Huobi Derivatives Review: compleet Exchange-overzicht

De Huobi Derivatives Market is het platform voor digitale activa-derivaten van de Huobi cryptocurrency exchange – een van de grootste en meest bekende in de ruimte.

Huobi DM werd een jaar na de hoofdbeurs gelanceerd en biedt een breed scala aan tools en functionaliteit om crypto te verhandelen met een hefboomwerking tot 100x. Het probeert ook te meeliften op de reputatie van die uitwisseling.

Het is echter echt veilig?

In deze Huobi Derivatives review zullen we proberen daar antwoord op te geven. We zullen u ook enkele toptips geven die u moet weten om het meeste uit uw handelen te halen.

Huobi Derivatives Overzicht

Huobi DM werd gelanceerd in december 2018. Dit was dankzij de succesvolle uitbreiding van de belangrijkste Huobi-beurs. Huobi is een van de grootste crypto-uitwisselingen in de ruimte die in 2013 werd gelanceerd.

Huobi heeft wereldwijde kantoren in Azië, Europa & Amerika. Afgezien van de derivatenbeurs hebben ze ook hun belangrijkste spotbeurs, mijnpools, OTC-desks en Huobi-cloud – dus een behoorlijk uitgebreide lijst.

Als het gaat om de afgeleide instrumenten van Huobi, bieden ze futures en eeuwigdurende swapinstrumenten aan. Deze worden tot maximaal 20x op de futures en 125x op het swapinstrument gebruikt.

Sinds de lancering van Huobi Derivatives zijn ze behoorlijk succesvol geweest in het vergroten van hun handelsvolume. De afgelopen 24 uur werd er bijvoorbeeld in totaal $ 9 miljard aan volume verhandeld op het platform.

Huobi DM biedt deze handelsfunctionaliteit via tal van platforms. Deze omvatten zowel hun webhandelsinterface als hun pc-clients en mobiele applicaties.

Dit is een wereldwijd platform en als zodanig hebben ze het in 7 verschillende talen vertaald. Ondanks hun bereik zijn er een aantal landen waar de dienst niet beschikbaar is. Dit omvat onder meer de VS, Hong Kong, Turkije en een paar andere regio’s. U kunt de volledige lijst zien hier.

Is het veilig?

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen die men kan stellen voordat ze een nieuwe centrale gebruiken, en het is de reden dat dit onze belangrijkste criteria zijn.

Bij de Huobi-derivatenbeurs spelen de expertise en veiligheid op de hoofdbeurs ongetwijfeld een rol bij de maatregelen die op de derivatenbeurs zijn genomen. Laten we er enkele eens bekijken.

Exchange-beveiliging

Huobi hanteert een procedure voor het bewaren van warme en koude portemonnees. Dit betekent dat ze het overgrote deel van hun muntenbezit in een offline omgeving weghouden van hackers. Ze hebben dan een kleiner percentage in ‘hete’ portefeuilles met multisig-mogelijkheden.

Huobi Exchange-beveiliging

Enkele van de beveiligingsprocedures die gelden bij Huobi Derivatives

Ze hebben ook een gedecentraliseerde serverstructuur over de hele wereld die uptime kan garanderen, ongeacht of een van de servers uitvalt. U kunt dit zien als een effectieve taakverdeling.

Ten slotte hebben ze anti-DDoS-maatregelen getroffen. We weten allemaal dat crypto-uitwisselingen het belangrijkste doelwit zijn voor Denial of Service-aanvallen en het kan behoorlijk frustrerend zijn wanneer deze worden uitgevoerd tijdens piekmomenten op de markt..

Risicomanagement

Dit is specifiek voor de derivatenbeurs. Ze hebben waarborgen nodig om het risico te beheersen dat voortvloeit uit ernstige marktbewegingen wanneer de handelaren een aanzienlijke hefboomwerking gebruiken.

Daarom heeft Huobi DM een verzekeringsfonds. Dit is iets dat ook door een aantal andere beurzen wordt gebruikt en helpt de handelspool te beschermen in het geval er geen liquidatie plaatsvindt boven het faillissement.

Huobi-verzekering

Het Huobi-verzekeringsfonds dat transacties beschermt

In wezen wordt het verzekeringsfonds gebruikt om zogenaamde “gesocialiseerde verliezen” te voorkomen. Dit gebeurt wanneer winstgevende handelaren aan de andere kant van de handel hun winst zullen zien dalen om de insolventie te financieren.

