Meerdere portefeuilles: segmentering van Cryptocurrency Exchange-fondsen [Feature Release]

>

Het Shrimpy-team is verheugd om onze grootste releases tot nu toe aan te kondigen! Dit is de lancering van een functie om uw fondsen in meerdere portefeuilles te segmenteren en elke portefeuille afzonderlijk te beheren.

Tot op heden konden Shrimpy-gebruikers alleen al hun geld op elke individuele beurs gezamenlijk als één portefeuille beheren. Dat betekende dat als je een wisselrekening zou koppelen, Shrimpy 100% van die fondsen zou beheren alsof ze allemaal in één portefeuille zitten.

Alles is nu aan het veranderen.

Na een aanzienlijke inspanning om het meest eenvoudige, maar robuuste platform te ontwerpen voor het toewijzen van meerdere individuele portefeuilles, kondigen we met trots aan dat “Shrimpy Portfolios” wordt uitgerold..

Opmerking: er zijn veel wijzigingen. We hebben er alles aan gedaan om de functionaliteit van Shrimpy hetzelfde te houden voor mensen die de nieuwe functies niet willen gebruiken, maar we raden iedereen toch aan om dit hele blogbericht te lezen om er zeker van te zijn dat je begrijpt wat er met Shrimpy is veranderd..

Wat betekent dit?

Om te beginnen betekent dit dat er een aantal nieuwe functies, ontwerpupdates en wijzigingen zijn die van invloed zijn op de manier waarop u Shrimpy gebruikt. We raden iedereen ten zeerste aan om even de tijd te nemen om dit hele artikel te lezen, zodat u bekend bent met de wijzigingen.

Oké, laten we beginnen!

Standaardportfolio

Om zoveel mogelijk functionaliteit hetzelfde te houden, hebben we iets geïmplementeerd dat een “standaardportfolio” wordt genoemd. Dit portfolio wordt automatisch samengesteld voor alle gebruikers wanneer ze een uitwisselingsaccount koppelen. Deze standaardportefeuille is waar al uw geld naartoe gaat wanneer u nieuw geld op uw wisselrekening stort. Dit is ook waar geld wordt verwijderd als u geld opneemt van uw wisselrekening. (Opmerking: als u meer geld opneemt dan er beschikbaar is in het standaardfonds, zal Shrimpy terugvallen op het verwijderen van geld uit andere portefeuilles)


Als u de nieuwe portfoliofunctie niet wilt gebruiken, gebruik dan gewoon de standaardportfolio als uw enige portfolio en Shrimpy zal in principe precies hetzelfde blijven functioneren als het altijd heeft gefunctioneerd. U Niet doen moet u de nieuwe, meerdere portfoliofuncties gebruiken als u dat niet wilt.

Opmerking: standaardportfolio’s kunnen worden gewijzigd door naar ‘Portfolio’s beheren’ te gaan, de nieuwe portfolio te selecteren die u standaard wilt maken, vervolgens op het instellingenpictogram (tandwiel) te klikken en vervolgens het vakje voor ‘Standaardportfolio’ aan te vinken..

Een nieuw portfolio aanmaken

U kunt op elk moment een nieuw portfolio aanmaken door op het dashboard de knop “Portfolio’s beheren” te gebruiken. Zodra u op deze knop klikt, wordt een dialoogvenster geopend waarin u uw portfolio’s kunt maken, bewerken en beheren.

In dit dialoogvenster kunt u ook selecteren welke portefeuille de standaardportefeuille is, en kunt u geld overboeken tussen elke portefeuille.

Vergeet niet om elk van uw portfolio’s een unieke naam te geven die specifiek is voor iets dat betekenis geeft aan elke portfolio. Op die manier kunt u de portefeuille altijd gemakkelijk identificeren.

Opmerking: portfolio’s kunnen een naam krijgen door naar ‘Portfolio’s beheren’ te gaan, de portfolio te selecteren die u een naam wilt geven, op het instellingenpictogram (tandwiel) te klikken en vervolgens op het potlood te klikken om de naam te bewerken.

