Hoe maak je een crypto-handelsbot met Python – een handleiding voor ontwikkelaars

>

Het handelen in cryptocurrency kan in het begin overweldigend aanvoelen. Er zijn veel componenten om over na te denken, gegevens te verzamelen, uitwisselingen om te integreren en complex orderbeheer.

Deze gids geeft een gedetailleerd stapsgewijs overzicht van de verschillende componenten die u nodig hebt om een ​​complete cryptohandelbot te bouwen. Beschouw deze als de bouwstenen voor uw handelsbot.

Herinnering: dit is een leerzame ervaring. De codevoorbeelden zijn niet ontworpen om productieklaar te zijn. Ze zijn ontworpen om een ​​basiskennis te bieden over het bouwen van een handelsbot. Het is uw verantwoordelijkheid om ze productierijp te maken.

Waarom in bots handelen?

We willen een systeem dat systematisch, emotieloos is en 24/7 werkt.

In tegenstelling tot mensen kunnen handelsrobots consequent strategieën uitvoeren die nauwkeurig zijn. Een voorbeeld van een precieze strategie die voor mensen moeilijk te implementeren is, is arbitrage. Arbitragehandel is een strategie die tegenwoordig bijna uitsluitend wordt uitgevoerd door handelsrobots in de wereld. Handelsbots kunnen orders uitvoeren binnen milliseconden nadat een gebeurtenis zich heeft voorgedaan. Mensen hebben niet de reflexen of het vermogen om een ​​dergelijke strategie effectief te implementeren zonder een soort handelsbot.

Meer in het algemeen dan alleen wat mogelijk is, willen handelaren iets dat betrouwbaar en deterministisch is. Op die manier is er geen kans op fouten. Als de strategie is bepaald, wordt de strategie uitgevoerd op basis van de parameters van het algoritme. Dat is echt alles wat er is.

Opstelling

Voordat we kunnen beginnen, moeten we onze omgeving opzetten. Dit vereist een paar stappen om toegang te krijgen tot handels-API’s en onze uitwisselingsaccounts, maar eenmaal ingesteld, hoeven we geen wijzigingen aan te brengen in onze ontwikkelomgeving..

Meld je aan voor Shrimpy

Ga naar de Shrimpy Developer API-website hier. Meld u aan voor een account.

Genereer & Bewaar API-sleutels

Voordat we de Shrimpy API’s kunnen gaan gebruiken, moeten we onze API-sleutels genereren. Dit kan worden gedaan door in te loggen op uw Shrimpy Developer-account en naar het tabblad “API-sleutels” te gaan. Selecteer de knop om “Api-hoofdsleutel maken”.

Selecteer “Create Api Master Key”.

Nadat u de knop “Api-hoofdsleutel maken” hebt geselecteerd, wordt u gevraagd uw account te verifiëren door uw wachtwoord en 6-cijferige 2FA in te voeren. Als u 2FA nog niet heeft ingeschakeld voor uw account, moet u eerst het proces van het instellen van 2FA doorlopen.

Voer uw 6-cijferige verificatiecode en accountwachtwoord in.

Nadat u uw account heeft geverifieerd, zal Shrimpy u een e-mail sturen waarin u wordt gevraagd om het aanmaken van de API-sleutel te bevestigen.

Bevestig uw e-mail door op de link in de verificatie-e-mail te klikken.

Nadat u de aanmaak van de API-sleutel in uw e-mail hebt bevestigd, kunt u een kaart zien die uw API-sleutel voor ontwikkelaars vertegenwoordigt. De openbare sleutel wordt standaard weergegeven.

Selecteer om de privé API-sleutel te “Weergeven”. Dit kan maar één keer worden gedaan, dus bewaar de geheime sleutel veilig zodra deze is weergegeven.

Selecteer om de privésleutel te “Tonen”. De privésleutel wordt niet standaard weergegeven en kan slechts EEN keer worden bekeken. Dat betekent dat Shrimpy je de sleutel nooit meer zal laten zien nadat je je privésleutel hebt bekeken. Als u de privésleutel niet veilig opslaat, moet u een nieuwe sleutel maken. Zodra u ervoor kiest om de privé API-sleutel te “tonen”, wordt u opnieuw gevraagd uw account te bevestigen door uw 2FA-code en wachtwoord in te voeren.

Kopieer zowel de openbare als de persoonlijke (geheime) sleutels naar veilige locaties.

Zodra de privé-API-sleutel is weergegeven, kopieert u zowel de openbare als de privé-API-sleutel naar een veilige locatie. Deel deze API-sleutel nooit met iemand.