Communicatie

Alle communicatie met de Huobi-servers verloopt via een 256 Bit SSL-gecodeerde verbinding. Dit betekent dat al uw privégegevens, inclusief uw wachtwoorden en KYC-informatie, verborgen zijn voor nieuwsgierige blikken.

Dit kan ook een uitstekende manier zijn om mogelijke phishing-pogingen te identificeren. Als u op een pagina terechtkomt die het beveiligde hangslot in de browser niet heeft, betekent dit dat u onmiddellijk moet vertrekken, aangezien zij uw privégegevens zullen gebruiken.

accountbeveiliging

Vaak zijn we de zwakste schakel in onze eigen veiligheid. Daarom heeft Huobi een aantal tools ter beschikking gesteld om uw account te beveiligen en inbraak te voorkomen.

De eerste en belangrijkste maatregel die ze hebben, is tweefactorauthenticatie. Dit betekent dat wanneer u zich aanmeldt, u de aanmelding op uw telefoon moet bevestigen. Dit kan via sms of via Google Authenticator. We raden dit laatste aan om fraude met simswaps te voorkomen.

Huobi 2FA

Twee-factorenauthenticatie instellen in het account

Naast 2FA heeft u ook de mogelijkheid om een ​​wachtwoord in te stellen voor uw activa. Dit betekent dat als u uw geld wilt opnemen, u van tevoren een wachtwoord moet invoeren – dat kan beschermen tegen hackers.

Ten slotte hebben ze ook de mogelijkheid om een ​​anti-phishingcode in te stellen. Dit betekent dat alle e-mails die u van Huobi ontvangt, deze unieke code hebben en u in staat stelt om snode e-mails te identificeren.

Middelen & Instrumenten

Zoals vermeld, zijn er twee soorten instrumenten die u kunt verhandelen op het Huobi-derivatenplatform. Dit zijn zowel uw traditionele futures als de eeuwigdurende swaps of futures.

Met deze instrumenten handelt u crypto op marge. Dit betekent dat ze worden geheven en uw blootstelling is vaak veelvouden van het bedrag dat u als onderpand hebt ingebracht.

Als u bijvoorbeeld een initiële margevereiste van 2% heeft, betekent dit dat u een hefboomwerking van 50x heeft. Als Bitcoin met $ 1 beweegt, zal uw nominale positie 50 keer meer dan dat verschuiven.

Nu u een kort begrip heeft van hefboomwerking, gaan we eens kijken naar de instrumenten die op de Huobi-beurs worden aangeboden.

Futures

Futures zijn instrumenten waarmee de houder in de toekomst activa kan kopen of verkopen. In wezen verhandelt u een toekomstige prijs van het instrument op de gekozen leverdatum.

Met de futures-instrumenten heeft u hefboomopties van 1X, 5X, 10X en 20X. Dit zijn 9 verschillende cryptocurrency-activa, waaronder Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Etheruem Classic, Tron & BSV.

In termen van vervaldata, ze hebben wekelijks, tweewekelijks en driemaandelijks die elke vrijdag worden verrekend. Als het gaat om de specifieke kenmerken van het contract, verschillen ze naargelang het activum dat wordt verhandeld. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Bitcoin: Nominale waarde van $ 100 en min prijswijziging $ 0,01.
 • XRP: Nominale waarde van $ 10 en min. Prijswijziging $ 0,0001.
 • TRX: Nominale waarde van $ 10 en min. Prijswijziging $ 0,00001.
 • Alle anderen: Nominale waarde van $ 10 en min. Prijswijziging $ 0,001.

Bekijk ook de contractspecificaties in het Huobi docs. Dit omvat informatie zoals de indexreferentie voor de prijzen en uw laatste handelsprijs. Dit laatste kan alleen worden gedaan tot 10 minuten voor de vervaldatum.

Het is echter ook belangrijk erop te wijzen dat, hoewel dit futures-instrumenten op het activum zijn, ze alleen worden geleverd in het verschil in prijzen van digitale activa. Dus in wezen zal fysieke levering plaatsvinden.

Wissels

Perpetual swaps zijn instrumenten met hefboomwerking die geen leveringsdatum hebben. Ze worden elke dag gemarkeerd voor de markt en worden 3 keer per dag bezinkt. Ze worden op andere beurzen soms ook wel “eeuwigdurende futures” genoemd.

