Nieuwe Cryptocurrency Citizenship Coin gelanceerd

Burgerschapsmunt is een nieuwe cryptocurrency voor de investeringsmigratie-industrie die burgerschaps- en ingezetenschapsprogramma’s aanbiedt aan vermogende investeerders en gezinnen.

Burgerschapsmunt is een eerste in zijn soort digitale valuta in de branche, die onmiddellijke betalingen aan iedereen, waar ook ter wereld mogelijk maakt met goedkopere, snellere en efficiënte digitale valuta-betalingen voor de investeringsmigratiesector.

Burgerschapsmunt is momenteel een experimentele digitale valuta op basis van blockchain-technologie, die een revolutie teweeg zal brengen in de hele investeringsmigratie-industrie, waardoor onmiddellijke betalingen aan iedereen, overal ter wereld mogelijk zijn. Burgerschapsmunt maakt gebruik van peer-to-peer blockchain-technologie om te werken zonder centrale autoriteit: het beheren van transacties en het uitgeven van geld worden collectief uitgevoerd door het netwerk.

De broncode van de Citizenship-munt is afgeleid van de broncode van Bitcoin / Litecoin. Professionals uit de industrie kunnen gezamenlijk het Citizenship-muntennetwerk onderhouden en beheren, samenwerken en samenwerken zonder tussenpersonen of tussenpersonen.

De waarde van één burgerschapsmunt is gekoppeld aan de waarde van de euro.

1 CTZ (¢) = 1 EUR (€)

De heer Balakrishnan, maker van de Citizenship-munt, zei:

Crypto-valuta’s veranderen elk industriesegment in de toekomst radicaal omdat het goedkoper, sneller is en veel problemen oplost. Burgerschapsmunt is een opwindende nieuwe technologie voor de investeringsmigratie-industrie

Burgerschapsadviseurs, agenten, onroerendgoedbedrijven, advocatenkantoren en zelfs regeringen kunnen ervoor kiezen om burgerschapsmunten te accepteren als betaalstandaard in de toekomst voor burgerschap of immigratiegerelateerde juridische diensten. De broncode van het burgerschapsmuntproject is gratis beschikbaar onder een open source-licentie voor professionals uit de CBI / RBI-industrie.

Burgerschapsmunten ondersteunen ook andere belangrijke cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin, die kunnen worden ingewisseld tegen de prijs van Euro. van 1%.

Alle transacties zijn onderworpen aan AML / KYC-regels. Betalingstransacties kunnen binnen 10-15 minuten met blokken worden bevestigd en de betalingskosten zijn verwaarloosbaar in vergelijking met de kosten die banken in rekening brengen. Om bijvoorbeeld 100.000 CTZ-munten te verzenden, bedragen de kosten 0,0015 CTZ-munten.

Investeringsmigratie

CBI / RBI-regelingen bieden een pad naar burgerschap door middel van vastgoedinvesteringen in Europa en het Caribisch gebied voor vermogende investeerders. Buitenlandse investeerders krijgen een permanente verblijfsvergunning, in ruil voor de aankoop van residentieel of commercieel onroerend goed in Portugal, Spanje, Cyprus, Griekenland en de VS (EB-5).

Momenteel zijn er in meer dan 20 landen programma’s voor burgerschap en ingezetenschap die visa voor investeerders aanbieden, via investeringen in onroerend goed of kapitaalinvesteringen, waarvoor een minimum van 250.000 euro of meer vereist is.

  • Europa: Spanje, Portugal, Griekenland, Malta, Cyprus, België, Nederland, Letland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Bulgarije
  • Oceanië: Australië, Nieuw-Zeeland, Vanuatu
  • Amerika: Verenigde Staten (EB5), Canada (Quebec), Bahama’s
  • Caraïben: Dominica, Antigua en Barbuda, Saint Lucia, St Kitts en Nevis, Grenada
  • Midden-Oosten: Jordanië, Turkije
  • Azië: Thailand, Maleisië

Beperkt aanbod

Burgerschapsmunten zijn beperkt tot een totale voorraad van 105 miljoen munten en het aanbod zal elke vier jaar halveren. Burgerschapsmunten kunnen worden ingewisseld voor fiatvaluta zoals de euro, tegen een kleine 1% wisselkosten via onze interne uitwisseling van burgerschapsmunten. Alle blockchain-transacties zijn onderworpen aan AML / KYC-regels.

Onroerend goed

Burgerschapsmunten kunnen ook worden geaccepteerd om onroerend goed te kopen door ontwikkelaars die burgerschap en residentieprogramma’s promoten.

Vastgoedbedrijven die investeringsmigratieprogramma’s aanbieden, kunnen de verkoop van onroerend goed vergroten door cryptocurrency zoals een burgerschapsmunt en andere cryptovaluta’s te accepteren vanwege de snelheid en goedkopere transactiekosten, zonder tussenkomst van tussenpersonen.

Het kost bijvoorbeeld slechts 0,40 CTZ aan transactiekosten om 1 miljoen staatsburgerschapsmunten, equivalent van 1 miljoen euro, over te maken en transacties worden binnen 10-15 minuten bevestigd. In de toekomst kan de burgerschapsmunt in verschillende landen worden geaccepteerd als digitale betaling voor immigratie- en burgerschapsgerelateerde diensten.

Initiële financiering

De start van de Citizenship-munt bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling. De startup is van plan 1 miljoen euro op te halen voor zijn operaties via de pre-ICO die in april van start ging. De phase1-ICO, die op 19 oktober van start gaat, heeft tot doel 10 miljoen euro op te halen om onze eigen Citizenship-muntenuitwisseling op te zetten en te runnen om crypto- en fiat-valuta’s te verhandelen..

De financiering is niet verplicht omdat de broncode gratis is en hopelijk zal de CBI / RBI / EB-5-industrie in de toekomst een burgerschapsmunt ontwikkelen en implementeren als een standaard cryptocurrency..

Gratis software

Burgerschapsmunt is gratis open source-software die beschikbaar is voor adviseurs op het gebied van burgerschap, agenten, regeringen, advocatenkantoren en vastgoedontwikkelaars in de CBI / RBI / EB-5-industrie. Burgerschapsadviseurs, vastgoedontwikkelaars, advocatenkantoren en zelfs regeringen kunnen ervoor kiezen om de staatsburgerschapsmunt te accepteren als een standaard cryptobetaling in de toekomst.

Gratis munten

Als onderdeel van de eerste promotie bieden we gratis 1000 burgerschapsmunten aan, elk voor de eerste 50. In totaal zullen 50.000 burgerschapsmunten gratis worden uitgedeeld aan het publiek. Neem dan contact met ons op via onze website.

Wit papier

Download onze Wit papier.

Over burgerschapsmunt

Burgerschapsmunt is ontwikkeld door Ajax Software LLC in Boedapest, Hongarije.

Afbeelding via Citizenship Coin

Het publiceren van een persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Klanten moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me