Voordat we klaar zijn met het instellen van de API-sleutel, selecteert u om alle machtigingen voor de API-sleutel in te schakelen. We zullen alle instellingen voor deze zelfstudiegids gebruiken, maar u kunt uw installatie opnieuw configureren zodra u klaar bent om uw productieversie van uw handelsbot te implementeren. Tijdens het testen hebben we geen ingewikkelde instellingen nodig.

Opmerking: u kunt meerdere API-sleutels maken. Als u één set API-sleutels wilt hebben met alleen ‘Gegevens’-machtigingen, één set met alleen’ Account’-machtigingen en één met ‘Gebruikers’-machtigingen, kunt u uw sleutels op elke gewenste manier instellen.

Schakel alle machtigingen voor de API-sleutels in en selecteer “Update”.

We hoeven geen credits te kopen om Shrimpy te testen, maar je kunt op elk moment credits kopen op de "Betaling" tabblad. Dit ziet er ongeveer zo uit als de onderstaande schermafbeelding.

Koop credits als u klaar bent. Shrimpy zal je laten beginnen met 500 gratis credits, dus voor deze tutorial is geen betaling vereist.

Voordat credits kunnen worden gekocht, vragen we u eerst een betaalmethode te koppelen. Na het koppelen van een betaalmethode kun je de waarde van de credits die je wilt kopen invullen.

Nadat u al deze stappen heeft doorlopen, kunt u uitloggen bij uw Shrimpy Developer API-account. We hebben op dit moment niets anders van ons account nodig.

Onze Python-omgeving instellen

Er zijn een paar dingen die we moeten instellen voor onze Python-omgeving voordat we kunnen beginnen met coderen. Begin eerst met het installeren van de Shrimpy Python-bibliotheek.

pip installeer shrimpy-python

Naast het installeren van de Shrimpy-bibliotheek, zullen we ook een paar andere bibliotheken installeren die later in de tutorial zullen worden gebruikt voor het plotten van gegevens. Deze bibliotheken zijn Panda’s en Plotly.

pip panda’s installeren

pip install plotly == 4.1.0

Opmerking: de Shrimpy Python-bibliotheek is ontworpen om met Python3 te werken. Als je Python2 gebruikt, werk dan je versie van Python bij.

Exchange API-sleutels

Voordat we kunnen beginnen met coderen, is er nog een stukje informatie dat we nodig hebben. Dat zijn de Exchange API-sleutels. Deze API-sleutels worden opgehaald van de beurs die u wilt gebruiken om te handelen.

Met het persoonlijke Shrimpy-abonnement kunt u verbinding maken met 20 verschillende uitwisselingsaccounts tegelijk, maar voor deze voorbeelden zullen we er maar één verbinden met één. Log in op uw exchange-account en volg de betreffende tutorial in onze lijst met exchange-specifieke artikelen hier.

Deze artikelen helpen u toegang te krijgen tot uw API-sleutel en deze naar een veilige locatie te kopiëren. Nadat de API-sleutels zijn gekopieerd, kunt u het artikel sluiten. U hoeft ze niet in de Shrimpy-portfoliobeheertoepassing te plakken, aangezien we ze in deze voorbeeldhandleidingen alleen voor onze scripts zullen gebruiken.

Code

We zijn nu klaar om te beginnen met coderen! De volgende voorbeelden bevatten lege plekken waar u uw openbare en geheime API-sleutels moet invoeren voor zowel Shrimpy als de uitwisseling.

Als je het ziet:

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

Voer de Shrimpy API-hoofdsleutels in die u in de vorige stappen heeft gegenereerd.

Als je het ziet:

exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

Voer de uitwisselingsspecifieke API-sleutels in die u in eerdere stappen hebt gegenereerd.

Prijsgegevens verzamelen

Een van de belangrijkste stukjes informatie voor een bot om te beslissen wanneer een transactie moet worden uitgevoerd, zijn prijsgegevens. Exchange-specifieke prijsgegevens moeten worden gebruikt om de optimale handelstijden te berekenen, evenals de exacte plaatsing van de bestellingen.

Over het algemeen worden orderboekgegevens gebruikt om de specifieke beslissingen te nemen over waar een order moet worden geplaatst en handelsgegevens kunnen worden gebruikt om te bepalen wanneer een order moet worden uitgevoerd.

