PrimeBit Review: compleet Exchange-overzicht

PrimeBit is een gloednieuw cryptocurrency-handelsplatform dat gebruikers een nieuwe en unieke manier biedt om crypto met hefboomwerking te verhandelen.

PrimeBit voegt zich bij een lange lijst van cryptocurrency-uitwisselingen die handel met hefboomwerking mogelijk maken. Bij PrimeBit kan deze hefboomwerking helemaal doorgaan tot 200x. Dit is op een reeks verschillende crypto-activa.

Maar kun je zo’n nieuwe uitwisseling echt vertrouwen?

In deze PrimeBit-recensie zal ik proberen daarop te antwoorden. Ik zal u ook enkele toptips geven waarmee u rekening moet houden voordat u gaat handelen.

Overzicht

PrimeBit werd gelanceerd in april 2019 en is daarmee minder dan een jaar oud. PrimeBit wordt beheerd door PrimeBit Ltd, een bedrijf dat is gevestigd in St. Vincent en de Grenadines.

Het is een makelaar die handelaren de kans biedt om te handelen met een hefboomwerking tot 200x met een lage prijsaanduiding. Er zijn twee handelsplatforms die worden aangeboden bij PrimeBit. De ene is hun webtrader en de andere is de MetaTrader 5 (MT5).

Met PrimeBit handelt u in cryptocurrency-derivaten die u blootstellen aan de prijsbewegingen. Momenteel bieden ze ondersteuning voor Bitcoin-, Litecoin- en Etheruem-contracten die in Tether zijn gemarginaliseerd.

Het is vrij duidelijk dat ze met hun platform een ​​wereldwijd publiek in gedachten hebben. Dit komt doordat ze hun website in meer dan 12 verschillende talen hebben vertaald.

Hoewel PrimeBit deze wereldwijde ambitie heeft, heeft het beperkingen voor bepaalde landen. Vanwege lokale wet- en regelgeving accepteert PrimeBit geen handelaren uit de VS en een aantal andere landen. U kunt de volledige lijst zien hier.

Is PrimeBit veilig?

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen voor elke handelaar wanneer ze een makelaar overwegen. Bescherming van fondsen en risicobeheer zijn essentieel.

Dus, hoe werkt PrimeBit??

Welnu, we hebben een aantal factoren bekeken die bepalen hoe “veilig” een makelaar is. Dus laten we beginnen met die brandende vraag over regelgeving.

Regulatie

Momenteel lijkt het er niet op dat PrimeBit enige vorm van regelgeving heeft. Hoewel het is gevestigd in St. Vincent en de Grenadines, wordt het daar niet gereguleerd door de financiële autoriteiten.

PrimeBit Ltd

PrimeBit-registratiegegevens

Een van de redenen hiervoor is dat PrimeBit een no-KYC Exchange is (meer hierover hieronder). Dit is aantrekkelijk voor de handelaar, omdat hij hierdoor geen uitgebreide documentatie hoeft te overhandigen. Dit zouden de toezichthouders natuurlijk niet toestaan.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat andere grote cryptocurrency-uitwisselingen zoals ByBit en Binance ook niet gereguleerd zijn. Totdat er een robuust regelgevingskader is, zullen traders gewoon op de eerlijkheid van PrimeBit moeten vertrouwen.

Muntveiligheid

Aangezien u geld stort met cryptocurreny op PrimeBit, is muntbeveiliging van het grootste belang. Daarom hanteert PrimeBit een beveiligd protocol voor koude opslag.

Wat betekent dit?

Welnu, het betekent dat ze het grootste deel van de munten in offline portefeuilles zullen bewaren. Aangezien ze offline zijn, betekent dit dat hackers geen enkele vorm van toegang tot het geld kunnen krijgen.

Risicomanagement

Aangezien u handelt met een hefboomwerking tot 200x, heeft PrimeBit risicobeheerprocedures nodig om ervoor te zorgen dat verliezende posities snel worden afgesloten..

Ten eerste zullen ze onze positie automatisch stopzetten wanneer deze onder de 50% van de initiële marge komt. Stop-out-activering wordt geactiveerd tegen de eerlijke prijs en uitgevoerd tegen de orderboekprijs.

