Opkomende trends: vijf valuta’s om in de gaten te houden in 2018

Bij het kiezen in welke cryptocurrencies u dit jaar wilt investeren, is het belangrijk om te overwegen wat de belangrijkste trends zullen zijn en waar de industrie vanaf hier naartoe gaat.

We hebben enkele van de trends geschetst waarvan we zien dat ze een grote impact hebben, en verschillende projecten die een ideale implementatie van deze concepten illustreren. Dus lees verder voor onze suggesties op welke vijf cryptocurrencies we in 2018 in de gaten moeten houden.

Voor deze lijst gaan we degenen vermijden die in de top 10 marktkapitalisatie staan ​​en in plaats daarvan ons concentreren op degenen die veel ruimte voor groei hebben.

Privacy in een Blockchain-wereld

Aangezien de IRS en andere overheidsinstanties over de hele wereld blockchain-analysetechnologieën ontwikkelen, wordt het steeds belangrijker voor een investeerder om zich te concentreren op privacy als een belangrijk probleem..

Niet alleen is de belastingplichtige een punt van zorg, maar dieven kunnen ook soortgelijke technieken gebruiken om grote honeypots cryptocurrency te identificeren. En om dezelfde reden dat we deuren op badkamerkraampjes houden, is privacy slechts een fundamenteel mensenrecht en naarmate meer mensen blockchain-investeringen betreden, zullen ze op zoek gaan naar privacy-opties.

PIVX

PIVX Privacy Coin recensie

Afbeeldingsbron: pivxmasternode.org

PIVX is een ietwat nieuwe blockchain die is gebaseerd op gevestigde en zeer geteste X11-technologie. Het is ook de eerste en momenteel enige cryptocurrency die tegelijkertijd absolute privacy en proof-of-stake mining ondersteunt.

Het is niet alleen privé, maar het ondersteunt en is volledig compatibel met het Zero Coin-protocol, een zeer specifieke reeks standaarden die uiteenzetten hoe een theoretisch perfecte privacyvaluta zou werken..

PIVX is echter niet zonder gebreken. Als u bijvoorbeeld proof-of-stake mining wilt uitvoeren, kunt u geen privacymogelijkheden gebruiken, aangezien de twee momenteel nog niet onderling compatibel zijn..

De privacyfunctie werkt door een subvaluta genaamd ZPIV dat kan worden gezien als casinofiches. Wanneer u de ZPIV verzendt, komt deze als gewone PIVX-tokens op zijn bestemming aan. U kunt zowel PIVX- als ZPIV-tokens in dezelfde portemonnee bewaren, maar momenteel kunnen ZPIV-tokens niet worden ingezet.

Deze valuta biedt ook hoofdknooppunten. Tegen de huidige prijzen vereisen ze echter een flinke initiële investering van meer dan $ 100.000 om deel te nemen. Veel rapporten geven aan dat het bedienen van een masterknooppunt niet veel meer beloningen oplevert dan alleen uitzetten.

Afgezien van deze weliswaar kleine problemen, heeft PIVX een toegewijde volgeling en een zeer veilig netwerk dat zou moeten voldoen aan de behoeften van iedereen die op zoek is naar totale privacy en een redelijk goede winkelwaarde..

Opritten naar de Crypto Highway

Een belangrijk probleem voor de komende jaren zijn de zogenaamde on-ramps in cryptovaluta. Zoals beschreven door Andreas Antonopoulos, is een on-ramp een service waarmee gewone mensen iets zoals fiat-valuta kunnen omwisselen in cryptocurrency. Naarmate meer mensen de ruimte willen betreden, zullen opritten steeds kritischer worden.

Voor deze categorie hebben we twee interessante cryptocurrency-projecten gekozen.

Celcius

Celcius Lending Network

Afbeeldingsbron: celsius.network

Celsius heeft tot doel alle financiële diensten te verlenen aan millennials en andere jonge mensen die vaak niet voor hen beschikbaar zijn vanwege hun gebrek aan kredietgeschiedenis of die anders eenvoudigweg genegeerd worden door het traditionele banksysteem.

Met Celsius kunnen gebruikers zowel fiat-valuta lenen als cryptocurrency uitlenen. Het platform werkt transparant. In tegenstelling tot een bank, stelt het zijn gebruikers in staat om het meest van het systeem te profiteren door middel van leningen met een lage rente en hoge besparingen.

Het verklaarde doel van het project volgens zijn hoofdinvesteerder Alex Mashinsky, is om de volgende 100 miljoen mensen aan boord te krijgen van Ethereum (waarop Celsius is gebaseerd). Celsius-tokens zijn vereist om lidmaatschap van het platform te krijgen en kunnen dus behoorlijk populair worden.

