Hoe een cryptocurrency-portfolio te beheren (bijgewerkt 2020)

>

Kies de gemakkelijke manier om uw cryptocurrency te beheren.

Portfoliobeheer in de cryptocurrency-ruimte is nog steeds een omslachtig proces. Inloggen op elk van uw beurzen om transacties uit te voeren, handmatig posities invoeren in een tracker-applicatie en tot in de vroege uurtjes opblijven, bang dat uw portefeuille crasht als u met uw ogen knippert.

Het is tijd om het verleden achter ons te laten. Stop met het handmatig uitvoeren van uw cryptoportfolio-strategie en begin met het vereenvoudigen van de manier waarop u uw portfolio automatiseert. Het hoeft niet tijdrovend of duur te zijn.

Garnaal is de portfoliobeheerapplicatie voor de drukke persoon. Shrimpy past ideeën van slimme investeerders buiten de crypto-ruimte aan om eenvoudige geautomatiseerde strategieën te introduceren die het rendement kunnen helpen verhogen. We hebben Shrimpy gemaakt als de oplossing voor een probleem dat we tegenkwamen. We hebben talloze uren verspild aan het onderzoeken welke beurs welke cryptocurrencies heeft, onze investeringen te volgen en te handelen om onze portefeuille in balans te houden. Shrimpy is het antwoord op dit probleem. Het is volledig beschikbaar voor het publiek, eenvoudig om te beginnen en het hoeft u geen arm en een been te kosten.

Breng uw tijd door met uw familie, vrienden of het onderzoeken van activa, zonder uw portefeuille te beheren, voortdurend te handelen en te benadrukken hoe uw activa presteren.

De Shrimpy Way

Shrimpy heeft twee belangrijke voordelen: het gemak van diversificatie van crypto-activa en automatisch opnieuw in evenwicht brengen voor een verminderd risico. U bepaalt uw toewijzingen en Shrimpy zorgt voor de rest. Stort gewoon crypto op een beurs, gebruik een eenvoudige interface om te selecteren welke cryptocurrency-toewijzingen u in uw portefeuille wilt, en volg uw portefeuille in de loop van de tijd.

Binnen enkele minuten kan iedereen overschakelen van het bezit van één crypto-item naar het bezitten van honderden – zonder in te loggen op meerdere beurzen of verwarrende interfaces.

Stel dat u Bitcoin bezit, maar u wilt Bitcoin, Ether, Litecoin en Monero bezitten. Met behulp van onze eenvoudige interface kunt u het percentage van elk invoeren dat u wilt: bijvoorbeeld 25% Bitcoin, 45% Ether, 10% Litecoin en 20% Monero. Shrimpy berekent automatisch de wisselkoersen en voert transacties uit om uw portefeuille samen te stellen. Shrimpy brengt vervolgens uw portefeuille automatisch opnieuw in evenwicht om de door u gekozen toewijzingen te behouden.

Ontwikkelaars kunnen gebruikmaken van onze infrastructuur met de Universal Crypto Exchange API’s.

Met meer dan zevenhonderd ondersteunde crypto-activa, betekent dit dat u een grote selectie van de beste investeringsopties heeft die beschikbaar zijn. Door de noodzaak weg te nemen om van ruil naar ruil te stuiteren op jacht naar de nieuwe heetste munt, zal alles op één plek beschikbaar zijn. De verwachting in de toekomst is dat we honderden meer crypto-activa kunnen ondersteunen naarmate we het platform uitbreiden.

Je kunt meer tips lezen voor het maken van een sterke portfolio door hier ons vorige artikel te lezen:

10 tips voor het maken van een geweldige cryptocurrency-portfolio

Automatische herbalancering

Shrimpy integreert het evenwicht van de portefeuille, wat in onze tests het rendement met maar liefst 305% kan verbeteren en tegelijkertijd het risico kan verminderen. Deze strategie is beproefd en wordt al vele jaren in aandelen en obligaties gebruikt. Helaas heeft nog niemand een geautomatiseerde manier van herbalanceren naar crypto-activa gebracht. Voer Shrimpy automatisch opnieuw in evenwicht brengen in.

Werkelijk beeld van het Shrimpy-team dat probeert uit te vinden hoe we onze portefeuilles handmatig in evenwicht kunnen brengen

Rebalancing maakt gebruik van de cyclische aard van de markt door munten te verhandelen van de munten die het goed deden in de periode, naar de munten die het slecht deden. In feite zet het verkopen hoog en laag kopen op automatische piloot. Het eindresultaat is dat elke munt het door u gekozen percentage van uw portefeuille vertegenwoordigt na elke herschikking. Omdat dit allemaal automatisch gebeurt, is er geen extra inspanning vereist in vergelijking met kopen en vasthouden.