De reden dat ze bij Huobi Derivatives “Swaps” worden genoemd, is omdat u het rendement van het ene actief ruilt voor het rendement van een ander. Hier ruilt u crypto-rendementen in voor rendementen op de Amerikaanse dollar.

Huobi Perpetual Swaps

Perpetual Swap Bijzonderheden bij Huobi DM

Aangezien u dit doet, moet u een financieringspercentage betalen. Dit wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de eeuwigdurende swapprijs wordt verankerd aan de spotmarkt. Als het positief is, moet je de longs betalen voor de korte broek en vice versa voor negatief.

Bij Huobi DM hebben de Perpetual swaps een hefboomwerking tot 125x en zijn ze geschreven op 5 verschillende activa. Dit zijn Bitcoin en Ethereum met binnenkort andere munten.

Indexreferentie ​: Dit is in feite de prijs die door de beurs wordt gebruikt om naar de onderliggende waarde te verwijzen. Het is een gecombineerde prijs om rekening te houden met mogelijke anomolieën.

Houd er ook rekening mee dat, hoewel de maximale hefboomwerking op de beurs 125x is voor de swaps, dit alleen voor lagere posities is. Hoe groter de posities die u inneemt, hoe hoger uw initiële en onderhoudsmarge.

Huobi Derivatenvergoedingen

Dit is een andere heel belangrijke overweging voor elke handelaar. De vergoedingen die u betaalt, hebben direct invloed op uw handelswinstgevendheid op de lange termijn.

Huobi hanteert voor hun vergoedingen een zogenaamd “maker taker” -model. Dit betekent in feite dat ze verschillende vergoedingen zullen aanbieden op basis van het feit of u liquiditeit maakt of neemt.

De vergoedingen zullen ook verschillen afhankelijk van of het instrument een Future of een swap is. Dus laten we hier eens naar kijken?

Futures

Er zijn drie vergoedingen in het vergoedingsschema voor Futures. Dit zijn de maker, de nemer en de bezorging. De bezorgkosten zijn de vergoeding die wordt betaald als de onderliggende waarde daadwerkelijk aan u wordt geleverd.

Voor de standaard vergoedingenstructuur zijn alle Maker-vergoedingen 0,02% en alle taker vergoedingen zijn 0,03%. Bitcoin-futures hebben een bezorgkosten van 0,015% terwijl voor alle andere futures-instrumenten bezorgkosten in rekening worden gebracht 0,05%.

Tariefstructuur Huobi DM

VIP & Market Maker Fee-structuren op futures

Als u echter een handelaar bent die een aanzienlijk volume aan het platform kan leveren, kunt u een aanvraag indienen om market maker te worden. Dit zorgt ervoor dat u daadwerkelijk een korting krijgt tegen het makerstarief, afhankelijk van het volumeniveau dat u aan het doen bent.

Je hebt ook de kans om je aan te melden als VIP-klant. Dit is gereserveerd voor die handelaren die van andere platforms naar de Huobi DM-uitwisseling komen. Er zijn hier ook verschillende niveaus, hoewel u er rekening mee moet houden dat de tarieven niet zo lucratief zijn als die van de marketmaker.

Toepassen &# 128221 ;: Als je je wilt aanmelden om market maker te worden, kun je een e-mail sturen naar [email protected] en als je je wilt aanmelden voor VIP dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Een ander heel belangrijk voordeel van het gebruik van Huobi’s derivaten ten opzichte van sommige concurrenten is dat ze geen liquidatiekosten in rekening brengen. Als u uw positie niet kunt sluiten vóór de liquidatie, worden er dus geen kosten in rekening gebracht.

Eeuwigdurende swaps

Als het gaat om de eeuwigdurende swaps, is de maker fee 0,02% voor alle paren en 0,04% voor de taker fee voor alle crypto. Er zijn geen bezorgkosten, aangezien dit eeuwigdurende swaps zijn zonder onderliggende levering.

Zoals het geval is met de futures, heeft Huobi verschillende vergoedingsniveaus voor degenen die ofwel VIP’s zijn of degenen die aanzienlijke liquiditeit aan de beurs verstrekken.

