SnapEx Review: compleet Exchange-overzicht

SnapEx is een relatief nieuwe cryptoderivatenbeurs die handel met hefboomwerking aanbiedt. Ze zijn onlangs uitgebreid naar een aantal nieuwe markten.

Ze bieden een hefboomwerking tot 100x op een aantal verschillende cryptocurrencies. Ze hebben ook een uniek handelsplatform ontwikkeld dat het begrip orderboek overbodig maakt. Ze hopen dat deze vereenvoudigde handelservaring nieuwe handelaren zal aanspreken.

Ze zijn echter echt veilig?

In deze SnapEx-recensie zullen we proberen te antwoorden precies dat. We zullen u ook enkele toptips geven als het gaat om het gebruik van het platform en het veiligstellen van die voordelen.

SnapEx Overzicht

SnapEx is eigendom van en wordt beheerd door een Snap Technology Limited die is geregistreerd in Singapore. Sindsdien zijn ze uitgebreid naar een aantal kantoren in de Seychellen, Zuid-Korea, Japan & Maleisië.

Sinds hun lancering in 2018 lijken hun gebruikersstatistieken behoorlijk te groeien. In 2019 zagen ze bijvoorbeeld een groei van meer dan 900% in hun dagelijks actieve gebruikers en een toename van 600% in hun handelsvolume.

SnapEx is een derivatenbeurs, wat betekent dat u in prijsbewegingen in de onderliggende cryptocurrency handelt. Dit is in tegenstelling tot traditionele fysieke crypto-uitwisselingen waar u de munt zelf vasthoudt.

Ze hebben een platform ontwikkeld dat relatief eenvoudig te gebruiken is op zowel een webbrowser als een mobiel apparaat. Er zijn ook enkele unieke kenmerken van dit platform die we later zullen bespreken.

Aangezien SnapEx in Azië is gevestigd, hebben ze daar hun grootste markten. Deze omvatten regio’s zoals Indonesië, Vietnam, Zuid-Korea enz. Desalniettemin is de site vertaald in 8 verschillende talen.

Houd er echter rekening mee dat er in sommige regio’s geen handelaren zijn, waaronder Singapore, Hong Kong en de VS..

Is SnapEx veilig?

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen die elke handelaar bij een beurs zal stellen. Aangezien ze hen hun cryptocurrency vertrouwen, is dit iets waar we actief naar kijken.

Dus, hoe werkt SnapEx??

Welnu, er zijn een aantal gebieden waar we regelmatig naar kijken om dit te beoordelen.

Wallet-beveiliging

SnapEx hanteert een “koude” en “warme” portemonnee-procedure. In feite wordt het grootste deel van de gebruikersgelden opgeslagen in een ‘koude’ omgeving die niet is verbonden met internet. Dit betekent dat ze op geen enkele manier toegankelijk zijn voor hackers.

Deze cold wallet-fondsen zijn ook beveiligd achter een multisignature-portemonnee, wat betekent dat een aantal mensen op de SnapEx-uitwisseling de transactie moeten ondertekenen om deze fondsen vrij te maken..

Hot Cold Portemonnee Snapex

Verschil tussen Hot & Koude portemonnee. Afbeelding via Grootboek

Om vervolgens te voldoen aan opnameverzoeken, beheert SnapEx het “hot” portefeuillegedeelte van de infrastructuur. Een veel kleiner percentage van deze fondsen wordt in de hot wallet bewaard om de blootstelling aan mogelijke hacks te verminderen.

Ten slotte, om ervoor te zorgen dat alle opnameverzoeken van gebruikers legitiem zijn, zijn er limieten ingesteld in termen van bedrag per verzoek en het aantal keren dat iemand een opname kan aanvragen.

Communicatiebeveiliging

Wanneer u de SnapEx-website opent, zult u merken dat u verbonden bent met 256 bit SSL-codering. Dit betekent dat alle communicatie die u ze verzendt volledig verborgen is voor hackers.

SSL SnapEx

SSL-verbinding bij SnapEx

Dit is ook een uitstekende manier om mogelijke phishing-pogingen op te sporen. Als u op een website terechtkomt en deze niet beschikt over het beveiligde slot in het browsertabblad, kunt u er zeker van zijn dat u zich op een phishing-pagina bevindt en onmiddellijk moet vertrekken.

Beveiliging aan gebruikerszijde

Beveiliging begint vaak bij u – de gebruiker. Daarom biedt SnapEx ook enkele beveiligingshulpmiddelen aan de gebruikerszijde om uw account verder te beschermen.

