Hoe succesvolle cryptohandelaren te kopiëren

>

Het Shrimpy-team heeft onlangs de manier veranderd waarop we de relatie tussen volgers en leiders beheren. In het verleden kopieerden volgers alleen de doeltoewijzingen van een leider zoals gedefinieerd door de ‘Automatisering’ van de leider. Dat betekende dat als de leider buiten Shrimpy handelde, we die transacties nooit zouden kopiëren. Alleen de strategie in de Shrimpy-applicatie zou worden gekopieerd.

Dit veroorzaakte een breed scala aan ongewenste bijwerkingen voor volgers. Een voorbeeld is wanneer leiders andere crypto’s zouden bezitten dan degene die zijn gedefinieerd in hun automatiseringsstrategie. In dit geval zou Shrimpy alleen de strategie kopiëren en niet de werkelijke activa opnemen die eigendom waren van de leider.

Dit gedrag is veranderd in een recente update van Shrimpy. In plaats van de automatisering van een leider te kopiëren, volgers kopiëren nu de feitelijke activa die eigendom zijn van de leider op de beurs. Dat betekent dat ongeacht de strategie die door de leider wordt geïmplementeerd, Shrimpy de daadwerkelijke toewijzingen zal kopiëren.

Wij geloven dat volgers dezelfde prestatie willen hebben als leiders, ongeacht hoe de leider die prestatie heeft bereikt. Om het doel van het nabootsen van de prestaties van de leider te bereiken, moet Shrimpy te allen tijde dezelfde toewijzingen behouden als de leider.

Hoe kopieert Shrimpy toewijzingen?

Met een interval van 1 minuut controleert Shrimpy de saldi van de leider op de beurs om te zien of er veranderingen zijn sinds de laatste keer dat we het controleerden. Als er wijzigingen zijn, worden die wijzigingen onmiddellijk naar elke volger gestuurd, zodat deze de nieuwe toewijzingen kan kopiëren.

Het resultaat is minuut voor minuut, elke volger komt exact overeen met de leider. Als de leider op enig moment een transactie buiten Shrimpy doet, wordt die transactie gedetecteerd door Shrimpy en wordt de portefeuille van elke volger bijgewerkt zodat deze exact overeenkomt met de nieuwe toewijzingen van de leider.

Leiders kunnen nu beslissen of ze hun portfolio via Shrimpy willen beheren of services van derden willen gebruiken om hun strategie te automatiseren. Zelfs als leiders besluiten om services van derden te gebruiken, kan Shrimpy nog steeds naadloos werken door de transacties van elke leider op de beurs te volgen en volgers bij te werken wanneer er wijzigingen worden gedetecteerd.

Zelfs als leiders Shrimpy nooit gebruiken om transacties uit te voeren, hebben volgers nog steeds rechtstreeks vanuit de beurs toegang tot de laatste toewijzingen van een leider en kunnen ze de portefeuillewijzigingen van de leider in de loop van de tijd volgen via het sociale platform Shrimpy.

Leiders kunnen handelsbots van derden gebruiken, handmatig op de beurs handelen of hun geld beheren op een manier die voor hen uitkomt. Er zijn geen beperkingen. Telkens wanneer Shrimpy een nieuwe transactie op de beurs detecteert, wordt elke volger bijgewerkt met de nieuwe portfoliotoewijzingen.

Noch de leider, noch de volgers hoeven actie te ondernemen om deze nieuwe functie automatisch te gebruiken. Het gebeurt allemaal automatisch!

Hoe een leider te kopiëren

Stap één: Ga naar het tabblad “Sociaal” op Shrimpy. Hier vindt u alle leiders die u kunt volgen.

Begin door naar het tabblad “Sociaal” in Shrimpy te gaan. Wanneer u op deze pagina komt, ziet u het sociale leaderboard. Het sociale klassement is een weergave van alle verschillende leiders die je kunt volgen.

Om de leiders op dezelfde beurs als uzelf te vinden, is er een uitwisselingsfilter bovenaan de pagina. U kunt zien dat “Binance” is geselecteerd voor deze schermafbeelding.

Blader door verschillende leiders om een ​​idee te krijgen van welke informatie wordt verstrekt, hoe verschillende leiders hun portfolio beheren en welke strategieën u het meest interesseren. Als u een leider vindt waarover u meer wilt weten, kunt u ook met een leider chatten door het pictogram ‘Favoriet’ rechtsboven op de profielpagina van de leider te selecteren.

Als u een leider favoriet maakt, wordt deze toegevoegd aan uw chatlijst. Klik op het chatpictogram in de koptekst om de verschillende chatrooms voor leiders te zien.

Stap twee: Selecteer een leider en bepaal welk portfolio je wilt gaan volgen.

Nadat je een leider hebt gevonden die je wilt volgen, moet je nog beslissen welke portfolio je wilt kopiëren. Als een leider meer dan één portfolio heeft, is het misschien het beste om de leider te vragen welke portfolio hij wil dat je volgt.

In de bovenstaande schermafbeelding ziet u de portfolio van een leider. Onder het gedeelte “Strategie” staat “Deze leider beheert handmatig zijn portefeuille”. Dit bericht betekent dat Shrimpy momenteel de portfolio niet automatiseert. De leider handelt ofwel buiten Shrimpy voor deze portefeuille, of hij handelt helemaal niet voor deze portefeuille.

Vanwege de recente wijzigingen waarbij Shrimpy de toewijzingen van de leider rechtstreeks van de beurs zal kopiëren, kunt u dit portfolio nog steeds volgen. Elke keer dat de leider buiten Shrimpy handelt voor deze portefeuille, worden de transacties gedetecteerd en wordt uw portefeuille bijgewerkt om overeen te komen met de nieuwe toewijzingen.

Stap drie: Selecteer “Follow Leader”, klik op het portfolio dat u wilt automatiseren en configureer uw stop-follow-waarden.

Voordat u het proces van het volgen van een leider voltooit, selecteert u het portfolio van u dat u wilt dat de leider automatiseert. Nadat je een portfolio hebt geselecteerd, klik je op het selectievakje om aan te geven dat je begrijpt dat Shrimpy automatisch zal handelen voor je portfolio (de volger) als de leider zijn portfolio verandert.

De laatste stap is het selecteren van de portfoliostop-volgconfiguraties die het beste bij uw strategie passen.

Lees meer over de stop-follow van de sociale leider.

Als u klaar bent, klikt u op “Start”. Dit zal onmiddellijk beginnen met het automatiseren van uw geselecteerde portefeuille op basis van de toewijzingen van de leider. Telkens wanneer de leider handelt, wordt uw portefeuille bijgewerkt om dezelfde wijzigingen weer te geven.

Bekijk de onderstaande video als je meer wilt weten over het volgen van de daadwerkelijke toewijzingen van een leider!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me