Eenvoudige prijsticker

De eenvoudige prijsmarkering is een manier om toegang te krijgen tot de laatste prijzen voor elk activum op een beurs. Deze waarde wordt bijgewerkt met een interval van 1 minuut. Het doel van dit eindpunt is alleen voor weergavedoeleinden. Dit eindpunt is niet bedoeld voor orderuitvoering of arbitrage. Voor die doeleinden bieden we andere eindpunten.

importeer garnalen

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

ticker = client.get_ticker (‘binance’)

Websocket Prijsticker

Als u een realtime prijsticker nodig heeft met de laatste transacties die worden uitgevoerd, is deze websocket-prijsticker iets voor u. In tegenstelling tot de “Simple Price Ticker” is de websocket-prijsticker real-time. Dat betekent dat er geen vertraging is tussen het moment waarop de transactie wordt uitgevoerd op de beurs en het bijwerken van deze prijs-ticker.

Dit eindpunt is echter complexer omdat het een websocket-verbinding vereist.

importeer garnalen

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# Dit is een voorbeeld-handler, het print eenvoudig het inkomende bericht naar de console

def error_handler (err):

print (err)

# Dit is een voorbeeld-handler, het drukt eenvoudig het inkomende bericht af naar de console

def handler (msg):

print (msg [‘content’] [0] [‘price’])

api_client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

raw_token = api_client.get_token ()

client = shrimpy.ShrimpyWsClient (error_handler, raw_token [‘token’])

subscribe_data = {

"type"​ "abonneren",

"uitwisseling"​ "binance",

"paar-"​ "ltc-btc",

"kanaal"​ "handel"​

# Begin met het verwerken van de Shrimpy websocket-stream!

client.connect ()

client.subscribe (subscribe_data, handler)

# Eenmaal voltooid, stopt u de client

client.disconnect ()

Simpele Live Order Book Snapshot

Dit rest-API-eindpunt biedt de nieuwste momentopname van het live orderboek. Omdat het orderboek live wordt bijgewerkt, hebt u toegang tot een momentopname van deze live gegevens om transacties uit te voeren, informatie te verstrekken voor besluitvorming of zelfs om de markt te analyseren..

importeer garnalen

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

orderbooks = client.get_orderbooks (

‘bittrex’, # exchange

‘XLM’, # base_symbol

‘BTC’, # quote_symbol

10 # limiet

Websocket Live Orderboek

Als u niet naar updates wilt vragen om de laatste orderboekgegevens te krijgen, kunt u altijd de live orderboek-websocket gebruiken, vergelijkbaar met de live websocket voor transacties.

De orderboekwebsocket zal onmiddellijk de laatste orderboekupdates verzenden zodra er wijzigingen zijn aangebracht in het orderboek van de beurs. Op die manier is uw lokale exemplaar van het orderboek nooit verouderd.

importeer garnalen

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# Dit is een voorbeeld-handler, het drukt eenvoudig het inkomende bericht af naar de console

def error_handler (err):

print (err)

# Dit is een voorbeeld-handler, het drukt eenvoudig het inkomende bericht af naar de console

def handler (msg):

print (msg)

api_client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

raw_token = api_client.get_token ()

ws_client = shrimpy.ShrimpyWsClient (error_handler, raw_token [‘token’])

subscribe_data = {

"type"​ "abonneren",

"uitwisseling"​ "binance",

"paar-"​ "eth-btc",

"kanaal"​ "orderboek"​

# Begin met het verwerken van de Shrimpy websocket-stream!

ws_client.connect ()

ws_client.subscribe (subscribe_data, handler)

# Eenmaal voltooid, stopt u de client

ws_client.disconnect ()

Een Exchange-account koppelen

Voordat we toegang kunnen krijgen tot onze accountinformatie van de beurs of transacties kunnen uitvoeren, moeten we een exchange-account koppelen. We hoeven maar één keer een uitwisselingsaccount aan te sluiten. Nadat het account is gekoppeld, behoudt Shrimpy de verbinding, zodat u de sleutels niet opnieuw hoeft te koppelen.

# vereiste bibliotheken importeren

importeer garnalen

# wijs uw Shrimpy Master API-sleutels toe voor later gebruik

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# wijs uw uitwisselingssleutels toe waarvoor u toegang wilt tot de balansgegevens

exchange_name = "bittrex"exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

# maak de Shrimpy-client

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# maak een gebruiker aan die wordt gekoppeld aan onze uitwisseling

create_user_response = client.create_user (‘The Shrimp Master’)

user_id = create_user_response [‘id’]

# onze eerste uitwisseling koppelen zodat we toegang hebben tot balansgegevens

link_account_response = client.link_account (

gebruikersnaam,

exchange_name,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

account_id = link_account_response [‘id’]

Saldi van Exchange-accounts ophalen

Om te handelen, is het waarschijnlijk dat we willen weten hoeveel van elk activum we op onze rekening beschikbaar hebben om te handelen. Zonder deze informatie zouden we raden hoeveel geld we voor elk activum hebben.

