KuMEX Review: Overzicht KuCoin Futures Platform

Er zijn ongetwijfeld vrij veel crypto-futuresbeurzen op de markt. Een van de nieuwste is KuMEX.

KuMEX is de futuresbeurs die eigendom is van en beheerd wordt door de KuCoin cryptocurrency-uitwisseling. Het biedt handel met hefboomwerking van Bitcoin-futures tot 100x. Dit is een van de vele producten en diensten die KuMEX aanbiedt.

Maar met zoveel opties is het echt de moeite waard?

In deze KuMEX-recensie zal ik proberen daarop te antwoorden. Ik zal je alles geven wat je moet weten over hun platform, evenals enkele top trading tips.

KuMEX Overzicht

“KuMEX” is een afkorting voor de Kucoin Mercentile-beurs en werd halverwege 2019 gelanceerd. Het is een Bitcoin-futuresbeurs die standaard en eeuwigdurende futures-instrumenten aanbiedt.

Dit betekent dat handelaren hefboomposities kunnen nemen op de prijs van Bitcoin tot 100x hun oorspronkelijke positie. Het probeert het huidige landschap te verstoren met mensen als ByBit, BitMEX et al.

Voor degenen die het niet weten, KuCoin is een grote cryptocurrency-uitwisseling die is gevestigd in Singapore. Sinds die tijd zijn ze echter enorm uitgebreid naar een aantal verschillende regio’s en productlijnen.

KuMEX heeft zijn handelsvolume sinds het begin vergroot en heeft ook zojuist een eenvoudiger handelsplatform gelanceerd, genaamd hun KuMEX “lite” (hieronder besproken).

KuMEX staat open voor een hele reeks handelaren over de hele wereld en het platform / de website is vertaald in meer dan 13 verschillende talen. Dat gezegd hebbende, zijn er enkele landen die beperkt zijn, dus u wordt aangemoedigd om de lijst met beperkte toegang te lezen.

Is KuMEX veilig?

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen die u kunt stellen wanneer u besluit of u een nieuwe centrale wilt gebruiken. Deze risico’s zijn niet alleen van buitenaf, maar ook van hefboomwerking.

Gelukkig, aangezien KuMEX wordt beheerd door KuCoin, gebruikt het veel van dezelfde beveiligingsprotocollen aan zowel de centrale als de gebruikerszijde.

Laten we een paar van deze bekijken.

Muntenopslag

KuMEX gebruikt dezelfde hot & koude munten opslag procedure die wordt gebruikt bij KuCoin. In wezen bewaren ze meer dan 95% van hun munten in een koude opslagomgeving die niet is verbonden met internet.

Dit betekent dat hackers op geen enkele manier toegang kunnen krijgen tot de privésleutels waarin het grootste deel van de uitwisselingsactiva is opgeslagen. Dit zou elke situatie van insolventie als gevolg van een inbreuk voorkomen.

KuMEX koude opslag

Het KuMEX-protocol voor opslag van munten

Voor die munten die “hot” worden gehouden op hun servers, hebben ze een ondertekeningsprocedure voor meerdere handtekeningen. Dit betekent dat meer dan één persoon bij KuMEX de opnames zal moeten autoriseren.

Handelsmotor

Iets dat uniek is voor KuMEX en niet noodzakelijk voor KuCoin, is hun handelsmotor. Zeer effectieve handelsmotoren zijn essentieel voor een beurs die duizenden transacties per seconde moet verwerken.

De KuMEX-engine kan tot 1 miljoen transacties per minuut verwerken en kan bestellingen matchen met minder dan 1 milliseconde vertraging. Er is ook een rampbestendige infrastructuur met meerdere niveaus.

Wat betekent dit?

Welnu, downtime is beperkt tot nul. Dit is essentieel voor een beurs met hoge hefboomwerking die opereert in een markt die 24/7/365 open is. Bovendien, voor die handelaren die BitMEX gebruiken, zult u ongetwijfeld op de hoogte zijn van hun regelmatige “meerkosten” waar ze naar beneden gaan voor onderhoud.

