Sarah – Social Leader Spotlight

>

Wie is Sarah?

Sarah Brown is een digitale marketeer die in Derby, Engeland woont. Ze kreeg haar start in cryptocurrency in 2017 tijdens de epische bull run.

Het zien van Bitcoin rally naar $ 20k was een baanbrekende ervaring voor Sarah. Niet alleen vanwege de financiële vooruitzichten om cryptocurrency aan te houden, maar omdat de opwinding haar interesse in cryptocurrency wekte als een platform voor het transformeren van het wereldwijde financiële systeem.

In haar vrije tijd leest Sarah vaak boeken. Deze interesse wordt duidelijk door haar goedgelezen inzichten in de cryptomarkt en financiën.

Gemeenschap

Sarah heeft een gemeenschap opgebouwd die ze als familie beschouwt. Terwijl ze haar reputatie heeft opgebouwd, is ze een invloedrijk lid van de cryptocommunity geworden.

Om rechtstreeks in de community van Sarah te komen, volg haar op Twitter @ crypto_sarah9.

Sarah gebruikt Twitter voor meer dan alleen gemeenschapsvorming. Ze houdt de verschillende crypto-token-teams in de gaten, onderzoekt projecten en krijgt waardevolle feedback van andere invloedrijke crypto-gebruikers via Twitter.

Door met influencers in verschillende token-teams te praten, heeft ze haar ervaring met cryptocurrency vorm gegeven. In plaats van simpelweg een project voor te lezen, is haar strategie om meer te weten te komen over een nieuw token het bespreken met het team en het betrekken van hen op Twitter.

Naast Twitter heeft Sarah Shrimpy gebruikt om haar gemeenschap te helpen belangrijke informatie te krijgen over handelsstrategieën en wat ze van specifieke tokens vindt. Ze krijgt veel vragen van de gemeenschap over welke tokens ze moet kopen of hoe ze moet beslissen wanneer ze posities moet invoeren. Met Shrimpy heeft ze nu een manier om deze informatie automatisch te verstrekken. Haar gekoppelde Shrimpy-profiel kan voor haar spreken. Direct weergeven van de posities die ze aanhoudt en haar prestaties volgen op haar handelsaccount.

Volg Sarah op Shrimpy.

Strategie

Sarah heeft een unieke benadering om cryptocurrencies te onderzoeken. In plaats van alleen openbare documenten over een token te bekijken, heeft Sarah persoonlijke contacten kunnen leggen met veel van de token-teams. Doordat ze rechtstreeks is aangesloten op de crypto-influencermarkt, kan ze netwerken met de grote token-teams.

Door met de teams te kunnen discussiëren, krijgt ze een beter begrip van hoe de teams samenwerken, zich voor te stellen voor de toekomst en hun aanbod te promoten.

Terugkerend naar haar passie voor lezen, heeft ze er nooit voor teruggeschrokken om in een wit papier te graven en door de details te sjokken. Sarah gelooft dat het lezen van de tokens soms nog steeds de beste manier is om een ​​goed begrip te krijgen van het potentieel van een token.

Maar aan het eind van de dag komt het soms nog steeds neer op een onderbuikgevoel. Hoewel het geen slimme strategie is, zijn er momenten waarop de immateriële gegevens u vertellen een bepaalde beslissing te nemen.

Wanneer ze op zoek is naar winst op korte termijn, geeft Sarah de voorkeur aan activa met een kleine kapitalisatie. De volatiliteit van deze activa maakt ze een goede optie voor snel rendement. Als het gaat om langetermijngrepen, staat ze nog steeds achter Bitcoin.

Filosofie

In 2020 is Sarah optimistisch over cryptocurrency. Ze gelooft dat we met de komst van de halvering van Bitcoin een grote impact zullen zien op alle markten. Het is echter moeilijk om ooit zeker te zijn. Sarah beschouwt zichzelf als een optimist, dus er zijn zelden momenten dat ze bearish is.

Buiten de cryptomarkt ziet ze dat de wereldwijde economische vooruitzichten mogelijk een grote impact hebben op cryptocurrency. Naarmate de traditionele markten crashen en een recessie aan de horizon opduikt, kan dit op korte termijn een ramp voor crypto betekenen. De prijzen kunnen over de hele linie dalen voordat ze weer normaal worden.

Met alle opwinding rond crypto leeft ze nog steeds volgens het oude gezegde om het gerucht te kopen en het nieuws te verkopen. Haar favoriete herinnering was de Litecoin-rally van $ 20 naar $ 130 +. Het was niet haar grootste overwinning, maar het voelde speciaal voor haar.

Meningen

Favoriete cryptocurrencies

Sarah begon haar reis naar de cryptocurrency-markt met Bitcoin, dus het zal altijd een speciale plaats voor haar hebben. Bitcoin was het begin en zonder twijfel gelooft ze dat Bitcoin het einde zal zijn.

Buiten Bitcoin is Litecoin een bijzondere aanwinst voor haar geweest. Sinds die gedenkwaardige bijeenkomst is het een aanwinst geweest waarmee ze een speciale band voelt.

Favoriete beïnvloeders

Sarah is beïnvloed door verschillende crypto-leiders. Twee mensen die haar hebben geïnspireerd met hun verhaal zijn de gebroeders Winklevoss, Tyler en Cameron. Naast hen is Changpeng Zhao een visionair die ze bewondert vanwege zijn leiderschap en definitieve acties die de manier waarop iedereen cryptocurrency-uitwisselingen gebruikt volledig hebben veranderd..

Favoriete uitwisseling

Binance is al lang haar favoriete cryptocurrency-uitwisseling. Voor haar is het gemakkelijk de beste beurs ter wereld.

Favoriete tools

Sarah is enthousiast over verschillende cryptocurrency-tools, maar haar favorieten zijn nog steeds:

Handel: Tabbladhandelaar

Analyse: CoinMarketCap

Sociaal: Twitter

Inhoudsonderzoek: Reddit

Vergeet niet ook Sarah on Shrimpy te bekijken!

Ons sociale handelsplatform

Garnaal is een sociaal handelsplatform voor cryptocurrency. Het is ontworpen voor zowel professionele als beginnende handelaren om te komen leren over de groeiende crypto-industrie. Op Shrimpy kunnen gebruikers de portefeuilles en handelsstrategieën van andere handelaren kopiëren.

In minder dan een paar minuten kunt u verbinding maken met de toonaangevende handelaren ter wereld. Door meerdere leiders tegelijk te volgen, kan elke gebruiker een gevarieerd portfolio van strategieën en cryptocurrencies beheren.

Shrimpy ondersteunt 16 van de toonaangevende crypto-uitwisselingen, geautomatiseerde portfoliostrategieën en markttraceringstools. Lees meer over alles wat Shrimpy te bieden heeft door deze links te volgen:

Kenmerken

Studies

Tutorials

De inhoud van dit artikel mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Het volgen van sociale leiders kan een potentieel risico voor uw kapitaal opleveren.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me