Overboekingskosten

Om activa uit uw “Standaardportefeuille” te verplaatsen naar de andere portefeuilles die u aanmaakt, hebben we een functie toegevoegd voor “Geld overboeken”. Deze functie doet NIET handel op de beurs. Dat betekent dat wanneer u geld van de ene portefeuille naar een andere portefeuille overboekt, we de uitwisseling niet eens vertellen. Al deze boekhouding wordt gedaan op de servers van Shrimpy. (Houd er rekening mee hoe Dollar-Cost Averaging-strategieën werken bij het overboeken van fondsen. Dit wordt verderop besproken. Kort gezegd, het overboeken van fondsen naar een portefeuille waarvoor DCA is ingeschakeld, zal waarschijnlijk handelen)

Fondsen kunnen van of naar een portefeuille worden overgeboekt door ofwel de knop ‘Portefeuilles beheren’ bovenaan het dashboard te selecteren of door de knop ‘Geld overboeken’ naast elke portefeuille te gebruiken.

Meerdere portfolio’s

Gebruikers kunnen nu meerdere portfolio’s maken. Elke portefeuille wordt afzonderlijk beheerd door Shrimpy, dus verschillende strategieën kunnen op elke portefeuille worden toegepast. Dat betekent dat als u 4 verschillende portefeuilles heeft, u voor elk van deze portefeuilles een andere strategie kunt implementeren. U kunt met elk van deze portefeuilles ook een andere leider volgen.

Let op: Er kunnen slechts 5 portefeuilles worden aangemaakt voor elke wisselrekening. Als u probeert om meer dan 5 portfolio’s te maken, zal Shrimpy u stoppen.

Sociale leiders

Sociale portefeuilles zijn op een paar kleine manieren veranderd. Omdat leiders nu meerdere portefeuilles kunnen hebben, moesten we goed nadenken over wat dit voor volgers betekent.

Op de profielpagina van een leider kun je nu al zijn portfolio’s zien. U kunt elk van deze portfolio’s afzonderlijk volgen. Op die manier kunnen leiders meerdere strategieën implementeren, en u kunt volgen wat u kiest.

Houd er rekening mee dat leiders misschien niet willen dat mensen al hun portefeuilles volgen. We raden aan om met leiders te communiceren om er zeker van te zijn dat u in lijn bent met hun portfoliostrategie. Naarmate we feedback van leiders blijven verzamelen, kunnen er enkele aanpassingen zijn in de manier waarop we leiders toestaan ​​hun sociale profielen te beheren.

Automatisering

We hebben de naam van het tabblad ‘Portfolio’ gewijzigd in ‘Automatisering’. Aangezien we nu het maken van meerdere portfolio’s toestaan, geloven we niet dat het woord ‘portfolio’ past bij het tabblad waarop u uw strategieën ontwerpt. De strategieën zelf zijn niet uw portefeuille, we zien de daadwerkelijke fondsen die op uw dashboard worden weergegeven als uw portefeuilles.

In de toekomst zullen we naar de gesegmenteerde fondsen op uw dashboard verwijzen als ‘portefeuilles’. Voorbeeld: als u uw geld in vier unieke financieringspools op het dashboard verdeelt, noemen we elk van deze verschillende segmenten een ‘portefeuille’.

Aangezien het woord ‘portefeuilles’ nu is gereserveerd voor de gesegmenteerde fondsen op het dashboard, hebben we een nieuw woord nodig voor het tabblad waar gebruikers strategieën kunnen ontwikkelen. Na lang nadenken zijn we op het woord ‘Automatisering’ beland.

