruiken om uw eigen handelsbots te ontwikkelen. In feite zou je waarschijnlijk effectievere bots kunnen coderen met de MetaQuotes-software, omdat je direct toegang hebt tot alle indicatoren en marktinputs..

Het is belangrijk op te merken dat wanneer u handelt met dit MT4-platform, u in CFD’s (Contracts For Difference) handelt. Dit zijn afgeleide instrumenten, wat betekent dat u niet de onderliggende waarde koopt, maar alleen handelt op basis van het prijsverschil.

CFD’s werken op dezelfde manier als futures-contracten die u op platforms zoals Bitmex en dergelijke hebt. Het zijn ook marge-instrumenten, wat betekent dat u voorzichtig moet zijn, aangezien u zeer snel kunt worden geliquideerd en de marge kunt opvragen.

OTC-handel

Een andere opwindende functie op het platform van HitBTC is OTC-handel (over the counter).

OTC-handel stelt gebruikers in staat om grote hoeveelheden transacties uit te voeren zonder de openbare orderboeken te doorlopen. Het betekent dat u uw deal rechtstreeks met de tegenpartij sluit zonder de marktprijs van de munt of token te beïnvloeden.

Deze functie wordt aangeboden via de samenwerking van HitBTC met Trustedvolumes.com

OTC-handel op HitBTC

Voorwaarden:

 • Elke transactie moet het equivalent van $ 100K USDT in volume overschrijden
 • De commissie is slechts 0,1% voor OTC-transacties

HitBTC-verwijzingsprogramma

Iets dat veel beurzen aanbieden, is een partnerprogramma waarmee u andere handelaren kunt verwijzen en een commissie kunt verdienen op hun handel. Zodra u ervoor kiest om u aan te melden voor het partnerprogramma, ontvangt u een aangepaste link die wordt gebruikt om uw verwijzingen bij te houden.

Wat HitBTC onderscheidt van veel van de andere beurzen, is dat ze een vrij genereuze 75% van de handelskosten bieden die uw verwijzing op het platform genereert. Het meeste dat we op andere beurzen hebben gezien, is ongeveer 50%.

Ze hebben ook een geavanceerd systeem voor het volgen en maken van links, waarmee u verschillende links kunt maken en hun relatieve prestaties kunt volgen in uw aangesloten dashboard. Er is een minimumvereiste voor het opnemen van uw aangesloten commissies en dat is 0,1 BTC.

HitBTC API

Voor die handelaren die graag hun eigen handelsrobots coderen, biedt HitBTC een behoorlijk robuuste en efficiënte API. De API heeft bijvoorbeeld een lage latentie, wat betekent dat uw handelsorders veel sneller worden uitgevoerd dan andere beurs-API’s.

Er is ook een behoorlijk hoge limiet voor API-verzoeken. Hiermee kunt u maximaal 100 API-verzoeken per seconde per IP-adres verzenden. Men kan dit vergelijken met Poloniex met een limiet van 6 p / s en Kraken met trapsgewijze limieten.

Markt maken

Zoals vermeld, krijgt HitBTC als beurs voordelen als hun handelaren in staat zijn om wat liquiditeit aan hun orderboek te geven in de vorm van een marktmaker..

Als u een van deze handelaren bent die graag zou willen deelnemen aan de marketmaking op het HitBTC-platform, dan zijn er een aantal Market Making-contracten die u met hen kunt aangaan. Deze contracten hebben zowel cash incentives als bonusbonussen.

Voor die handelaars die hun geavanceerde API willen gebruiken, kan de marketmaking-functionaliteit een aantrekkelijke toevoeging zijn. Hieronder vindt u een tabel met de market maker-contracten die beschikbaar zijn bij HitBTC.

Contract categorie Toegestane grootte Maximale spreiding Kortingsbonus Voordelen
Contract XS ≤ 1 BTC ≤ 0,3% 0,01% 1.000 USDT
Contract S. ≤ 5 BTC ≤ 0,8% 0,015% 2.000 USDT
Contract M ≤ 50 BTC ≤ 2% 0,05% 3.000 USDT
Contract L ≤ 200 BTC ≤ 3% 0,02% 5.000 USDT
Contract XL ≤ 1.000 BTC ≤ 3,5% 0,04% 10.000 USDT
Totale potentiële voordelen 0,1% 21.000 USDT

Deze contracten zijn beschikbaar voor de volgende cryptocurrencies: BTC, BCH, USDT, ETH, DASH, XRP en een paar andere munten. HitBTC zal ook dagelijkse rapporten aan de marktmaker verstrekken om hen te helpen de meest efficiënte handelsstrategie op te bouwen.

Als u meer informatie wilt over hoe de Market Making-contracten werken, kunt u de HitBTC raadplegen market making pagina.

Systeemgezondheid

Met System Health probeert HitBTC zo transparant mogelijk te zijn over hoe goed hun systemen functioneren.

Op deze pagina kunnen gebruikers belangrijke statistieken bekijken voor de prestaties en beschikbaarheid van het systeem, inclusief live statistieken van inkomende / uitgaande transacties.

HitBTC Key Metrics

Hieronder vindt u een verzameling van alle statistieken die belangrijk zijn voor de gezondheid van het HitBTC-systeem (in de alfamodus).

