Paxful Review: compleet Exchange-overzicht

Paxful is een van de toonaangevende online peer-to-peer-marktplaatsen die Bitcoin-kopers en -verkopers met elkaar verbindt. Het platform is al in 2015 opgericht, waardoor het een van de meest gevestigde methoden is om Bitcoin te kopen of verkopen.

De grote vraag is of Paxful het waard is om te gebruiken.

In deze recensie zullen we proberen om precies dat te beantwoorden. Ik zal je ook enkele tips en trucs geven om het meeste uit Paxful te halen.

Paxful Overzicht

Paxful bestaat al sinds 2015 en heeft nu meer dan 200 mensen in dienst met kantoren in New York, Hong Kong, Tallinn (Estland) en Manilla. Net als Ebay heeft het platform twee kanten.

De ene stelt normale mensen zoals jij en ik in staat om handelaars te worden door je eigen aanbiedingen te maken en Bitcoin online te verkopen. De andere kant stelt Bitcoin-kopers in staat om het aanbod te kiezen waarin ze geïnteresseerd zijn en om Bitcoin te kopen met meer dan 300 betaalmethoden.

Dus, wat is de waarde van Paxful en waarom zou je het gebruiken boven een traditionele beurs zoals Coinbase? Nou, als je al een tijdje in crypto zit, weet je dat veel beurzen een groot aantal geblokkeerde landen en een zeer beperkt aantal betalingsopties hebben.

P2P Bitcoin-handel

Peer to peer cryptohandel met Paxful

Inderdaad, de meeste crypto-uitwisselingen zijn doorgaans beperkt tot betalingsopties zoals pinpas, bankrekening of bankoverschrijvingen. Dat betekent dat als u geen toegang heeft tot deze betalingsmethoden of als u andere betalingsopties wilt gebruiken, u moeite zult hebben om Bitcoin te kopen..

Dit is waar Paxful van pas komt door een aantal echt gekke opties aan te bieden, zoals cadeaubonnen voor World of Warcraft en Amazon, contant geld per post of zelfs opwaardeerkaarten voor de telefoon! Er worden ook meer dan 100 e-wallets ondersteund, waaronder PayPal en WechatPay.

Ja, gewone bankoverschrijvingen worden ook ondersteund. Waar Paxful zich echter onderscheidt van de massa, is door de mogelijkheid te bieden om Bitcoin te kopen met de meest exotische betaalmethoden die er zijn.

Koop BTC met PayPal & 300+ andere methoden

Meer dan 300 methoden om Bitcoin te kopen, klinkt verbijsterend. Dus, hoe kun je precies Bitcoin kopen op Paxful?

Paxful betalingsmethoden

Betaalmethoden op Paxful

 1. Overschrijving: Er zijn vijf verschillende bankoverschrijvingsopties beschikbaar.
 2. Online portemonnees: Koop Bitcoin met 137 verschillende online portefeuilles. Dit zijn onder meer Alipay, PayPal, ApplePay, Skrill, Neteller en meer.
 3. Cadeaubonnen: Koop uw BTC met 117 verschillende cadeaubonnen. Ruil die ongewenste kerstcadeaukaarten in voor het echte cadeau van Bitcoin. Er wordt een enorm scala aan cadeaubonnen ondersteund, zoals Starbucks, Amazon iTunes, en winkels in de winkelstraten zoals H. & M naar mobiele herlaadkaarten.
 4. Contante betalingen: 17 contante betalingsopties worden ondersteund door Paxful. Dit omvat Wesern Money Union, MoneyGram of zelfs contante stortingen bij banken.
 5. Debiteren & Kredietkaarten: Ja, kaartbetalingen lijken misschien standaard. Er worden echter twintig verschillende betaalopties ondersteund, waaronder American Express. Dus als u AmEx-punten wilt verdienen terwijl u Bitcin koopt, kunt u precies dat doen.
 6. Crypto: Koop Bitcoin op Paxful met een van de 26 ondersteunde cryptocurrencies.
 7. Middelen: Ten slotte kunt u activa of goederen verhandelen voor Bitcoin. Dit kan van alles zijn, van je huis tot die staaf goud die je aan de zijkant van je bank hebt verstopt.