Verzekeringsfonds

Voor degenen die gebruik hebben gemaakt van andere futuresbeurzen: u kent het begrip verzekeringsfonds. Dit is in feite een reservefonds dat KuMEX beheert dat eventuele verliezen zal dekken en “gesocialiseerde verliezen” zal voorkomen..

Saldo bij KuMEX Insurance Fund

Huidig ​​saldo bij het verzekeringsfonds

Dit verzekeringsfonds wordt aangevuld tijdens liquidaties van handelaars. In wezen, als de liquidatieprijs van een transactie hoger is dan de faillissementsprijs, wordt het verschil tussen de twee naar het verzekeringsfonds gestuurd.

Als er ooit een situatie is waarin liquidatie niet plaatsvindt boven de faillissementsprijs, dan worden die verliezen gedekt door het verzekeringsfonds en hoeven ze niet te worden verdeeld over de andere handelaren.

Gebruikersbeveiliging

Soms begint beveiliging ook bij de gebruiker. Dit komt omdat we vaak de zwakste schakel zijn als het gaat om phishing-aanvallen en andere persoonlijke hacks.

Gelukkig past KuMEX dezelfde anti-phishing-procedures toe als op de belangrijkste Kucoin-uitwisseling. Misschien is uw beste gok om uw account te beveiligen het gebruik van tweefactorauthenticatie met uw telefoon.

Er zijn twee manieren om 2FA bij KuMEX op te zetten. U kunt sms-verificatie gebruiken of via het Google Authenticator. We raden het laatste aan, omdat het het risico van sim swap aanvallen.

Google Authenticator KuMEX

Google Authenticator instellen

Zodra u uw Google Authenticator-app en het aan uw account heeft gekoppeld, genereert het elke keer dat u zich wilt aanmelden een veilige pincode. Het voordeel hiervan is dat zelfs als een hacker uw wachtwoord heeft, hij niet kan inloggen op uw account.

KuMEX-hefboomwerking

Als u handelt bij KuMEX, handelt u met marge. Dit betekent dat u slechts een klein bedrag inlegt om de positie te dekken.

Het voordeel hiervan is dat u uw positie kunt versterken. In het geval van KuMEX kan deze hefboomwerking oplopen tot 100x. Dit betekent dat voor een prijsbeweging van $ 1 in Bitcoin, uw positie met $ 100 zal veranderen.

Waarschuwing ​: Hoewel KuMEX u tot 100x hefboomwerking laat handelen, is er geen reden om zo’n hoog bedrag te gebruiken. Dit geldt vooral voor degenen die net beginnen.

Bij KuMEX gebeurt dit door het gebruik van Futures-instrumenten. Dit zijn in feite afgeleide instrumenten die een overeenkomst zijn om op een bepaald moment in de toekomst Bitcoin te kopen of verkopen.

KuMEX heeft twee soorten futures-instrumenten. Ze hebben het traditionele type met een vaste vervaldatum en dan hebben ze de eeuwigdurende futures met een doorlopende vervaltijd. Dit zijn dezelfde instrumenten die beschikbaar zijn op de meeste andere futuresbeurzen.

Iets anders dat we heel interessant vonden aan de futures-instrumenten bij KuMEX, is dat de contracten “minicontracten” zijn. Dit betekent dat de onderliggende waarde van het contract niet 1 Bitcoin maar 1 USD is.

KuMEX eeuwigdurende toekomst

KuMEX eeuwigdurend toekomstoverzicht

Als het gaat om hun reguliere futures-instrumenten, zijn dit driemaandelijkse vervaldata. Op het moment van deze review waren er twee contracten. Een die aan het einde van het eerste kwartaal afliep en de andere aan het einde van het tweede kwartaal.

Een ander heel belangrijk ding om op te merken is de spotprijs waarnaar deze futures-instrumenten verwijzen. Dit is de Bitcoin-spotindex en het is een naar volume gewogen gemiddelde Amerikaanse dollarprijs van Bitcoin op 6 beurzen, waaronder Coinbase Pro, Bitstamp, Kraken, Gemini, Liquid en Bittrex

Helaas heeft KuMEX momenteel alleen de mogelijkheid om in Bitcoin-futures te handelen. Men zou hopen dat naarmate ze hun service beginnen uit te breiden, er meer mogelijkheden zullen zijn voor extra activa.