Een daarvan is tweefactorauthenticatie. Dit betekent dat wanneer u inlogt op uw account, zij u zullen vragen om dit te bevestigen op een ander apparaat, zoals uw mobiele telefoon.

SnapEx Google Authenticator

Google Authenticator instellen op SnapEx

Dit wordt gedaan door het gebruik van een authenticatie-app zoals de Google Authenticator. U kunt deze downloaden via de Google Play Store of de Apple iTunes store. Zodra het is gedownload, moet u het synchroniseren met uw SnapEx-login.

Notitie ​: Zorg ervoor dat u de back-upsleutel opslaat wanneer u uw authenticatie instelt. Dit is uw manier om weer in te loggen op uw account als u uw telefoon kwijtraakt.

Middelen & Instrumenten

Zoals gezegd handelt u bij SnapEx met hefboominstrumenten. Dit betekent dat u crypto op de marge verhandelt en slechts een klein percentage van de notional op de transactie neerzet.

Dus als praktisch voorbeeld. Als u handelt met een marge van 5%, betekent dit dat u slechts 5% van de totale positiegrootte belegt. Het betekent ook dat uw positie een hefboomwerking van 20% heeft. Een bepaalde beweging wordt verhoogd met een factor 20. Bij SnapEx is de maximale hefboomwerking 100x.

De afgeleide instrumenten bij SnapEx zijn ook vrij uniek. Terwijl andere beurzen hun handelaren futures-instrumenten en eeuwigdurende swaps aanbieden, heeft SnapEx een instrument ontwikkeld dat lijkt op een CFD (contract for difference).

SnapEx-instrumenten

Voordelen van de SnapEx-instrumenten

Met de SnapEx-transacties heeft u geen vervalpercentage en zijn er geen financieringspercentages. Uw positie wordt dagelijks tegen marktwaarde gewaardeerd op basis van de bewegingen gedurende de dag. Het kan van de ene op de andere dag worden vastgehouden, maar er wordt een “overnachting” in rekening gebracht (meer daarover hieronder​.

Als het gaat om de activa die u bij SnapEx kunt verhandelen, omvatten ze het volgende:

 • Bitcoin (BTC)
 • Cardano (ADA)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Rimpel (XRP)
 • EOS
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum Classic (ETC)

Al deze activa worden gekruist met Tether (USDT). Houd er ook rekening mee dat het minimale handelsbedrag voor elke bestelling 5 USDT is – gemakkelijk voor degenen die beginnen.

Geen orderboeken

Iets anders dat u ongetwijfeld zal opvallen aan het SnapEx-platform is dat ze geen orderboeken hebben. Dit komt doordat uw tegenpartij bij de transactie SnapEx zelf is en zij de transactie voor u matchen.

Dit heeft een aantal voordelen, waarvan de belangrijkste is dat u geen enkele bestelling oploopt prijsverschuiving. Voor degenen die niet weten wat dit is, is het de impact die uw bestelling heeft op de prijs. Daarom is er bij het uitblijven van een bestelling de kans dat de prijs die u krijgt niet is wat u had gehoopt.

Wanneer u echter een bestelling plaatst bij SnapEx, krijgt u de prijs waarvoor deze is uitgevoerd. Dit kan de marktorder zijn als u dit type order plaatst of de exacte limietorder zodra de prijs dat bereikt.

Marge

Als het gaat om de marge op de posities, wordt dit allemaal berekend in Tether USDT. Het voordeel hiervan is dat uw marge niet fluctueert met de beweging van de onderliggende waarde. Als u bijvoorbeeld een marge had in Bitcoin, kunnen de margevereisten veranderen.

Houd er ook rekening mee dat SnapEx slechts één type marge-methode heeft. Terwijl de meeste andere beurzen gebruik maken van cross-margin, gebruiken SnapEx-marges een geïsoleerde benadering.

Dus, wat zijn dit precies dan??

Als het gaat om de “Cross” -modus, wordt de volledige marge van de gebruiker gebruikt voor een stop loss-marge voor een bepaalde positie. Dus als u een bepaald bedrag aan marge op uw account heeft en een transactie gaat tegen u in, dan kan die marge worden gebruikt.

SnapEx geïsoleerde marge

Geïsoleerde marge bij SnapEx

SnapEx gebruikt echter de geïsoleerde marge. Dit betekent in feite dat slechts een bepaald deel van de transactie zal worden geliquideerd als de markten tegen u zouden bewegen. Op deze manier kun je het zien als de premie voor een crypto-optie.

SnapEx-kosten

Vergoedingen zijn ongetwijfeld een van de belangrijkste overwegingen voor elke handelaar net voordat ze een platform gebruiken. Zij zijn immers de factor die uw winstgevendheid op lange termijn zal bepalen.

