KuCoin vs. HitBTC – Welke uitwisseling is beter in 2020?

>

Dit artikel maakt deel uit van een serie waarin aspecten van verschillende uitwisselingen worden vergeleken. Word lid van onze Telegram om op de hoogte te blijven van de discussie en meer te weten te komen over de beste uitwisselingen in de crypto-industrie.

HitBTC Laatste nieuws

KuCoin Laatste nieuws

In de afgelopen 2 jaar is de markt voor cryptocurrency veranderd van een razernij van het jagen op altcoin naar een kerkhof met verlaten projecten. Hoewel dit op dit moment niet geruststellend is, kan er weer een dag komen waarop we de heropleving van altcoins zien. Als deze dag aanbreekt, willen we voorbereid zijn door toegang te hebben tot een gevarieerde selectie van activa via vertrouwde beurzen.

Tijdens de laatste crypto-rage waren er 2 beurzen die algemeen bekend stonden om hun grote selectie altcoins. Deze uitwisselingen waren KuCoin en HitBTC. Beide uitwisselingen hebben naam gemaakt door dapper te vermelden wat de gemeenschap wil.

Als je op zoek bent naar de nieuwste en beste altcoins, moet je zonder twijfel bekend raken met deze twee titanen. Ze geven u toegang tot honderden activa die variëren van de blue-chip cryptocurrencies zoals Bitcoin tot diegene die u misschien nog nooit heeft gekend, zoals ‘Lympo’, het gezondheids- en welzijnstoken.

Cryptocurrencies zijn divers. Deze diversiteit kan overweldigend worden als het moeilijk is om manieren te vinden om toegang te krijgen tot de items die u wilt kopen. Als een cryptocurrency alleen beschikbaar is op een enkele beurs, kan de toegankelijkheid de bottleneck worden voor het toevoegen van het activum aan uw portefeuille.

In dit artikel zullen we KuCoin en HitBTC vergelijken en contrasteren om te bepalen welke uitwisseling de koning van de jacht op altcoin moet worden gekroond..

Vergeet niet om voordat u begint word lid van onze actieve gemeenschap van handelaren om meer te weten te komen over elke grote cryptocurrency-uitwisseling en om strategieën voor portefeuillebeheer te bespreken.

KuCoin Review – Is het veilig voor handel in cryptocurrency

HitBTC Review – Is het de beste uitwisseling voor Crypto Trading API’s

Beschikbare cryptocurrencies

Eerst en vooral zullen mensen die op altcoins jagen, op zoek zijn naar uitwisselingen die de meest wenselijke altcoins ondersteunen. Dat maakt de beschikbaarheid van activa een van de hoogste prioriteiten bij het selecteren van een beurs in dit geval.

KuCoin

KuCoin heeft momenteel ongeveer 200 unieke activa en 455 handelsparen vermeld op de beurs. Dit biedt een brede selectie van cryptocurrencies die zijn doorgelicht door het KuCoin-team en beschikbaar zijn gemaakt voor hun uitgebreide community.

Als het gaat om het aanbieden van altcoins, heeft KuCoin een uitstekende staat van dienst in het samenwerken met hun klanten om ervoor te zorgen dat ze altijd de cryptocurrencies ondersteunen die zeer gewild zijn..

HitBTC

HitBTC heeft momenteel 350 unieke activa en 887 handelsparen vermeld op de beurs. Hoewel het aantal ondersteunde activa op HitBTC veel groter is dan KuCoin, voelen een aantal van deze activa aan als zombies die nooit zijn verwijderd. De grote lijst met activa kan te wijten zijn aan HitBTC’s interesse in het leveren van het grootste aantal activa, ongeacht de kwaliteit van deze cryptocurrencies..

Helaas heeft dit ertoe geleid dat een aanzienlijk aantal van deze activa activa met een lage marktkapitalisatie zijn die op sterven liggen of schijnbaar al dood zijn.

Welke exchange heeft betere crypto-vermeldingen?

Dit is een moeilijke oproep. HitBTC heeft duidelijk een veel bredere selectie van activa, maar veel van deze niche-altcoins hebben een extreem lage liquiditeit. Dit vormt een groot probleem bij het verhandelen van deze low cap-munten.

Ter vergelijking: KuCoin heeft een solide selectie van opkomende altcoins. Het rekening houden met de liquiditeit van de KuCoin-orderboeken biedt veelbelovende kansen voor de uitwisseling.

