Kindhumans Ethical Store accepteert crypto: waarom dit ertoe doet

Wanneer massa-adoptie? Dat is de vraag in de hoofden van zoveel cryptofans. Het korte antwoord is dat niemand weet ‘of’ of ‘wanneer’ cryptocurrencies zullen worden geadopteerd door enorme delen van de algemene bevolking.

Wat we wel weten, is dat hoewel de bullmarkt van 2017 een aanzienlijk bewustzijn over cryptocurrencies heeft vergroot, de algemene acceptatiegraad nog steeds fenomenaal laag is. De hamvraag is waarom? De waarheid is dat crypto nog steeds een beetje een reputatieprobleem heeft.

We zijn er zeker van dat velen van jullie dit zelf hebben meegemaakt nadat ze familie en vrienden hadden verteld dat je die eerste Bitcoin-aankoop hebt gedaan.

Hoevelen van jullie hadden een kant-en-klare opmerking dat Bitcoin de munteenheid van criminelen is? We wedden dat bijna iedereen die dit leest, ooit die ervaring heeft gehad.

Koppeling tussen Crypto verbreken & Criminaliteit

Ja, deze houding ten opzichte van crypto kan vervelend zijn, maar ze vertellen ons iets heel belangrijks als het gaat om de bredere acceptatie van cryptocurrencies..

Die crypto moet namelijk die associatie met criminaliteit doorbreken, wat nog steeds een kater is van het zijderoute-incident in 2014.

Helaas is het doorbreken van die link niet eenvoudig, aangezien nieuwsartikelen uit de mainstream schijnbaar elke gelegenheid aangrijpen om crypto-links naar criminaliteit sensationeel te maken.

Ja, het is waar dat duistere mensen crypto gebruiken voor illegale doeleinden. Wat deze schrijvers van artikelen echter niet lijken te beseffen, is dat reguliere valuta zoals de USD de meest gebruikte vormen van geld zijn in de criminele onderwereld..

Crypto-criminelen

Is crypto echt een keuze van hackers? Afbeelding via Fotolia

En hoeveel ‘slimme’ criminelen willen dat hun onbetrouwbare transacties onveranderlijk op een openbare blockchain worden opgeslagen zodat iedereen ze kan zien?

Crypto lijkt inderdaad een steeds slechtere optie voor criminelen als je bedenkt dat crypto-to-fiat op en afritten vereisen dat gebruikers kopieën van hun paspoort opsturen om transacties of opnames uit te voeren. Een tas vol biljetten van $ 100 lijkt een veel betere manier om duistere transacties te verhullen, nietwaar?

We kunnen het grote publiek niet kwalijk nemen dat het denkt dat crypto vol zit met digitale struikrovers die niet goed zijn. Het is een verhaal dat ze constant worden gevoed door de reguliere media en dit zijn de soorten mensen die we nodig hebben om crypto te omarmen om massale acceptatie te laten plaatsvinden.

Dat is een enorme hindernis die crypto moet overwinnen. Een manier om het aan te pakken en van mening te veranderen, is een gestage stroom van artikelen waarin de innovatie en goede dingen die in de blockchain-ruimte gebeuren, worden belicht..

Ja, er zijn veel technische artikelen over de verbazingwekkende innovaties die in de ruimte plaatsvinden. Maar begrijpt de gemiddelde Joe dit echt? Wij denken van niet.

Misschien is de gemakkelijkste manier om het idee te planten dat ‘crypto niet zo slecht is’, mensen de progressieve ethische bedrijven te laten zien die cryptocurrency omarmen als betaalmethode en mensen te kunnen vertellen over de fenomenale hoeveelheden crypto die werd gebruikt om deze ethische ondernemingen.

Als de cryptogemeenschap kan samenwerken en dit kan realiseren, zullen misschien meer mensen hun toon veranderen als het op crypto aankomt en dat zou heel goed de start kunnen maken van de volgende adoptiegolf..

Wat is Kindhumans?

Kindhumans is nieuw online winkel en een onderwijsbeweging die erop gericht is het voor doordachte consumenten gemakkelijk te maken om de beste eco-innovatieve, op duurzaamheid gerichte producten te kopen.

