Hoe Coinbase Pro API-sleutels te koppelen

>

Hulp nodig bij het verbinden van uw Coinbase Pro-account met Shrimpy?

We hebben je gedekt!

Als je je nog niet hebt aangemeld voor Shrimpy, begin dan door je hier aan te melden:

Shrimpy – Beheer van cryptocurrency-portfolio’s

Nu u een Shrimpy-account heeft, gaan we kijken hoe u deze twee services kunt verbinden via API-sleutels om het meeste uit uw cryptocurrency-portfolio te halen..

Wat zijn API-sleutels eigenlijk?

Een API-sleutel en API-geheim zijn als een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze sleutels kan Shrimpy communiceren met de beurs om transacties uit te voeren. Om uw portefeuille opnieuw in evenwicht te brengen en te diversifiëren, hebben we een API nodig om met de beurs te praten.

Voor we beginnen…

Met Shrimpy kan een willekeurig aantal uitwisselingsaccounts worden gekoppeld aan een enkele Shrimpy-account. Dat betekent dat als u 10 Coinbase Pro-accounts aan Shrimpy wilt hebben, u meer dan welkom bent. Als je 3 Bittrex-, 1 Binance-, 9 KuCoin-, 5 Coinbase Pro-, 7 Kraken- en 31 Poloniex-uitwisselingsaccounts wilt koppelen, is dit allemaal mogelijk binnen één Shrimpy-account.

Als u uw API-sleutel al heeft aangesloten en u wilt een sprongetje maken, lees dan over ons onderzoek op meer dan 200.000 tests over hoe portefeuilles zouden hebben gepresteerd met verschillende aantallen cryptocurrencies.

Hoe Coinbase Pro API-sleutel en geheime sleutel te verkrijgen

Opmerking: er zijn een aantal bevestigings- en instellingsfasen tussen elk van deze stappen. Enkele van de ontbrekende stappen zijn onder meer stappen voor het instellen en invoeren van 2FA-codes. Deze zijn uitgesloten omdat er veel van deze tussenstappen waren.

Stap 1

Log in op uw Coinbase Pro-account. Nadat u zich heeft aangemeld, ziet u een pagina die lijkt op de pagina hierboven. U kunt naar uw API-sleutels navigeren door het vervolgkeuzemenu naast uw naam te selecteren en vervolgens ‘API’ te selecteren.

Stap 2

Zodra u naar de pagina API-instellingen op Coinbase Pro bent genavigeerd, klikt u op “Nieuwe API-sleutel”.

Stap 3

Bij het maken van uw sleutels is het belangrijk om te onthouden dat Shrimpy toegang tot API’s nodig heeft om te handelen en gegevens te verzamelen over uw account. U kunt in de bovenstaande afbeelding alle instellingen zien die moeten worden ingeschakeld op uw Coinbase Pro API-sleutels. Deze omvatten: “Bekijk” en “Handel”. Shrimpy heeft geen “Transfer” nodig. Deze optie moet uitgeschakeld blijven.

Opmerking: voordat u verdergaat, heeft Coinbase Pro een extra component voor hun API-sleutels. Dit is de “Passphrase”. Deze wachtwoordzin moet naar een veilige locatie worden gekopieerd, zodat u deze wachtwoordzin in de toekomst in Shrimpy kunt invoeren. U kunt zien dat de “Passphrase” zich op dit scherm bevindt. Neem even de tijd om deze waarde te kopiëren.

Zodra deze allemaal zijn ingeschakeld, maakt u de API-sleutels door op ‘API-sleutel maken’ te klikken.

Stap 4

Nadat de sleutels zijn gegenereerd, wordt u naar de volgende pagina geleid. Deze pagina toont het “API-geheim”. Deze waarde moet worden gekopieerd en samen met uw “Passphrase” op een veilige locatie worden opgeslagen. Dit scherm wordt niet meer weergegeven, dus er is geen manier om dit geheim op te halen zodra u dit scherm verlaat.

Stap 5

Het laatste onderdeel van uw API-sleutels is de openbare sleutel. Deze sleutel is te vinden op de hierboven getoonde pagina. Deze laatste waarde moet worden gekopieerd zodat deze kan worden ingevoerd in de Shrimpy-applicatie en deze twee accounts kan koppelen.

Stap 6

Nu je de 3 verschillende componenten voor je Coinbase Pro API Keys hebt, kun je je account aan Shrimpy koppelen.

Nadat u zich bij Shrimpy heeft aangemeld, selecteert u “Coinbase Pro” als uw uitwisseling en plakt u uw “API key”, “Secret Key” en Passphrase in de Shrimpy-applicatie. U kunt de pagina om nieuwe uitwisselingen in te voeren vinden door naar “Instellingen” en vervolgens “Uitwisseling” te gaan. Zodra de sleutels en wachtwoordzin naar de juiste velden zijn gekopieerd, klikt u op de knop “LINK EXCHANGE”.