KuMEX-vergoedingen

Vergoedingen zijn een ander heel belangrijk aspect voor de handelaar. De vergoedingen die ze in rekening worden gebracht, hebben een directe invloed op de winstgevendheid op lange termijn.

Daarom hebben we besloten om in de vergoedingen op de KuMEX-beurs te duiken. Sommige hiervan zijn vergoedingen die bij de beurs in rekening worden gebracht, terwijl andere systematisch zijn.

Handelskosten

Als het gaat om handelskosten bij KuMEX, hanteren ze een standaard maker-taker fee-model. Met dit model heeft u twee verschillende tarieven, afhankelijk van of u liquiditeit verdient of uit de boeken haalt.

Als u bij KuMEX liquiditeit aan de boeken geeft, bent u een maker en krijgt u korting op uw transactie. Dit is klaar 0,025%. Als u echter liquiditeit neemt, bent u een nemer en worden er kosten in rekening gebracht 0,060%.

KuMEX-handelskosten

Structuur van handelskosten

Als we dit zouden vergelijken met andere handelsplatforms, is de maker-korting hetzelfde als ByBit en BitMEX, maar je hebt een lagere taker-vergoeding. Dit betekent dus dat al het andere gelijk is aan uw handelskosten bij KuMEX worden verlaagd.

Maker / Taker ​: Als u een limietorder plaatst buiten de marktkoers, bent u doorgaans een marketmaker. Als u een marktorder plaatst, bent u een nemer.

Financieringskosten

Dit zijn geen vergoedingen die u aan KuMEX moet betalen, maar zijn vergoedingen die worden aangepast aan de relatieve financieringspercentages. Ze weerspiegelen het renteverschil tussen het financieringspercentage van Bitcoin en het financieringspercentage in USD.

Dit kan positief of negatief zijn, afhankelijk van of u long of short bent en de relatieve financieringspercentages op dat moment. Deze vergoedingen worden aan de markt betaald om uw positie open te houden.

Bij KuMEX vindt financiering elke 8 uur plaats om 04:00 UTC, 12:00 UTC en 20:00 UTC. U hoeft alleen financiering te betalen of financiering te ontvangen als u op het moment van financiering een openstaande positie heeft.

Stortingen / opnames

Gelukkig zijn er geen kosten die in rekening worden gebracht voor betalingen in KuMEX in crypto. Als u met fiat op KuCoin gaat werken, moet u mogelijk enkele inkomende kosten overwegen. Je kunt er meer van zien hier.

Als het gaat om opnames in cryptocurrency van KuMEX, worden er aan de wisselkant geen kosten in rekening gebracht. Er wordt echter een nominale mijnwerker- of netwerkvergoeding in rekening gebracht die de kosten dekt.

KuMEX-registratie

Als u KuMEX eens wilt proberen, moet u eerst een account bij KuCoin aanmaken. Dit is meestal een heel eenvoudig proces en kan worden gedaan met een e-mail of een telefoon.

KuMEX aanmelden

Aanmelden bij een account bij KuMEX

Voordat u de registratie kunt voltooien, moet u een verificatiecode krijgen naar de e-mail / telefoon die u heeft gebruikt. Als u hun T&C’s uw account is gemaakt.

Nu is er een belangrijk ding om op te merken over KuMEX & KuCoin is dat ze een of andere vorm van KYC nodig hebben om alle handelslimieten op te heffen.

Dus als privacy een van uw belangrijkste zorgen is, wilt u misschien een andere uitwisseling overwegen die niet aan deze vereisten voldoet.

KYC-proces

Hoewel ze bij KuCoin KYC nodig hebben, is het echt een vrij moeiteloos proces. Dit kan als individu of als zakelijke entiteit worden gedaan.

De eerste stap vereist dat u informatie opgeeft, zoals uw land, volledige naam en geboortedatum, evenals het type identificatie dat u wilt gebruiken. Het kan een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs zijn.