Edelstenen

Edelstenen gedecentraliseerde mechanische Turk

Afbeeldingsbron: gems.org

Afgezien van het gebruik van geld om cryptocurrency te kopen of uit te lenen, wat als iemand in de wereld het zou kunnen verdienen met eenvoudige taken op internet? Dat is het doel achter de Edelstenen project, dat een concurrent wil worden van het Amazon Mechanical Turk-programma.

Hoe dit werkt, is dat aanvragers die door mensen voltooide microtaken nodig hebben, banen kunnen aanbieden via Gems. Als gebruikers vervolgens taken voltooien, worden ze beloond met Gems-cryptocurrency.

Dit zou niet alleen als inkomstenbron kunnen dienen, maar het zou ook een zeer belangrijke opstap- en inleidende gateway kunnen blijken te zijn, aangezien het gebruikers in staat stelt tokens te verdienen in plaats van ze te kopen..

Nieuwe economieën creëren met Blockchain

Volledig nieuwe economieën zullen in de nabije toekomst een opwindend aspect van cryptocurrency zijn. Voorheen niet-verhandelbare activa en onhuurbare stroom zijn plotseling verkoopbaar op de blockchain en op wereldwijde schaal.

Golem

Golem gedecentraliseerde supercomputer

Afbeeldingsbron: golem.network

Een bijzonder opwindend voorbeeld hiervan is het Golem-project. Golem is een platform waar mensen hun ongebruikte rekenkracht kunnen verkopen aan een netwerk van aanvragers.

Een Hollywood-studio die bijvoorbeeld miljoenen high-definition frames van 3D-animatie moet renderen, kan in plaats van een fortuin te investeren in hardware die snel verouderd raakt, de rekenkracht huren van het Golem-netwerk..

Deze kracht zou ook kunnen worden gebruikt voor een onbeperkte variatie aan projecten. Een ander voorbeeld zou kunnen zijn voor medisch onderzoek, wetenschappelijk onderzoek en zelfs cryptocurrency-mijnbouw.

Het Golem-platform zal later dit jaar worden gelanceerd, en de toegewijde fanbase kauwt eraan om hun systemen draaiende te krijgen en hun rekenkracht te verkopen of te verhuren..

De vraag naar flexibele uitwisselingen zal toenemen

Naarmate het aantal cryptocurrencies toeneemt, zal ook de behoefte om ze in te wisselen toenemen. Websites zoals Shape Shift en Changelly hebben een vlucht genomen en verdienen een fortuin voor hun eigenaren.

Dit komt omdat beleggers veilige en snelle manieren willen om het ene type cryptocurrency in een ander te veranderen zonder het risico te lopen dat ze zichzelf blootstellen aan een exchange. Een uitwisseling die het doelwit zou kunnen zijn van hackers, zoals wat er is gebeurd met de Youbit-uitwisselingshack in Zuid-Korea.

Hoewel sommige van de diensten, zoals Shape Shift, werken op manieren die gestaag de vergoedingen verhogen of vergoedingen veranderen zonder waarschuwing, beginnen andere platforms te verschijnen die niet alleen eenvoudiger zijn in hun uitwisselingsregels, maar ook een manier bieden voor normale mensen om te investeren en te verdienen. wat in wezen een dividend is, alleen voor het vasthouden van hun token.

Flyp.Me

Flyp.me handelsplatform

Afbeeldingsbron: flyp.me

De uitwisseling waar we het vandaag over willen hebben, heet Flyp.Me. De service heeft sinds de lancering een gestage toename van het volume gezien, aangezien deze op zijn website wordt gepost en kan worden bekeken op de blockchain. De website heeft een zeer eenvoudige vergoeding van twee procent en maakt zeer kleine uitwisselingen mogelijk.

Het ondersteunt momenteel 15 cryptocurrencies, waaronder de eerder genoemde PIVX. Houders van zijn FYP-token hebben recht op driemaandelijkse dividenden die gelijk zijn aan 50 procent van de door de site verdiende wisselkosten. Wisseldividenden worden uitbetaald in Ether en worden automatisch afgeleverd in de portemonnee waarin het token zich bevindt.

Hoewel Flyp.Me misschien niet het meest populair blijkt te zijn, is het bedrijfsmodel overtuigend, aangezien houders van het token vrijwel zeker de voorkeur zullen geven aan Flyp.Me voor hun eigen uitwisselingen, aangezien ze zichzelf in wezen een deel van de vergoeding zullen betalen..

Disclaimer: dit zijn meningen van schrijvers en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me