Ruilkosten Huobi

VIP & Market Maker-vergoedingen op swaps

Over het algemeen zijn de vergoedingen op Huobi DM ongeveer in lijn met die van andere futures-beurzen zoals ByBit of OKEX. Ze bieden wel iets betere maker-kortingen aan degenen onder u die de vereiste liquiditeit bieden om in dit niveau te zitten.

Als het gaat om andere vergoedingen op het netwerk, heb je opnamekosten die in feite gewoon mijnwerkersnetwerkkosten zijn. Deze zijn echter minimaal en worden aan de uitwisselingszijde niet in rekening gebracht.

Registratie

Als u Huobi Derivatives een kans wilt geven, moet u een account aanmaken. Dit is eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige dat ze nodig hebben om de aanmelding te voltooien, is een telefoonnummer of e-mailadres en uw nationaliteit.

Ze sturen je een e-mail met een verificatiecode die je vervolgens kunt gebruiken om de e-mail te verifiëren. Houd er rekening mee dat dit slechts 60 seconden geldig is, dus bevestig het snel.

Zodra u uw e-mail heeft bevestigd, bent u geregistreerd. Een van de eerste dingen die u nu wilt doen, is die tweefactorauthenticatie instellen om ervoor te zorgen dat uw account vanaf het begin veilig is.

KYC & Verificatie

Wat u nu moet weten over Huobi DM, is dat ze volledige KYC en verificatie vereisen voordat u kunt handelen. Dit betekent dat u uw account moet verifiëren met wat persoonlijke documentatie, zoals een paspoort, ID of een andere vorm van ID.

Huobi-aanmelding

Aanmelden bij Huobi DerivativesPrivacy Hawks &# 128064 ;: Als u uw ID-documentatie liever niet overhandigt, zijn er nog steeds een aantal uitwisselingen waarvoor KYC niet nodig is, waaronder PrimeXBT en Binance

Als u uw account bij Huobi Derivatives gaat verifiëren, zou dit niet langer dan een dag moeten duren. Zodra dit is gebeurd, moet u de handel in futures op uw account goedkeuren. Ze vragen u alleen om elektronisch de risico’s te erkennen die voortvloeien uit de handel in futures.

Deposito’s & Opnames

Als u uw futures-rekening wilt financieren, moet u geld overboeken van uw spot-account. In uw spot-account zijn er een aantal manieren waarop u crypto met fiat kunt kopen.

U kunt een kaart gebruiken of u kunt geld storten via overboekingen in tal van verschillende cryptocurrencies. U kunt er ook voor kiezen om een ​​OTC-transactie uit te voeren met een van de vele verkopers die ze op hun marktplaats hebben vermeld.

U kunt deze OTC-markt beschouwen als verwant aan die van Local Bitcoins. U kunt alle statistieken voor deze verkopers bekijken en vervolgens kunt u degene kiezen die de beste dealvoorwaarden voor u hebben. Deze dealers hebben opties zoals Wires, Alipay, Western Union, SWIFT enz.

Stort geld Huobi

Financier uw accu met Bitcoin

Als je al Bitcoin hebt, is het veel gemakkelijker om geld op je account te storten. U hoeft alleen maar naar uw “Fiat-account” te gaan en op “Storten” te klikken. Hierdoor wordt een Bitcoin-adres weergegeven dat u kunt gebruiken om geld op uw account te storten.

Notitie &# 128221 ;: U moet wachten op één bevestiging op het Bitcoin-netwerk voordat uw geld wordt bijgeschreven. U kunt een blokverkenner bekijken om uw storting te volgen.

U kunt natuurlijk ook geld storten in een reeks andere cryptocurrencies. Ik moedig u aan om naar het overzicht van de uitwisselingsrekening te gaan en u zult de volledige lijst zien.

Opnames

Opnames zijn net zo eenvoudig. U moet op de optie “intrekken” klikken en dit zal een formulier genereren. Hier kunt u uw offline Bitcoin-adres invoeren en de munten naar uw portemonnee sturen. Houd echter rekening met de opnamelimieten op de beurs.

Huobi DM Futures-platform

Als het om handelen gaat, heeft u de juiste tools nodig om mee te werken. Dit is waar de Huobi-futures en swapplatforms in het spel komen.

Het platform is vrijwel identiek als het gaat om lay-out voor de futures en de swaps. Ze zullen alleen verschillen in de functionaliteit en de activa die u met deze instrumenten kunt verhandelen.