De winkel vermeldt alleen merken die de waarden delen van zorg voor het milieu en de wereld vriendelijker maken. Kortom, Kindhumans streeft ernaar de thuisbasis te zijn van milieuvriendelijke producten.

Kindhumans-items in de winkel

Enkele items in Kindhumans Store

Mede-oprichter Justin Wilkenfeld legt de visie van Kindhumans uit:

We willen helpen bij het stroomlijnen van de inspanningen voor bewuste consumenten om gemakkelijker kwaliteitsproducten te identificeren, vinden en kopen die goed zijn voor mensen en goed voor de planeet..

Een ander belangrijk onderdeel van het initiatief is educatie en het inspireren van mensen van over de hele wereld om de waarde in te zien van ethisch en verantwoord geproduceerde producten. Dit omvat het vergroten van het bewustzijn over productketens, de gebruikte materialen en natuurlijk ervoor zorgen dat consumenten geweldige producten krijgen. Als dat interessant voor je klinkt, waarom sluit je dan niet aan bij de beweging Instagram of Facebook?

In de geest van vriendelijkheid, geven en een verschil maken, heeft Kindhumans ook beloofd 1% van alle Kindhumans-winkelverkopen te doneren om sociale en ecologische doelen te ondersteunen

Waarom ethisch geproduceerde producten kopen?

We zouden graag denken dat de overgrote meerderheid van de mensen goed is en geeft om het milieu en onze medemensen. We leiden echter een steeds drukker leven en het is moeilijk om het verhaal achter de producten die we kopen te kennen.

We zijn er zeker van dat jullie allemaal een smartphone hebben en hebben niet veel nagedacht over de supply chain van dat product. De waarheid is dat de telefoon die je in je zak hebt een verhaal heeft en een zeer complexe toeleveringsketen.

Ethisch verantwoorde soort Mensen

Alleen ethisch afkomstig. Afbeelding via YouTube

Het zal een materiaal bevatten genaamd coltan, waarvan 60% van de wereldvoorraad afkomstig is uit de Democratische Republiek Congo, en een groot deel ervan wordt gewonnen door kinderarbeiders die worden gecontroleerd door lokale sterke mannen of afkomstig zijn uit conflictgebieden..

Amnesty International heeft gepubliceerde rapporten in het verleden de bezorgdheid geuit over de overmatige afhankelijkheid van Apple en Samsung van kinderarbeid in de DRC.

Nu vinden de meesten van ons het waarschijnlijk niet oké om een ​​product te kopen dat is gebouwd met kinderarbeid, en steunen we liever een bedrijf met een ethisch verantwoorde toeleveringsketen. Daarom besteden Kindhumans veel tijd aan het beoordelen van producten voordat ze in de Kindhumans-winkel worden vermeld om ervoor te zorgen dat ze:

  • Gemaakt door merken met een hoge integriteit en die transparantie ondersteunen
  • Zijn wreedheidvrij
  • Ondersteun gemeenschappen
  • Deel de visie van ecologische duurzaamheid
  • Weiger om niet-ethische materialen te gebruiken
  • Heb een missie om de wereld een betere plek te maken

De Kindhumans het controleproces houdt rekening met alles waar de producten vandaan komen, de verschillende elementen van de toeleveringsketen, de methoden die zijn gebruikt om het product te maken en zelfs hoe het product aan het einde van zijn levensduur wordt verwijderd.

Dit betekent dat elk artikel in de Kindhumans-winkel zijn keurmerk heeft en dat ethisch bewuste consumenten daar kunnen winkelen, wetende dat het Kindhumans-team de milieuvriendelijkheid en de inkoop van elk product dat in de winkel wordt vermeld grondig heeft beoordeeld..

Dit alles maakt het gemakkelijker voor consumenten die ervoor willen zorgen dat ze echt milieuvriendelijke en ethische producten kopen.