Aan het einde van de dag heeft HitBTC de beste selectie altcoins voor cryptohandelaren die op zoek zijn naar die zeldzame edelstenen.

Ordertypes

In deze sectie zullen we de verschillende ordertypes onderzoeken die worden ondersteund door zowel KuCoin als HitBTC. Hoewel veel ordertypes kunnen worden gegenereerd via een aangepaste combinatie van limietorders, is het voor beurzen vaak voordelig om een ​​verscheidenheid aan ingebouwde ordertypes te hebben die een garantie kunnen bieden op de uitvoering op basis van de invoerparameters.

KuCoin

KuCoin heeft geïmplementeerd een van de meest complete selecties van ordertypes. In tegenstelling tot andere beurzen die alleen limiet- en marktorders ondersteunen, hebben ze een hele reeks geavanceerdere ordertypen geïmplementeerd, waaronder stop-, annulerings-, post-only-, verborgen- en ijsbergorders..

De KuCoin-reeks ordertypes biedt een compleet scala aan opties voor instellingen en individuele handelaren die op zoek zijn naar meer geavanceerde handelsstrategieën.

De gebruikers die op zoek zijn naar margehandel, zullen zich ook meteen thuis voelen. KuCoin biedt een complete margehandelervaring die concurreert met andere grote beurzen zoals Binance en Bitfinex.

Ten slotte is de KuCoin OTC-handelsdesk een geweldige manier voor instellingen om orders met een hoog volume te kopen zonder via de spotmarkten op de beurs te gaan.

HitBTC

In vergelijking met KuCoin heeft HitBTC een beperkte selectie van handelsopties. Met alleen beschikbare limiet-, markt- en stop-limietorders, zullen traders het iets moeilijker hebben om geavanceerde strategieën uit te voeren, omdat ze aangepaste logica vereisen.

Net als KuCoin, ook HitBTC geeft instellingen toegang tot een OTC-desk. De HitBTC OTC-desk staat open voor handelaren die $ 100.000 + bestellingen willen kopen.

Welke beurs heeft betere ordertypes?

KuCoin heeft zeker veel meer ordertypes die kunnen worden gebruikt om geavanceerde handelsstrategieën op te bouwen.

Hoewel HitBTC een kleine selectie van ordertypes heeft, zijn deze in wezen standaard op elke beurs. Het absolute minimum is niet genoeg in vergelijking met de inspirerende variëteit die beschikbaar is op KuCoin.

KuCoin neemt absoluut de kroon als het gaat om ordertypes. Als ordertypes uw hoogste prioriteit hebben, hoeft u niet verder te zoeken dan KuCoin.

Handelskosten

Zowel KuCoin als HitBTC hebben lage handelskosten in vergelijking met de industriestandaard.

KuCoin

KuCoin heeft een interessante lijst met handelsvergoedingen geïmplementeerd dat echoot Binance. Beginnend bij 0,1% voor zowel maker als nemer, nemen de handelskosten af ​​met een hoger handelsvolume en grotere saldi van KCS.

Op niveau 10 hebben nemerorders een vergoeding van 0,03%, terwijl makerorders worden uitgevoerd met een vergoeding van 0,0125%.

HitBTC

HitBTC biedt een handelsvergoeding lijst die agressief concurreert met KuCoin. Wanneer u handelt met een geüpgraded account, hebben handelaren toegang tot een handelsvergoeding voor het begin van 0,07%. Dit is een van de laagste tarieven op de markt.

Met een hoger volume blijven deze handelskosten dalen tot een duizelingwekkende -0,01% voor makerorders en een 0,02% vergoeding voor afnemers. De maker fee van -0,01% betekent dat HitBTC dat zal doen jou betalen voor deze bestellingen.

Welke beurs heeft betere handelskosten?

Wanneer u handelt met een geüpgraded HitBTC-account, zijn de handelskosten op HitBTC beter. Het stimuleren van instellingen en vermogende particulieren om een ​​hoger handelsvolume uit te voeren door geld uit te betalen voor de hoogste niveaus is ook een geniale strategie om liquiditeit aan de beurs toe te voegen zonder marktmakers te betalen.

UI-ervaring

Het is misschien niet voor iedereen een prioriteit, maar veel mensen gebruiken graag producten die gebruiksvriendelijk, aangenaam om naar te kijken en eenvoudig te begrijpen zijn. Rommelen met een uitwisseling om erachter te komen hoe basistaken moeten worden uitgevoerd, kan overweldigend worden.