Info vereist KYC

Informatie vereist voor KYC

Zodra dit is gebeurd, moet u een kopie van dit document uploaden naar KuCoin. U hoeft zich geen zorgen te maken over inbreuken op de privacy, aangezien alle communicatie met KuMEX verloopt via een gecodeerde SSL-verbinding.

Nadat u de documenten heeft geüpload, wordt deze naar het KYC-team van KuCoin gestuurd. Hoe lang het duurt, hangt af van hoe duidelijk uw documenten zijn en hoe druk de uitwisseling is. Soms kan het worden geautomatiseerd en in andere moet het voor handmatige beoordeling worden verzonden. In beide gevallen mag de maximale benodigde tijd niet meer dan 2-3 dagen bedragen.

Storting / opname

Zodra u uw account heeft geopend, wilt u deze financieren met cryptocurrency. Dit kan ofwel rechtstreeks worden gedaan door een Bitcoin-adres te genereren of door uw cryptocurrency over te zetten vanuit KuCoin.

Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van andere handelsbeurzen met hefboomwerking, omdat het betekent dat u de mogelijkheid heeft om uw account indirect met fiat te financieren. Met behulp van een van de stortingsmethoden die worden aangeboden bij KuCoin (bankoverschrijving, kaart enz.), Kunt u Bitcoin kopen met USD en andere valuta.

Nadat u uw Bitcoin heeft gekocht, moet u een overboeking van uw KuCoin-account naar uw KuMEX-account autoriseren. Om dit te doen, gaat u naar uw tabblad “Activa”, waar u een volledig overzicht krijgt van al uw fondsen / PnL op het platform.

Financiering van KuMEX-account

Financiering van uw KuMEX-account

Hier kunt u óf “storten” selecteren, waarmee een bitcoin-adres voor u wordt gegenereerd, of u kunt ervoor kiezen “overboeken”. Met dit laatste kunt u overstappen vanuit KuCoin. Het enige dat u hoeft te doen, is het bedrag selecteren dat u wilt overboeken en het is direct gedaan.

Notitie &# 128221 ;: U kunt de overdracht ook uitvoeren wanneer u bent aangemeld bij KuCoin. Er is een optie om “over te boeken naar KuMEX” vanaf uw hoofdaccount.

Als het gaat om opnames, is dit ook vrij eenvoudig. U kunt het geld terugsturen naar KuCoin met dezelfde overdrachtsmogelijkheid of u kunt zich terugtrekken naar een extern adres.

Als u zich op een extern adres gaat terugtrekken, moet u dit adres eerst op de whitelabel plaatsen. Dit houdt de zaken veilig, omdat het betekent dat geld alleen naar een bepaald adres kan worden verzonden.

Ruilplatform

Het is tijd om in de buik van het beest te duiken. Bij het handelen met hefboomfuturescontracten is de efficiëntie van het platform voor ons van het grootste belang.

KuMEX heeft eigenlijk twee verschillende soorten platforms in de aanbieding. Ze hebben zowel een “Lite” -versie als een meer geavanceerde versie. Dit betekent dat ze een handelsinterface kunnen bieden die past bij uw expertiseniveau.

“Lite” -platform

Dit is misschien wel het beste platform voor degenen die net beginnen. We hebben ook geen vergelijkbare aanbiedingen gezien op andere Bitcoin-uitwisselingen met hefboomwerking. De gebruikersinterface is vereenvoudigd, schoon en intuïtief.

Bovenaan heb je je eenvoudige grafiekinterface die je alleen de historische prijs van Bitcoin geeft. Rechts daarvan heb je je eenvoudige bestelformulier. Hier, in tegenstelling tot bij het geavanceerde platform, yoc om ofwel long (Call) of Short (Put) te gaan.

Lite-platform KuMEX

Gebruikersinterface van het “Lite” -platform

Je hebt ook vereenvoudigde opties als het gaat om de hefboomwerking die je aanneemt en de grootte van de bestelling. Ten slotte heb je links van het bestelformulier een handige rangschikkingstabel. Dit laat zien hoe u het doet in vergelijking met sommige andere handelaren op het platform.

Coole functie &# 128526 ;: U kunt een idee krijgen van het marktsentiment op basis van de longs / shorts. Dit is slechts marktsentiment, dus behandel het met een snufje zout.