Bij SnapEx hanteren ze een vrij eenvoudig vergoedingssysteem. In tegenstelling tot een beurs met orderboeken, heb je geen maker / nemer-commissie op de bestellingen die je plaatst. U heeft een eenvoudig vast percentage van 0,15% dat wordt in rekening gebracht wanneer u elke transactie invoert.

Pro-tip &# 128175 ;: U kunt uw kosten verlagen met de Snap Points die u verdient. We behandelen smap-punten verder hieronder.

Zodra u deze transactie heeft ingevoerd en de 0,15% is afgetrokken, hoeft u niet dezelfde vergoeding te betalen op de terugweg. Dit is niet het geval bij andere beurzen die kosten in rekening brengen voor alle transacties, of het nu gaat om het openen of sluiten van een transactie.

SnapEx-handelskosten

De SnapEx-handelskosten in het ondersteuningscentrum

Als we deze vergoeding zouden vergelijken met sommige andere uitwisselingen, is het ongeveer hetzelfde als uitwisselingen zoals Bybit etc. Bij Bybit is uw taker-vergoeding bijvoorbeeld 0,075%. Dus als we deze twee zouden optellen, zijn ze 0,15% bij het openen en sluiten van een transactie.

Aangezien er echter geen orderboeken zijn, heeft u niet de mogelijkheid om zogenaamde “makerorders” te plaatsen waarbij u liquiditeit in de boeken creëert. U loopt dus potentiële makerskortingen mis die u op andere beurzen krijgt.

In termen van andere handelskosten, hebt u ook zogenaamde “overnight” -kosten. Dit zijn eigenlijk gewoon kosten die in rekening worden gebracht voor het ‘s nachts aanhouden van een positie. De nachtvergoeding wordt dagelijks om 6:00 uur GMT + 8 in rekening gebracht. De vergoeding is gelijk aan:

Marge x (hefboomwerking – 1) x 0,045%.

Storting / opname

Als het gaat om cryptostortingen, zijn deze volledig gratis. Als u echter opneemt, worden de volgende tarieven in rekening gebracht:

 • USDT Omni: 10 USDT
 • USDT ERC20: 5 USDT
 • BTC: 10 USDT

Deze zijn eigenlijk vrij hoog en zijn meer dan we op andere beurzen hebben gezien. Zelfs als ze een deel van de vergoedingen nemen om de mijnwerkerkosten te dekken, is het veel meer dan nodig is.

Als u hun OTC-service gaat gebruiken om de cryptocurrency te kopen, dan heeft u hier waarschijnlijk ook behoorlijk hoge kosten. Toen we het controleerden, waren ze ongeveer 5%. Deze kosten worden echter niet door SnapEx in rekening gebracht, maar door de betalingsverwerkers die ze gebruiken.

Lijn voor gemiddelde prijs

Iets anders dat uniek is bij SnapEx is wat ze hun “K Line” noemen. Dit is in feite de interne prijs die SnapEx gebruikt om naar alle contracten op het platform te verwijzen.

SnapEx-prijslijn

Overzicht van de SnapEx Price Line Charts

Dit is in feite een prijslijn die het gemiddelde is van de prijzen op 3 andere beurzen. Deze uitwisselingen zijn Okex, Binance en Huobi. Ze bepalen de weging op basis van het totale volume van de beurs.

Het voordeel hiervan is dat u de volledige transparantie krijgt en er is geen mogelijkheid dat SnapEx hun prijzen verschuift om handelaren te liquideren. Dit is een tactiek waar veel andere uitwisselingen van zijn beschuldigd.

SnapEx-registratie

Als u heeft besloten dat u SnapEx eens wilt proberen, moet u eerst een account registreren. Dit is vrij eenvoudig en kan worden gedaan met een telefoonnummer. Ze sturen je een sms met een verificatiecode.

SnapEx-aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier bij Snapex

Zorg ervoor dat u de code binnen 60 seconden gebruikt, aangezien deze kan verlopen. Zodra u uw registratie heeft bevestigd, is uw account klaar om te gaan. Op dit punt moet u uw tweefactorauthenticatie instellen om uw account te beveiligen.

KYC

Iets dat u over SnapEx moet weten, is dat het een volledige KYC-uitwisseling is. Dit betekent dat u zich moet identificeren op de rekening voordat u uw geld kunt storten of opnemen.

Privacy Hawks &# 128175 ;: Als u liever een niet-KYC-centrale gebruikt, zijn er een aantal, waaronder Prime XBT & Binance

Hoewel dit voor sommigen frustrerend kan zijn, is het duidelijk dat SnapEx probeert boven tafel te blijven als het gaat om door de overheid opgelegde KYC-controles en AML-voorschriften.