We zijn van mening dat een goed ontworpen uitwisseling u een paar extra punten zou moeten opleveren, dus laten we de gebruikersinterface voor beide uitwisselingen bespreken.

KuCoin

KuCoin heeft hun gebruikersinterface het afgelopen jaar agressief verbeterd. Alles, van de handelsweergave, de onboarding-stappen en het proces voor het storten van geld, is aangenaam. Er zijn geen grote problemen.

Het meest omslachtige deel van het gebruik van KuCoin is het grote aantal keren dat u wordt gevraagd om uw 2FA-code, handelswachtwoord in te voeren of e-mails te verifiëren. Hoewel we begrijpen dat dit bedoeld is om de volledige veiligheid van uw account te garanderen, betekent dit wel dat u uw telefoon en e-mailadres altijd bij de hand moet hebben tijdens het handelen..

Over het algemeen heeft KuCoin een uitzonderlijke gebruikersinterface. Het lijdt geen twijfel dat het een aanzienlijke inspanning heeft gekost om dit stadium te bereiken, en hun harde werk schittert door hun werk. We prijzen ze omdat elke update beter is dan de vorige.

HitBTC

In vergelijking met KuCoin voelt het alsof HitBTC niet dezelfde energie heeft gestoken in het verbeteren van hun gebruikerservaring.

Bijna alles in de HitBTC-gebruikersinterface kan kleine aanpassingen of updates gebruiken. De handelsvisie voelt verouderd aan, het onboarding-proces voelt niet zo veilig aan en er zijn minder richtlijnen voor het gebruik van de beurs dan KuCoin.

Al met al voelt HitBTC zich verouderd. Het is dichter bij Poloniex dan Coinbase Pro, als het gaat om gebruikerservaring.

Welke exchange heeft een betere gebruikersinterface?

KuCoin heeft een gebruikerservaring die HitBTC ver overtreft. KuCoin’s veerkracht om hun gebruikersinterface te pushen om met elke update beter te worden, heeft ervoor gezorgd dat KuCoin een van de toonaangevende uitwisselingen is als het gaat om gebruikerservaring. Er zijn weinig uitwisselingen die we in dezelfde categorie als KuCoin zouden plaatsen in termen van gebruikersinterface.

Liquiditeit verhandelen

Om cryptocurrencies te kunnen kopen en verkopen, hebben we liquide orderboeken nodig. Dit stelt ons in staat om tegen marktprijzen te handelen en geen significante handelskosten te introduceren. Hoewel veel handelaren onmiddellijk zullen begrijpen hoe hoge transactiekosten kunnen zijn, kunnen de hogere kosten soms komen van het overschrijden van grote bied-laatspreads of het ervaren van slippage tijdens een grote order..

In deze sectie zullen we de liquiditeit van KuCoin en HitBTC vergelijken door het BTC / USDT-handelspaar op beide beurzen te evalueren. Aangezien dit het meest liquide handelspaar is op de meeste beurzen, zou dit een algemeen begrip moeten geven van hoe liquide de grootste boeken op deze twee beurzen zijn..

KuCoin

Eerder noemden we dat KuCoin 455 handelsparen op de beurs heeft genoteerd. Van deze handelsparen hebben er bijna 200 een dagelijks handelsvolume van minder dan $ 1.000. Dit kan een zorg zijn voor handelaren die zich richten op het verhandelen van altcoins met een kleine marktkapitalisatie.

BTC / USDT-analyse:

We onderzochten 116.690 transacties met behulp van het BTC / USDT-handelspaar dat plaatsvond tussen 01/12/19 en 03/12/19 op KuCoin. Met deze transacties konden we de volgende statistieken berekenen.

 • 1.551.7291 BTC-handelsvolume op het BTC / USDT-paar.

 • In deze periode werden 58.078 bestellingen geplaatst.

 • De maximale bestelgrootte was 15,7119 BTC.

 • De maximale slip was 0,1665%.

 • 5.697 bestellingen vertoonden een ontsporing van meer dan 0,01%.

 • 9,81% van de bestellingen gleed meer dan 0,01% uit.

 • 36 bestellingen vertoonden meer dan 0,1% ontsporing.

 • 0,062% van de bestellingen gleed meer dan 0,1% uit.

