Nimiq werkt samen met Binance-DEX Trust Wallet

Er was de laatste tijd nogal wat interesse in Nimiq en deze week was een interessante week voor de hele Nimiq-gemeenschap.

NIM-tokens zijn officieel geïntegreerd in Trust Wallet, een crypto-portemonnee met meerdere munten die wordt gebruikt door de Binance DEX. Dit biedt Nimiq-gebruikers niet alleen de eerste mobiele NIM-portemonnee, maar het opent ook een hele reeks andere samenwerkingsmogelijkheden..

In dit bericht geven we je een overzicht van de integratie en wat dit zou kunnen betekenen voor Nimiq en de bredere relatie tussen de twee projecten..

Wat is Nimiq?

Nimiq is een gedecentraliseerd betalingssysteem waarin de NIM-munt wordt afgehandeld als een overdracht en opslag van waarde. Een van de dingen die Nimiq onderscheidt van andere cryptocurrencies, is hun innovatieve browsergebaseerde blockchain, waarmee gebruikers rechtstreeks verbinding kunnen maken zonder omslachtige installaties..

Deze benadering zonder installatie geeft Nimiq-gebruikers de ervaring ‘het werkt gewoon’ en dit wordt gecombineerd met de nadruk op gebruiksgemak en het simpel houden van dingen. Met andere woorden, Nimiq is een cryptocurrency die is gebouwd voor de massa en niet alleen voor de technisch onderlegde mensen.

Nimiq & Vertrouw op Wallet

Het NIM-token is geïntegreerd in Trust Wallet, een van de toonaangevende portefeuilles met meerdere munten voor Android en iOS, op de 27 maart 2019. De Trust Wallet is eind juli 2018 overgenomen door Binance en is onlangs geïntegreerd in de Binance DEX.

Binance Trust Wallet-deal

Trust Wallet-oprichter Viktor Radchenko met Binance CEO CZ na overname van Trust Wallet.

De integratie van NIM kan worden gezien als een van de vele integraties in Trust Wallet of als de eerste stap naar iets veel groters. De reden waarom NIM-integratie een beetje verschilt van andere cryptocurrencies, is dat Nimiq momenteel werkt aan technologie die van grote waarde kan zijn voor Trust Wallet..

? Wat is deze technologie?

Eind februari 2019 kondigde Nimiq aan dat het een blauwdruk had gemaakt voor een nieuwe crypto-naar-fiat-brug genaamd Nimiq OASIS. Dit maakt waardeoverdrachten mogelijk tussen de crypto- en traditionele bankecosystemen zonder tussenkomst van een tussenpersoon zoals een cryptobetalingsprocessor.

Dit is een enorme deal als je bedenkt dat zelfs gedecentraliseerde beurzen zoals Changelly alleen fiat-stortingen accepteren via betalingsverwerkers zoals Simplex, die tot 5% op stortingen in rekening brengen.

Wat de Nimiq OASIS-oplossing in staat maakt om de traditionele bank- en crypto-ecosystemen te overbruggen, is dat het daadwerkelijke fiat-valuta zoals de EUR mogelijk maakt om blockchain-compatibel te zijn..

Nimiq OASIS is nog opmerkelijker als je bedenkt dat het hele proces gebruikers in staat stelt cryptocurrency te kopen of verkopen zonder dat de privésleutels van het crypto-activum de eigenaren ooit in bezit laten of een gecentraliseerde tussenpersoon die de twee activa controleert die worden geruild..

Dit maakt de oplossing ideaal voor elk cryptoplatform dat hun gebruikers crypto-naar-fiat-swaps wil aanbieden.

Nimiq OASIS heeft een go-live streefdatum van Q4 2019; een doelwit met een aanzienlijke inhoud. Nimiq heeft al partnerschappen aangekondigd met WEG Bank AG (die u kunt bekijken op de officiële website van de WEG Bank) en Agora.Trade, een niet-bewaarplichtige beurs die wordt geleid door ‘Forbes 30 under 30’ lijstmaker Reto Trinkler.

Het is geen geheim dat WEG Bank uitzonderlijk cryptocurrency-vriendelijk is, aangezien zowel Litecoin als Tokenpay al een belang in de Duitse bank hebben.

WEG Bank kondigt Nimiq aan

Aankondiging door WEG Bank over Nimiq Partnership

De eerste iteratie van Nimiq OASIS heeft tot doel het traditionele banknetwerk, via WEG Bank en het cryptocurrency-ecosysteem, te verbinden via Agora.Trade. Team Nimiq heeft al verklaard dat “de visie is om de oplossing te laten opschalen door middel van strategische partnerschappen en enorme hoeveelheden liquiditeit te brengen”. Dat betekent dat Team Nimiq openstaat voor de integratie van Nimiq OASIS in andere banken en cryptocurrency-platforms.

Met dit alles in gedachten is het geen wonder dat de oprichter van Trust Wallet, Viktor Radchenko, “enthousiast is over deze nieuwe samenwerking en het grote potentieel van Nimiq erkent”. Nimiq OASIS brengt zeker veel potentieel met zich mee en de strategische partnerschappen zijn al aanwezig om een ​​werkend product te produceren.

Het valt nog te bezien of Nimiq de samenwerking met Trust Wallet zal verdiepen, maar het is zeker een interessante optie die strategisch gezien veel zin heeft..

De 2 miljoen NIM-weggeefactie

Nimiq houdt een speciale weggeefactie om de integratie van NIM in Trust Wallet te vieren, waarbij 1000 NIM wordt weggegeven aan de eerste 1000 nieuwe gebruikers die download Trust Wallet, voeg NIM toe als een ondersteunde munt en claim de weggeefactie. Hierna wordt 100 NIM weggegeven aan de volgende 1000 nieuwe gebruikers.