Je zou nu het punt moeten begrijpen. Paxful biedt eenvoudigweg het breedste scala aan methoden om Bitcoin te kopen.

Is paxful veilig?

Paxful wordt vertrouwd door meer dan drie miljoen gebruikers over de hele wereld en heeft een uitstekende reputatie. Een van de dingen waar u zich echter bewust van moet zijn, is dat, omdat Paxful een marktplaats is, de integriteit van de Bitcoin-verkoper niet mag worden verward met de integriteit van Paxful..

Paxful biedt gewoon de markt aan; het is mogelijk dat er enkele slechte acteurs zijn die dat platform gebruiken. Het lijkt een beetje op hoe er slechte mensen kunnen zijn die platforms zoals eBay gebruiken. Het betekent niet noodzakelijk dat eBay oplichterij is.

Nu dat angstaanjagend uit de weg is, volgen hier een paar tips en trucs om u te beschermen tijdens het gebruik van Paxful:

Reputatie van de verkoper

Besteed aandacht aan de reputatie van de verkoper en plaats die boven de wisselkoers die u wordt aangeboden. Simpel gezegd, hoe meer tevreden klanten een verkoper heeft, hoe meer duimen ze hebben.

Reputatie van de verkoper sterk

Zorg ervoor dat de reputatie van de verkoper sterk is

U kunt ook op het profiel van de verkoper klikken om te zien wat eerdere kopers over hen te zeggen hadden. Als je een paar mensen ziet klagen over de Bitcoin-verkoper, dan kun je ze het beste vermijden. Als u echter pagina’s ziet met gelukkige Bitcoin-kopers en weinig of geen negatieve feedback, dan is de kans groot dat u naar een eersteklas Bitcoin-verkoper kijkt..

Verkoper Feedback Paxful

Feedback van verkopers controleren

Blijf op Paxful

Zorg ervoor dat alle communicatie op Paxful blijft en verplaats de discussie in geen geval van het platform. De reden hiervoor is dat als er een geschil is, de Paxful-moderators u zullen helpen. Als je dingen naar Telegram of Whatsapp verplaatst, loop je deze bescherming mis.

Controleer de online status

Voorkom teleurstelling door ervoor te zorgen dat de persoon met wie u wilt handelen online is. Bestellingen worden automatisch binnen 15 minuten geannuleerd en als de gebruiker offline is, is de kans groot dat u uw tijd verspilt.

Controleer de online status

Voorkom teleurstelling door ervoor te zorgen dat de persoon met wie u wilt handelen online is. Bestellingen worden automatisch binnen 15 minuten geannuleerd en als de gebruiker offline is, is de kans groot dat u uw tijd verspilt.

Zorg ervoor dat de betaling is ontvangen

Geef betalingen pas vrij van escrow nadat uw betaling volledig is bevestigd. Zorg ervoor dat u Bitcoin niet vrijgeeft van de borgtocht als de betaling in behandeling is.

Hoe u een Paxful-account aanmaakt?

Om eenvoudig aan de slag te gaan met Paxful:

&# 128074; Ga naar Paxful via de link hier. Je wordt dan naar Paxful gebracht en je ziet dan een ‘account aanmaken’ knop. Klik op die kleine man.

Account aanmaken bij Paxful

Maak een account aan bij Paxful

Voer uw e-mailadres in en selecteer een wachtwoord.

Aanmelden Paxful

Aanmelden bij Paxful

U ontvangt dan een verificatie-e-mail met een link. Sla gewoon die ‘e-mail verifiëren’ knop in.

Bevestig de registratie

Registratie bij Paxful bevestigen

Vervolgens wordt u naar uw accountinstellingenpagina geleid waar u uw accountgegevens kunt invullen. Houd er rekening mee dat u uw telefoonnummer en identiteit moet verifiëren om op Paxful te handelen.

Accountinformatie Paxful

Accountgegevens invullen

Klik vervolgens op het tabblad ‘Verificatie’ en voer uw gegevens in voor uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Paxful ID-verificatie

ID-verificatie bij Paxful

Dat is het zowat. U zou nu goed moeten zijn om uw Bitcoin op Paxful te krijgen.

