KuCoin Review 2020 – Is het veilig voor Amerikaanse klanten die crypto verhandelen?

>

Update: KuCoin is gehackt op 25 september 2020. De eerste rapporten suggereren dat ongeveer $ 150 miljoen aan cryptocurrency is gestolen.

Deze recensie maakt deel uit van een serie beoordelingen over crypto-uitwisselingen. Onze laatste vijf beoordelingen zijn geëvalueerd Kraken, Bittrex, Binance, Huobi, en Coinbase Pro. We publiceren recensies voor elk van de beste beurzen, dus mis geen enkele van deze updates op toetreden tot onze Telegram-groep.

Die lezers die al KuCoin-accounts hebben, melden zich aan voor een Shrimpy-account om uw handelsstrategie te automatiseren. Het duurt slechts 5 minuten om op te zetten en dat kan verhoog het rendement met meer dan 305% ten opzichte van een eenvoudige buy-and-hold-strategie!

KuCoin heeft lang in de schaduw gestaan ​​van Binance, zijn bekendere concurrent. Of de tokenprijs echter een indicator is, KuCoin ($ KCS) is zowel in de ogen van beleggers als die van handelaren in opkomst.

Het KuCoin-verhaal is een merkwaardig verhaal. Vraag rond en je zult merken dat KuCoin voor velen gewoon plotseling verscheen. Geen spetterende marktingang, geen blitse perscampagne – het opende gewoon zijn deuren voor handelaren, en dat was dat. Ondanks dat KuCoin niet met veel tamtam de markt betrad, deed hij vanaf het begin één ding: het bood tokens en handelsparen aan die nergens anders te vinden waren.

Toen KuCoin in september 2017 online kwam – slechts een maand na het debuut van Binance – kwam het op een heel bepaald moment van de grond. De cryptocurrency-markt bevond zich nog midden in een afkoelperiode na een parabolische voorjaarscampagne. ICO’s sloegen serieus aan en droegen bij aan het samenvoegen van waarde in zowel BTC als ETH. Uitwisselingen stonden nog in de kinderschoenen – Coinbase, Bittrex, Poloniex, Kraken en Bitfinex waren de bekendste, maar hadden schamele altcoin-aanbiedingen.

Wat er daarna gebeurde, leek misschien het voor de hand liggende spel, maar niemand totdat KuCoin had besloten het te doen – het KuCoin-team bracht al die ingrediënten bij elkaar en creëerde wat ze ‘The People’s Exchange’ noemden. KuCoin wist dat mensen het zat waren om te gokken op duistere beurzen zoals Liqui.io, EtherDelta en anderen om obscure altcoins te kopen. Ze wisten dat als mensen een optie hadden om diezelfde altcoins op een legitieme beurs te kopen, ze niet zouden aarzelen om plaatsen als EtherDelta voor altijd te verlaten..

Dat is precies wat er gebeurde – behalve dat de uittocht weg van uitwisselingen met lage liquiditeit met slechte klantenservice niet van de ene op de andere dag plaatsvond, en het was niet alleen vanwege KuCoin. Verschillende andere uitwisselingen ontstonden rond hetzelfde concept. Coss en Bibox debuteerden niet lang na KuCoin en gingen achter dezelfde markt aan. Huobi breidde zijn aanbod uit om te proberen meer marktaandeel te veroveren. Ondanks de marktpolitiek en turbulentie, kwam KuCoin sterk naar voren en veroverde een plaats voor zichzelf door een no-nonsense gebruikerservaring aan te bieden, ondersteund door een indrukwekkende reeks tokens.

Michael Gan, de oprichter van KuCoin, is van mening dat het succes van de beurs te danken is aan zijn voorkeur voor het aanbieden van ‘verborgen juweeltjes’ cryptocurrencies. Hoewel dat zonder twijfel een groot onderdeel is van het succesverhaal van KuCoin, was de andere onvergetelijke stap die het team al vroeg maakte, gebruikers een verwijzingsprogramma aan te bieden. Het verwijzingsprogramma was in wezen een winstdelingsprogramma dat anders was dan alle voorgaande programma’s. Vanwege de onzelfzuchtige prikkels die door de uitwisseling werden geboden, werden mensen die-hard KuCoin-evangelisten, die de uitwisseling hielpen om in een razend tempo nieuwe gebruikers te verzamelen.