Ethisch bedrijf dat Crypto adopteert

Het bevorderen van transparantie is vanaf het begin een belangrijk onderdeel geweest van de identiteit van Kindhumans en dit is een gebied waar de werelden van liefdadigheid en blockchaintechnologie elkaar kunnen ontmoeten.

Nimiq & amp; Kindhumans

KindHumans and Nimiq Collaberation

Kindhumans zijn uitzonderlijk progressief geweest en hebben Nimiq (NIM) gekozen uit een enorme lijst van mogelijke blockchains om een ​​hash van hun jaarlijkse transparantieverslag over.

Kindhumans hebben er ook voor gekozen om cryptocurrency-betalingen te omarmen en Bitcoin, Ethereum en NIM in hun winkel te accepteren via een integratie met Nimiq Checkout.

Het belangrijkste om te weten is dat Kindhumans uit een lange lijst met cryptobetaaloplossingen had kunnen kiezen om de winkel in staat te stellen cryptocurrency te accepteren.

Dus, met de enorme keuze aan oplossingen die er zijn, waarom zou je Nimiq kiezen om mee samen te werken? Een van de belangrijkste dingen voor Kindhumans is dat ze graag samenwerken met technische projecten die hun idealen en waarden delen.

Nimiq Checkout-integraties

Nimiq Checkout-integraties

Nimiq is een van de weinige cryptoprojecten met een sterke focus op liefdadigheid en het ondersteunen van oorzaken met een hoge sociale en ecologische impact vanaf het begin.

Inderdaad, 2% van de volledige tokenvoorraad was gewijd aan de Nimiq Charity, die als enige functie heeft het ondersteunen van milieuvriendelijke doelen en initiatieven voor menselijke ontwikkeling. Deze afstemming van waarden is een van de kernpunten van de samenwerking tussen Nimiq en Kindhumans.

Maar waarden en ethos zijn niet alles. Samenwerkingen moeten ook zakelijk zinvol zijn en het lijkt erop dat het Kindhumans-team het enorme potentieel heeft begrepen van toekomstige Nimiq Checkout-updates om enkele van de belangrijkste problemen op te lossen die de acceptatie van crypto-verkopers belemmeren.

Nimiq OASIS verbindt bankieren & Crypto

Op dit moment wordt de Kindhumans-winkel aangedreven door een alleen-cryptoversie van de Nimiq Afrekenen. Vanuit het oogpunt van handelaars is hier niets bijzonders aan.

Nimiq Oasis

Potentiële gateway tussen Fiat & Crypto. Afbeelding via Nimiq

Het stelt crypto-gebruikers zoals jij en ik gewoon in staat om BTC, ETH of NIM naar verkopers zoals Kindhumans te sturen in een geïntegreerd betalingsproces. Ja, je zou kunnen zeggen dat de interface leuker en eenvoudiger is dan de meeste andere oplossingen die er zijn, maar de opmerkelijke functies van Nimiq Checkout moeten nog komen.

Kindhumans lijken te zijn verkocht op de verbeterde waardeproposities die in toekomstige versies van Nimiq Checkout voor verkopers zullen worden opengesteld. De eerste lopende onderzoeksinspanning is Nimiq OASIS, wat staat voor het Open Asset Swap Interaction Scheme.

Dit is een blauwdruk voor een crypto-naar-fiat-brug, waardoor fiat-valuta’s zoals de euro zich gedragen alsof het een token op de blockchain is. Kortom, Nimiq OASIS wil een nieuwe manier bieden om de cryptowereld te verbinden met het traditionele banknetwerk.

Om u een idee te geven van de ernst van deze technologische oplossing, ging de oprichter van Cardano (ADA), Charles Hoskinson officieel in maart 2019 om te zeggen:

Wat we zien is een verzameling standaarden die wordt gemaakt [die] onvermijdelijk in de komende drie tot vijf jaar zullen samenkomen om een ​​situatie te creëren waarin je informatie en waarde tussen al deze verschillende systemen kunt verplaatsen – niet alleen Bitcoin naar Litecoin naar Ethereum naar Cardanoー maar ook uw gewone bankrekening

Team Nimiq heeft al aangekondigd dat ze van plan zijn Nimiq OASIS te integreren in Nimiq Checkout en geïntegreerde handelaren de mogelijkheid te bieden om betalingen in Bitcoin, Ethereum en NIM op een volledig niet-bewarende manier te accepteren..