Er zijn echter situaties waarin de prijsbeweging zo uitgebreid is dat ze u niet kunnen tegenhouden bij 50% van de marge. Dit is waar de Auto Deleveraging of ADL binnenkomt.

PrimeBit ADL

Auto Delevaraging bij PrimeBit

Dit is in feite een mechanisme dat de posities van die tegengestelde handelaren automatisch zal delevering. Hoe die tegengestelde handelaren worden gekozen, is afhankelijk van de hoeveelheid hefboomwerking die zij en hun winst hebben.

Waarom doe je dit?

Nou, dat komt omdat PrimeBit geen “verzekeringsfonds” heeft. Dit is een mechanisme dat op een aantal andere handelsbeurzen met hefboomwerking bestaat. Ze beweren dat dergelijke mechanismen de verliezen van handelaren met een hoge schuldenlast vergroten.

Communicatiebeveiliging

Iets anders dat u opvalt aan PrimeBit is dat er volledige 256 bit-codering op de site is. Dit betekent dat al uw communicatie met hen is gecodeerd.

Dit is vooral belangrijk als het gaat om het verzenden van uw persoonlijke documentatie en wachtwoorden naar het platform. Dit voorkomt man-in-the-middle-aanvallen.

SSL-beveiliging Primebit

SSL-certificaat bij PrimeBit

Wanneer u PrimeBit bezoekt, ziet u het browserhangslot in de hoek, wat aangeeft dat u zich op de legitieme site bevindt. Dit betekent ook dat als u dit niet ziet, u onmiddellijk weg moet navigeren van de site.

Twee-factorenauthenticatie

Vaak is de gebruiker de zwakste schakel als het om zijn eigen veiligheid gaat. Daarom heeft PrimeBit ook tools geleverd waarmee u uw account het beste kunt beveiligen. Een daarvan is tweefactorauthenticatie.

Notitie ​: Dit is standaard niet ingeschakeld. Op het moment dat u uw account aanmaakt, moet u dit doen om vanaf het eerste moment volledig beschermd te zijn.

Hiermee moet de gebruiker zijn telefoon aan PrimeBit binden. Door het gebruik van de Google Authenticator-app, elke inlogsessie zal om uw bevestiging vragen. Dit helpt omdat het kan voorkomen dat een hacker toegang krijgt, zelfs als deze uw wachtwoord heeft.

Dekking van activa & Contracten

Zoals gezegd biedt PrimeBit momenteel alleen cryptocurrency aan. Ze hebben momenteel dekking voor Litecoin, Bitcoin en Ethereum.

Dit zijn eeuwigdurende futures-contracten. Ze verschillen van traditionele termijncontracten doordat er geen vervaldatum is voor de afwikkeling van de contracten.

Het is ook belangrijk erop te wijzen dat de Bitcoin-contracten uw traditionele vereenvoudigde futures-contracten zijn. Dit zijn dezelfde instrumenten die u op BitMEX zult vinden & PrimeXBT.

PrimeBit-contracten

Overzicht van contracten bij PrimeBit

Als het gaat om het Ethereum & Litecoin-futures, dit zijn Quanto Eeuwigdurende contracten. Dus, wat is dat in godsnaam?

Dit zijn eenvoudigweg futures-contracten die worden afgewikkeld in een andere valuta dan die waarop de future is geschreven.

Met andere woorden, als het gaat om de LTCUSD- en ETHUSD-contracten hier, worden de contracten niet in die valuta afgehandeld. Ze worden verrekend in Bitcoin, de standaardvaluta op het platform.

Notitie ​: De spotprijs voor de contracten is gebaseerd op gemiddeld 4 verschillende beurzen. Bitstamp, Coinbase, Kraken & Tweelingen.

Let ook op de minimale contractgrootte voor elk van deze. Voor BTCUSD is het 0.0001 BTC, voor ETHUSD is het 0.005 BTC en voor LTCUSD is het 0.01 BTC.

Hefboomwerking

Aangezien u in futures-instrumenten handelt, handelt u in cryptomarge. Dit betekent in feite dat u slechts een fractie inlegt van wat nodig is voor een fictieve handelsomvang.