We hebben voor dit woord gekozen omdat het extreem specifiek is. De configuraties die u op dit tabblad invoert, zijn de regels voor hoe uw portfolio wordt geautomatiseerd. Hoewel we het woord “Strategie” hebben overwogen, voelde het minder specifiek aan bij het beschrijven van de functie van dit tabblad. We plannen ook een aantal opwindende releases in de toekomst die ervoor kunnen zorgen dat het woord “Strategie” verwarrend wordt.

Als u een portfolio wilt automatiseren, bouwt u eenvoudig een automatisering op het tabblad “Automatisering” en klikt u op “Automatisering starten”. Een pop-up vraagt ​​u om de portfolio’s te selecteren die u wilt automatiseren. U kunt één portfolio of meerdere portfolio’s selecteren.

Opmerking: in het verleden dwong Shrimpy gebruikers om altijd een automatisering op hun portfolio toe te passen. Dat betekende dat we je nooit hebben toegestaan ​​om een ​​automatisering simpelweg te deactiveren. In plaats daarvan moest u een andere automatisering activeren.

Dit gedrag is veranderd. U kunt nu een automatisering uit een portfolio verwijderen en dus GEEN automatisering aan een portfolio koppelen. Als een portefeuille niet is geautomatiseerd, zal Shrimpy geen transacties uitvoeren om die portefeuille te automatiseren.

Er zijn verschillende locaties waar Shrimpy zal laten zien welke automatisering aan elk portfolio is gekoppeld. De eerste locatie is op het dashboard. Naast elk portfolio ziet u de link naar de automatisering die momenteel actief is voor dat portfolio. Als u op deze link klikt, gaat u rechtstreeks naar de relevante automatisering op het tabblad “Automatisering”.

De andere locaties waar u kunt zien welke automatisering momenteel actief is voor een portfolio, vindt u op het tabblad “Automatisering”. Elke automatisering heeft linksboven de portfolio’s die de automatisering gebruiken. Het automatiseringstabblad heeft ook een lijst met automatiseringen aan de rechterkant, inclusief de portfolio’s die door elke automatisering worden geautomatiseerd. De actieve automatiseringen hebben een groen vinkje.

Herbalanceren

Herbalancering gebeurt nu voor elke individuele portefeuille. Dat betekent dat u meerdere portefeuilles tegelijkertijd kunt herschikken. De ene portefeuille zou een drempelherbalans kunnen uitvoeren op een index, terwijl een andere een periodieke herbalanceringsautomatisering kan gebruiken op een reeks gelijkmatig toegewezen activa. Elke combinatie van portefeuilles en strategieën is mogelijk.

We hebben ook de “Rebalance Now” -knoppen op het dashboard gescheiden. Hiermee kunt u specifiek selecteren welke portefeuille u opnieuw in evenwicht wilt brengen.

Merk op dat er twee verschillende opvattingen zijn. Er is de geaggregeerde weergave die de gecombineerde activa van al uw portefeuilles toont en er is de weergave ‘portfolio’ of ‘individuele’ die elke individuele portefeuille laat zien.

De geaggregeerde weergave is het pictogram aan de linkerkant, de individuele weergave is het pictogram aan de rechterkant.

De initiële release staat geen geaggregeerde herbalancering toe. Dat betekent dat we u niet toestaan ​​om meerdere portefeuilles in één keer opnieuw in evenwicht te brengen door op de knop ‘Nu opnieuw in evenwicht brengen’ op de samengevoegde Shrimpy-dashboardweergave te klikken. Dit zal echter waarschijnlijk worden opgenomen in een toekomstige release.

Zwarte lijsten

Nu u portefeuilles zonder strategieën kunt hebben, zijn we tot het besef gekomen dat zwarte lijsten niet langer nodig zijn.

In plaats van op een zwarte lijst te zetten, zouden gebruikers nu moeten vertrouwen op het toewijzen van meerdere portefeuilles aan afzonderlijke fondsen die niet met Shrimpy zouden moeten worden geautomatiseerd. Op die manier blijft de functionaliteit hetzelfde als op de zwarte lijst (waar Shrimpy die items niet aanraakt), maar in plaats van ons te vertellen dat we ze op de zwarte lijst moeten zetten, worden ze verplaatst naar een portfolio zonder strategie.