U kunt ook opmerken dat u op het Lite-platform alleen het eeuwigdurende futures-contract kunt verhandelen. Dus als u elk kwartaal wilt handelen, moet u het geavanceerde platform gebruiken.

Eindelijk, voor degenen onder u die de voorkeur geven aan de lichte gebruikersinterface, kunt u overschakelen naar het witte thema in de rechterbovenhoek. Dit kan gunstig zijn voor die handelaren die de markten liever gedurende de dag volgen.

Geavanceerd platform

Het geavanceerde handelsplatform is vergelijkbaar met de meeste andere die u op de markt heeft. Er zijn een aantal tools en functies die u kunt gebruiken om uw handelen te verfijnen.

Het eerste en belangrijkste om op te merken over dit platform is dat u de lay-out kunt aanpassen. De panelen kunnen worden verwijderd en verplaatst om aan uw individuele handelsstijl te voldoen.

KuMEX geavanceerd platform

Geavanceerd platform bij KuMEX

Als het gaat om de grafieken die tot uw beschikking staan, gebruikt het geavanceerde platform Tradingview-software. Voor de vertrouwde handelaren is dit een van de beste kaartpakketten en biedt het een uitgebreide reeks technische handelsindicatoren en onderzoeken..

Je hebt ook een handige marktdieptegrafiek. Hiermee kun je de koop / verkoopmuren op de beurs zien en hoe de rest van de markt is gepositioneerd. Dit kan uw technische analyse in de hoofdgrafieken helpen verbeteren.

Onderaan de grafiek ziet u uw bestelgeschiedenis. Dit toont niet alleen uw meest recente bestellingen, maar ook alle eerdere bestellingen. Het geeft u ook een uitsplitsing van uw lopende PnL en margevereisten.

Ordertypes

Misschien is een van de beste functies van het geavanceerde platform de brede bestelfunctionaliteit die u hebt. Dit is misschien de beste manier voor een handelaar om zijn risico te beheren en winst te maken.

Er zijn drie belangrijke ordertypes op het KuMEX-platform:

  • Marktorder: Dit zijn orders die worden geplaatst tegen de marktkoers en worden uitgevoerd tegen het ‘bod’ als het een verkoop is en de ‘vraag’ als het een koop is..
  • Limietorder: Dit is een order die tegen een bepaalde prijs wordt geplaatst en niet zal worden uitgevoerd totdat de markt deze prijs bereikt. De bestelling staat open voor een bepaalde tijd, de “geldende tijd”. We behandelen dit hieronder.
  • Hou op: Dit is een bestelling die een bestelling plaatst zodra de prijs een bepaalde limiet bereikt. U stelt een triggerprijs in waardoor de bestelling live gaat. U kunt dan ook kiezen of u de geplaatste order een marktorder of een limietorder wilt plaatsen. Als u overweegt een stop loss te plaatsen, dan is een marktorder bij een stop uw beste gok. Stoporders kunnen ook worden gebruikt om winst te maken zodra een bepaald niveau is bereikt.

Pro-tip &# 128175 ;: U moet altijd bepaalde take-profit / stop loss-niveaus kiezen die in overeenstemming zijn met uw technische niveaus. Handelen met een hoge hefboomwerking en zonder stops wordt helemaal niet aangeraden!

Zoals vermeld, kunt u bij het plaatsen van een limietorder ook de geldende tijd selecteren. Dit is de tijdsduur dat u wilt dat de order actief blijft. Er zijn twee soorten bij KuMEX:

  • Goed tot annuleren: Deze order blijft actief totdat u ervoor kiest om deze te annuleren of totdat deze definitief wordt uitgevoerd
  • Onmiddellijk of Annuleren: Dit is de bestelling die u plaatst als u deze direct en tegen de beste prijs wilt laten vullen. Als er porties niet zijn ingevuld, worden deze geannuleerd. In wezen maakt deze order een gedeeltelijke orderuitvoering mogelijk

De laatste bestellingsparameter die u tot uw beschikking heeft, is of u er een verborgen bestelling, alleen een post of alleen een korting van wilt maken. Kortom, de post zorgt er alleen voor dat u het makerstarief krijgt, de verborgen wordt buiten de orderboeken gehouden en de verlaging draagt ​​alleen niet bij aan uw positie (alleen verlaagt deze).

