Overname van cryptocurrency in het moderne ruilsysteem

Eeuwenlang was het enige handelsmiddel het oude ruilsysteem, waarmee mensen goederen of diensten konden ruilen zonder geld te gebruiken. Ruilhandel kostte in die tijd veel tijd om aan de behoefte en behoefte van de twee betrokken partijen te voldoen.

Met het nieuwe tijdperk kwam er een nieuwe en vereenvoudigde handelsmethode, ‘geld’, die door mensen werd geaccepteerd als ruilmiddel. Hoewel geld ruilhandel niet helemaal uitsloot, leidde het tot een meer gecentraliseerd systeem. De geschiedenis bewijst dat wanneer geld zijn waarde verloor, mensen hun toevlucht namen tot een ruilsysteem om de onrust te overleven. Daarom bleef ruilhandel bestaan ​​naast geld.

Geleidelijk aan, met het aanbreken van een geavanceerde handelstechnologie die via internet wordt ondersteund, heeft ruilhandel zijn positie teruggekregen. ShareMeAll, die het belang van het ruilsysteem kent, heeft geprobeerd cryptocurrency en blockchain-technologie samen te voegen in de kern van ruilhandel.

Het New Age ruilsysteem

ShareMeAll is een gemeenschapsproject dat een platform biedt om alles en nog wat denkbaars uit te wisselen of te delen. Dit delen reist over grenzen heen en stelt individuen uit alle hoeken van de wereld in staat om objecten, diensten, vaardigheden, ervaringen en accommodatie te delen. Het is een project dat een initiatief heeft genomen om de traditionele ruilhandel samen te voegen met de moderne Blockchain-technologie om een ​​nieuw ruilsysteem op te zetten. ShareMeAll dient als een go-to-optie om goederen en diensten te gebruiken of uit te wisselen.

Het adviseert een optimaal gebruik van goederen die anders nutteloos en nutteloos bij iemands huis zouden liggen. Door het subtiele ontwerp van de interface kunnen gebruikers het platform gemakkelijk begrijpen, bedienen en er doorheen navigeren.

Het platform bevat en integreert de blockchain-technologie met de aspecten van slimme contracten, waardoor het platform transparant, veilig en direct is. Slimme contracten worden gereguleerd door computercodes om de deals en contracten af ​​te stempelen met details die voor het publiek toegankelijk zijn. Het project probeert een idee te ontwerpen dat het gebruik van blockchain en cryptocurrency door alle klassen mensen wereldwijd mogelijk maakt.

ESwitch

Het belangrijkste kenmerk van het platform, eSwitch®, is de eigen valuta van ShareMeAll. ESwitch® zijn op Ethereum blockchain-technologie gebaseerde tokens, die kunnen worden gebruikt bij het verhandelen van goederen en diensten op het sharemeall.com-platform. Elke uitwisseling op het sharemeall.com-platform wordt beveiligd door de crypto eSwitch®-blockchain, die een vertrouwensuitwisseling biedt. De tokens kunnen worden gebruikt op een internet- en mobiel platform en worden geëxporteerd naar een cryptocurrency-portemonnee. De kenmerken en voordelen van het sharemeall.com-platform zijn als volgt:

 • ESwitch®-tokens kunnen worden verdiend door een object, dienst of nachten aan een andere gebruiker aan te bieden.
 • De tokens kunnen ook worden overgezet naar een cryptocurrency-portemonnee en worden omgezet in crypto- of fiat-valuta.
 • Het investeringsrisico is beperkt tot de eSwitch® die is verkregen of geïnvesteerd door te delen en uit te wisselen met andere leden.
 • Gebruikers hebben de mogelijkheid om face-to-face contact te maken, ervaringen uit de echte wereld te delen en accommodatie aan te bieden.
 • Er wordt een internet- en mobiel platform gecreëerd voor het gemak van tokengebruik.
 • De waarde van het token hangt af van het gebruik ervan.
 • In de beginfase van ICO worden tokens bijgeschreven op het account van de gebruiker, afhankelijk van het aantal aangeboden diensten of goederen. Deze tokens kunnen worden overgebracht naar de crypto-portemonnee na een maand eSwitch® te hebben verdiend om frauduleuze activiteiten te beteugelen.
 • Diensten zullen gedurende de uitbreidingsperiode gratis zijn, waarna voor elk aandeel een toeslag van 1% in ESW wordt geheven.

Elke organisatie of bedrijf kan gemakkelijk toegang krijgen tot het platform en het token gebruiken in zijn bedrijfsmodel met een voorafgaande overeenkomst met ShareMeAll. Het platform is van plan samen te werken met gerenommeerde crypto-uitwisselingen en financiële instellingen om een ​​soepele uitwisseling van de tokens met fiat- of cryptovaluta’s mogelijk te maken..

ICO-gegevens:

 • De voorverkoop van ICO begon op 15 januari 2019 en eindigt op 14 maart, gevolgd door fase 2 van de verkoop die eindigt op 15 mei 2019.
 • 15 miljoen tokens zullen te koop zijn in de ICO-commerciële fase.
 • Geaccepteerde valuta’s zijn ETH, BTC, USD en EUR, waarbij Canada, Singapore en de VS beperkte landen zijn.
 • Softcap is 2 miljoen euro en hardcap van het project is 7,5 miljoen euro.

De ICO heeft ook een kortingsmodule ontwikkeld op basis van de hoeveelheid gekochte eSwitch®. Er wordt geen korting gegeven voor de waarde van 199 euro, maar een korting van 10% is beschikbaar voor de aankoop van ESW ter waarde van 200 € tot 499 € 20% korting voor 500 € tot 4.999 € en 30% korting voor meer dan 5.000 € aankoopwaarde. ShareMeAll is van plan het opgehaalde geld te gebruiken voor marketing en technische ontwikkeling, voor een mobiel platform, API en een nieuwe versie van sharemeall.com.


ShareMeAll is een uniek concept om de kloof te overbruggen tussen gelijkgestemde mensen die wereldwijd verspreid zijn via een virtueel platform, en ze in realtime met elkaar te verbinden. Naast het opzetten van een wereldwijd netwerk voor mensen om te handelen, probeert het platform ook een naadloze blockchain-technologie te integreren in het dagelijks leven van miljoenen individuen. Dit project zal een revolutie teweegbrengen in het traditionele ruilsysteem en een nieuw facet toevoegen aan de oude praktijk.

Uitgelichte afbeelding via sharemeall.io

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map