De blacklist-functie is verwijderd.

Klanten die voorheen activa op de zwarte lijst hadden staan, zien nu twee afzonderlijke portefeuilles op hun dashboard. De ene portefeuille bevat alle activa op de zwarte lijst, terwijl de andere portefeuille de activa bevat die niet op de zwarte lijst stonden.

Het portfolio dat de activa op de zwarte lijst bevat, heeft geen verbonden automatisering. De tweede portefeuille met de activa die niet op de zwarte lijst stonden, zal echter een gekoppelde automatisering hebben die de portefeuille zal automatiseren.

De op de zwarte lijst geplaatste activa worden in de standaardportefeuille geplaatst. Om activa op de zwarte lijst te beheren, raden we aan de nieuwe functies te gebruiken om geld tussen portefeuilles over te dragen.

Ontwerpwijzigingen

Naast functionaliteitswijzigingen updaten we ook een aantal ontwerpcomponenten in Shrimpy. We hopen dat dit de ervaring bij het navigeren door Shrimpy zal verbeteren en tegelijkertijd een fris gevoel aan de applicatie zal geven.

Automation-pagina

Het is u wellicht opgevallen dat we het tabblad “Automatisering” (voorheen bekend als het tabblad “Portfolio”) volledig opnieuw hebben ontworpen. Er waren een paar belangrijke redenen voor dit herontwerp.

  1. We vonden het aantal klikken dat nodig was om uw strategie bij te werken of te wijzigen, buitengewoon lastig.

  2. De meerdere opslagknoppen verspreid over de pagina waren rommelig en omslachtig.

  3. Om tussen portefeuilles te wisselen, moest je teruggaan naar een pagina met elk portfolio en een ander portfolio selecteren. Deze pagina-omschakelingen waren lastig.

Shrimpy hoort vooral simpel te zijn. Het moet snel zijn om uw strategie aan te passen en zo min mogelijk klikken vereisen.

Vóór deze update moesten gebruikers meerdere pagina’s en een lijst met klikken doorlopen om een ​​automatisering te wijzigen of in te stellen.

We hebben de pagina met uw portfolio’s nu volledig verwijderd. In plaats daarvan zult u zien dat er aan de rechterkant van het scherm een ​​lijst is met uw automatiseringen. Hierdoor kunt u direct uw actieve automatiseringen zien (aangegeven met het groene vinkje) en direct door uw andere automatiseringen klikken zonder de pagina ooit te verlaten.

Shrimpy had voorheen VEEL te veel bewaarknoppen. Bijna elke instelling had zijn eigen opslagknop. Het maakte het proces voor het toevoegen van geavanceerde instellingen en het bijwerken van uw portfolio onnodig omslachtig. We hebben nu elke opslagknop gecombineerd tot één enkele opslagknop die uw volledige automatiseringsstrategie zal redden. Dit vermindert drastisch het aantal dingen dat u moet besparen bij het opstellen of bijwerken van uw strategie.

Aangezien we de pagina hebben verwijderd waarop we al uw portefeuilles hebben weergegeven, kunt u nu nieuwe automatiseringen maken door de knop “+” te selecteren bovenaan de rechterzijbalk, waar u al uw automatiseringen kunt zien. Dit zal een nieuwe lege automatisering presenteren waar u uw nieuwe automatiseringsstrategie kunt creëren.

Pagina’s voor sociale leiders

De sociale leiderspagina’s zijn bijgewerkt zodat volgers alle portefeuilles kunnen zien die worden beheerd door een leider. Op die manier kunnen volgers snel door de verschillende portfolio’s scrollen en degene volgen die ze willen.