Dit betekent dat voor een bepaalde beweging in de prijs van het activum, uw rendement / verlies groter zal zijn dan dat. Bij PrimeBit is de margevereiste 0,5%, wat een hefboomwerking tot 200x impliceert.

Maak gebruik van Prime Bit

Impact van hefboomwerking op transacties

Hoewel de maximale hefboomwerking 200x is, raden we u aan te beginnen met lagere hefboomlimieten. Dit is meer dan beschikbaar is op andere beurzen en het kan ongelooflijk riskant zijn met een actief dat zo vluchtig is als Bitcoin.

Het belangrijkste voordeel van het kunnen handelen in futures op PrimeBit is dat u deze activa ook kunt shorten. Dit betekent dat u een standpunt kunt innemen dat de prijs van één van deze cryptocurencies zou kunnen dalen.

PrimeBit-kosten

Een andere echt belangrijke overweging voor elke handelaar zijn de vergoedingen die ze betalen bij het handelen. Deze hebben een directe invloed op de winstgevendheid op lange termijn.

Dus, hoe kijken ze naar PrimeBit?

Nou, PrimeBit heeft een maker-taker fee-model. Dit betekent dat er twee tarieven zijn, afhankelijk van of u een markt maakt of dat u liquiditeit uit de boeken haalt.

Als het op deze vergoedingen aankomt, krijgen de makers een korting van 0,025% op de transacties die ze plaatsen. De nemers zullen een vergoeding van 0,075% moeten betalen wanneer ze deze transacties plaatsen. Dit is ongeveer in lijn met de andere futuresbeurs met hefboomwerking.

Verward ​: Als u een order plaatst en deze wordt automatisch uitgevoerd, neemt dit liquiditeit in beslag en daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Als u een limietorder plaatst die niet onmiddellijk wordt uitgevoerd, wordt u beloond

Iets anders waar u mogelijk rekening mee moet houden, wordt “financieringspercentages” genoemd. Dit is in feite een markttarief dat van uw rekening wordt afgeschreven om uw positie open te houden.

Bij PrimeBit wordt dit tarief elke 8 uur op uw account toegepast. Het exacte tarief wordt bepaald op basis van de geldende financieringspercentages op de cryptocurrency en het financieringspercentage in USD.

U zult blij zijn te weten dat er geen stortings- of opnamekosten aan de kant van PrimeBit zijn. Het is echter mogelijk dat u een kleine mijnwerker of netwerkvergoeding in rekening moet brengen wanneer u een opname doet. Dit is echter standaard.

Registratie

Als je hebt besloten PrimeBit een kans te geven, dan moet je daar eerst een account aanmaken. U kunt naar de startpagina gaan en op “Registreren” klikken.

PrimeBit-registratie

Registratieformulier bij PrimeBit

Het enige dat nodig is, is een e-mailadres. Zodra je op verzenden klikt, sturen ze je een e-mail naar het bovenstaande adres en moet je de link volgen om de e-mail te bevestigen. Hiermee kunt u vervolgens uw wachtwoord instellen.

Zodra dat is gebeurd, bent u klaar om het platform te gaan gebruiken. Iets anders dat u wellicht opmerkt, is dat PrimeBit niet vereist dat u uw account verifieert. Het is een “no-KYC” -uitwisseling en ze hebben geen enkele vorm van ID nodig om te beginnen met handelen.

Demo-account

Je zult blij zijn te zien dat PrimeBit ook een volledig gratis demo-account biedt. Dit betekent dat u het MT5-platform en de handelsvoorwaarden kunt testen voordat u financiert.

Dit is ook een geweldige manier om uw vaardigheden te oefenen voordat u met alle risico’s overgaat op live handelen. Het repliceert ook de handelsvoorwaarden volledig (afgezien van ontsporing)

PrimeBit-demo-account

Demo-accountselectie bij PrimeBit

U krijgt 1 BTC aan demo-geld om te handelen, dat op elk moment kan worden aangevuld. Dus als u net begint met handelen, raden we u de demo-account aan.