Nimiq Trust Wallet Giveaway

Download Trust Wallet en claim uw NIM!

Dus als u hiervan wilt profiteren, kunt u maar beter snel handelen. De lancering van de promotie en hoe u deze kunt claimen, wordt aangekondigd op Het Twitter-account van Nimiq. Dus geef ze een vervolg om op de hoogte te blijven van promotieaankondigingen en vergeet niet dat het CoinBureau was die u dit als eerste heeft gebracht ?

Vertrouw op Wallet & Nimiq: The Shared Vision

Portefeuilles met meerdere munten, zoals Trust Wallet, zijn bedoeld om het voor gebruikers eenvoudig te maken om hun crypto op één plek op te slaan. Immers, vóór dit soort portemonnees was het op zijn zachtst gezegd een vervelend proces om een ​​portfolio met veel verschillende soorten altcoins aan te houden.

Normaal gesproken zouden cryptohouders worden gedwongen om meerdere portefeuilles op te zetten en te beveiligen. Die dagen zijn grotendeels voorbij met de opkomst van universele portefeuilles en cryptohouders kunnen nu meer dan 100 cryptocurrencies in slechts één portemonnee bewaren. Trust Wallet zag dit pijnpunt natuurlijk in en besloot een oplossing te bedenken om het gemakkelijker te maken.

Hetzelfde ethos loopt ook door Nimiq, waarbij het project zich richt op gebruiksgemak, eenvoudige gebruikersinterfaces en een installatievrije aanpak. Ja, cryptocurrency is eind 2017 enorm populair geworden, maar de cryptomarkten zitten nog steeds vol met gecompliceerde cryptoprojecten en platforms die een typische internetgebruiker moeilijk te begrijpen en te gebruiken vindt..

Zowel Nimiq als Trust Wallet hebben gekozen voor eenvoud en dat zou goed nieuws kunnen zijn voor een bredere acceptatie van cryptocurrency.

Wat komt er uit de samenwerking??

Een gedeelde visie is één ding, uitvoering en waarde creëren is iets anders. De samenwerking tussen Trust Wallet en Nimiq heeft al de volgende voordelen opgeleverd:

  • De snelgroeiende community van Nimiq heeft nog een geweldig en eenvoudig alternatief gekregen om hun NIM op te slaan. Bovendien is de Trust-portemonnee de eerste mobiele app die de cryptocurrency ondersteunt en wordt het de go-to-optie voor NIM-gebruikers om onderweg transacties uit te voeren.
  • Nimiq implementeert hun Trust Wallet-weggeefactie via een kraan in de app. Deze promotie kan de portemonnee helpen zijn substantiële gebruikersbestand verder te vergroten.
  • De deur staat open voor toekomstige onderzoekssamenwerking tussen de twee projecten en het smeden van diepere banden tussen de twee projecten. Nimiq nam inderdaad een vergelijkbare aanpak met Agora.Trade en dat resulteerde erin dat Nimiq de gedecentraliseerde uitwisseling mogelijk maakte om samen te werken met WEG Bank, deel te nemen aan Nimiq OASIS en ook leidde tot dieper onderzoek met Trinkler Software op de Albatross-consensusalgoritme. Albatross biedt een blauwdruk voor een nieuw consensusalgoritme met prestaties die bijna het theoretische maximum voor een enkele keten benaderen.

Onder leiding van de Nimiq-gemeenschap

Als je in de crypto-ruimte bent geweest, weet je dat de kracht en betrokkenheid van de community van een cryptoproject de sleutel is tot succes op lange termijn.

Het ongelooflijke aan de recente samenwerking van Nimiq met Trust Wallet was dat de leden van de Nimiq-gemeenschap Terorie en Vasconcelos speelde een centrale rol bij het mogelijk maken van deze samenwerking. De twee communityleden zijn inderdaad verantwoordelijk geweest voor veel van het ontwikkelingswerk voor NIM-integratie met Trust Wallet en dit illustreert alleen maar hoe zeer betrokken de snelgroeiende community van Nimiq is..

Het Nimiq-project heeft een geschiedenis van het ondersteunen van gemeenschapsleden en dit is terug te zien in hun initiatief voor communautaire financiering, waar leden worden gesponsord en ondersteund door Nimiq om projectideeën voor het ecosysteem na te streven. Dit is waarom ze een van de meest betrokken gemeenschappen in cryptocurrency hebben en het project een voorsprong geven op andere cryptocurrency-concurrenten.

Laatste gedachten

NIM-integratie met Trust Wallet kan tot veel grotere dingen leiden. Nimiq OASIS zou zeker waarde kunnen toevoegen aan Trust Wallet en heeft het potentieel om zijn lijst met integraties met cryptoplatforms uit te breiden.

Nimiq vliegt momenteel onder de radar van veel liefhebbers van cryptocurrency, maar de recente partnerschappen, samenwerkingen en vooruitgang van het project kunnen ertoe leiden dat veel meer mensen het project gaan verkennen en het potentieel ervan begrijpen. 2019 zou een groot jaar kunnen worden voor Nimiq en is zeker de moeite waard om op je watchlist te plaatsen.

Uitgelichte afbeelding via Nimiq

Disclaimer: De auteur heeft wat NIM in zijn portfolio en wordt door Nimiq gecompenseerd in een langdurige onafhankelijke adviesfunctie. Dit artikel mag niet worden opgevat als beleggingsadvies. Doe altijd je eigen onderzoek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me