Hoe Bitcoin te kopen op Paxful?

BTC kopen op Paxful is vrij eenvoudig. Zorg er allereerst voor dat u op de startpagina van Paxful de betalingsmethode selecteert die u wilt gebruiken en het bedrag dat u wilt uitgeven, invoert en de valuta van uw keuze selecteert. Tik vervolgens op die knop ‘aanbiedingen zoeken’.

Zoek biedt Paxful

Zoeken naar aanbiedingen op Paxful

U ziet dan alle aanbiedingen die beschikbaar zijn op de Paxful-marktplaats en die overeenkomen met uw zoekopdracht. Selecteer de verkoper van wie u wilt kopen door op de knop ‘Kopen’ te klikken.

Paxful-gebruikers vinden

Gebruikers vinden op Paxful Marketplace

Voer het bedrag in dat u wilt uitgeven.

Aankoopbedrag Paxful

Het aankoopbedrag kiezen op Paxful

U wordt dan naar een chatpagina geleid waar betalingsinstructies worden gegeven.

Escrow bij Paxful

Paxful biedt een veilige escrow-service voor Bitcoin-transacties. Zodra u een verkoper heeft geselecteerd die u wilt gebruiken en het bod is geaccepteerd door de Bitcoin-verkoper, wordt de Bitcoin automatisch op borgtocht gezet.

Dit betekent dat de verkoper de transactie niet meer kan annuleren en dat de koper een bepaalde tijd heeft om de betaling uit te voeren. Als de betaling binnen de tijdslimiet wordt gedaan, wordt de Bitcoin overgedragen aan de koper.

Soms voeren kopers de transactie niet binnen het tijdsbestek uit. Als dit het geval is, dan gebeurt het enige dat de verkoper zijn Bitcoijn terug krijgt in zijn portemonnee.

In het geval dat de transactie wordt bevestigd door zowel de koper als de verkoper, is de ruil voltooid. Je moet ook weten dat je een geschil kunt openen als je denkt dat er iets mis is en dit zal worden bekeken door Paxful, die zal optreden als moderator en de bitcoin zal toekennen aan degene die gelijk heeft..

Paxful vergoedingen

Het eerste dat u hier moet weten, is dat Bitcoin-kopers op Paxful helemaal geen kosten betalen. In plaats daarvan worden kosten in rekening gebracht bij Bitcoin-verkopers.

Paxful vergoedingen

Vergoedingen op Paxful. Afbeelding via Shutterstock

 • Bankoverschrijvingen: 0,5%
 • Creditcards / betaalpassen: 1%
 • Crypto: 1%
 • Online portemonnees: 1%
 • Contant geld: 1%
 • Cadeaukaarten: 3% of 5% voor iTune en Google Play.

Limieten kopen op Paxful

Het platform heeft vier verschillende verificatieniveaus en elk opent verschillende aankooplimieten:

 • Niveau 1: wordt verkregen via e-mail en telefonische verificatie | Beperk $ 1.5K.
 • Niveau 2: ID-verificatie + vereisten voor niveau 1 | Beperk $ 10K.
 • Niveau 3: adresverificatie + vereisten voor niveau 2 | Beperk $ 10K per transactie.
 • Niveau 4: versterkte due diligence + vereisten van niveau 3 | Geen grenzen.

Paxful & Crypto-adoptie

Paxful lijkt misschien gewoon een marktplaats met een duizelingwekkend aantal betaalmethoden. Een Paxful persbericht eind 2019 bleek dat 45% van de Paxful-gebruikers in Afrika was gevestigd. Dat zal velen van u verbazen die misschien dachten dat de meeste gebruikers in ontwikkelde markten waren gevestigd.

Het is echter logisch als u bedenkt dat de overgrote meerderheid van de mensen in Afrika geen bank heeft. Het belangrijkste hierbij is dat veel van deze mensen mogelijk nog steeds deelnemen aan e-commerce dankzij goedkope smartphones en de toenemende toegang tot internet.