 • Deposito’s: Controleer het aantal stortingen van gebruikers in de wachtrij en de betalingsstatus voordat u er een doet.
 • Online / offline voor Overdrachten geeft aan of het geld kan worden overgedragen tussen hoofd- en handelsaccounts.
 • Online / offline voor Handel geeft de beschikbaarheid aan om bestellingen in het systeem te plaatsen.
 • Opnames: Helpt bij het volgen van de online / offline uitbetalingsstatus, het aantal opnames in de mempool, het aantal opnames in het systeem, wanneer de laatste uitbetaling is gedaan en de gemiddelde tijd die nodig is om 100 transacties voor elk van de valuta te verwerken.
 • Onderhoudsstatus geeft aan wanneer er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Systeemgezondheid is een van de meer indrukwekkende functies van het platform omdat het handelaren in staat stelt te beslissen wanneer ze geld willen storten of een transactie willen uitvoeren op basis van realtime analyses over de prestaties van de site. Dit geeft HitBTC een concurrentievoordeel ten opzichte van uitwisselingen die hun gebruikers in het duister houden over realtime prestatieproblemen.

Het systeem biedt een online / offline status voor elke afzonderlijke munt die verhandelbaar is op hun platform, wat voor handelaren een enorme opluchting is omdat het hen in staat stelt hun transacties dienovereenkomstig te plannen en misschien een specifieke munt op een andere beurs te verhandelen als het systeem van HitBTC is ondervindt er momenteel problemen mee.

Wat we niet leuk vonden

Hoewel het lijkt dat HitBTC alle functies heeft waardoor het er van buitenaf indrukwekkend uitziet, waren er een aantal dingen waar we niet zo van onder de indruk waren.

Ten eerste moeten we problemen oplossen met hun klantenondersteuning. U hoeft niet ver te zoeken om online talloze klachten te vinden over hun trage reactie op klanten. Dit wordt waarschijnlijk verergerd door andere beschuldigingen dat handelaren geen munten hebben kunnen opnemen of geld missen bij het maken van overboekingen.

Deze trage klantenondersteuning is ook niet ideaal als het gaat om het verifiëren van uw KYC-documenten. Gezien het feit dat ze zoveel documenten opvragen, moet u niet alleen de tijd besteden aan het goed scannen van alles, maar moet u mogelijk een aantal dagen wachten voordat het HitBTC-team ze correct kan verifiëren.

Er zijn ook inconsistenties gemeld tussen de vergoedingen die sommige gebruikers betalen voor overboekingen. Sommige gebruikers beweren dat er hoge kosten in rekening zijn gebracht, terwijl anderen geen problemen hebben gehad.

Ten slotte kunt u alleen munten kopen en verkopen die deelbaar zijn door 100, 1.000 of 10.000. Dit is niet ideaal, vooral niet voor die kleinere handelaren die de duurdere munten willen verhandelen.

HitBTC-kritiek

Hoewel HitBTC op het eerste gezicht een redelijke uitwisseling lijkt, zijn er de afgelopen maanden een aantal kritieken op hen geuit van spraakmakende cryptocurrency-gebruikers. Ten eerste was er de woede die ze hebben gewekt van cryptocurrency-handelaar “Sicarious”.

De handelaar beweerde dat HitBTC de rekening van zijn moeder had geblokkeerd en haar niet toestond haar geld op te nemen. Dit was na herhaalde pogingen van de moeder van de handelaar om haar account ongedaan te maken. Het lijkt er echter op dat HitBTC in een vervolg op de tweet het account deblokkeerde en zijn moeder toestond door te gaan met handelen.

Een andere spraakmakende cryptocurrency-gebruiker die een probleem heeft met HitBTC is John McAfee. Zijn kritiek had echter meer te maken met de grote minimumaankoop waarin de mogelijkheid voor arme beleggers om geld op de beurs te plaatsen en munten te kopen zou kunnen worden beperkt..

Of deze opmerkingen en kritiek gerechtvaardigd zijn, is moeilijk te bepalen. Onze HitBTC-beoordeling zou echter niet compleet zijn als we deze punten niet zouden behandelen. In elk geval mag u nooit een grote hoeveelheid munten op een beurs laten staan, ongeacht de reputatie ervan.

Gevolgtrekking

HitBTC is een gevestigde crypto-uitwisseling die sinds de begindagen van cryptocurrencies hoogwaardige handelsdiensten levert.

De beurs heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld om transacties met een hoog volume aan te bieden op een beveiligd platform dat gebruikers controleert en voortdurend op de hoogte houdt van de status van de gezondheid van het systeem. Als gevolg hiervan heeft het platform nu meer dan $ 300 miljoen aan handelsvolume.

Ze moeten echter nog steeds hun klantenondersteuning, ID-verificatie en opnameprocessen verbeteren als ze concurrerend willen blijven met andere beurzen zoals Binance en Coinbase, die handelsvolumes hebben van respectievelijk $ 1,6 miljard en $ 250 miljoen..

HitBTC moet zich in de eerste plaats concentreren op het oplossen van deze problemen en vervolgens hun publieke reputatie herstellen om die verbeteringen weer te geven en het vertrouwen te herstellen tussen handelaren die mogelijk geld hebben verloren op hun platform.

Alleen dan konden we zien dat HitBTC zijn positie tussen andere grote beurzen in de ruimte versterkt.

Uitgelichte afbeelding via HitBTC

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me