Sandbox

Iets anders waar je misschien gebruik van wilt maken voordat je een live account aanmaakt, is de sandbox. Dit is vergelijkbaar met de testnet- en demo-accounts die u bij andere beurzen en makelaars heeft.

Dit is in wezen een testomgeving die de handelsvoorwaarden op de live-beurs volledig repliceert. Het voordeel hiervan is dat u uw handelsstrategieën kunt testen zonder het startkapitaal te riskeren.

De sandbox is ook ideaal voor handelaren die de KuMEX API willen testen (hieronder besproken). Als je de sandbox wilt uitproberen, moet je doorgaan naar sandbox.kumex.com en u kunt daar een account registreren. Helaas kun je geen porten via een live account.

KuMEX klantenondersteuning

Een andere echt belangrijke overweging voor elke handelaar is tegenwoordig klantenondersteuning. Dit kan vooral frustrerend zijn wanneer een uitwisseling laks is en dagen duurt om op tickets te reageren.

Daarom hebben we besloten om de klantenondersteuningsfunctie van KuMEX / KuCoin te testen. Gelukkig, omdat KuMEX wordt beheerd door KuCoin, is er al een behoorlijk grote ondersteuningscomponent waar handelaren van kunnen profiteren.

Misschien is de meest effectieve manier om een ​​probleem met de uitwisseling aan de orde te stellen, via hun ticketondersteuningssysteem. Dit zorgt ervoor dat uw ticket naar de juiste afdeling wordt gerouteerd en het meest geschikt kan worden geadresseerd.

KuMEX Ticket Ondersteuning

Ticket Support-systeem

Toen we testten met een vraag over het financieren van onze rekening, werden we binnen 4 uur geholpen. Dit is een behoorlijk effectieve ommekeer in vergelijking met sommige van de andere beurzen, zoals Coinbase, die een ommekeer van 1 dag hebben.

Pro-tip &# 128175 ;: Als de uitwisseling wat tijd nodig heeft om terug te gaan naar je ticket, kun je ze altijd op hun sociale media bezoeken. U kunt hun proberen Twitter, Telegram of Reddit. Zorg ervoor dat u uw ticketnummer vermeldt!

Als u een vraag heeft die algemener van aard is, kunt u altijd hun FAQ-sectie raadplegen. Dit is vrij uitgebreid en bevat de meeste vragen die andere handelaren hebben gesteld.

KuMEX API

Voor die handelaren die graag hun eigen algoritmen en bots ontwikkelen, zult u blij zijn te weten dat de KuCoin hun API-functionaliteit heeft uitgebreid met de KuMEX-uitwisseling.

Dit is een behoorlijk robuuste API met een aantal endpoints en SDK’s in PHP en Java. U kunt een handelsbot bouwen om in het live-account uit te voeren of u kunt er een ontwikkelen voor testdoeleinden in de sandbox.

KuMEX API-sleutels

API-sleutels genereren bij KuMEX

Om de API te kunnen gebruiken, moet u eerst API-sleutels genereren. Er zijn drie soorten sleutels op de centrale. Je hebt gelezen, geschreven en je hebt teruggetrokken. Met lezen kunt u de markt observeren, met schrijven kunt u transacties uitvoeren en middelen opnemen waarmee u geld kunt verzenden.

Waarschuwing ​: Geef uw API-sleutels aan niemand. Er zijn online services die handelsrobots aanbieden. Deze moeten met argwaan worden bekeken, aangezien ze op een kwaadwillende manier kunnen worden gebruikt

Zodra u uw API-sleutel heeft gegenereerd, wilt u zich vertrouwd maken met de API-eindpunten en functionaliteit. U kunt hierover meer lezen in de API-documenten. Misschien wil je ook kennis nemen van de snelheidslimieten om er zeker van te zijn dat je bot erin werkt.