Naast deze update zijn de sociale leiderskaarten (op het scorebord) niet specifiek voor één portfolio. De statistieken die op de kaart van een leider worden weergegeven, zijn verzamelde statistieken voor alle portefeuilles. Dit gedrag werd besloten omdat we wilden dat de leiderskaarten de leider als geheel vertegenwoordigen, niet slechts een enkele portefeuille die door de leider werd geselecteerd.

Asset-zijbalk

De zijbalk van het activum is bijgewerkt en bevat geaggregeerde statistieken voor al uw portefeuilles. Dat betekent dat als u 5 verschillende portefeuilles heeft, de gecombineerde portfoliostatistieken in deze zijbalk worden weergegeven.

Een voorbeeld zijn de “Exit” en “Entry” -prijzen voor een specifiek activum. In plaats van dat deze waarde individueel is voor elke beurs, hebben we besloten om dit te zien als een geaggregeerde statistiek die de uitstap- en instapprijzen voor al uw portefeuilles combineert..

De reden dat we deze beslissing hebben genomen, is omdat we denken dat het overdreven verwarrend zou worden als je op het dashboard zou klikken en de zijbalk zou veranderen op basis van het portfolio dat je hebt geselecteerd.

Actieknoppen

Historisch gezien heeft Shrimpy rode knoppen gebruikt om de belangrijkste acties aan te geven die u op elke pagina kunt ondernemen. In deze nieuwste release experimenteren we met een nieuwe blauwe actieknop. Deze koelere kleurtinten zijn bedoeld om Shrimpy comfortabeler te laten navigeren en bekijken.

Meestal hebben we geprobeerd vast te houden aan slechts één actieknop op elke pagina. Het is de bedoeling uw aandacht te vestigen op de eerste of belangrijkste handeling die u op elke pagina kunt ondernemen.

Toewijzingsbalken

De toewijzingsbalken op de dashboard- en automatiseringspagina’s zijn gewijzigd in dezelfde blauwe kleur als de actieknoppen. We hopen dat dit deze pagina’s minder moeilijk te bekijken maakt en een frisse nieuwe look voor Shrimpy geeft.

De schuifregelaars op de toewijzingspagina zijn ook bijgewerkt voor een gelikt nieuw gevoel.

Andere wijzigingen

Buiten deze grote wijzigingen en ontwerpupdates, zijn er aanvullende kleine wijzigingen in deze release opgenomen die zijn ontworpen om de Shrimpy-ervaring te verbeteren.

Betaalde backtest

Traditioneel heeft de backtest-tool geen van de optimalisaties gesimuleerd die worden gebruikt in de eigenlijke Shrimpy-rebalancing-engine. Dit omvat de optie voor tariefoptimalisatie die vaak wordt gebruikt voor portfolieautomatisering.

Met deze release kan iedereen nu portefeuilles backtesten met de instelling “vergoeding optimalisatie”. Dit geeft een nauwkeuriger beeld van hoe Shrimpy op de lange termijn zal presteren.

Verbeterde prestatie-tracking

Voordat we gebruikers in staat konden stellen hun fondsen in meerdere portefeuilles te segmenteren, moesten we ervoor zorgen dat Shrimpy elke portefeuilleverandering tot op de Satoshi nauwkeurig kon volgen. Om deze missie te volbrengen, bleven we onze mogelijkheden op het gebied van het volgen van transacties, het monitoren van uw fondsen en het bijhouden van uw portefeuille bij elke stap uitbreiden..

Veranderingen van sociale leiderskaart

Een kleine update van de sociale leiderskaarten omvat een meer expliciete naamgeving van de uitwisseling die de leider momenteel gebruikt voor hun automatisering. Voorheen toonde Shrimpy alleen het logo. We realiseerden ons echter later dat er verwarring bestond voor beurzen zoals Bittrex, die zowel Bittrex als Bittrex Global ondersteunt. Deze twee uitwisselingen ondersteunen verschillende activa en daarom kunnen gebruikers op Bittrex de leiders van Bittrex Global niet volgen en vice versa.