Stortingen / opnames

Als u met echt geld wilt gaan handelen, moet u geld op uw rekening storten. Aangezien PrimeBit een volledige cryptocurrency-uitwisseling is, moet u uw account met Bitcoin financieren.

Notitie ​: Als u geen Bitcoin heeft, kunt u kopen op een beurs zoals Bitstamp of Kraken die fiat-valuta accepteren.

Als je geld op je account wilt storten, moet je inloggen en je dashboard bekijken. Hier krijgt u uw live- en demo-account te zien. U klikt op “Storten” en dit brengt u naar de PrimeBit-betalingspagina.

Op deze pagina wordt een Bitcoin-adres gegenereerd. Dit is zowel een lang adresformulier als een QR-codevorm. Nadat u het geld heeft verzonden, moeten ze eerst op het netwerk worden verwerkt. U kunt een Bitcion Block Explorer observeren om te zien hoeveel langer er nog te gaan is.

Financiering van Bitcoin PrimeBit

Financier uw account met Bitcoin

Als het om opnames gaat, is het proces net zo eenvoudig. U gaat naar uw dashboard en klikt op “opname”. Hier wordt u zowel het bedrag als uw 2FA-code gevraagd.

U kunt dan het Bitcoin-adres van uw offline portemonnee opgeven en zij zullen de transactie verwerken.

PrimeBit-handelsplatforms

Als het op uw handelen aankomt, is iets dat uw ervaring kan maken of breken, de technologie waarover u beschikt. Er zijn momenteel twee handelsplatforms bij PrimeBit en de nieuwste hiervan is hun eigen webhandelsplatform.

Webhandelaar

De Web Trader is misschien het meest geschikt voor degenen die voor het eerst op de beurs handelen. Het is redelijk goed ingedeeld en intuïtief met een behoorlijke hoeveelheid functionaliteit. Het lijkt ook behoorlijk op platforms die u op meer populaire crypto-uitwisselingen hebt gezien.

Hieronder is een screenshot van het platform. In het midden heb je de grafiek die een tradingview-grafiek is. Voor degenen onder u die het niet weten, dit is misschien wel het beste kaartpakket op de markt en is met name handig voor die handelaren die technische analysestrategieën gebruiken.

Prime Bit Web Trader

Gebruikersinterface van PrimeBit Web Trader

Je zult ook merken dat je de grafiek kunt uitvouwen zodat deze het hele scherm beslaat. Dit maakt het gemakkelijker voor u om uw grafiekanalyse uit te voeren. Aan de rechterkant van de grafieken bevindt zich uw dieptegrafiek die u een idee geeft van de koop / verkoop die momenteel op de markt open is.

Daarnaast heb je je bestelformulieren. Deze zijn behoorlijk functioneel en je hebt de keuze rond het type order (Limiet, Markt, Stop enz.). Voor degenen die het niet weten: een limietorder is een order die tegen een bepaalde prijs is geplaatst, een marktorder wordt geplaatst tegen de geldende marktkoers en er wordt een stop geplaatst om verliezen te beperken.

Onderaan het bestelformulier heeft u de mogelijkheid om het hefboomniveau aan te passen. Dit zal bepalen hoeveel marge u moet neerleggen voor de transactie, evenals de blootstelling aan de prijsbeweging in de onderliggende waarde..

PrimeBit Order Calculator

Bestel Calculator

Een andere erg handige tool die je hebt, is de handelscalculator. Hiermee kunt u winst / verlies en marge- of liquidatieniveaus berekenen voordat u aan uw transactie begint. Daarom weet u op welke niveaus u moet letten als u een openstaande order heeft en wat de beste plaatsen zijn om uw stops te plaatsen.

MT5 handelsplatform

Voor die handelaren die wat geavanceerder zijn, biedt PrimeBit hun handelaren ook de MetaTrader 5-applicatie. Voor degenen die het niet weten: MetaTrader-software is een van de meest populaire handelspakketten online.

MetaTrader zijn ook de ontwikkelaars van het MT4-handelsplatform dat door bijna de helft van alle makelaars ter wereld wordt gebruikt. De MT5 is een verbeterde versie van dit platform.