Nimiq Afrekenen Overzicht

Nimiq Afrekenen Overzicht

Dit alles wordt rechtstreeks in euro’s verrekend op hun SEPA-instantbankrekeningen. Dit betekent dat integrators van Nimiq Checkout zoals Kindhumans kunnen profiteren van:

  • Nieuwe verkopen doen door cryptocurrency te accepteren door de eerste niet-bewaarplichtige multi-crypto-oplossing te gebruiken. Het resultaat is dat handelaren zonder technische kennis crypto in hun winkel kunnen accepteren en euro’s direct op hun SEPA-bankrekeningen kunnen laten storten – dit alles zonder zelfs maar een crypto aan te raken..
  • Cryptocurrencies zijn vluchtig en kunnen enorm in prijs schommelen. Nimiq OASIS biedt een oplossing om praktisch de vluchtigheidsrisico’s te elimineren die gepaard gaan met het accepteren van crypto-handelaren.

Kortom, Nimiq OASIS heeft tot doel twee van de belangrijkste problemen op te lossen die acceptatie door verkopers belemmeren: de vluchtigheid van crypto en het veel eenvoudiger maken voor verkopers om deze nieuwe betaalmethode te accepteren..

Nu Nimiq OASIS in 2020 wordt uitgerold, is het veel gemakkelijker te begrijpen waarom Kindhumans vandaag koos voor Nimiq Checkout-integratie en de talloze andere crypto-handelaaroplossingen die er zijn, doorgeven.

Wat is een back-up van Nimiq OASIS?

Iedereen die al een tijdje in cryptovaluta zit, zal weten dat cryptoprojecten de neiging hebben om ‘technologische innovaties’ aan de horizon te overdrijven en uiteindelijk niet te leveren.

Met Nimiq OASIS lijkt er echter een serieuze substantie achter de onderzoeksinspanningen te zitten. Nimiq kondigde begin 2019 aan dat het een strategisch partnerschap was aangegaan met de WEG Bank in Duitse handen.

Dit werd verder gewogen doordat Nimiq een belang van 9,9% in de bank verwierf en zich aansluit bij andere belanghebbenden zoals Litecoin en TokenPay.

Nimiq Ten 31

Nimiq & Ten31 Samenwerking. Afbeelding via Ten31.com

Het belangrijkste dat u hier moet weten, is dat de relatie tussen de WEG Bank en Nimiq gericht is op Nimiq OASIS. Via WEG Bank zou Nimiq OASIS kunnen profiteren van het SEPA instant banking-netwerk en dit zou het bereik van OASIS uitbreiden naar meer dan 2.000 banken in 20 verschillende landen.

WEG Bank kondigde onlangs ook de lancering aan van haar cryptogerichte bankeenheid genaamd TEN31. Nimiq wordt uitgebreid vermeld op de nieuwe site en dit lijkt erop te wijzen dat Nimiq een vitale rol zal spelen in de toekomst van de TEN31-bank en de levering van bankoplossingen aan op cryptovaluta gerichte bedrijven..

Meer bedrijven worden betrokken?

In oktober 2019 kondigde TEN31 Bank aan dat Salamantex, een prominente aanbieder van crypto-verkooppuntterminals, ook een belanghebbende van 9,9% in de bank is geworden. Het resultaat is dat TEN31 en WEG Bank nu voor 40% eigendom zijn van cryptogerichte bedrijven.

Ten31 Tweet

Tweet Aankondiging samenwerking met Salamantex. Afbeelding via Twitter

Er is nog geen officiële verklaring vrijgegeven. Het zou echter niet verrassend zijn om in de nabije toekomst te horen dat Salamantex van plan was om de Nimiq OASIS-technologie in zijn verkoopterminals te integreren en het bereik van Nimiq OASIS ook uit te breiden naar echte winkels..

Dus, wanneer is Nimiq OASIS klaar??