Gebruik dit script om toegang te krijgen tot de saldi van elke exchange-account die is gekoppeld aan uw Shrimpy Developer API’s.

importeer garnalen

# gebruik uw openbare en privésleutels van de Shrimpy API om de client te maken

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# opmerking: sinds we een gebruiker hebben gemaakt in ons laatste voorbeeldscript,

# we kunnen gewoon onze lijst met gebruikers ophalen.

gebruikers = client.list_users ()

first_user_id = gebruikers [0] [‘id’]

# haal de accounts op die aan deze gebruiker zijn gekoppeld

accounts = client.list_accounts (

first_user_id

first_account_id = accounts [0] [‘id’]

# toegang tot balansgegevens voor het gebruikersaccount dat u eerder hebt aangemaakt

balance = client.get_balance (

first_user_id, # user_id

first_account_id # account_id

Een transactie uitvoeren

Nu we de prijsgegevens, orderboekgegevens en accountinformatie hebben die we nodig hebben, is het tijd om te gaan handelen!

Het is belangrijk om te onthouden dat handelen complex is. De voorbeelden die hier worden gegeven, zijn een goed startpunt, maar ze zijn niet de finishlijn. Het ontwikkelen van een compleet algoritme voor het plaatsen en uitvoeren van transacties kost tijd.

Eenvoudige handel

Creëer een transactie door eerst toegang te krijgen tot de beschikbare saldi op de beurs die u met Shrimpy heeft verbonden. In dit voorbeeld zullen we transacties uitvoeren om al onze fondsen in BTC te consolideren.

Als u dit script uitvoert, worden live transacties uitgevoerd op uw echte uitwisselingsaccount. Dat betekent dat u dit script alleen moet uitvoeren als u van plan bent al uw activa naar BTC te verplaatsen.

importeer garnalen

# gebruik uw openbare en privésleutels van de Shrimpy API om de client te maken

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# opmerking: sinds we een gebruiker hebben gemaakt in ons laatste voorbeeldscript,

# we kunnen gewoon onze lijst met gebruikers ophalen.

gebruikers = client.list_users ()

first_user_id = gebruikers [0] [‘id’]

# haal de accounts op die aan deze gebruiker zijn gekoppeld

accounts = client.list_accounts (

first_user_id

first_account_id = accounts [0] [‘id’]

# toegang tot saldo-gegevens voor het gebruikersaccount dat u eerder hebt aangemaakt

balance = client.get_balance (

first_user_id, # user_id

first_account_id # account_id

holdings = saldo [‘saldi’]

# selecteer het activum waarvoor u wilt consolideren

consolidation_symbol = ‘BTC’

# verkoop elk actief naast het consolidatieactief

voor activa in deelnemingen:

asset_symbol = asset [‘symbool’]

asset_amount = asset [‘nativeValue’]

if asset_symbol! = consolidation_symbol:

print (‘Selling’ + str (asset_amount) + ‘of’ + asset_symbol)

create_trade_response = client.create_trade (

first_user_id,

first_account_id,

asset_symbol,

consolidation_symbol,

asset_amount

Slimme orderroutering

Slimme orderroutering leidt de transacties op intelligente wijze via alle beschikbare handelsparen om de beste prijs te ontvangen. Wanneer u een slimme strategie voor orderroutering uitvoert, kunt u de koersvaluta’s niet specificeren, alleen de “van” en “naar” valuta. De koersvaluta’s worden bepaald op basis van de paden die zullen resulteren in de beste orderuitvoering.

importeer garnalen

# gebruik uw openbare en privésleutels van de Shrimpy API om de client te maken

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# opmerking: sinds we een gebruiker hebben gemaakt in ons laatste voorbeeldscript,

# we kunnen gewoon onze lijst met gebruikers ophalen.

gebruikers = client.list_users ()

first_user_id = gebruikers [0] [‘id’]

# haal de accounts op die aan deze gebruiker zijn gekoppeld

accounts = client.list_accounts (

first_user_id

first_account_id = accounts [0] [‘id’]