Doorverwijzingsbonus

Als je de KuMEX-uitwisseling hebt gebruikt en aangenaam verrast bent met je ervaring, dan kun je wat bonussen verdienen door je vrienden door te verwijzen, enz..

KuCoin heeft een speciale verwijzingsbonus die ze speciaal voor de KuMEX-uitwisseling hebben ingesteld. Als iemand zich bij KuCoin aanmeldt met uw verwijzingslink, krijgt u 0,005% van het totale transactievolume van de handelaar.

Dit is een andere verwijzingsstructuur dan uitwisselingen zoals BitMEX et al die u een deel van de commissie geven. Als we de commissie zouden berekenen die u zou verdienen op een van deze uitwisselingen, dan is de KuMEX-verwijzingsvergoeding daar ongeveer mee in overeenstemming.

Notitie &# 128221 ;: Dit is geen levenslange verwijzingsbonus. Het is slechts één jaar geldig. Na die periode verdien je de commissie niet meer.

Als dit iets is dat u zou willen doen, moet u een verwijzingslink genereren. Dit kunt u doen in uw KuCoin-dashboard door in uw accountprofiel op “verwijzing” te klikken.

KuMEX-verwijzing

Hoe u mensen naar KuMEX kunt verwijzen

Het is belangrijk op te merken dat deze verwijzingsbonus wordt uitbetaald in KuCoin’s Shares (KCS). Dit is het eigen uitwisseltoken op de beurs dat vergelijkbaar is met de BNB van Binance. KuMEX berekent deze verwijzingsbonus en publiceert het bonusbedrag elke dag.

Gebieden voor verbetering

Er is veel dat we erg leuk vinden aan de nieuwe KuMEX-beurs. We zouden echter nalatig zijn als we niet naar enkele dingen zouden kijken die volgens ons verbetering behoeven.

Ten eerste en misschien wel het belangrijkste: ze bieden alleen Bitcoin-futures aan. Voor die handelaren die andere activa met hefboomwerking willen verhandelen, kunt u een ander hefboomplatform overwegen.

De uitwisseling zou ook wat meer educatieve gidsen en bronnen kunnen gebruiken. Futures-handel is geenszins een gemakkelijke taak en veel handelaren zijn nog nieuw in de arena. Deze gidsen kunnen helpen deze handelaren glad te strijken.

Ten slotte is KuMEX nog steeds een nieuwe futuresbeurs, wat betekent dat het niet de staat van dienst heeft van enkele meer gevestigde spelers. Ja, dit is een beetje een kip-en-ei-scenario, omdat nieuwe uitwisselingen ergens moeten beginnen.

Als ze echter hetzelfde niveau van professionaliteit kunnen behouden als de KuCoin-uitwisseling gebruikt, zal de reputatie volgen.

Gevolgtrekking

Kortom, we houden echt van de KuMEX-uitwisseling. Het lijkt relatief veilig te zijn. Het heeft niet alleen de steun van de KuCoin-hoofdbeurs, maar het lijkt ook een aantal behoorlijk effectieve risicobeheerfuncties te hebben, zoals een verzekeringsfonds enz..

U hebt ook dat sterk vereenvoudigde “lite” -platform dat zeer geschikt is voor degenen die nieuw zijn in de handel in futures met hefboomwerking. Ze hebben natuurlijk het geavanceerde handelsplatform dat precies dezelfde hoeveelheid functionaliteit heeft die u op elke concurrerende beurs kunt verwachten.

We vinden het ook leuk dat hun afnemersvergoeding lager is dan die van de concurrentie. Bovendien beschik je over een robuuste API met veel functionaliteit en handelsparameters. Ten slotte was de klantenondersteuning bovengemiddeld en moet worden geprezen.

Natuurlijk waren er enkele dingen die verbetering rechtvaardigden, maar dit is nog steeds een nieuwe uitwisseling. Hopelijk zullen ze naarmate ze in de loop van de tijd groeien, nieuwe activa en handelstechnologie introduceren.

Dus, moet u KuMEX gebruiken?

Als u op zoek bent naar een functioneel en veilig handelsplatform voor hefboomwerking, ondersteund door een bekende beurs, dan is het zeker het overwegen waard.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me