SnapEx KYC-proces

KYC-proces bij SnapEx

Wanneer u de verificatie voltooit, hebben ze eerst uw persoonlijke gegevens nodig, zoals uw naam, land en document-ID-nummer. Als je dat eenmaal hebt gegeven, kun je een foto van het identiteitsbewijs zelf uploaden. In tegenstelling tot bij andere uitwisselingen hoef je geen selfie in te dienen.

Demo-account

Voordat we naar het handelsplatform gaan, is het de moeite waard te vermelden dat SnapEx een erg handige demo-account heeft. Dit is een oefenrekening die is gefinancierd met 10.000 USDT aan oefengelden.

Een demo-account is een geweldige manier om het platform op een niet-bedreigende manier uit te proberen, om er zeker van te zijn dat u er vertrouwd mee bent voordat u een storting doet. Het is ook een handig hulpmiddel om uw handelen te oefenen en ervoor te zorgen dat u uw handelsstrategieën onder de knie heeft voordat u er volledig in duikt.

Wanneer u een account aanmaakt bij SnapEx, creëert u zowel een demofonds als uw echte account. Hoewel u alleen wordt gefinancierd met deze 10k demo USDT, kunt u dit altijd aangevuld krijgen door contact op te nemen met de mensen in het SnapEx-telegram (hieronder besproken).

SnapEx-platform

Een handelaar is altijd zo goed als het gereedschap dat hij tot zijn beschikking heeft. Dit is de reden waarom het type handelsplatform dat een beurs te bieden heeft zo belangrijk is.

Bij SnapEx hebben ze een behoorlijk uniek handelsplatform. Zoals hierboven vermeld, zijn er geen orderboeken, dus dit maakt veel ruimte vrij wanneer het naar de gebruikersinterface gaat. De gebruikersinterface is zelf vrij goed ingedeeld en relatief intuïtief.

Het eerste dat u opvalt, is dat u kunt kiezen hoeveel grafieken u op een enkel scherm wilt hebben. U kunt het instellen om maximaal 6 verschillende grafieken op één scherm te hebben – ideaal als u verschillende markten wilt volgen.

Hieronder ziet u de lay-out hoe het eruit ziet wanneer een enkelvoudig diagram wordt gekozen. Aan de linkerkant heb je al je market selectors waar je kunt wisselen tussen de verschillende cryptocurrencies. Daaronder heb je een momentopname van je marge en de mogelijkheid om te wisselen tussen demo en echte accounts.

SnapEx Platform Overzicht

Gebruikersinterface van één kaart

Dan heb je in het midden van het platform de handelsgrafieken. Voor degenen die veel weten over handelen, zullen ze merken dat dit tradingview-grafieken zijn. Dit zijn zeer effectieve tools voor degenen die technische analyses uitvoeren met een overvloed aan indicatoren en onderzoeken.

Dan, net aan de rechterkant van de grafiek, heb je je bestelformulier waar je al je lopende en lopende bestellingen zult beheren. Hieronder vindt u een korte beschrijving van het actief dat wordt verhandeld, evenals enkele belangrijke marktstatistieken. Ten slotte heeft u net onder de grafiek een overzicht van uw openstaande posities, lopende bestellingen en bestelgeschiedenis.

Voor nachtbrakers &# 129417 ;: U kunt de kleur van de interface wijzigen naar het donkere thema in de rechterbovenhoek van de grafiek. Dit gaat over naar “donker” dat ‘s nachts gemakkelijker te gebruiken is.

Wat u ongetwijfeld opvalt, is dat deze panelen niet echt naar uw eigen lay-out kunnen worden aangepast. Dit is jammer, want het betekent dat u het niet kunt aanpassen aan uw handelsbehoeften. Dat gezegd hebbende, kunt u het bestelformulier en de marktgegevens verplaatsen.

Als we een lay-out met meerdere kaarten bekijken, hebben we hieronder een indeling met vier kaarten. Zoals u kunt zien, zijn de bestelformulieren buitenspel gezet. Deze zijn nu toegankelijk vanaf het moment dat u op “kopen” of “verkopen” klikt net boven de grafiek. Dit zal het standaard bestelformulier openen dat u op de enkelvoudige lay-out heeft.

SnapEx meerdere grafieken

Meerdere grafieken op SnapEx

Als u uw bredere positie op de markt wilt volgen, kunt u rechts onderaan op het tabblad Positie klikken. Hierdoor wordt het weergegeven en kunt u alle bestellingen zien die zijn geplaatst of nog in behandeling zijn op alle markten.