Dus waarom al die ophef over MT5?

Ten eerste heb je de functionaliteit van het MT5-platform. Je beschikt over een aantal verschillende technische tools die mensen gewend zijn van de MT4-platforms.

Prime Bit MT5

Gebruikersinterface op PrimeBit MT5-platform

U beschikt bijvoorbeeld over uitgebreide kaartmogelijkheden waarmee u uw technische analyse kunt aanscherpen. Dit omvat veel technische studies en indicatoren zoals Fibonacci, trendlijnen, RSI’s, oscillatoren, noem maar op.

U heeft ook veel bestelfunctionaliteit met de MetaTrader-platforms. Je hebt een behoorlijk breed scala aan aanpassingsopties voor deze bestellingen. Het plaatsen van stopverliezen, voorwaardelijke orders en andere parameters is zo veel eenvoudiger.

De MT5 heeft ook een aantal andere functies die niet op het MT4-platform zijn opgenomen. Deze omvatten marktdieptegrafieken en economische kalenders die daar op uw platform staan.

Prime Bit-deskundige adviseur

Expert Advisor Development bij PrimeBit

Iets anders dat u geweldig zult vinden aan de MetaTrader-platforms is dat u met PrimeBit uw eigen deskundige adviseurs of “EA’s” kunt coderen. Dit zijn handelsscripts die automatisch worden uitgevoerd en zijn gecodeerd in MQL5, de eigen taal op MetaTrader 5.

Top Tip &# 128175; ️: U kunt de MQL5-gemeenschap en krijg een hele reeks bronnen om uw handelsscripts te verbeteren. Dit forum is een ontmoetingsplaats voor collega-handelaren.

Een ander echt groot voordeel van het gebruik van het MT5-platform op PrimeBit is dat uw kennis en vaardigheden overdraagbaar zijn. Als u een nieuwe broker wilt proberen, is het, zolang ze een MT5 hebben, heel eenvoudig om over te schakelen.

Hoewel PrimeBit het MT5-platform aanbiedt via een webbrowser, kunt u de applicatie ook downloaden en op uw pc uitvoeren. Dit is eigenlijk veel sneller en is onze voorkeursmethode om de MT5-applicatie uit te voeren.

De MT5 is beschikbaar op Windows, MacOS en Linux. Je kunt het ook verhandelen op een mobiel apparaat, wat ons bij ons volgende onderwerp brengt.

PrimeBit mobiele apps

Als u altijd onderweg bent en uw transacties wilt volgen, moet u de mobiele applicatie PrimeBit MT5 downloaden.

Zoals het geval is met de belangrijkste desktop-app, zijn de MetaTrader-apps enkele van de meest populaire ter wereld. U hoeft alleen maar de recensies en het totale aantal downloads te bekijken om een ​​idee te krijgen van hoe vaak het wordt gebruikt.

MT5 Ratings PrimeBit

Beoordelingen voor MT5-app in iTunes en Google Play

U kunt de applicatie zowel van de Google Play Store als van de iTunes store downloaden. Zodra het op uw telefoon staat, kunt u uw inloggegevens invoeren, evenals de toepasselijke PrimeBit-server.

De mobiele app heeft veel dezelfde functionaliteit als de desktop-app. U beschikt over een redelijke hoeveelheid grafieken en orderopties. U kunt uw deskundige adviseurs ook beheren op uw mobiele app.

MT5 App UI Prime bit

Gebruikersinterface van de MT5 mobiele app

Het is ook relatief eenvoudig om door de app te navigeren en u kunt de interface van de grafieken naar de eenvoudige bestelformulieren met één druk op de knop schakelen. Of u kunt naar de algemene marktgrafieken gaan waar u alle belangrijke niveaus van de paren op uw volglijst kunt zien.

De moeite waard? ​: Mobiel handelen heeft zo zijn voordelen, maar u kunt nooit dezelfde voorwaarden nabootsen die u op de desktoptoepassing hebt. Daarom moet dit alleen een terugval zijn als u niet aan uw bureau kunt zitten.