Naast het toevoegen van de naam van de uitwisseling, hebben we ook de mogelijkheid om een ​​leider favoriet te maken van het sociale klassement verwijderd. U moet nu een leider favoriet maken vanuit de profielpagina van de leider. De nieuwe favorietknop bevindt zich in de rechterbovenhoek van de leiderpagina.

Favoriete leiders hebben nog steeds een ster op hun scorebord en zweven naar de top van je scorebord, zodat je nog steeds gemakkelijk de leiders kunt identificeren die je volgt.

Portfolio geschiedenis

Shrimpy-gebruikers die meerdere portefeuilles beheren in een enkele uitwisselingsrekening, zien nu een vervolgkeuzelijst bovenaan de geschiedenispagina die wordt gebruikt om de portefeuille te selecteren die u wilt bekijken. Het wisselen tussen de verschillende portefeuilles zal even wennen zijn. Naarmate we beter begrijpen hoe mensen omgaan met het geschiedenis-tabblad, zullen we aanpassingen aanbrengen in hoe deze vervolgkeuzelijst wordt gebruikt.

Wijs toe vanuit saldi

Er zijn momenten dat u misschien een portfolio wilt maken van de bestaande activa die u op de beurs heeft. In plaats van specifiek elk item dat u al bezit op de beurs toe te voegen en te proberen de procentuele toewijzingen voor elk item te berekenen, hebben we een functie toegevoegd om dit proces te automatiseren.

Als u op de “+” klikt om een ​​nieuwe automatisering aan te maken, ziet u de volgende weergave.

In dit stadium kunt u op de knop ‘Toewijzen vanuit saldi’ klikken om uw automatisering snel te vullen met de activa die u momenteel op de beurs heeft.

Opmerking: als u per ongeluk op deze knop klikt en besluit dat u deze toewijzingen niet wilt gebruiken, kunt u uw wijzigingen altijd ‘WEGWERPEN’.

Geschiedenis van sociale leider

De knop om de geschiedenis van de sociale leider te zien, is ook veranderd. Het pictogram bevindt zich nu naast de knop ‘Automatisering starten’ op het dashboard van de leider. In de bovenstaande afbeelding is het geschiedenispictogram helemaal links met de klok.

Zodra u deze knop selecteert, wordt de geschiedenis van de leider geopend in een zijbalk waar u door zijn handels-, allocatie- en strategiegeschiedenis kunt bladeren.

Opmerking: het pictogram in het midden is een backtesting-knop en het rechterpictogram kopieert dit portfolio van de leider en voegt het toe aan uw tabblad “Automatisering”.

Geautomatiseerde verfrissing

In de afgelopen twee jaar was een van de meest gevraagde functies het verbeteren van de manier waarop Shrimpy automatisch gegevens vernieuwt. We zijn verheugd te kunnen zeggen dat Shrimpy de dashboardgegevens nu elke minuut automatisch vernieuwt. Dat betekent dat je Shrimpy open kunt laten om continu updates over je portfolio te ontvangen.

Maak meerdere saldi voor koude opslag voor hetzelfde activum. Noem ze dienovereenkomstig

Opmerking: er zijn nog steeds elementen van Shrimpy die niet automatisch worden vernieuwd. Het tabblad Geschiedenis is een voorbeeld. Als u iets opmerkt dat mogelijk verouderd is, raden we u toch aan om te vernieuwen.

Voeg meerdere items voor koude opslag toe

In deze release zijn er enkele kleine wijzigingen aangebracht in de manier waarop u saldi voor koude opslag maakt en beheert. In plaats van slechts één koelopslagsaldo toe te staan ​​voor elk activum op uw uitwisselingsaccount, kunt u met Shrimpy nu een onbeperkt aantal koelopslagsaldi aan elke portefeuille koppelen. Elke koude opslag kan worden geëtiketteerd voor gemakkelijke organisatie.

