Interview met Crypto.com CEO, Kris Marszalek – MCO Cards, Roadmap & More

Crypto.com (MCO) probeert cryptocurrency-aankopen net zo eenvoudig te maken als het vegen van een kaart.

Dit Fintech-bedrijf, gevestigd in Hong Kong, is een van de eerste projecten die een aan cryptocurrency gekoppelde Visa-kaart volledig heeft uitgerold. Hierdoor kunnen houders hun crypto voor aankopen net zo gemakkelijk gebruiken als met hun standaardkaarten.

Het bedrijf, dat voorheen Monaco heette, voltooide vorig jaar een succesvolle ICO waarbij ze hun MCO-utility-token uitgaf. Eerder in 2018 haalden ze opnieuw de krantenkoppen toen ze het zeer waardevolle kochten crypto.com domeinnaam.

Het nieuwe merk en de groei van het project intrigeerden ons.

Interview met Kris Marszalek

Kris Marszalek Crypto.com

Kris Marszalek. Afbeelding via Twitter

Gezien het feit dat we eerder Monaco (MCO) hadden behandeld en meer recentelijk de nieuwe naam crypto.com, waren er een aantal vragen die we hadden voor het team.

We wilden een beter idee krijgen van hun roadmap, regelgeving, producten en bredere visie op de toekomst van cryptocurrency. We hadden het geluk dat de CEO van crypto.com, Kris Marszalek, onze vragen beantwoordde.

Hier zijn ze voluit:

Laten we beginnen met de meest simpele vraag … Waarom verandert de naam? Was de gemeenschap er in het algemeen achter?

Crypto.com geeft ons een krachtige nieuwe identiteit in lijn met onze oorspronkelijke visie op cryptocurrency in elke portemonnee. Omdat de naam ook representatief is voor de hele ruimte, brengt het een enorme verantwoordelijkheid met zich mee om de fakkel te dragen.

We streven ernaar om een ​​impact te leveren die deze naam waardig is en een infrastructuur te bouwen die de groei van het ecosysteem mogelijk maakt en de belofte van een gedecentraliseerde toekomst waarmaakt. Crypto.com is eenvoudig en duidelijk, en we kunnen nu gebruikmaken van het krachtige domein om de overgang van de wereld naar cryptocurrency te versnellen.

U zegt dat er in oktober 100.000 MCO-kaarten in Azië zijn verzonden. Gezien het feit dat we nu halverwege november zijn, hoeveel zijn er verzonden?

We zeiden dat we plannen hadden om wereldwijd meer dan 100.000 MCO-kaarten te verzenden en momenteel kaarten naar klanten in Singapore te verzenden.

Laten we het hebben over geografische uitbreiding. U heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met Metropolitan Bank in de VS. Hoe lang duurt het voordat we zien dat inwoners van de VS hun kaarten kunnen bestellen? Hoeveel bestellingen kunnen we verwachten te zien?

We hebben onlangs aangekondigd dat ons MCO Visa Cards-programma groen licht heeft gekregen in de VS, en we treffen nu voorbereidingen met onze partner, Metropolitan Commercial Bank, om de kaarten te lanceren. We willen dat kaarten zo snel mogelijk worden uitgerold en maken ons op om processen te starten, zoals verificaties van verzendadressen en dergelijke.

Zijn er wettelijke hindernissen die u nog moet nemen om dit in de VS te lanceren of heeft u al uw vakjes correct aangevinkt??

Als bedrijf met compliance als kerncompetentie, hebben we vóór de lancering zeker alle vakjes aangevinkt, net zoals we deden met Singapore. We hoeven geen extra licenties te bemachtigen voordat kaarten naar klanten worden verzonden.

Hoe zit het met Europa? Dit lijkt op uw tijdlijn plaats te vinden vóór de VS. Wanneer zouden Europese MCO-gebruikers uiteindelijk hun kaarten kunnen bestellen?.

Europese gebruikers kunnen hun kaarten al reserveren in onze Crypto.com Wallet & Kaart-app. De Europese lancering blijft een topprioriteit voor het team, maar we kunnen geen commentaar geven op de exacte lanceringsdata.

U heeft onlangs Ripple (XRP) toegevoegd als een optie voor de wallet-gebruikers. Welke andere tokens zitten er in de pijplijn??

Onze focus zal liggen op het toevoegen van kwaliteitsvolle tokens. Het Crypto.com-team beoordeelt voortdurend muntenprojecten. We staan ​​ook open voor nominaties voor vermeldingen op crypto.com/en/listing.html

Om de tokenlijsten bij te houden, is een van de functies die u gaat toevoegen die van gebruikers die “stemmen” op het token dat ze graag zouden willen zien. Kan op een token worden gestemd of moeten ze eerst aan een aantal minimumcriteria voldoen?

We zullen waarschijnlijk een aantal zeer liquide munten vermelden en vervolgens doorgaan met stemmen voor de gemeenschap voor extra tokens. Dit staat op onze ontwikkelingsroadmap en zal in 2019 te zien zijn.