Het grote probleem voor velen is hoe ze voor hun werk worden betaald als ze geen bankrekening hebben? Zoals velen van ons zullen weten, is het antwoord Bitcoin en het ongelooflijke aan Paxful is dat dit precies is wat er lijkt te gebeuren op Paxful.

Ja, het lijkt misschien cool dat u bitcoin kunt kopen met cadeaubonnen, mobiele opwaardeerkaarten of meer. Als u echter aan het oppervlak krabt, betekent dit dat een persoon zonder bankrekening naar een winkel kan gaan en een mobiele opwaardeerkaart kan kopen en deze vervolgens kan gebruiken om Bitcoin op Paxful te kopen. Bij bijna elke andere crypto-uitwisseling is dit soort persoon uitgesloten van het kopen van Bitcoin.

Paxful adoptie

Hyperinflatie en de waardeopslag van Crypto. Afbeelding via Shutterstock

Paxful kan dus echt worden gezien als het democratiseren van crypto en het verruimen van de toegang tot een steeds groeiend aantal mensen. Ja, we houden van het idee om ongewenste cadeaubonnen te gebruiken om Bitcoin te krijgen, maar Paxful heeft veel meer potentieel dan dat.

We stellen ons voor dat velen van jullie het erover eens zijn dat de voordelen van bitcoin niet voorbehouden mogen zijn aan degenen met toegang tot bankrekeningen. Om dit punt naar huis te rijden, staat Union Bank in de Filippijnen alleen toe dat de lokale bevolking een rekening opent als ze ten minste 100.000 peso’s storten, wat ongeveer $ 2.000 is.

Het gemiddelde maandelijks inkomen is echter minder dan $ 500. Dat betekent dat de toegang tot bankieren op de Filippijnen enorm laag is, terwijl het tegelijkertijd de thuisbasis is van het grootste virtuele assistent-personeelsbestand ter wereld. Kijk maar eens naar OnlineJobs.PH en je zult zien dat bijna 30.000 Filippino’s online werk proberen te vinden.

De meesten zullen uiteindelijk gaan werken voor ondernemers over de hele wereld en deze freelancers moeten nog steeds worden betaald, ook al hebben sommigen geen bankrekening. Dat is waar peer-to-peer-marktplaatsen zoals Paxful kunnen helpen om Bitcoin bruikbaarder te maken als een internationale waardeoverdracht en om online zaken te stimuleren..

Een ander heel cool aspect van Paxful is dat het bedrijf zich ervan bewust is dat veel mensen in ontwikkelingslanden geen toegang hebben tot conventionele vormen van identiteitsbewijs. Daarom accepteert het platform nu alternatieve vormen van identificatie, zoals de Nigeriaanse BVN-code, een vorm van biometrische identificatie.

Laatste gedachten

Samenvattend houden we echt van de peer-to-peer-markt van Paxful vanwege de verbazingwekkende reeks betalingsopties die het ondersteunt om Bitcoin te kopen. In de ontwikkelde wereld is de kernwaardepropositie het kunnen kopen van BTC met bijvoorbeeld PayPal, Skrill of het omzetten van die cadeaubonnen die in een sokkenla zitten in Bitcoin..

We denken ook dat de markt supergemakkelijk en gebruiksvriendelijk is en we vinden het geweldig hoe het platform ook een intuïtieve app voor iOS en Android biedt om het gemakkelijk te maken om onderweg Bitcoin te verzenden, ontvangen en verhandelen..

Een belangrijk nadeel van Paxful is dat degenen die een bijzonder exotische betaalmethode willen gebruiken, waarschijnlijk niet veel verkopers zullen hebben om uit te kiezen. We hopen dat de zaken op dit front verbeteren, aangezien steeds meer mensen de markt gebruiken.

Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar een no-nonsense manier om Bitcoin te kopen met praktisch elke betaalmethode, dan moet u zeker Paxful bekijken en kijken of dit de juiste optie voor u is. Per slot van rekening kunnen drie miljoen gebruikers het bij het verkeerde eind hebben?

&# 128073; Maak nu een Paxful-account aan!

Uitgelichte afbeelding via Paxful

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me