Als je meer wilt weten over het opnieuw in evenwicht brengen, bekijk dan hier onze andere artikelen:

Portfolio opnieuw in evenwicht brengen voor cryptocurrency

Rebalance vs. HODL: een technische analyse

Gemiddelde dollar-kosten

Dollar-cost-middeling is een portfoliostrategie waarmee gebruikers geld in hun portefeuille kunnen storten en het geld automatisch kunnen verdelen over de gewenste allocaties.

Shrimpy automatiseert deze strategie door te detecteren wanneer een storting op uw wisselrekening plaatsvindt en transacties uit te voeren om die fondsen te verhandelen naar de juiste activa in uw portefeuille..

Op die manier hoeft u nooit meer handmatig de transacties uit te voeren die nodig zijn om een ​​middelingsstrategie voor dollarkosten te implementeren. Selecteer eenvoudig de portefeuilletoewijzingen die u wilt behouden, stort periodiek geld en Shrimpy zorgt voor de rest.

Meer informatie over het middelen van dollarkosten.

Slimme orderroutering (SOR)

De markten voor cryptocurrency zijn volatiel. Het vergt ongelooflijk veel geduld en zorg om transacties van de ene activa naar de andere uit te voeren om de beste handelsmogelijkheden te benutten. Met Shrimpy hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken.

Shrimpy voert transacties automatisch intelligent uit door gebruik te maken van onze slimme infrastructuur voor orderroutering. Op die manier kunt u ons eenvoudig laten weten welke activa u wilt kopen, welke activa u wilt verkopen, en wij doen de rest.

Elke transactie wordt zorgvuldig berekend om de beste prijzen voor verschillende handelsparen te vinden. Zo haalt u altijd het maximale uit elke bestelling.

Lees meer over Smart Order Routing.

Team

Wij zijn een klein team van ingenieurs en productmanagers in de San Francisco Bay Area. Onze leden zijn afkomstig van Amazon, NASA, Samsung en Boeing. We zijn sinds december 2012 betrokken bij cryptocurrencies. Dit begon met het minen van DOGE op onze custom rigs. Uiteindelijk zijn we begonnen met handelen en aangepaste software ontwikkelen om onze portefeuilles te beheren.

Shrimpy Team introductie

Onze missie

We denken dat crypto-activa de wereld zullen ontwrichten, maar we zijn er nog niet. Het beheren van een diverse portefeuille met cryptocurrency is ingewikkeld en acceptatie door gewone mensen is nog steeds onpraktisch. Het proces van het vinden van beurzen die fiat accepteren, het overboeken van holdings naar crypto-beurzen, het toewijzen van saldi en het onderhouden van uw portefeuille is omslachtig. Deze complexiteit is een van de grootste toetredingsdrempels geworden, waardoor miljoenen mensen niet op de markt kunnen komen.

Door te focussen op gebruiksgemak voor nieuwe cryptocurrency-gebruikers, zal Shrimpy de manier veranderen waarop mensen hun cryptocurrency-portfolio beheren. De eindvisie voor onze applicatie is er een waarbij u fiat-valuta’s rechtstreeks op ons platform kunt storten, binnen enkele minuten een diverse portefeuille kunt toewijzen en elk aspect van uw portefeuille in realtime kunt volgen. Dit alles wordt rechtstreeks in het Shrimpy-platform gebakken, dus het is nooit nodig om tools van derden te gebruiken die veel werk vergen om te onderhouden.

Wij vinden dat cryptocurrency voor iedereen zou moeten zijn. De huidige muntdistributie is gecentraliseerd onder de gebruikers die de technologie als early adopters hebben gebruikt. Dit zou niet het doel moeten zijn van cryptocurrencies. We moeten ernaar streven om deze activa in handen te geven van elk individu, ongeacht de status of omstandigheid. De enige manier om dit te doen, is door het gemakkelijk toegankelijk te maken. Shrimpy ondersteunt deze visie door portefeuilles aan te bieden die gemakkelijk te beheren en toe te wijzen zijn, door geen toegangsbelemmeringen te stellen en door de beschikbaarheid van een diverse set munten te vergroten. Hierdoor kunnen meer mensen profiteren van deze groeiende activaklasse voor ieders voordeel.

Onze Ask

Garnaal is een applicatie die iedereen kan aanmelden om te proberen. Onze vraag zou zijn dat als u geïnteresseerd bent in een eenvoudige manier om uw portefeuille te beheren, u aanmelden. Nadat u het heeft geprobeerd, laat ons weten wat u leuk vindt of wilt dat wij veranderen. Hoe meer feedback we krijgen, hoe beter uw ervaring zal zijn met de Shrimpy-applicatie.

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me