Crypto Invest lijkt inderdaad een interessant voorstel. U zegt dat het algoritmische handelsstrategieën zal gebruiken voor de portefeuille van de gebruiker. Kun je hier wat meer licht op werpen? Welke strategieën kunnen specifiek worden overwogen? Kunnen gebruikers hun eigen parameters aanpassen voor risico / rendement?

Crypto Invest maakt gebruik van een aantal strategieën, een van de basisstrategieën is schakelen tussen stabiele munten of zelfs hedgen via shortposities wanneer de markt een neerwaarts momentum signaleert en terugschakelen naar longposities wanneer de trend omkeert..

We testen en voegen nieuwe strategieën toe, die in de loop van de tijd zouden moeten resulteren in betere prestaties. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in het product, moeten een onboarding-proces doorlopen en hun portfoliotype kiezen (conservatief, evenwichtig of groeiend).

Vasthouden aan Crypto Invest, naar welke landen zal dit worden uitgerold? Er zijn beperkingen voor gebruikers die zijn gevestigd in Europa, de VS en Singapore. Wanneer zullen ook deze jurisdicties hiervan kunnen profiteren??

Onze juridische teams beoordelen voortdurend de regelgeving met betrekking tot jurisdictie per rechtsgebied en wanneer dit mogelijk is, zullen we deze functie voor gebruikers inschakelen. Op dit moment zijn deze rechtsgebieden op advies van onze raadsman uitgesloten.

Laten we het hebben over UDSM. Het lijkt op uw eigen alternatieve stablecoin die de USD-waarde van de gebruikersfondsen behoudt. Worden deze volledig ondersteund door een equivalent in USD??

USDM geeft onze gebruikers de mogelijkheid om over te stappen op aan dollar gekoppelde veiligheid wanneer cryptomarkten dalen. Ons platform dekt deze transacties af door een mand met stabiele munten te kopen die een solide reputatie hebben. Gebruikers kunnen geen USDM opnemen of verzenden, het is alleen voor handelsdoeleinden exclusief op het Crypto.com-platform.

Hoewel Crypto.com een ​​revolutionaire service biedt, kunnen er zorgen zijn over de centralisatie van services. Sommige gebruikers zullen zelfs zeggen dat u veel op een normale bank of gecentraliseerde beurs lijkt. Wat zou je tegen ze zeggen??

Wanneer het technisch mogelijk is om de privésleutels terug te geven aan onze gebruikers, met behoud van dezelfde snelheid, kosten en veiligheid van onze service, zullen we dit doen. Het is een van onze ultieme doelen.

U zegt dat er enkele opwindende airdrops kunnen zijn voor de MCO-gemeenschap. Kunt u ons hier wat meer informatie over geven??

We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van nieuwe digitale assets en sommige zullen de MCO-community belonen met airdrops.

We hebben onlangs ook een maandelijkse uitzending aangekondigd van Crypto.com Chain token (CRO), die zal worden verspreid onder houders van MCO-tokens in de Crypto.com-app, op basis van een momentopname van de eerste dag van de maand.

De airdrop bleek te resoneren met de MCO-gemeenschap, met de eerste momentopname die resulteerde in het verplaatsen van meer dan 3M MCO-tokens naar de Crypto.com-app.

Staat er iets waar jullie bijzonder enthousiast over zijn dat op jullie roadmap staat?.

We hebben onlangs kaarten verzonden in Singapore, de volgende op de roadmap is de VS en de EU, het team boekt ook vooruitgang op andere belangrijke markten zoals Australië, Canada en Azië. Meer gedetailleerde informatie over de lanceringsdatums wordt verstrekt wanneer lokale kaartprogramma’s klaar zijn om live te gaan.

Wat zijn volgens jou de grootste uitdagingen voor cryptocurrencies in het algemeen? Hoe gaat Crypto.com deze risico’s tegen??

Om de cryptocurrency-markt te laten groeien van huidige 50 miljoen gebruikers naar 500 miljoen en meer, moeten we overschakelen van het gebruik van crypto voor speculatie naar het daadwerkelijk gebruiken als betaalmiddel. Daar zijn we 100% op gefocust.

Gevolgtrekking

Aangezien Crypto.com al is begonnen met het verzenden van hun kaarten, hebben ze een belangrijke mijlpaal bereikt. Het ziet er inderdaad naar uit dat 2019 een behoorlijk spannend jaar kan worden voor het bedrijf, aangezien ze hun kaarten in andere rechtsgebieden uitrollen.

Hoewel het een uitdaging zal zijn om door de talloze regelgevende hindernissen te navigeren, lijkt Crypto.com de juiste juridische strategie te hebben om deze problemen aan te pakken en de acceptatie van cryptovaluta naar de massa te brengen..

Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van Crypto.com, zijn ze erg actief op hun officiële blog evenals op hun Twitter account. MCO kan op een aantal beurzen worden gekocht, zoals Binance en Bittrex.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia en Crypto.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me