Bestelformulier

Dit brengt ons vervolgens op het bestelformulier op het platform. Je hebt hier behoorlijk wat bestelfunctionaliteit, hoewel deze niet zo uitgebreid is als sommige andere futures-platforms.

SnapEx-bestelformulieren

SnapEx-handelsinstellingen & Bestelformulier

Het eerste dat opvalt boven het bestelformulier is een standaard instellingen tabblad. Hiermee kunt u de standaard bestellingsparameters aanpassen die u heeft wanneer u een bestelling opent. Dit zijn de volgende:

 • Neem winstverhouding: Het percentage boven uw instappunt dat u winst wilt maken.
 • Stop Loss Ratio: U kunt een standaard percentage stop loss instellen voor uw invoer, die wordt toegepast wanneer u een transactie invoert
 • SNAP-reductie: Als dit is ingeschakeld, worden uw SNAP-punten gebruikt om de transactiekosten te verlagen. We behandelen SNAP-punten en hoe ze een beetje meer werken hieronder.
 • Nacht wachten: Dit is standaard ingesteld, maar u kunt het uitschakelen. Hierdoor blijft uw positie ‘s nachts aan. Merk op dat zodra een positie over de nacht rolt, u dat nachttarief zult hebben waar we het hierboven over hadden.
 • Bevestig bestelling: Dit is een instelling die verschijnt wanneer u de bestelling heeft geplaatst en u vraagt ​​om te bevestigen dat u akkoord gaat met de parameters. U kunt dit natuurlijk verwijderen en het zal net zo werken als een bestelling met één druk op de knop.

Als u vervolgens uw bestellingsparameters voor de standaard heeft ingesteld, heeft u de rest van de hoofdbestellingsparameters daaronder. Ten eerste moet u de richting van uw transactie selecteren.

Vervolgens moet u selecteren wat voor soort bestelling u wilt plaatsen. Er zijn slechts twee ordertypes beschikbaar bij SnapEx. Zij zijn:

 • Marktorde: Dit is een order die op marktniveau wordt geplaatst. In het geval van SnapEx is dat het geldende tarief dat wordt bepaald door hun K-prijslijn. Bedenk dat er geen orderboeken zijn, dus er zijn geen “biedingen” of “vragen” van de andere marktdeelnemers.
 • Limietorder: Dit is een order die verwijderd wordt van de huidige prijs en zal pas uitgevoerd worden als de prijs dit niveau bereikt. Dit kan boven zijn voor een verkooporder en lager voor een kooporder

Net onder deze bestelopties selecteert u de hoeveelheid marge die u op de transactie wilt plaatsen, evenals de hefboomwerking die u wilt aangaan (helaas slechts 4 niveaus). Dit bepaalt uw daadwerkelijke positie in de markt.

Notitie ​: In tegenstelling tot beurzen met orderboeken, kiest u niet de ordergrootte maar het bedrag dat u op de transactie (marge) wilt riskeren. Hiermee wordt de bestelling geschaald op basis van uw gewenste hefboomwerking / marge.

Dan is het laatste dat u moet instellen de Stop Loss en de Take Profit. Als u deze aan het begin had ingesteld met het standaard bestelformulier, wordt deze al aan u gepresenteerd. Het is aan te raden om altijd een stop loss in te stellen en winst te nemen als het beste voor risicobeheer.

Uw uiteindelijke orderparameters zijn net daaronder (inclusief de kosten) en u klikt op “kopen” of “verkopen”. Als je niet hebt gekozen om bevestiging te vermijden, krijg je nog een bevestigingsscherm te zien.

Mobiele app

Soms bent u niet achter uw bureau en kunt u die transacties niet plaatsen of uw openstaande orders volgen. Gelukkig heeft SnapEx een behoorlijk functionele mobiele app ontwikkeld.

Gezien het feit dat hun belangrijkste markten zich in Azië bevinden, handelt het grootste deel van hun gebruikers met mobiele apparaten, dus hebben ze een behoorlijk functionele app ontwikkeld. Dit is beschikbaar op zowel iOS als Android.

Als we naar de gebruikersinterface kijken, is deze vrij goed ingedeeld en gemakkelijk te gebruiken. U beschikt over functies zoals directe orderuitvoering en de mogelijkheid om een ​​aantal verschillende markten te volgen. U kunt hier ook wat accountbeheer doen, waaronder stortingen / opnames.

