Limietorders – Universele API’s voor Crypto Exchange Trade Execution

>

De crypto-ruimte is chaos. Pure onvervalste chaos. Het is het wilde westen van de moderne wereld waar conventies rechtstreeks uit het raam worden gegooid. Vooral uitwisselingen zijn een onsamenhangende puinhoop. Als je zou proberen een limietorder uit te voeren via de API’s van 16 verschillende beurzen, zou je ontdekken dat er geen twee hetzelfde zijn. Elke exchange ondersteunt vreemde eigenaardigheden, waardoor het ontwikkelen van apps een constante strijd is. We weten dit uit ervaring: onze ontwikkelaars-API’s verbinden 16 uitwisselingen tot één uniforme API.

Handelen in cryptocurrencies via API’s

Het Shrimpy-team is trots om aan te kondigen dat we dit probleem hebben opgelost. Nooit meer in een nachtmerrie leven. Herstel uw gezond verstand met een enkel eindpunt dat een limietorder kan uitvoeren op elke grote beurs. In plaats van 16 verschillende implementaties hoef je maar één simpele API te beheren die consistent is voor elke exchange. Het ontwikkelen van deze functie werd met pijnlijke pijn beantwoord, maar we weten dat de ruimte een uniforme interface zal waarderen die het ontwikkelingsproces vereenvoudigt.

Beperk bestellingen

Limietorders zijn een cruciaal aspect van de cryptocurrency-handelsmarkt. Een limietorder is een order die bij een beurs wordt geplaatst om een ​​actief tegen de gespecificeerde prijs of beter te kopen of verkopen. Een kooplimietorder wordt daarom uitgevoerd tegen de limietorderprijs of lager, en een verkooplimietorder wordt uitgevoerd tegen de limietorderprijs of hoger..

Als het gaat om handelsservices, zijn limietorders het belangrijkste ordertype dat cruciaal is voor het bouwen van handelsfunctionaliteit. Dit wetende, hebben we zwaar geïnvesteerd in het bieden van een naadloze ervaring voor het uitvoeren van limietorders met Shrimpy. Iedereen kan volledige realtime orderboekgegevens verzamelen voor elke grote beurs, een bestelling plaatsen en de status van bestellingen controleren via een uniforme set API’s. Er zijn twee primaire typen limietorders die zijn geïntegreerd in de v1 van onze API’s. Dit zijn “Onmiddellijke of geannuleerde (IOC) bestellingen” en “Goede tot geannuleerde (GTC) bestellingen”.

Voorbeeld orderboek: In dit voorbeeld is de beste biedprijs 5067,269 USD en de beste laatprijs 5071,5 USD voor Bitcoin. Bron: Bittrex

Bestelling onmiddellijk of annuleren (IOC)

IOC-bestellingen zijn bedoeld om te worden geplaatst tegen een prijs die de bestelling onmiddellijk uitvoert. Meestal gebruikt als een manier om nauwkeurig orders aan te nemen die aan de andere kant van de bied-laat spread van uw huidige positie liggen. Door dit type order te plaatsen, bent u er zeker van dat u de “nemer” in de transactie bent. Op die manier kunnen de orders systematisch controleren op slippage, spread en strategie-uitvoering. Bij het uitvoeren van een IOC-order worden alle niet-ingevulde delen van de order onmiddellijk geannuleerd. Geen enkel deel van de bestelling wordt op de beurs achtergelaten om op een later tijdstip te worden uitgevoerd.

Binance API-handelsvoorbeeld

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van hoe u een IOC-order plaatst op Binance met onze uniforme API voor limietorders.

Verzoek: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {

"basissymbool"​ "ETH",

"quoteSymbol"​ "BTC",

"bedrag"​ "0,5",

"prijs"​ "0,0344",

"kant"​ "KOPEN",

"timeInForce"​ "IOC"​

Bittrex API handelsvoorbeeld

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van hoe u een IOC-bestelling plaatst op Bittrex met onze uniforme API voor limietorders.

