Kevin Fisch – De # 1 eToro-handelaar komt naar Shrimpy

>

Kevin Fisch is een investeerder en onderzoeksanalist die zich richt op kapitaalallocatie en -beheer. Zijn achtergrond als portefeuillemanager omvat drie jaar succesvol kapitaalbeheer in crypto.

Tegenwoordig woont Kevin in het noorden van Colorado in de Rocky Mountains, waar hij zijn tijd besteedt aan onderzoek, netwerken, het ontwikkelen van verbindingen in de ruimte en reizen met muziek als een andere grote passie..

Kevin zit als investeerder in cryptocurrency sinds de bullmarkt van 2017 en raakte geïnteresseerd in fulltime investeren in venture-style en macro-thesis investeren.

Hij is verheugd om beschikbaar te zijn als leider op Shrimpy en zich te concentreren op het helpen van anderen met langetermijnstrategieën en succesvol beheer van fondsen.

Volg Kevin op Shrimpy

Kevin Fisch

De # 1 gekopieerde handelaar op eToro komt naar Shrimpy. Lees meer over zijn reis en hoe hij alles wat hij weet naar Shrimpy zal brengen.

Portfoliostrategie

Kevin heeft een portfoliostrategie die velen willen repliceren. Met een sterke focus op langetermijnfundamenten probeert hij de mechanismen van waardevastlegging en -creatie te begrijpen. Alles waar hij geld in stopt, wil hij minstens vijf jaar vasthouden.

Wanneer Kevin een asset onderzoekt, is hij strategisch in zijn due diligence-proces. Hij gelooft dat het begrijpen van een investering het belangrijkste is en aarzelt niet om contact op te nemen met oprichters of andere onderzoekers om de mening van experts of analisten te horen..

Kevin hecht veel waarde aan connecties in de ruimte en heeft de neiging zich te concentreren op het ontwikkelen van een relatie met het team van ontwikkelaars of andere investeerders die experts zijn op het gebied van activa wanneer hij investeert. Kevin kent het belang van kopen op basis van overtuiging en heeft een goed begrip van alle redenen om een ​​actief te kopen en kijkt naar zoveel mogelijk prikkels en waarde-thesis ‘

Zijn strategie om te investeren lijkt veel op schattenjacht. Het gaat over het begrijpen en beperken van specifieke kansen met een enorm groeipotentieel.

Gemeenschap

Kevin is verheugd om het Shrimpy-platform te gebruiken en bij te houden en gelooft dat het een groot potentieel heeft als fundamentele innovator en baanbrekend product in de ruimte. Zijn enige spijt over het platform is dat hij Shrimpy niet eerder begon te gebruiken toen hij het voor het eerst werd aanbevolen.

Hij gelooft dat zijn portefeuilles het potentieel hebben voor grote winsten in elk tijdsbestek en denkt dat iedereen die zijn investering volgt of kopieert met een langetermijndenken, het vermogen zal hebben om het goed te doen met elk bedrag aan kapitaal. Zijn strategie is gericht op het hoogst mogelijke rendement met de kleinst mogelijke initiële investering.

Volg Kevin op Shrimpy.

Filosofie

Kevin is altijd optimistisch geweest over cryptocurrency als een fundamentele investeerder. Hij gelooft in het innemen van langetermijnposities en het gebruiken van bearmarkten als kansen om te accumuleren met een strategie voor het middelen tegen de kosten van de dollar om blootstelling aan lagere prijzen gedurende de langst mogelijke periode te behalen. Hij beveelt dit iedereen aan en is van mening dat je een actief moet kopen en aanhouden om het echt te begrijpen en in de toekomst met meer succes kapitaal toe te wijzen.

Met de wereldwijde onzekerheid die rond COVID19 draait, ziet hij een toename van veel van de belangrijkste trends, maar beschouwt dit niet als reden voor een wijziging in zijn fundamentele proefschrift. Zijn proefschrift is altijd gebaseerd op langetermijnafdekking op zoveel mogelijk manieren voor elk mogelijk scenario.

Kevin blijft actief in veel investeringssectoren, waaronder tradities VC en hedgefondsen, evenals de crypto- en resource-investeringen of goudruimte.

Hij gelooft in de langetermijnvisie van crypto en ziet het als een enorme kans om vanaf de grond af een nieuw financieel systeem op te bouwen en ook een kans voor elke gewone burger om te profiteren van de grootste vermogensoverdracht ooit in onze geschiedenis..