KuCoin verzamelde al snel zoveel nieuwe gebruikers dat ze overspoeld werden met siteverkeer en maatregelen moesten nemen om hun eigen groei te vertragen. Stel je nu voor dat – zo succesvol zijn dat je bewust besluit om je eigen succes af te remmen.

Onderweg heeft KuCoin wijzigingen aangebracht in zijn verwijzingsprogramma en heeft het op een gegeven moment helemaal stopgezet. Afgezien van beleidswijzigingen heeft de centrale sinds zijn debuut geen serviceonderbrekingen of hacks gehad. Het laatste punt – dat KuCoin niet is gehackt – is een belangrijk bewijs van de toewijding van het team om zijn gebruikers veilig en gezond te houden.

Dus, is KuCoin the place to be als je een paar moeilijk te vinden tokens wilt verzamelen? Laten we die vraag tot op de bodem uitzoeken door de operaties van de beurs grondig te bekijken.

Een rekening openen

Aanmelden voor een KuCoin-account is gemakkelijk – misschien zelfs te gemakkelijk. Nadat u naar KuCoin.com bent gegaan (controleer altijd driemaal of het adres correct is voordat u uw gegevens invoert), zoekt u naar de knop ‘Aanmelden’ in de rechterbovenhoek van de pagina. Ga je gang en klik door voordat je wordt gevraagd om een ​​e-mailadres in te voeren dat vooraf wordt gescreend met een verificatiecode.

Nadat u de hindernis voor de e-mailcode hebt gewist, kunt u het aanmaken van uw account voltooien door een sterk wachtwoord in te voeren.

Als u eenmaal binnen bent, wordt u naar uw accountoverzichtdashboard geleid, dat er in de loop der jaren veel beter uitziet. Toen KuCoin voor het eerst de winkel opende, ontbrak de gebruikersinterface in vergelijking met zware slagmensen zoals Coinbase en Binance. Tegenwoordig heeft de gebruiksvriendelijkheid van KuCoin echter nieuwe niveaus bereikt. Als u in het verleden een cryptocurrency-uitwisseling heeft gebruikt, zou het dashboard van KuCoin geen uitdagingen moeten opleveren.

Zoals altijd raden we u aan de beveiligingsopties van uw account te maximaliseren door te beginnen met het inschakelen van 2FA-beveiliging. Om aan de slag te gaan, klik je op je profielavatar in de rechterbovenhoek. Eenmaal daar ziet u verschillende opties met betrekking tot beveiligingsinstellingen, KYC en handelswachtwoorden. Maximaliseer uw beveiligingsinstellingen en stel een handelswachtwoord in. Als u klaar bent, wilt u KYC doorlopen, zodat u uw account kunt herstellen als u op een dag wordt buitengesloten.

Ten slotte moet u geld op uw rekening storten. KuCoin doet de dingen een beetje anders dan andere uitwisselingen die u heeft gebruikt. Terwijl Binance, Coinbase, Bittrex en anderen allemaal één hoofdaccount gebruiken die stortingen aanneemt, opnames verzendt en rechtstreeks handelt, scheidt KuCoin uw account in een ‘hoofdaccount’ en een ‘handelsaccount’. Om te handelen, moet u :

  1. Stort geld op uw hoofdaccount door crypto te kopen met een creditcard of door crypto vanuit een andere bron naar uw KuCoin-portemonnee te sturen.

  2. Stuur geld van uw hoofdaccount naar uw handelsaccount.

  3. Handel – en als u klaar bent om terug te trekken, voert u het proces in omgekeerde volgorde uit.

Hoewel de scheiding van accounts overbodig lijkt, vinden we het een briljant veilig ontwerp. API’s hebben alleen toegang tot uw handelsaccount – dus als u zich aan de kant van de veiligheid wilt vergissen en API’s van derden wilt gebruiken, kunt u het leeuwendeel van uw vermogen veilig houden op uw hoofdaccount.

Functies en services

KuCoin voor het eerst gebruiken lijkt een beetje op reizen van de VS naar Australië. Alles lijkt bijna hetzelfde, maar als je eenmaal beter kijkt, begin je alle kleine verschillen op te merken. Afkomstig van een beurs als Coinbase kan KuCoin in eerste instantie een beetje intimiderend lijken, maar dat komt vooral door de reeks functies die geschikt zijn voor handelaren met verschillende strepen.