En, zoals het geval is met de MT5-desktop- en webtraders, kunt u, als u eenmaal leert hoe u de mobiele MT5-app moet gebruiken, gemakkelijk naar een andere broker springen die hetzelfde heeft. Het is gemakkelijk overal overdraagbaar.

U kunt ook via uw mobiele telefoon handelen op het WebTrader-platform, hoewel dit geen mobiele app is. U moet de webbrowser van uw telefoon gebruiken, die niet optimaal is. Het kan echter een geweldige manier zijn om uw bestellingen te volgen terwijl u niet achter uw bureau zit.

Klantenservice

Klantondersteuning is die vaak over het hoofd geziene vereiste die uw ervaring met een beurs of makelaar kan maken of breken. Daarom is het een heel belangrijk criterium voor ons.

We besloten om de klantenondersteuning op PrimeBit uit te proberen om te zien hoe goed deze op onze vragen reageerde.

Wanneer u contact opneemt met PrimeBit, lijkt er rechtsonder een livechatoptie te zijn. Nou, dit is een beetje meer een eenvoudige FAQ-sectie en een e-mailformulier. Je komt niet echt in contact met iemand in een livechat.

Om niet te worden afgeschrikt, wilden we toch het reactievermogen testen. We hebben informatie gevraagd over het opzetten van ons MT5-account op een desktop-app. Dus het was relatief technisch.

Het team was in staat om binnen 2 uur bij ons terug te komen. Dit is eigenlijk best indrukwekkend omdat we andere makelaars zoals OctaFX en IC Markets hebben geprobeerd, die zoveel langer nodig hadden om op onze vragen te reageren.

Primebit Chat

“Chat” -functie bij PrimeBit

Een andere manier waarop u een verzoek naar het team kunt sturen, is natuurlijk via een ticket. Dit kan effectiever zijn omdat het betekent dat uw ticket naar de meest geschikte supportdesk kan worden gestuurd.

Top Tip ​: Als je ticket iets langer duurt dan je zou willen, waarom laat je ze dan niet op hun sociale media zien? Zorg ervoor dat u uw ticketnummer vermeldt

Als uw vraag routinematiger van aard is, kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen in hun vraag Veel Gestelde Vragen. Dit was redelijk uitgebreid en bevat ook handige gebruikershandleidingen.

API

Zijn er ontwikkelaars? PrimeBit heeft hun eigen API waarmee u handelsrobots in javascript (NodeJS) kunt coderen. Dit is in tegenstelling tot de MQL5 EA’s die binnen het metatrader-platform moeten worden uitgevoerd.

Met de PrimeBit API kan uw handelsbot rechtstreeks communiceren met de PrimeBit-servers, waardoor de latentie wordt verminderd. Er is zowel een REST API als een websocket-versie. U kunt de documenten bekijken om er een beter idee van te krijgen.

We hebben er naar gekeken en er blijkt nogal wat functionaliteit te zitten met de API’s. U beschikt over al uw standaard eindpunten om de grafieken te lezen en uw bestellingen te volgen.

Primebit API

Een API-sleutel genereren om te handelen

Als u de API wilt gebruiken, moet u een API-sleutel genereren. Hierdoor kan uw bot communiceren met uw account. Dit kunt u doen in uw dashboard door naar de instellingen te gaan en op de sectie “API-sleutels” te klikken. Hier kunt u “Nieuwe API-sleutel” selecteren.

U moet de API-sleutel een naam geven en deze wordt automatisch gegenereerd. U heeft zowel uw sleutel als een geheime sleutel. De geheime sleutel is alleen eenmaal gegenereerd dus zorg ervoor dat u het opslaat wanneer eraan wordt getrokken.

Waarschuwing ​: Deel deze API-sleutel met niemand. Er zijn online diensten die handelsrobots aanbieden, maar we adviseren om deze te vermijden. Ze worden vaak gebruikt als phishing-tactiek.

Het lijkt er ook op dat u, in tegenstelling tot andere uitwisselingen, de machtigingen die de API-sleutel u geeft niet kunt selecteren. Dit betekent dat de gegenereerde sleutel u volledige machtigingen geeft voor zowel transacties als opnames.

