Ontology Network: de gratis ICO die u niet kende

Als je in eerste instantie behoorlijk verrast was door het idee van een gratis ICO, dan ben je niet de enige. Inderdaad, er lijken veel mensen in de cryptocurrency-gemeenschap te zijn die zich niet bewust zijn van de Ontology Network.

Als het gaat om blockchain-technologie, is een van de belangrijkste aspecten ervan dat het privé en anoniem is. Dit gebrek aan identiteit op de blockchain beperkt echter het bereik van mogelijke toepassingen.

IQ Option Trade NEO

Ontology beschouwt zichzelf als een ‘gedecentraliseerd vertrouwensecosysteem’ en heeft tot doel het andere grote voordeel van blockchains, vertrouwen.

Laten we deze ICO eens nader bekijken.

Het probleem

Een van de meest opvallende problemen waarmee mensen in de VS worden geconfronteerd, is hun vermogen om hypotheekfinanciering te krijgen. Afgezien van het feit dat het verkrijgen van krediet over het algemeen moeilijk is, is de administratie die nodig is voor een woninghypotheek immens.

U hebt bijvoorbeeld niet alleen stapels persoonlijke identiteitsdocumenten nodig, maar u moet ook honderden dollars uitgeven om tal van financiële documenten te verkrijgen.

Bovendien moet u een taxatie krijgen die ongeveer $ 400 kost. Dit is niets meer dan een rubberen stempel waar iemand over je huis heen kijkt om er zeker van te zijn dat het echt bestaat.

Als ze vervolgens hebben bevestigd dat het onroerend goed bestaat, moeten ze ervoor zorgen dat het inderdaad op uw naam staat. Dit is waar een titelzoekopdracht van pas komt. Dit kan meer dan $ 200 kosten voor het controleren van een paar records.

U wilt echter niet zomaar een titelzoekopdracht voltooien. Deze kunnen soms misleidende resultaten hebben die in de toekomst negatieve gevolgen voor u kunnen hebben. Daarom moet u een verzekering afsluiten bij het zoeken naar titels.

Uiteindelijk is de hoeveelheid geld die u moet uitgeven om de fase van de juiste aanvraag te krijgen, enorm. Hoewel deze kosten soms belachelijk zijn, worden ze gedaan om een ​​niveau van vertrouwen tussen u en de bank te creëren.

Het Ontology Network wil een oplossing bouwen waarbij dat vertrouwen vanaf het begin kan worden gevestigd.

Wat is het Ontology Network?

Ontologie Gegevensuitwisseling

Ontology Data Exchange – Afbeelding via Ont.io

Het Ontology Network werd gelanceerd door OnChain op 27 november 2017. Velen kennen OnChain misschien als het bedrijf dat werd opgericht door DaHongFei en Erik Zhang, de oprichters van NEO.

OnChain is ontwikkeld als een samenwerking tussen Chinese bedrijven en de overheid. Dit was een verstandige zet, omdat het de ontwikkelaars in staat zou stellen aan een product te werken terwijl ze actief advies kregen van degenen die de wetten opstellen. Daarom is er geen kans op regelgevende weerstand tegen de producten die door OnChain worden vrijgegeven.

Het idee achter het Ontology Network zou zijn om bronnen te beheren en er verbinding mee te maken die helpen bij het identificeren van individuen en financiële gegevens. Het kan een combinatie zijn van een traditioneel gecentraliseerd systeem met nieuwere blockchain-technologie. Ze zullen de twee systemen met elkaar kunnen verbinden met behulp van blockchain-orakels.

De hoop is dat met deze vertrouwde informatie die direct binnen handbereik is, de financiële instellingen zich vanaf het begin prettiger zullen voelen bij de aanvrager. Evenzo hoeft de aanvrager zich geen zorgen te maken over een valse melding, aangezien deze volledig verifieerbaar is.

De lancering van Ontology in New York werd gevierd door een aantal mensen in het ecosysteem. De Ontolgy-roadmap en andere belangrijke onthullingen zullen tegen het einde van Q1 in 2018 worden vrijgegeven, gevolgd door een release van het testnet met een bugbounty-programma.

Airdrops onderweg

In tegenstelling tot de meeste traditionele op blockchain gebaseerde start-ups, zal Ontolgy hun tokens vrijgeven via een aantal beloningsevenementen. Dit zijn “airdrops” die in feite gratis tokens zijn die worden gegeven aan degenen die zich hebben aangemeld met een e-mailadres. Deze zullen worden uitgebracht wanneer ze later dit jaar hun Mainnet hebben gelanceerd.

Net als het NEO-ecosysteem met GAS en beloningen, zal er een stemmodel zijn voor het Ontology Network waar houders van de ONT-tokens zeggenschap hebben over beslissingen in het ecosysteem.

In termen van het totale aanbod van ONT-tokens, zal er een miljard worden gecreëerd op het genesisblok. De tokens zullen ook niet deelbaar zijn, wat een interessant concept is dat is gebruikt door mensen als electroneum.

Dan is er het token dat wordt gebruikt voor het betalen voor berekeningen en transacties is Ontology Gas (ONG). Dit is deelbaar door maximaal een miljard delen en wordt over een periode van 22 jaar verdiend. De ONG zal gedurende die 22 jaar als “rente” aan de ONT-houders worden gegeven.

Dit zou ook een mooie kans kunnen zijn voor een vorm van passief inkomen op lange termijn. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat enkele van de eerste financiers van het NEO-project een stabiel inkomen verdienen in de vorm van NEO-gas uit hun uitgebreide bezit in het NEO-token.

Hoe u erbij betrokken kunt raken?

Aangezien er geen voorverkoop, openbare verkoop of privéverkoop zal zijn, moet u echt oppassen voor eventuele oplichting. Dit is een airdrop-beloning die naar degenen gaat die zijn geregistreerd op hun lijst met e-mailabonnementen. Daarom moet u word lid van hun gemeenschap.

Het team houdt hen op de hoogte van hun ontwikkelingen en maakt de airdrops bekend wanneer het mainnet live gaat. U kunt ook lid worden van hun talrijke sociale mediakanalen om het laatste nieuws en informatie over het project te ontvangen.

We hebben allemaal het enorme succes gezien dat NEO heeft gehad en het lijkt erop dat het Ontology Network allemaal dezelfde recepten voor succes heeft. Opgericht door hetzelfde team als NEO en gebouwd in een gezamenlijke aanpak, is dit project er een om in de gaten te houden.

Uitgelichte afbeelding via Ontology & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me