  • Tal van handelsparen – De belangrijkste trekking van KuCoin is het enorme aantal handelsparen dat wordt aangeboden voor tokens die je bij geen enkele andere grote beurs zult vinden. In de meeste gevallen opent KuCoin het pad van een token naar de grote competities door het project op zijn uitwisseling te debuteren voordat andere uitwisselingen, zoals Huobi en Binance, het token ook oppakken. Het mooie van de selectie van KuCoin is dat u niet hoeft rond te vissen op zwendelbeurzen om typisch illiquide tokens zoals J8T of nieuwere projecten zoals MTV te bemachtigen..

  • Veiligheid – Er zijn tal van manieren waarop uitwisselingen indruk kunnen maken, maar de meest cruciale eigenschap is robuuste beveiliging. Hoewel KuCoin een aantal beveiligingscontrolepunten in de gebruikersinterface heeft geïmplementeerd, waardoor de uitwisseling veilig lijkt, zijn ze het onderwerp geweest van de nieuwste spraakmakende hack. In een oogwenk werd $ 150 miljoen aan cryptocurrency gestolen van de beurs op 25 september 2020. Hackers hadden toegang tot de hot wallets van KuCoin, die een aanzienlijk deel van hun totale activa bevatten. Dit gebrekkige beveiligingsontwerp kan leiden tot de uiteindelijke ondergang van de beurs.

  • 24/7 ondersteuning en krachtige handelsengine – Het ondersteunend personeel van KuCoin is 24/7 beschikbaar via de website van de beurs en per e-mail. Ondanks dat er een groot aantal verzoeken vanuit de hele wereld binnenstroomt, doet het ondersteunend personeel van KuCoin een nobele taak door snel te reageren op ondersteuningsvragen. Een andere manier waarop de beurs zijn gebruikers ondersteunt, is door een krachtige handelsengine te onderhouden die tot 2 miljoen bestellingen per seconde kan verwerken. Zelfs onder extreme druk en vraag, blijven de operaties van de beurs stromen zonder een merkbare vertraging.

  • Spotlight IEO-platform – Het missen van de IEO-rage is een fout die het niet waard is om te maken. Als zodanig was KuCoin een van de eerste cryptocurrency-uitwisselingen die niet alleen op de IEO-bandwagon sprong, maar deze ook innoveerde met hun Spotlight-platform. Dat heeft KuCoin-gebruikers een voorsprong gegeven op een rage die niet snel lijkt te vervagen. Zowel MultiVAC als Trias waren te zien als vroege Spotlight IEO’s, en ondanks hun matige marktprestaties waren de opvallende krantenkoppen rond IEO’s geweldig voor KuCoins beursgroei en tokenwaarde.

  • OTC Trading Desk – Net als IEO-platforms zijn OTC-handelsdesks de norm geworden voor cryptocurrency-uitwisselingen. De institutionele interesse in cryptovaluta is het hele jaar door toegenomen, en nu de handel in digitale activa momenteel in volle gang is, is de OTC-handelsdesk van KuCoin relevanter dan ooit. OTC-handel is, over het algemeen, voor accounts met een hoog nettovermogen en een firma die transacties buiten het orderboek moeten afwikkelen. De OTC-desk van KuCoin bevindt zich momenteel in de testfase en is beschikbaar voor USDT- en CNY-paren.

  • Margehandel – KuCoin lanceerde zijn diensten voor margehandel op 31 oktober 2019. Dit platform ondersteunde aanvankelijk 12 verschillende activa, die een manier boden om te handelen met een hefboomwerking tot 10x. Naast de functies voor margehandel, markeert dit ook de opening van een uitleenplatform voor gebruikers die hun tokens aan anderen willen uitlenen voor margehandel.

  • KuCloud – Na de aankondiging dat Binance ontwikkelaars in staat zal stellen hun eigen centrale te bouwen met behulp van de Binance-infrastructuur, KuCoin reageerde snel met hun eigen aanbod. KuCloud is een cryptocurrency-handelsoplossing waarmee ontwikkelaars hun eigen crypto-spot- en futures-handelsplatforms kunnen lanceren.

KuCoin-aandelen ($ KCS) en vergoedingen

Toen de bearmarkt voor cryptocurrency een paar maanden geleden leek te slijten, bleven de meeste tokenwaarden vastlopen in houdpatronen. Het native KCS-token van KuCoin was echter druk bezig met het runnen van een stier. Bij het analyseren van het KuCoin Shares-token valt er veel te waarderen. Net als bij andere exchange-tokens zoals BNB, HT en BIX, wordt KCS gebruikt om handelskosten en andere exchange-services te verdisconteren, maar dat is niet de grootste aantrekkingskracht van het token.