SnapEx mobiele app

SnapEx Mobile-app in de Google Play Store

Momenteel is de app alleen in het Engels beschikbaar in de Google Play Store terwijl het nog steeds in het Chinees is in de iTunes winkel. Als je de beoordelingen op Google play wat dichterbij bekijkt, lijkt het alsof de app redelijk winstgevend is. Ze hebben 4,1 sterren van alle recensies.

Dus, moet u de app gebruiken?

Welnu, we handelen altijd liever met een browser op de pc. Dit komt alleen omdat u de handelsvoorwaarden die u op het mobiele apparaat krijgt, niet echt kunt repliceren. Ondanks dat je een verbeterd kaartpakket hebt, is het nog steeds vrij moeilijk om al je niveaus goed te volgen.

We raden u aan om standaard de desktop- of webversie te gebruiken. Als u echter het bureau moet verlaten, is de mobiele SnapEx-app misschien de beste keuze en lijkt deze beter te zijn dan de meeste andere.

Deposito’s & Opnames

Als u bij SnapEx met echt geld wilt gaan handelen, moet u deze eerst storten. Misschien is de snelste manier om dit te doen, het gebruik van cryptocurrency.

Bij SnapEx zijn er momenteel maar twee methoden waarmee je crypto op het platform kunt storten. Deze zijn via Bitcoin, Tether (USDT) of Ethereum. Als je dit wilt doen, ga je naar het gedeelte ‘Activa’ en klik je op de optie ‘Storten’.

SnapEx-aanbetaling

Een SnapEx-aanbetalingsadres genereren

Hier selecteert u ofwel “OMNI” of “ERC20”. Houd er rekening mee dat als u Bitcoin of Tether OMNI stort, u de optie “OMNI” selecteert. Als u echter een nieuwere ERC20 Tether-variant deponeert, moet u die selecteren.

U moet dan “kopiëren” selecteren, waar u het adres krijgt dat nodig is om de rekening te financieren. Je hebt dan ook een QR-code die wordt gegenereerd. U kunt dit gebruiken om uw account te financieren als u een mobiele portemonnee heeft die deze codes kan lezen.

Notitie ​: Zodra u de aanbetaling heeft gedaan, dient u zich ervan bewust te zijn dat er 6 bevestigingen nodig zijn voordat deze wordt bijgeschreven. Je kunt dit bekijken op een blockchain-verkenner.

Als u echter geen Bitcoin beschikbaar heeft, kunt u altijd fiat gebruiken om Bitcoin te kopen om de rekening te financieren. Dit is via hun OTC-platform. Hier kunt u aankopen doen in een aantal valuta’s, waaronder CNY, KRW, TRY, THB, VND, MYR, INR, USD, EUR.

Misschien is de eenvoudigste manier om dit te doen, het gebruik van een creditcard of betaalpas. Houd er echter rekening mee dat dit een vrij duur proces is en dat de kosten zo kunnen zijn hoog als 5%. Dit komt door de vergoedingen van de betalingsverwerker (simplex).

Als u deze kosten te hoog vindt, kunt u een aantal andere opties gebruiken die ze bieden. Deze worden hieronder allemaal gegeven, samen met de valuta waarmee u de Bitcoin kunt kopen.

Opnames

Als u zich in crypto gaat opnemen, is het ook vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is door te gaan naar “Opnemen” en dit zal het herroepingsformulier openen. U kunt opnemen in Bitcoin, Ethereum of Tether USDT.

Crypto SnapEx intrekken

Proces om Crypto uit SnapEx op te nemen

U voert uw offline adres in en ook hoeveel u wilt opnemen. Voordat u de opname kunt bevestigen, moeten zij het verzoek op uw telefoon bevestigen. Dit gebeurt via de Google Authenticator of een sms-code.

Als het gaat om fiat OTC-opnames, kan dit alleen worden gedaan via een van hun betalingsproviders en kan het helaas niet naar uw kaart worden verzonden.

Klantenservice

We hebben de afgelopen 4 jaar te maken gehad met een aantal uitwisselingen en een van de meest frustrerende dingen die we kunnen vinden, is wanneer ze een langzame of ineffectieve klantenservice hebben..

Het is dus een heel belangrijk criterium voor ons. Daarom hebben we de tijd genomen om de opties voor klantenondersteuning bij SnapEx te bekijken en te testen.

We hebben de livechatfunctie uitgeprobeerd, maar we konden geen agent bereiken. Er werd ons om een ​​e-mailadres en meer informatie over ons type verzoek gevraagd, maar we konden geen echte agent bereiken.

Live Chat SnapEx

Reik naar Live Chat op SnapEx

Na het indienen van het chatverzoek werd onze vraag echter als e-mail naar hun klantenserviceteam gestuurd. Bij de omgang met hen via e-mail werden we op tijd geholpen, wat ongetwijfeld een pluspunt is.