Meningen

Favoriete cryptocurrencies

  • Bitcoin (BTC) – Kevin gelooft sterk in het netwerkeffect van communicatiesystemen en gelooft dat Bitcoin de fundamentele onderliggende reserve zal zijn van alle crypto-ecosystemen

  • Ethereum (ETH) – Het netwerkplatformeffect bestaat zeker voor Ethereum en Kevin is een grote fan van de ETH-ontwikkelingsgemeenschap, waar hij het geluk had deel te nemen aan eerdere evenementen zoals EthDenver hackathon en conferentie in 2018

  • Aave (LENEN) – Aave is het originele Defi-protocol met het ETHLend-platform gebouwd op Ethereum voor het lenen en uitlenen van crypto in 2017 en het daaropvolgende Aave-geldmarktprotocol gelanceerd in 2020

Favoriete beïnvloeders

Cedric Dahl – In Bitcoin sinds 2011. Cedric is de oprichter van Ycombinator en Google Ventures heeft de Buttercoin-uitwisseling gesteund, evenals een succesvolle crypto-investeerder in Bitcoin voor 3 dollar en Ethereum in de pre-round. Cedric heeft een grote invloed gehad als investeerder en heeft veel geweldige inhoud op YouTube, evenals een denktank genaamd de “1000x group”.

Favoriete uitwisselingen

Kevin gebruikt een aantal uitwisselingen, maar is vooral fan van beide Binance en Kraken vanwege hun transparantie en liquiditeit, evenals hun innovaties in de ruimte. Hij beveelt beide ten zeerste aan en onderhoudt een speciale portefeuille voor elk op basis van de beschikbare activa, rekening houdend met risicobeheer en erkent dat beide investeringsplatforms met een hoog risico zijn voor zeer nieuwe activa met asymmetrische risico’s / opbrengsten, net als BTC.

Kevin heeft momenteel portfolio’s beschikbaar om naar te kopiëren Kraken voor nieuwe Amerikaanse gebruikers en ook Binance voor iedereen ter wereld.

Favoriete tools

Garnaal – Het perfecte platform voor portefeuillebeheer op beurzen en het betrekken van een sociale groep als handelaars / investeerders.

DefiPulse Sinds 2018 besteedt Kevin aandacht aan “DeFi-projecten” voordat ze zo werden genoemd, zoals het Maker en Aave-protocol en de totale waarde vergrendeld metriek die wordt bijgehouden op defipulse.com

AaveWatch – Wordt gebruikt voor het bewaken van het gebruik van het Aave-protocol, samen met uitleen- en retourrecords voor leningen die worden gedekt door alle soorten crypto-activa in het Aave-ecosysteem.

Kevin richt zich niet op reguliere statistieken zoals CoinMarketCap aangezien dit achterblijvende indicatoren zijn van crypto-acceptatie en meestal gewoon tijdverspilling is.

Favoriete projecten

Buiten de ontwikkeling van blockchain en cryptocurrency, gelooft Kevin dat hardware wallets en seed protection devices belangrijke innovaties zijn die worden aanbevolen voor iedereen in de cryptomarkt. Het bewaren van uw geld in een veilige hardwareportefeuille is van cruciaal belang voor de opslag van fondsen op de lange termijn en om hackers te vermijden.

Als hij jarenlang niet van plan is een item aan te raken, bewaart Kevin het meestal in een Trezor portemonnee. Het is de meest vertrouwde naam en de apparaten hebben een aantal manieren om te communiceren met cryptocurrency, inclusief ingebouwde Dapps zoals Aave-protocol die kan worden gebruikt om onderpand te geven en APY te verdienen op activa die worden aangehouden in MyEtherWallet de native Ethereum-interface.

Vergeet niet om Kevin op Shrimpy favoriet te maken.

Ons sociale handelsplatform

Garnaal is een sociaal handelsplatform voor cryptocurrency. Het is ontworpen voor zowel professionele als beginnende handelaren om te komen leren over de groeiende crypto-industrie. Op Shrimpy kunnen gebruikers de portefeuilles en handelsstrategieën van andere handelaren kopiëren.

De inhoud van dit artikel mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Het volgen van sociale leiders kan een potentieel risico voor uw kapitaal opleveren.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me