HitBTC

Net als bij KuCoin, handhaaft een groot percentage van de activa die op HitBTC zijn genoteerd, consequent handelsvolumes van minder dan $ 1.000. In feite hebben 600 van de 887 handelsparen die beschikbaar zijn op de beurs dagelijkse handelsvolumes onder de $ 1.000. Dit is echt ongekend, vooral als je HitBTC vergelijkt met beurzen zoals Binance. Binance ondersteunt momenteel minder dan 20 van de 587 handelsparen met een handelsvolume van minder dan $ 1.000.

BTC / USDT-analyse:

We hebben 85.810 transacties onderzocht met behulp van het BTC / USDT-handelspaar dat plaatsvond tussen 01/12/19 en 03/12/19 op HitBTC. Met deze transacties konden we de volgende statistieken berekenen.

 • 93.831.7456 BTC-handelsvolume op het BTC / USDT-paar.

 • In deze periode werden 42.787 bestellingen geplaatst.

 • De maximale bestelgrootte was 120.7243 BTC.

 • De maximale slip was 0,1454%.

 • 4.693 bestellingen vertoonden een ontsporing van meer dan 0,01%.

 • 10,97% van de bestellingen verloor meer dan 0,01%.

 • 6 bestellingen zagen meer dan 0,1% slippen.

 • 0,014% van de bestellingen gleed meer dan 0,1% uit.

Welke beurs heeft een betere liquiditeit?

Veel van de statistieken die we in deze snelle liquiditeitsstudie hebben geëvalueerd, waren vergelijkbaar voor HitBTC en KuCoin. Beide uitwisselingen vertoonden gedurende de onderzochte periode vergelijkbare slipprofielen.

Gezien al deze verschillende liquiditeitsfactoren, zien we dat deze twee beurzen een relatief sterke liquiditeit hebben voor hun grootste handelspaar BTC / USDT. Geen van beide beurzen vertoonde een significante ontsporing, en de frequentie van zelfs kleine ontsporingsgebeurtenissen was vrij laag.

Hoewel we vinden dat het BTC / USDT-handelspaar op beide beurzen een aanvaardbare liquiditeit biedt, is er een aanzienlijk aantal activa die niet dezelfde liquiditeit bieden. Persoonlijk vinden we dat beide beurzen de activa moeten opruimen die niet voldoen aan de minimumvereisten voor handelsvolume.

Laatste woorden

Aan het eind van de dag bieden beide beurzen een unieke waarde voor handelaren in cryptocurrency. In deze studie hebben we heen en weer gewankeld tussen KuCoin en HitBTC, terwijl we probeerden te bepalen welke uitwisseling het ultieme platform is voor altcoin-jagers. Dat komt omdat dit beide uitzonderlijke uitwisselingen zijn.

Er zijn echter bijna geen dingen meer om te bespreken, dus het is tijd om de koning van de jachtuitwisselingen op altcoin te kronen.

… en de prijs gaat naar …

Beide!

Laat het me uitleggen.

Als u alleen op zoek bent naar een gevarieerde selectie van activa, is er geen betere plek dan HitBTC. HitBTC heeft zonder twijfel de grootste selectie altcoins op de markt. Veel van deze activa zijn niet gemakkelijk te vinden op andere beurzen.

Aan de andere kant, als u uw eerste reis maakt als een altcoin-jager op de cryptocurrency-markt, is KuCoin misschien een betere keuze voor beginners. Hoewel ze minder activa hebben, vinden veel handelaren de gebruikerservaring misschien wat comfortabeler.

Terwijl HitBTC de autoriteit heeft van een uitwisseling van wereldklasse, heeft KuCoin het gevoel van een grassroots-beweging waarin de klant centraal staat.

Nadat alles is gezegd en gedaan, zult u geen spijt krijgen van een van deze uitwisselingen. We raden u aan om met beide opties te experimenteren om de uitwisseling te vinden die het beste bij u past.

Extra lezen

Coinbase vs Kraken – welke uitwisseling is het beste om Bitcoin te kopen?

Bittrex – Is het de beste Amerikaanse crypto-uitwisseling?

Hoe maak je een crypto-handelsbot met Python

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Garnaal is een handelsbot die het beheer van cryptoportefeuilles vereenvoudigt. Door uw uitwisselingsaccount aan Shrimpy te koppelen, worden handige handelsfuncties ontgrendeld die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw cryptostrategie. Probeer het vandaag nog uit!

De Universal Crypto Exchange-API’s van Shrimpy zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatie-ontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me