De lay-out is vrij intuïtief en gemakkelijk te vinden. Aan de linkerkant heb je alle markten die je kunt verhandelen. In het midden heb je de grafiek, aan de linkerkant heb je je orderboeken en eerdere orders. Dan heb je onder de grafieken je bestelformulieren. Meteen daaronder staan ​​al uw eerdere bestellingen en posities.

Huobi Futures UI

Huobi Futures Platform gebruikersinterface

Als het op de grafieken aankomt, zijn er drie verschillende opties voor u. Dit zijn ofwel de standaard Huobi-grafiek, de marktdieptegrafiek of de tradingview-grafiek. Voor degenen onder u die het niet weten: Tradingview is een van de beste kaartpakketten op de markt. Het wordt vaak gebruikt door handelaren in technische analyse.

Nacht uilen &# 129417 ;: Als u de voorkeur geeft aan een donkerdere gebruikersinterface, kunt u overschakelen naar donkerblauw of donker. Dit is op de schakelaar net boven de grafieken

Als het gaat om het verschil tussen de Futures- en de Swap-interface, zult u merken dat u voor de futures bovenaan informatie over de vervaldatum en openstaande rente zult hebben. Als u zich echter op de swaps bevindt, ziet u het financieringspercentage bovenaan het platform. Ik heb hier hierboven over gesproken.

Nog een ding om op te merken over het platform is, hoewel het behoorlijk intuïtief is, er geen panelen / widgets zijn die u kunt verplaatsen. Dit betekent dat in tegenstelling tot andere platforms de lay-out niet kan worden aangepast.

Bestelformulieren

U heeft enkele aanpassingsopties voor uw bestellingen op de Huobi-platforms. Ten eerste kunt u kiezen of u uw long wilt openen of uw transactie wilt sluiten.

Huobi Futures-bestelformulieren

Bestelformulieren op Huobi Futures Platform

Als het gaat om de ordertypes, heb je er twee die je kunt plaatsen:

 • Limietorder: Dit is in feite een bestelling die is ingesteld op een vooraf bepaalde prijs die u heeft gekozen. De order wordt pas uitgevoerd als de markt dit niveau bereikt.
 • Trigger Order: Bij een triggerorder wordt de limietorder pas geplaatst als de markt een bepaalde triggerprijs heeft gepasseerd.

U beschikt ook over aanvullende parameters over hoe lang u wilt dat de order open blijft. Laten we een paar van deze bekijken, zullen we?

 • Alleen posten: Met dit order wordt het order niet direct op de markt uitgevoerd. Ze zijn zo geplaatst dat u met de lagere vergoedingen verzekerd kunt zijn van die status als market maker.
 • Onmiddellijk of Annuleren: Met deze order wordt het geheel of gedeeltelijk onmiddellijk uitgevoerd en wordt dat wat niet onmiddellijk werd uitgevoerd, geannuleerd.
 • Vul of dood: Met een FOK-order wordt óf uw hele order uitgevoerd, óf helemaal niet. Het belangrijkste verschil tussen dit IOC is dat het geen deelbestellingen toestaat

U zult op het bestelformulier ook zien dat u de mogelijkheid heeft om “marge te overschrijden”. hetzelfde digitale valuta-activum van uw account zal worden gebruikt als marge van alle openstaande posities van die digitale valuta.

Als u bijvoorbeeld één positie met BTC-contracten opent, dan is alle BTC in uw account de marge van die positie, en als u meerdere posities van BTC-contracten opent, dan is alle BTC in uw account de marge die wordt gedeeld door deze openstaande posities. De winsten en verliezen van posities van één digitale valuta kunnen onderling worden gecompenseerd.

Waarschuwing ​: Als u een trade gaat plaatsen, zorg er dan voor dat u altijd een voldoende stop laat staan. Dit beschermt uw neerwaartse risico

Nog een heel handig hulpmiddel dat u tot uw beschikking heeft, is de positiecalculator. Dit stelt u in staat om al uw belangrijkste niveaus te berekenen voorafgaand aan de transactie. Dit omvat liquidatie, potentiële winst en margevereisten.

Huobi Apps

Hoewel u de online handelsinterface heeft, heeft Huobi wel computerprogramma’s en mobiele apps die u kunt gebruiken.

Ik ontdekte dat de pc-programma’s functioneler waren omdat ze niet afhankelijk waren van de pc-browser en dus veel sneller waren. Ze hebben ook betere grafieken en u heeft meer controle over uw handelsparameters. Deze programma’s zijn beschikbaar op Windows- en Mac-apparaten.