Op dit moment worden de gegevens in uw accountdashboard ingevuld. Als de gegevens niet onmiddellijk worden ingevuld, kan het 15 minuten duren voordat de gegevens zijn ingevuld. Als het na 15 minuten nog steeds niet wordt ingevuld, neem dan contact met ons op via [email protected]

Stap 7

Gefeliciteerd! U heeft uw API-sleutels met succes verbonden met Shrimpy.

Het is nu tijd om de opwindende functies te ervaren die in de applicatie op u wachten. Te beginnen met het tabblad “Portfolio’s”. Als u op dit tabblad klikt, ziet u dat u kunt selecteren voor “Nieuwe portfolio maken”. Zodra u ervoor kiest om een ​​nieuw portfolio aan te maken, gaat u naar de toewijzingspagina. Selecteer op deze pagina “Asset toevoegen”. Dit is hoe u activa aan uw portefeuille toevoegt.

Dit zijn de activa die worden gekocht of verkocht om uw beoogde allocaties te bereiken. De beoogde toewijzingen zijn de activa en percentages die worden gespecificeerd onder “Mijn toewijzingen”. Alles dat is niet in uw allocaties worden verkocht om deze activa te kopen. Behandel deze lijst met activa die u selecteert in wezen als wat u wilt dat uw hele portefeuille wordt. Shrimpy doet de rest om dit doel te bereiken.

Na het selecteren van de activa die u in uw portefeuille wilt houden, selecteert u om de portefeuille te “Opslaan”. Na het opslaan van het portfolio, kunt u ook een rebalance-periode selecteren en die ook opslaan.

Stap 8

De knop “Nu opnieuw in evenwicht brengen” is de manier waarop u Shrimpy laat weten dat u onmiddellijk transacties wilt uitvoeren. Zodra u op die knop drukt, zal het alle noodzakelijke transacties uitvoeren om de doeltoewijzingen te bereiken die werden gespecificeerd op de “Allocaties” -pagina. Als uw portefeuille al is gecreëerd en dicht bij uw doelallocaties ligt, worden uw allocaties eenvoudig opnieuw afgestemd op uw targetallocaties.

Onthoud dat u automatisch opnieuw in evenwicht brengen kunt plannen door een “Herbalanceringsperiode” te selecteren op de pagina waar u uw portfolio hebt geselecteerd.

Dat is het! U automatiseert nu uw portfolio op Coinbase Pro. Bekijk enkele van deze gerelateerde links voor meer informatie over herbalancering, Shrimpy en andere portfoliostrategieën.

Belangrijke links

Herbalancering van de portefeuille voor cryptocurrency

Rebalance vs HODL: een technische analyse

Winst nemen – Crypto-portfoliostrategieën

Koppeling voor koude opslag voor het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille in Crypto

Over Shrimpy

Shrimpy is een geautomatiseerde cryptohandel & portfolio management tool waarmee gebruikers hun crypto-portfoliostrategie kunnen automatiseren als een traditioneel indexfonds. Shrimpy heeft een consumententoepassing voor retailconsumenten en een Crypto Trading API voor ontwikkelaars en gevorderde handelaren.

Shrimpy-applicatie

Shrimpy – Beheer van cryptocurrency-portfolio’s

De Shrimpy-app is een oplossing voor portefeuillebeheer voor eigenaren van cryptocurrency en digitale activa. Door middel van zijn unieke indexerings- en rebalancing-engine laat Shrimpy traders hun crypto-activa beheren vergelijkbaar met die van een traditioneel indexfonds. Door een eenvoudige passieve beheeroplossing te bieden, biedt Shrimpy gebruikers een effectieve langetermijnoplossing voor het beheren van hun crypto-activa zonder ooit te hoeven handelen.

De kernversie van Shrimpy bevat volledige indexerings- en evenwichtsfuncties voor ALLE gebruikers. Shrimpy biedt ook een maandelijks premium-abonnement voor $ 8,99 / maand, inclusief:

Shrimpy Social: Volg, communiceer en deel strategieën met andere Shrimpy-handelaren.

Shrimpy Insights: Lees hoe andere Shrimpy-gebruikers hun cryptoportfolio samenstellen en beheren.

Geavanceerde backtesting: Een robuuste backtesting-tool voor het evalueren van aangepaste cryptocurrency-portfolio & strategieën.

Shrimpy API

Garnaal | Crypto Trading API’s voor ontwikkelaars

Naast de consumentenapp biedt Shrimpy ook een API voor ontwikkelaars die schaalbare beurshandelfunctionaliteit in hun app willen integreren..

De Crypto Trading API van Shrimpy is gemaakt als een cloudgebaseerde oplossing om verschillende obstakels voor crypto-ontwikkelaars aan te pakken, waaronder Beurshandel, Productschaalbaarheid, en Gebruikersbeheer. Met de API van Shrimpy kunnen ontwikkelaars zich concentreren op het creëren van het volgende tijdperk van baanbrekende producten die de toekomst van crypto vorm zullen geven.

Handelaren en ontwikkelaars kunnen de bestaande handelsinfrastructuur van Shrimpy gebruiken voor de ontwikkeling van handelsplatforms / apps in plaats van dat ze verbindingen met elke beurs moeten beheren.

Vergeet ons niet te volgen Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram, Onenigheid, & Reddit.

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me