Beperkingen

Aan deze updates zijn enkele beperkingen verbonden. Enkele van deze beperkingen zullen hier worden besproken. Hoewel we alles met ongelooflijke zorg hebben ontworpen, kunnen we op basis van feedback van gebruikers nieuwe oplossingen voor deze beperkingen ontdekken.

Handelskosten

Elke keer dat u handelt, worden de kosten automatisch van uw rekening afgeschreven. Op sommige beurzen wordt deze vergoeding betaald in termen van hun eigen cryptocurrencies – zoals BNB op Binance.

Nu we gebruikers toestaan ​​hun geld op te splitsen in meerdere portefeuilles, kan dit ogenschijnlijk vreemd gedrag veroorzaken wanneer de vergoedingen worden opgenomen. (Opmerking: het lijkt misschien vreemd gedrag, maar het wordt verwacht.)

Voorbeeld: stel je voor dat je een nieuwe portefeuille hebt gemaakt met alleen ETH en BTC. Deze portefeuille kan deze twee activa in evenwicht brengen en verhandelen. Elke keer dat een transactie wordt uitgevoerd, kan Binance de vergoeding echter in BNB nemen. Aangezien er geen BNB in ​​deze portefeuille zit (maar er kan wel een BNB in ​​een andere portefeuille zitten), komt de vergoeding uit een andere portefeuille.

Het resultaat is dat één portefeuille consequent waarde verliest door de vergoeding, maar de portefeuille met alleen ETH en BTC verliest geen waarde door vergoedingen. Hoewel deze verandering minimaal kan zijn, verwachten we over een lange periode dat er een waardeverschuiving zal zijn die op een bepaald moment door de gebruiker moet worden gecorrigeerd.

Op dit moment zijn er niet veel opties om dit probleem permanent op te lossen. Een mogelijkheid is om de “subaccount” -functies te gebruiken die door sommige beurzen worden aangeboden. Helaas bieden veel exchanges geen subaccounts aan, dus het is niet bij elke exchange mogelijk. Ook zou elke uitwisseling een aangepaste code vereisen voor het beheren van subaccounts, wat altijd een moeilijk proces is om uit te voeren.

Opmerking: hoewel de eerste release van de functie voor meerdere portefeuilles geen native oplossing voor dit probleem heeft, kunnen gebruikers een klein bedrag aan BNB en andere koersvaluta’s in hun standaardportefeuille laten staan ​​en deze fondsen niet automatiseren. Op die manier wordt, wanneer een portefeuille een transactie uitvoert, de vergoeding afgetrokken van de standaardportefeuille die niet is geautomatiseerd. Dan zal de rest van de portefeuilles normaal functioneren.

Verkeerde stortingen / opnames

Er zijn situaties waarin uitwisselingen in het verleden ten onrechte accountinformatie van gebruikers hebben gerapporteerd. Hoewel Shrimpy is ontworpen om met deze complexe situaties om te gaan, kunnen we niet garanderen dat er in de toekomst geen nieuwe situaties zullen ontstaan.

Wanneer beurzen het saldo van een gebruiker onjuist rapporteren, is het mogelijk dat er geld van de ene portefeuille naar de andere wordt overgeboekt. Zoals we eerder hebben besproken, gaan deposito’s altijd eerst in de standaardportefeuille en worden fondsen altijd eerst uit de standaardportefeuille verwijderd. Dat betekent dat in een situatie waarin fondsen uit een portefeuille verdwijnen, Shrimpy ervan uitgaat dat die fondsen van de beurs zijn opgenomen..

Als dat geld later weer op uw wisselrekening verschijnt, plaatst Shrimpy dat geld in uw standaardportefeuille. Het resultaat is dat als een beurs ons ten onrechte vertelt dat je 0 van een actief hebt en later zegt dat je een deel van dat actief hebt, Shrimpy die fondsen uiteindelijk naar de standaardportefeuille verplaatst (zelfs als ze voorheen niet in de standaardportefeuille zaten).