Als u echter een handelaar bent die altijd onderweg is, is dat waar de Huobi mobiele apps binnenkomen. Deze zijn ontwikkeld voor de hoofdbeurs, maar u kunt overschakelen naar de derivatenmarkten op het futures- en swapplatform..

Dit was een behoorlijk goed ontworpen applicatie en je kunt met één druk op de knop bestellen, evenals enkele basiskaartfuncties. De app is beschikbaar in iOS en Android en je kunt naar de respectievelijke app stores gaan om een ​​idee te krijgen van de feedback.

Huobi Apps

Klantenfeedback in de Itunes winkel en Google Play

Zoals u kunt zien, is de feedback over het algemeen vrij positief. Wat ook bemoedigend is, is dat voor degenen die zich zorgen maken, u kunt zien dat het ondersteuningsteam onmiddellijk opvolgt. Dit laat zien dat ze vrij snel op de bal zijn (iets dat ik in een beetje zal bespreken).

Ik denk dat ik er nu op moet wijzen dat ik over het algemeen niet een van de grootste fans van mobiel handelen ben. Dit komt omdat ze nooit echt zo effectief kunnen zijn als het in kaart brengen en volgen van markten op een pc. Als u echter niet de hele tijd voor uw pc kunt zitten, is dit een goed alternatief.

API

Voor degenen onder u die programmeurs zijn, u zult blij zijn te vernemen dat de wereldwijde Huobi-API kan worden gebruikt op de futures- en swapmarkten.

Er is zowel een websocket als een REST-versie beschikbaar. Het wordt aangeraden om de REST te gebruiken voor een eenmalige operatie om te handelen en terug te trekken. U moet de websocket gebruiken voor marktgegevens & orderupdates. Houd er ook rekening mee dat u via de API een market maker kunt zijn.

Huobi API-sleutel

De API-sleutel genereren bij Huobi

Als u de API wilt gaan gebruiken, moet u een API-sleutel aanschaffen. Dit doe je eenvoudig in het API-beheer van je accountdashboard. Hier kunt u selecteren of u wilt dat het een alleen-lezen, opname of ruil is. U kunt ook een IP-adres aan deze API koppelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat geen enkele andere persoon uw account zal gebruiken, zelfs als deze gecompromitteerd is.

Waarschuwing ​: Verstrek deze API-sleutel niet aan externe partijen zoals botoperators enz. Er zijn een aantal gevallen waarin deze services API-sleutels van de handelaar gebruikten om snode tactieken uit te voeren

Er zijn tal van handige handleidingen die u door de API en alle functionaliteit in de documenten kunnen leiden die u kunt lezen hier. Ze zijn verdeeld over de documenten voor Spot-handel, Futures en Swaps.

Ondersteuning

Iets anders dat cruciaal is voor de hele handelservaring, is het niveau van ondersteuning dat de beurs biedt. Er is niets zo frustrerend als uren moeten wachten op een reactie van support.

Als het op Huobi aankomt, zijn er eigenlijk nogal wat opties om hun klantenondersteuning te bereiken. Misschien wel de snelste en meest effectieve manier is via hun livechatfunctie. Ten eerste zullen ze proberen u te helpen met de beschikbare middelen. Als dat niet werkt, kunt u contact opnemen met een live-agent.

Huobi-ondersteuning

Live Chat-ondersteuning bij Huobi Derivatives

Toen we dat deden, werden we binnen 2 minuten geholpen. De persoon die ons hielp, beantwoordde ook snel onze vragen en wist wat we zochten. Deze live chatfunctie is 24/7 open

Als alternatief kunt u ook gewoon een ticket indienen via hun ondersteuningsgedeelte. Dit zorgt ervoor dat uw vraag naar de juiste afdeling wordt geleid en dat u uw zaak op de meest geschikte manier kunt volgen. Ze proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Top Tip ​: Als je je ticket wilt achtervolgen, kun je ze op hun sociale mediakanalen bezoeken. Dit omvat de wil van Twitter en Telegram

Als alternatief, als uw vraag meer routinematig van aard is, kunt u altijd gewoon naar hun FAQ’s en ondersteuningsdocumenten gaan – deze staan ​​vol met handige handleidingen en anderen zullen ongetwijfeld al eerder soortgelijke vragen hebben gesteld.