Hoewel de livechat niet zo responsief was als we hadden gewild, kon je gemakkelijk in hun omvang springen telegram kanaal en neem daar contact op met hun ondersteuningsteam. Het team daar was heel behulpzaam en kon een kaartje achterna zitten dat we een dag eerder hadden ingediend.

Helaas zijn er geen telefoonnummers, dus u kunt ze niet bereiken via traditionele communicatiekanalen. Deze zijn tegenwoordig echter minder een probleem voor uitwisselingen en de overgrote meerderheid van de uitwisselingen biedt dit niet meer aan.

SNAP-punten

Ik heb de SNAP-punten eerder genoemd, maar dit zijn misschien wel een van de meest interessante manieren om niet alleen uw kosten te verlagen, maar ook een groot aantal andere goodies te verdienen.

U kunt SNAP-punten zien als VIP-punten die worden verdiend voor het voltooien van een aantal taken op het SnapEx-platform. Deze omvatten onder meer aanmelden, verificatie van een e-mailadres. U kunt ook wat SNAP verdienen met eenvoudige handelstaken zoals het plaatsen van uw eerste bestelling, handelen in meer dan 5.000 USDT, 25.000 USDT enz..

SnapEx-punten

Snap-punten verdienen bij SnapEx

Deze SNAP-punten hebben feitelijk een geldwaarde en kunnen worden ingewisseld voor USDT. 100 SNAP-punten is het equivalent van 1 USDT. Zodra u 10.000 SNAP-punten heeft gegenereerd, kunt u deze inwisselen voor $ 100.

Als je de 10.000 SNAP-punten nog niet hebt gegenereerd, kun je nog steeds een aantal van deze SNAP-punten gebruiken om de transactiekosten te compenseren. Zoals vermeld in het bestelformuliergedeelte hierboven, hoeft u alleen maar de “SNAP-aftrek” te selecteren en dat zou moeten werken om uw kosten te verlagen.

Verwijzen & Affiliate-programma

Als u genoten heeft van uw handelservaring, kunt u geld verdienen door anderen naar het platform te verwijzen. De eerste manier om dit te doen is via de simpele uitnodigingslink of code. Als u dit gebruikt, verdient u tot 35% van de totale inkomsten van die verwijzing.

Als dit iets is dat je zou willen doen, ga dan naar “Uitnodigen” in je hoofdmenu. Daar ziet u informatie over het verwijzingsprogramma en een link daaronder. Dit is de link die u naar uw vrienden kunt sturen. Je kunt ze ook gewoon vragen om je uitnodigingscode te kopiëren.

Nodig Link SnapEx uit

Uitnodigingslink ophalen bij SnapEx

Als je meer een influencer bent en je hebt een behoorlijk groot netwerk van handelaren, dan kun je lid worden van hun partnerprogramma. Dit is een van de meest lucratieve in de ruimte en betaalt tot 50% commissie voor traders op niveau 1.

En het is niet alleen wat u op het platform kunt verdienen. Er zijn een aantal voordelen die ze hebben opgenomen voor hun gelieerde ondernemingen. Dit omvat enkele van de volgende zaken:

 • Commissieniveaus: Op basis van het handelsvolume dat u doorverwijst, wordt uw commissiestructuur aangepast. Ze hebben drie niveaus die u 40%, 45% en 50% geven.
 • Indirecte commissie: U verdient 10% op de commissie die wordt gegenereerd door handelaren van uw eigen verwijzingen.
 • Inschrijfbonussen: SnapEx biedt uw handelaren ook aanmeldingsbonussen die kunnen helpen bij het vergroten van hun handelskapitaal.
 • Marketingondersteuning: Ze zullen u voorzien van een hele reeks op maat gemaakte marketingmaterialen die u kunnen helpen uw promotie-inspanningen te vergroten. Dit omvat banners, landingspagina’s en unieke links.
 • Directe betaling: U kunt uw marketingkortingen onmiddellijk krijgen en op het moment dat uw verwijzing een transactie doet.

Als u affiliate wilt worden, moet u zich aanmelden. In tegenstelling tot andere partnerprogramma’s die een eenvoudig registratieformulier hebben, moet u hier een google formulier toepassen.

SnapEx offline

Het kan soms nogal isolerend zijn als handelaar. U handelt vaak vanuit huis en heeft niet dezelfde sociale blootstelling als bij uw standaard kantoorbanen.