Verzoek: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {

"basissymbool"​ "ETH",

"quoteSymbol"​ "BTC",

"bedrag"​ "0,5",

"prijs"​ "0,0344",

"kant"​ "KOPEN",

"timeInForce"​ "IOC"​

Het is je misschien opgevallen dat deze twee voorbeelden er identiek uitzien. Dat komt omdat ze hetzelfde zijn! Gebruik exact dezelfde oproep voor exact hetzelfde doel op alle centrales.

Good ’Til Cancelled (GTC) Order (ook bekend als Open Order)

GTC-orders worden vaak tegen een prijs geplaatst waardoor een nemer aan de andere kant van de bied-laat-spread van uw positie de order kan uitvoeren. Daarom wordt dit type order vaak gebruikt door een “maker”. Zodra de GTC-bestelling bij de beurs is geplaatst, blijft deze van kracht in de orderboeken totdat deze is gevuld of is geannuleerd door de handelaar. Er is geen garantie dat een GTC-order ooit zal worden uitgevoerd. Het is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat het plaatsen van een GTC-bestelling op een beurs om Bitcoin te kopen voor een prijs van $ 1 USD ooit wordt gevuld..

Binance API-handelsvoorbeeld

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van hoe u een GTC-order plaatst op Binance met onze uniforme API voor limietorders.

Verzoek: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {

"basissymbool"​ "ETH",

"quoteSymbol"​ "BTC",

"bedrag"​ "0,5",

"prijs"​ "0,0344",

"kant"​ "KOPEN",

"timeInForce"​ "AV"​

Bittrex API handelsvoorbeeld

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van hoe u een GTC-bestelling plaatst op Bittrex met onze uniforme API voor limietorders.

Verzoek: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {

"basissymbool"​ "ETH",

"quoteSymbol"​ "BTC",

"bedrag"​ "0,5",

"prijs"​ "0,0344",

"kant"​ "KOPEN",

"timeInForce"​ "AV"​

Nogmaals, de eindpunten zijn identiek. Ze zijn niet alleen identiek tussen de GTC-orders op beurzen, maar ze zijn ook identiek aan de IOC-ordereindpunten. Het enige verschil is het wijzigen van het veld “timeInForce” om GTC-orders op te geven.

Bestelboekgegevens

Realtime limietorders vereisen realtime orderboekgegevens. Het Shrimpy-team begrijpt deze behoefte, dus we ondersteunen ook de meest robuuste real-time infrastructuur voor het verzamelen van volledige orderboekgegevens voor elke grote beurs. Lees hier meer over deze eindpunten in een van onze nieuwste artikelen:

Orderboek – Universele API’s voor real-time crypto-uitwisselingsgegevens

Overzicht

Deze twee eenvoudige ordertypes zijn de meest voorkomende orders die aanwezig zijn op cryptocurrency-uitwisselingen. Ons team zag dit als een ongelooflijke kans voor ons om de manier waarop elke applicatie transacties uitvoert op beurzen te vereenvoudigen.

Garnaal | Crypto Trading API’s voor ontwikkelaars

Dat is niet alles. Shrimpy is gebouwd om gebruikers te beheren voor schaalbare crypto-handelsdiensten. Of u nu 10 hoofdgebruikers heeft of 10.000 actieve handelaren, dat is geen probleem voor onze universele API’s. Schaal zonder uw verstand te verliezen. Onze servers communiceren rechtstreeks met al uw gebruikers om het verzamelen van gegevens, de uitvoering van transacties en het beheer van uitwisselingsaccounts te beheren.

Welke uitwisselingen worden momenteel ondersteund?

De lijst met uitwisselingen die we ondersteunen, groeit snel. We hebben de afgelopen maanden bijna 10 uitwisselingen toegevoegd en we zijn niet van plan te vertragen. De missie van Shrimpy is om elke centrale onder één uniforme interface te verbinden. Op dit moment ondersteunen Shrimpy’s Crypto Trading API’s de volgende uitwisselingen:

Over Shrimpy

Shrimpy is een geautomatiseerde cryptohandel & portfolio management tool waarmee gebruikers hun strategie kunnen automatiseren.

Shrimpy biedt ook handels-API’s aan voor ontwikkelaars die schaalbare beurshandelfunctionaliteit in hun applicatie willen integreren.

Vergeet ons niet te volgen Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram, Onenigheid, & Reddit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me