Verwijzingsprogramma

Als je PrimeBit hebt gebruikt en je hebt gemerkt dat je ervaring relatief prettig was, dan kun je ook geld verdienen door het door te verwijzen naar je vrienden. Dit is via hun partnerprogramma.

Als dit iets is dat u zou willen doen, moet u uw affiliate-link genereren. U gaat naar uw PrimeBit-dashboard waar u kunt klikken op “Affiliate-programma”.

Dit brengt u vervolgens naar het PrimeBit-affiliate-beheersysteem. Dit is software van derden die is ontwikkeld door Unilink. Er is een hele reeks functies waarmee u het merk kunt promoten.

Primebit-partner

PrimeBit Affiliate Dashboard

Als u eenmaal hier bent, kunt u op “Verwijzingslink” klikken en dit zal uw affiliate-link voor u openen. Er is ook zoveel meer dat u op dit dashboard kunt doen. U kunt bijvoorbeeld unieke campagnes structureren en algemeen marketingmateriaal ophalen.

Als het gaat om de affiliate commissies, zijn deze gelaagd op basis van het totale aantal handelaren dat u naar het platform hebt gebracht. U begint met 5% wanneer u zich aanmeldt, wat kan oplopen tot 20% voor degenen die aanzienlijk meer handelsinkomsten opleveren.

Gebieden voor verbetering

Er waren veel dingen die we erg leuk vonden aan PrimeBit, maar we moeten ook enkele dingen benadrukken die verbetering rechtvaardigen.

Ten eerste zijn er slechts 3 cryptocurrency-activa die u kunt verhandelen. Hoewel dit goed zou kunnen zijn voor beginners, zijn cryptohandelaren gewend geraakt aan een groot aantal activa om te verhandelen. Ze zouden meer opties voor de handelaren moeten introduceren.

Dan zou het ook mooi zijn om meer financieringsmogelijkheden te zien. Momenteel kunt u alleen in Bitcoin financieren & Tether, wat betekent dat gebruikers eerst hun crypto moeten inwisselen om BTC of USDT te krijgen om te beginnen met handelen. Dit is zelfs het geval als u in de Litecoin- of Ethereum-futures handelt.

Het zou ook geweldig zijn geweest om wat extra materiaal te zien dat traders zou helpen om meer te weten te komen over cryptocurrency-handel en het MT5-platform. Deze worden bij veel beurzen en brokers standaard aangeboden. Dit materiaal helpt de handelservaring te verbeteren.

En misschien is het laatste waar je bij deze uitwisseling rekening mee moet houden, dat het gloednieuw is. Als zodanig heeft het geen gevestigde staat van dienst, dus men kan zich geen mening vormen van collega-handelaren. Dit is natuurlijk een beetje een kip-en-ei-ding en de meeste uitwisselingen moeten ergens beginnen.

Gevolgtrekking

Om de zaken af ​​te ronden, moeten we zeggen dat we aangenaam verrast waren met PrimeBit. Voor zo’n nieuwe uitwisseling hebben ze al heel wat te bieden.

Ze hebben bijvoorbeeld een aantrekkelijke hefboomwerking die tot nu toe niet in de crypto-industrie is gezien. Ze zijn ook in staat om dit risico te beheersen met een goed ontwikkeld schuldafbouwproces.

Ze geven hun handelaren ook de beste tools om mee te werken door het MT5-platform aan te bieden, dat ongetwijfeld een favoriet in de branche is. Voeg hier de mobiele handelsapp en de API aan toe en je hebt een behoorlijk zoete technologiesuite.

Ja, er zijn dingen die kunnen worden verbeterd, maar dit is nog steeds een gloednieuwe uitwisseling. Ze zullen de komende maanden waarschijnlijk een aantal wijzigingen doorvoeren.

Dus, zou u PrimeBit moeten overwegen?

Als u op zoek bent naar een handelsplatform met hoge hefboomwerking zonder KYC en geavanceerde handelstechnologie, dan is dit misschien iets voor u.

Waarschuwing ​: Het handelen in futures-producten met hefboomwerking is ongelooflijk riskant. Zorg voor adequaat risicobeheer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me