Daarom waren we behoorlijk onder de indruk om te zien dat SnapEx hun handelaren de mogelijkheid biedt om samen te komen op hun talrijke bijeenkomsten. Deze zijn in een aantal landen over de hele wereld gehouden.

In oktober vorig jaar hielden ze bijvoorbeeld hun allereerste SnapEx-evenement in Vietnam. Er waren meer dan 180 mensen aanwezig en het was goed overtekend. Er waren tal van interessante lezingen door mensen in de Vietnamese cryptogemeenschap.

SnapEx Vietnam

Mensen die het SnapEx Vietnam-evenement bijwonen. Afbeelding via SnapEx-blog

Na het succes van dit evenement besloten ze andere evenementen te houden in steden zoals Istanbul, waar ze daar lokale handelaren ontmoetten. Net als bij de Vietnamese meetup, was het slechts een overzicht van hoe je op de cryptomarkten kunt handelen en daar handelsstrategieën kunt gebruiken.

Ten slotte hielden ze in november vorig jaar een lezing in Manilla over beveiliging en risicobeheer. Dit werd bijgewoond door een aantal redelijk bekende sprekers die enkele van de belangrijkste dingen doornamen die je moet weten wanneer je begint.

Al met al laat dit zien dat SnapEx niet alleen een uitwisseling is die hun gebruikersaantallen wil verhogen, maar dat ze actief proberen een gemeenschap op te bouwen die zich rondom het platform bezighoudt..

Gebieden voor verbetering

Hoewel er veel was dat we leuk vonden aan SnapEx, waren er een paar dingen waarvan we dachten dat ze verbeterd moesten worden als ze echt de beste handelservaring wilden bieden.

Ten eerste, als het op het platform zelf aankomt, zou het geweldig zijn als handelaren de mogelijkheid zouden hebben om de kaartpanelen te verplaatsen en ze op een plaats te plaatsen waar ze zich het prettigst bij voelen. Hoewel de standaardlay-out voorlopig geweldig is, willen sommige van de meer professionele handelaren dit graag aanpassen.

Het zou ook geweldig zijn om meer bestelfunctionaliteit te zien. U kunt geen voorwaardelijke bestellingen of meer geavanceerde volgorders plaatsen. Deze zijn standaard op andere beurzen en helpen traders hun risico beter te beheren.

Wat betreft andere aspecten van de uitwisseling, denken we dat de verplichte opnamekosten erg hoog zijn. We hebben geen opnamekosten van $ 10 gezien bij andere beurzen die we hebben gedekt en deze zullen die kleinere handelaren waarschijnlijk wegjagen.

Het is ook best jammer dat ze volledige KYC nodig hebben voordat je op het platform mag storten. In tegenstelling tot bij andere beurzen, kunt u niet tot een bepaalde limiet handelen voordat ze om deze informatie vragen. Het kan een afschrikmiddel zijn voor die privacyhaviken die er zijn.

Ten slotte moet de beurs zijn online bewustzijn onder handelaren vergroten. Het is nog relatief nieuw en er zijn veel mensen die er nog nooit van hebben gehoord. Dit is echter dezelfde positie als veel andere nieuwe uitwisselingen, dus het is gewoon een kwestie van op koers blijven naar meer bewustzijn.

Gevolgtrekking

Over het algemeen waren we behoorlijk onder de indruk van SnapEx. Hun unieke aanbod geeft handelaren een andere keuze als het gaat om handelsplatforms met hefboomwerking. Door niet te vertrouwen op orderboeken, kunnen ze een meer naadloze uitvoeringsomgeving bieden.

We vonden het ook leuk dat ze het voor nieuwe handelaren gemakkelijker hebben gemaakt om betrokken te raken bij crypto. Dit omvat zaken als hun lage handel & stortingsvereisten en hun K-lijnprijsgrafieken (ideaal voor transparantie).

We hebben ook echt waardering voor de hoeveelheid ontwikkelingswerk die is besteed aan het bouwen van die mobiele app. Dit zal ongetwijfeld een grote bijdrage leveren aan het behoorlijk versterken van hun marktaandeel in de Aziatische regio.

Hoewel er een paar gebieden waren waarvan we dachten dat ze verbetering behoefden, zijn ze zeker geen dealbreaker en kunnen ze gemakkelijk worden bewerkt om het SnapEx-aanbod zo goed mogelijk te verfijnen..

Dus, moet u SnapEx overwegen?

Als je een relatief gebruiksvriendelijke uitwisseling wilt die transparant en behoorlijk functioneel is, dan moet je SnapEx zeker eens proberen.

Waarschuwing ​: Het handelen in futures-producten met hefboomwerking is ongelooflijk riskant. Zorg voor adequaat risicobeheer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me