Gemeenschap & Onderwijs

Terwijl sommige makelaars hun handelaren graag aan hun lot overlaten, geven anderen hen graag wat handige handleidingen en educatieve bronnen om hun handel te verbeteren. Hier probeert Huobi een uitzondering op te maken.

Misschien wel de snelste manier om te leren hoe je het Huobi-platform kunt gebruiken, is door middel van hun instructieve video’s. Dit zijn hun ‘contract trading 101’-video’s die redelijk goed worden gepresenteerd en duidelijk genoeg zijn voor mensen met verschillende niveaus van ervaring.

Dit zijn onder meer video’s als:

 • Wat is de handel in digitale activa??
 • Hoe transacties te openen
 • Hefboomwerking
 • Marge-mechanisme
 • Plek & Contracthandel

Als u meer diepgaande overzichten wilde, kunt u de aanvullende handleidingen en bronnen raadplegen. Deze behandelen vergelijkbare onderwerpen, maar gebruiken instructieve voorbeelden en zijn behoorlijk uitgebreid.

Gemeenschap

Iets anders dat Huobi-derivaten hebben waarvan alle handelaren kunnen profiteren, is een actieve gemeenschap. Dit is geweldig omdat u hiermee ideeën van andere handelaren kunt afstemmen en een idee krijgt van wat er op de markt gebeurt..

Deze communities worden beheerd door Huobi op chat-apps, waaronder WeChat, Telegram en Tencent. Het lijkt er echter op dat momenteel het grootste deel van de gebruikers in de Telegram niet erg actief is, wat jammer is.

Huobi-gemeenschappen

Lid worden van de Huobi-gemeenschap

Als meer handelaren de derivaten bij Huobi gaan gebruiken, is de kans groter dat ze betrokken raken bij andere handelaren. Er is nog steeds een actieve gemeenschap in WeChat en Tencent voor die Chinese handelaren die er zijn.

Gebieden voor verbetering

Hoewel er veel dingen waren die we erg leuk vonden aan het Huobi DM-aanbod, zijn er nog heel wat verbeterpunten waaraan moet worden gewerkt.

Ten eerste zou het geweldig zijn om meer activadekking te zien rond hun eeuwigdurende swapproducten. Dit zou hen concurreren met alle andere beurzen die dit soort instrumenten met talrijke activa aanbieden.

Als het gaat om het handelsplatform, zou het ook geweldig zijn om meer orderfunctionaliteit te zien. Momenteel kunt u alleen limiet- en triggerorders plaatsen. Hoewel deze de meeste handelaren tevreden zullen stellen, zullen sommige van de meest professionele typen gebrekkig blijven.

Ten slotte zou het geweldig zijn om te zien of ze panelen in hun gebruikersinterface zouden kunnen opnemen. Hierdoor kunnen handelaren de lay-out aanpassen aan hun handelsbehoeften.

Gevolgtrekking

Samengevat dus. We hielden echt van de Huobi-futures-producten. Het is niet alleen zeer functioneel, maar ook veilig en maakt gebruik van de expertise die het team heeft bij de belangrijkste Huobi-uitwisseling.

Voor de futures-instrumenten is er een behoorlijke reeks activa en hefboomwerking. Markten zijn ook behoorlijk liquide en deze worden allemaal verhandeld op een simplistisch maar technisch bekwaam handelsplatform. Het is ook geweldig dat u ook kunt handelen in pc-programma’s en mobiele apps.

Als het op beveiliging aankomt, hebben ze allemaal dezelfde voorzorgsmaatregelen genomen die op de hoofdbeurs worden gebruikt. Hun 20.000 BTC sterke verzekeringsfonds houdt hen goed beschermd en ze hebben sinds hun oprichting geen enkele terugvordering van handelaarsfondsen gehad.

Ja, er zijn verbeterpunten, maar de uitwisselingen evolueren nog steeds en bouwen functionaliteit uit. Men kan alleen maar hopen dat ze rekening houden met suggesties van handelaars.

Dus dan is het het overwegen waard?

Als u op zoek bent naar een zeer functionele en veilige futuresbeurs die wordt ondersteund door een van de grootste namen in de branche, dan is het het proberen waard.

Waarschuwing ​: Het verhandelen van leveraged futures-producten is ongelooflijk riskant. Zorg voor adequaat risicobeheer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me