Het Nimiq-team heeft al aangegeven dat de eerste testtransacties eind 2019 afgerond moeten zijn en dat de technologie in 2020 uitgerold moet worden. Deze tijdschema’s worden ook ondersteund door informatie op de TEN31-website.

Schaalproblemen oplossen met Albatross

Schalen is een enorm probleem waarmee bijna elk cryptobetalingssysteem te maken heeft en Nimiq is niet anders. De tweede grote onderzoeksinspanning van Nimiq is echter de Albatross proof-of-stake consensus-algoritme die zich richt op het oplossen van datzelfde probleem.

Dit wordt nagestreefd in samenwerking met Trinkler Software en er is al een technisch document gepubliceerd. Wat verbazingwekkend is, is dat de eerste bevindingen zijn dat Albatross een prestatie zal behalen die dicht bij het theoretische maximum van een protocol met één keten ligt..

Albatross PoS

Albatross PoS-consensusmechanisme

De reden waarom dit belangrijk is voor Nimiq OASIS is dat het proces de Nimiq blockchain zal gebruiken. Dit betekent dat als Nimiq Checkout op grote schaal wordt aangenomen, de Nimiq-blockchain in staat zal moeten zijn om een ​​steeds groter aantal transacties te verwerken, wat mogelijk een bottleneck kan veroorzaken..

Momenteel kan de Nimiq-blockchain 7 transacties per seconde verwerken (hetzelfde als Bitcoin).

Echter, met het testen van Albatross al aan de gang en de integratie ervan in Nimiq 2.0 gepland voor Q2 2020, wordt verwacht dat de Albatross-verbeteringen ervoor zorgen dat de Nimiq-blockchain in staat is om 1.000+ transacties per seconde te verwerken. Om dat in de juiste context te plaatsen: dat is gemiddeld vijf keer meer dan PayPal moet beheren.

Het belangrijkste om hier te weten is dat als de door OASIS aangedreven multi-crypto-handelaarsoplossing van Nimiq echt van de grond komt, Albatross een sleutelrol zal spelen om ervoor te zorgen dat die crypto-naar-fiat-conversies snel blijven voor verkopers..

Is Nimiq een interessant project?

We beschouwen Nimiq als een verborgen juweeltje dat onder de radar van de cryptogemeenschap vliegt. Als je meer wilt weten, bekijk dan onze uitgebreide video over het project?

Gevolgtrekking

Of je het nu leuk vindt of niet, crypto heeft nog steeds een enorm reputatieprobleem bij een normaal publiek. Ja, dat het verband tussen crypto en criminaliteit na verloop van tijd waarschijnlijk zal vervagen.

Voordat crypto echter echt massaal kan worden aangenomen, moet het algemene acceptatie bereiken. Wij zijn van mening dat de sleutel tot het veranderen van dat standpunt is om de twijfelaars tastbare voorbeelden te laten zien waar blockchain-technologie is omarmd en aangenomen om goede doelen te ondersteunen.

Dat is waar progressieve ethische bedrijven zoals Kindhumans enorme waarde kunnen toevoegen en de acceptatie van cryptovaluta mogelijk maken.

Het is ook de reden waarom je zou moeten overwegen om bedrijven zoals Kindhumans te ondersteunen en de mainstream de ware geest van de cryptogemeenschap te laten zien. Als we kunnen samenwerken en die positieve nieuwsstroom kunnen creëren, dan zal het ons zeker een stap dichter bij de massale adoptie brengen die zo velen in de cryptogemeenschap willen.

De toekomst en snelheid van bredere acceptatie kunnen heel goed in jouw handen liggen. Zult u werkeloos toezien of draagt ​​u uw steentje bij om de link tussen crypto en criminaliteit te helpen verbreken??

Dat is aan jou om te beslissen.

Uitgelichte afbeelding via KindHumans

Disclaimer: De auteur heeft wat NIM in zijn portfolio en wordt door Nimiq gecompenseerd in een langdurige onafhankelijke adviesfunctie. Dit artikel mag niet worden opgevat als beleggingsadvies. Doe altijd je eigen onderzoek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me