Helaas is er geen duidelijke oplossing voor hoe deze situatie moet worden aangepakt. Omdat Shrimpy afhankelijk is van de uitwisselingen om informatie over gebruikers correct te rapporteren, kunnen we alleen zoveel doen om deze informatie te valideren.

Handelen buiten Shrimpy

Net als bij de stortings- / opnamesituatie, zal handelen buiten Shrimpy alle verhandelde fondsen onmiddellijk overboeken naar de standaardportefeuille. Dit is het gewenste gedrag, aangezien we niet willen dat gebruikers buiten Shrimpy handelen.

Wanneer iemand handelt buiten de Shrimpy-applicatie, is er voor ons geen manier om te weten waarom deze transactie is gemaakt. Daarom hebben we geen andere keuze dan die fondsen naar de standaardportefeuille te verplaatsen, waar ze niet langer in de geautomatiseerde portefeuille worden opgenomen..

Hoewel dit gewenst gedrag is en specifiek met deze bedoeling is ontworpen, zal het voor sommige gebruikers toch onverwacht zijn. We zullen ons best doen om dit gedrag transparant te maken, zodat er geen verwarring ontstaat.

We hebben ook plannen om dit probleem te helpen verminderen door meer handelsfuncties in Shrimpy te openen. Dit zou de noodzaak moeten verminderen om transacties op de beurs uit te voeren.

Verwarrende UX-stromen

Hoewel we onvermoeibaar hebben gewerkt om de nieuwe updates zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zouden we ten onrechte denken dat alles perfect is. We weten dat er enkele verwarrende stromen zullen zijn die mogelijk moeten worden verbeterd, er kunnen knoppen of pop-ups zijn die moeten worden toegevoegd om verduidelijkingen te maken en mogelijk zelfs enkele aanpassingen aan het ontwerp moeten worden aangebracht.

We zijn klaar om feedback te ontvangen en de wijzigingen aan te brengen die Shrimpy gebruiksvriendelijker maken. Hoe meer functies we toevoegen, hoe agressiever we moeten zijn in het vereenvoudigen van de manier waarop iedereen met Shrimpy omgaat.

Conclusies

Er zijn veel wijzigingen in deze update. Dit is in feite de grootste update die we ooit in één keer hebben uitgebracht voor Shrimpy. Het kostte ons veel werk om alles te ontwerpen, voor te bereiden en te testen om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke ervaring heeft. We raden u aan de tijd te nemen om de wijzigingen volledig te begrijpen en uw portfolio bij te werken zodat deze past bij de managementstijl die u bij Shrimpy wilt hebben..

We willen uw feedback. Met zoveel veranderingen begrijpen we dat er onderweg aanpassingen zullen zijn. We zijn klaar om aanpassingen door te voeren, dus aarzel niet om contact op te nemen met al uw suggesties.

We zullen extra blogposts publiceren om verschillende stijlen voor portfoliobeheer te bespreken die met Shrimpy kunnen worden gebruikt. Kom regelmatig terug om de nieuwste informatie over gebruikersstromen, instellingen en aan de slag te krijgen.

Wat is het volgende?

Nu we een manier hebben om meerdere portefeuilles tegelijk te beheren, heeft ons team veel spannende dingen die op deze nieuwe functies kunnen worden gebouwd. Shrimpy voelt zich professioneler dan ooit en we willen de vaart erin houden door de komende weken meer veranderingen door te voeren.

Onze focus voor de komende weken zal liggen op het vrijgeven van nieuwe updates voor de sociale ervaring, handelsopties en manieren om leiders te betrekken. Elk van deze updates zal Shrimpy verder versterken als het toonaangevende sociale handelsplatform voor cryptocurrency.

We willen uw feedback!

Ons team wacht op uw feedback. Neem contact met ons op via Telegram of via e-mail op [email protected] om uw mening te delen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map