Trouw aan zijn naam, worden KuCoin-aandelen gebruikt om een ​​deel van de bedrijfstaart te ontvangen. KuCoin neemt elke dag zijn dagelijkse handelskosten, houdt de helft voor zichzelf en spreidt de andere 50% proportioneel over portefeuilles met KCS. Hoe groter uw KCS-bezit, hoe meer van de inkomsten van KuCoin waarop u recht heeft. De aantrekkingskracht van het inkomstenverdelingsmodel van de beurs is direct duidelijk – zolang de uitwisseling winstgevend blijft en groeit, kunt u als KCS-houder verwachten dat u deelt in het succes van het bedrijf.

Om de deal zoeter te maken, heeft KuCoin een nieuw bonusplan aan de horizon aangekondigd. Maar in de tussentijd hebben ze besloten om de lat hoger te leggen. Normaal gesproken neemt KuCoin 10% van zijn kwartaalwinst en gebruikt het om KCS op de markt te kopen, die het vervolgens uit de voorraad verbrandt. Voor de duur van het derde fiscale kwartaal echter, KuCoin zal bovendien KCS terugkopen en verbranden – extra brandstof op de vlam gooien. De uitwisseling verwacht een aanzienlijke toename van de verbrandingssnelheid die de vraag kan stimuleren.

Het goede en het slechte

KuCoin heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als de belangrijkste uitwisseling voor het jagen op altcoin. In het huidige cryptocurrency-uitwisselingslandschap komt niemand in de buurt van het aanbieden van de enorme verscheidenheid aan minder bekende digitale activa die KuCoin biedt. Als zodanig vult de beurs een niche en heeft schijnbaar geen naaste rivaal. Je zou kunnen stellen dat Binance-aandelen overlappen met de markt van KuCoin, maar in werkelijkheid vullen de twee beurzen elkaar aan in plaats van rechtstreeks met elkaar te concurreren.

Ondanks het vinden van succes in zijn niche, heeft KuCoin besloten niet op zijn lauweren te rusten. In plaats daarvan wil de uitwisseling zichzelf decentraliseren met de lancering van een blockchain en gedecentraliseerde uitwisseling in de nabije toekomst. Hoewel dergelijke gebaren zeker op prijs worden gesteld, werkt de huidige gecentraliseerde uitwisseling prima als u weet wat u zoekt.

Helaas is KuCoins branche-achterblijvende beveiligingspraktijken, waaronder het houden van een aanzienlijk deel van hun cryptocurrency in hot wallets, een groot probleem. Het is moeilijk om deze ernstige tekortkoming over het hoofd te zien wanneer mensen hun eigen persoonlijke geld op het spel zetten. In de komende weken zullen we blijven volgen hoe KuCoin het verloren geld kan recupereren. De cryptogemeenschap heeft zich verenigd rond de inspanningen om het geld terug te halen, maar het is misschien niet mogelijk om alles wat verloren is gegaan terug te geven.

Nu de cryptocurrency-regelgeving over de hele wereld strenger wordt, betekent het feit dat KuCoin handelaren toestaat om in te springen zonder verificatieprotocollen te doorlopen, wat betekent dat ze de komende maanden waarschijnlijk een toestroom van gebruikers zullen zien. Dat heeft misschien iets te maken met het feit dat de beurs onlangs zijn ontwerp, ondersteuning en functieset heeft opgevoerd, maar uiteindelijk profiteren al deze verbeteringen van wat snel een van de pijler-uitwisselingen van de cryptocurrency aan het worden is..

Beoordeling

Totale beoordeling – 4,3

KuCoin is niet voor niets een toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling. Hun activaprijzen, vergoedingen en UI-ontwerp maken KuCoin een geweldige optie voor het verhandelen van crypto.

Extra lezen

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange recensie

Kraken Review – Exchange-functies, handelskosten en beveiliging

De ultieme gids voor het bouwen van een Crypto Index-fonds

De complete gids voor ordertypes voor Cryptocurrency Exchange

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Garnaal is een handelsbot die samen met KuCoin om het beheer van cryptoportfolio te vereenvoudigen. Door uw KuCoin-account aan Shrimpy te koppelen, worden handige handelsfuncties ontgrendeld die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw cryptostrategie. Probeer het vandaag nog uit!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me