# toegang tot balansgegevens voor het gebruikersaccount dat u eerder hebt aangemaakt

balance = client.get_balance (

first_user_id, # user_id

first_account_id # account_id

# voer een marktorder uit

smart_order_response = client.create_trade (

first_user_id, # user_id

first_account_id, # account_id

‘BTC’, # from_symbol

‘ETH’, # to_symbol

‘0.01’ # hoeveelheid van_symbool

True # schakel smart_routing in

Kandelaars in kaart brengen

Als u handelt, wilt u een visuele manier hebben om de huidige prijs van de activa te zien. Dit wordt meestal gedaan door middel van kandelaars. In dit voorbeeld laten we u zien hoe u kandelaars kunt genereren voor weergave of voor strategie-integratie.

importeer garnalen

importeer plotly.graph_objects als go

# meld u aan voor de Shrimpy Developer API’s voor uw gratis API-sleutels

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# Verzamel de historische kandelaargegevens

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

kaarsen = client.get_candles (

‘bittrex’, # exchange

‘XRP’, # base_trading_symbol

‘BTC’, # quote_trading_symbol

‘1d’ # interval

dates = []

open_data = []

high_data = []

low_data = []

close_data = []

# formatteer de gegevens zodat ze overeenkomen met de plotbibliotheek

voor kaars in kaarsen:

dates.append (kaars [‘tijd’])

open_data.append (kaars [‘open’])

high_data.append (kaars [‘high’])

low_data.append (kaars [‘laag’])

close_data.append (kaars [‘close’])

# plot de kandelaars

fig = go.Figure (data = [go.Candlestick (x = dates,

open = open_data, high = high_data,

low = low_data, close = close_data)])

fig.show ()

Alles samenvoegen

Nu je elk onderdeel hebt voor het bouwen van je handelsbot. Het is tijd om elk van deze componenten samen te voegen om een ​​handelsbotstrategie uit te voeren.

Als u bijvoorbeeld een eenvoudig script wilt maken dat naar het BTC / USDT-paar kijkt en al uw BTC naar USDT verhandelt zodra BTC 10000 USDT aanraakt, kunt u zoiets als dit doen.

importeer garnalen

import tijd

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# wijs uw uitwisselingssleutels toe waarvoor u toegang wilt tot de balansgegevens

exchange_name = "bittrex"exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

api_client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

raw_token = api_client.get_token ()

ws_client = shrimpy.ShrimpyWsClient (error_handler, raw_token [‘token’])

# maak een gebruiker aan die wordt gekoppeld aan onze uitwisseling

# sla deze stap over als u al een gebruiker heeft aangemaakt

create_user_response = api_client.create_user (‘The Shrimp Master’)

user_id = create_user_response [‘id’]

# onze eerste uitwisseling koppelen zodat we toegang hebben tot balansgegevens

# sla deze stap over als u al een account heeft gekoppeld

link_account_response = api_client.link_account (

gebruikersnaam,

exchange_name,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

account_id = link_account_response [‘id’]

# wacht terwijl Shrimpy gegevens verzamelt voor het uitwisselingsaccount

# was alleen vereist bij de eerste keer koppelen

time.sleep (5)

# toegang tot saldo-gegevens voor het gebruikersaccount dat u eerder hebt aangemaakt

balance = api_client.get_balance (

user_id, # user_id

account_id # account_id

btcAmount = 0

voor activa in balans [‘saldi’]:

if asset [‘symbol’] == ‘BTC’:

btcAmount = asset [‘nativeValue’]

# Dit is een voorbeeld-handler, het drukt eenvoudig het inkomende bericht af naar de console

def error_handler (err):

print (err)

# Dit is een voorbeeld-handler, het drukt eenvoudig het inkomende bericht af naar de console

def handler (msg):

price = msg [‘content’] [0] [‘price’]

if int (prijs) > 10000:

smart_order_response = api_client.create_trade (

user_id, # user_id

account_id, # account_id

‘BTC’, # from_symbol

‘USDT’, # to_symbol

btcAmount, # hoeveelheid from_symbol

True # schakel smart_routing in

subscribe_data = {

"type"​ "abonneren",

"uitwisseling"​ "binance",

"paar-"​ "btc-usdt",

"kanaal"​ "handel"​

# Begin met het verwerken van de Shrimpy websocket-stream!

ws_client.connect ()

ws_client.subscribe (subscribe_data, handler)

Dit script houdt de markt in de gaten totdat Bitcoin 10000 USDT bereikt. Op dat moment wordt al uw BTC verhandeld naar USDT.

In dit voorbeeld worden geen randgevallen, storingsmodi en vele andere situaties die zich voordoen, onderzocht. Geen van de gegeven voorbeelden is geschikt voor productie. Ze zijn alleen bedoeld voor educatieve doeleinden om een ​​manier te bieden om vertrouwd te raken met de concepten om een ​​handelsbot te bouwen.

Botdiensten verhandelen

Als het bouwen van een volledig nieuwe handelsbot niet jouw snelheid is, is dat geen probleem! Er zijn momenteel enkele handelsbots beschikbaar op de markt die u kunt gebruiken. Ze zijn klaar om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen en beginnen met het automatiseren van uw portfolio zonder enige ontwikkeling.

Garnaal

Bots voor het verhandelen van cryptocurrency hoeven niet ingewikkeld te zijn. Bij Garnaal, we hebben dit idee ter harte genomen. Als gevolg hiervan hebben we de meest geavanceerde handelsdiensten gecreëerd die buitengewoon eenvoudig te gebruiken zijn.

Shrimpy is ontworpen door crypto-believers, voor crypto-believers. Mensen die van plan zijn om de komende 10 of 20 jaar op de markt te blijven. In plaats van jezelf bezig te houden met het tweede tot tweede tikken van de markt, concentreert Shrimpy zich op de horizon van 10 jaar. Het is bedoeld als een manier om uw portfolio op de lange termijn te automatiseren.

Er zijn geen andere diensten zoals Shrimpy. Verbind eenvoudig alle wisselrekeningen die u momenteel bezit, selecteer een portefeuille of indexeringsstrategie en zie hoe Shrimpy uw portefeuille automatisch in de loop van de tijd bijhoudt. Het voelt als HODLing 2.0.

In plaats van uw portfolio stof te laten verzamelen in een hardware-portemonnee, brengt Shrimpy uw portfolio systematisch opnieuw in evenwicht. Wanneer u nieuw geld op uw wisselrekening stort, kan dit geld automatisch in uw portefeuille worden geïnjecteerd met behulp van onze geavanceerde middelen voor het berekenen van de kosten van dollars.

Alles wat u nodig heeft om uw portefeuille te beheren, wordt geleverd in één applicatie. Volg uw prestaties in de loop van de tijd, pas uw portefeuille snel aan op basis van nieuw onderzoek of marktbewegingen, of laat Shrimpy alles automatiseren met onze dynamische indexeringsstrategieën van wereldklasse. Het is de ultieme oplossing voor persoonlijk activabeheer voor eigenaren van cryptocurrency.

Shrimpy ondersteunt verbinding met een van de top 17 cryptocurrency-uitwisselingen, zodat u altijd een uitwisseling kunt vinden die perfect voor u werkt. Als u niet kunt beslissen over een enkele uitwisseling, is dat geen probleem. Koppel meerdere beurzen aan Shrimpy om uw portefeuille over beurzen te bekijken en al uw beursrekeningen te beheren via één uniform dashboard.

Meld u vandaag nog aan voor Shrimpy!

Gevolgtrekking

Besteed wat tijd aan het verkennen van de markt. Geniet van de vrijheid om uw eigen handelsbot te bouwen of probeer een bestaande handelsservice uit. Wat u ook besluit, geniet van de ervaring van deelname aan een nieuw wereldwijd financieel systeem.

Cryptocurrencies zijn een complexe markt. Terwijl we uitbreiden naar de nabije toekomst, zullen we handelsmiddelen moeten blijven ontwikkelen die ons helpen onze portefeuille en handelsstrategie beter te automatiseren.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team als u vragen heeft over het bouwen van een handelsbot, hulp nodig heeft bij het opzetten van een nieuwe handelsstrategie of als u wilt dat wij nieuwe functies integreren in onze Universele crypto-handels-API’s.

Over Shrimpy

Garnaal is een applicatie voor het samenstellen van aangepaste cryptocurrency-indexfondsen, het opnieuw in evenwicht brengen en beheren van een diverse portefeuille van digitale activa. Automatiseer uw portefeuille door te linken naar een van de 17 cryptobeurzen die we ondersteunen.

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn ontworpen voor ontwikkelaars. Integratie met onze uniforme API’s geeft u direct toegang tot uniforme eindpunten voor handel, gegevensverzameling, gebruikersbeheer en meer op elke grote cryptocurrency-uitwisseling.

Volg deze links om toegang te krijgen tot de volledige Python- en Node-bibliotheken:

Knooppunt

Python

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me