Spankchain Review: hoe deze munt entertainment voor volwassenen zal veranderen

Cryptocurrencies, en meer specifiek Bitcoin, worden al geruime tijd in verband gebracht met enkele van de meer marginale gebieden van internet.

Al snel na zijn opkomst werd Bitcoin populair, deels vanwege het vermogen om het publiek actiever te laten deelnemen aan gokken, de aankoop van verschillende geneesmiddelen en het betalen voor seksuele producten en diensten..

Als gevolg hiervan lijkt de seksindustrie een sector te zijn die klaar is om te profiteren van nieuwe blockchain-technologieën. Spankchain is klaar om enkele van de belangrijkste problemen van de industrie aan te pakken en biedt een aantal op blockchain gebaseerde oplossingen voor de online entertainmentindustrie voor volwassenen.

Lees verder om een ​​uitgebreide Spankchain-recensie te voltooien.

Wat is Spankchain?

Wat is Spankchain

Afbeelding via bitcoinexchangeguide.com

Spankchain is een op blockchain gebaseerd platform voor de entertainmentindustrie voor volwassenen. Het team achter het project streeft ernaar blockchain-technologie te gebruiken om een ​​gedecentraliseerde basis te bieden die de vele tussenpersonen in de branche wegneemt en de financiën en macht eerlijk herverdeelt in de hele gemeenschap van makers, artiesten en fans..

Het project is opgericht door Ameen Soleimani en William de Vogelaere, en het duo streeft ernaar een technologische en economische infrastructuur te creëren bovenop het Ethereum-netwerk. Door slimme contracten te gebruiken, hoopt het paar de behoefte aan tussenpersonen van derden weg te nemen en een eerlijk betalingssysteem te bieden dat ook een hoog niveau van beveiliging en privacy omvat..

Het ecosysteem van Spankchain bestaat uit een aantal sleutelelementen, zoals de betalingshub, die de Vynos-portemonnee voor het verwerken van microbetalingen omvat, waarmee gebruikers peer-to-peer-betalingen kunnen verwerken tegen een fractie van de kosten van traditionele betalingsprocessors. Bovendien kan een reeks betalingen worden gegroepeerd in een enkele blockchain-transactie om het totale bedrag aan betaalde vergoedingen te minimaliseren.

Het platform bevat ook een hoogwaardige infrastructuur voor livevideo-streaming die toegankelijk is via een reeks mobiele apparaten. De interne cam-site verbindt artiesten rechtstreeks met kijkers en de Spankchain-videospeler werkt samen met de Vynos-portemonnee, waardoor artiesten en kijkers kunnen betalen met cryptocurrencies en in realtime kunnen communiceren.

Spankchain CamSite

Spankchain Camsite-applicatie. Bron: Spankchain Whitepaper

Op het eerste gezicht lijkt Spankchain blockchain-technologie te gebruiken om een ​​service te bieden die al direct beschikbaar is, en als dat het geval is, moet worden verwacht dat het project worstelt. Het team achter het project benadrukt echter dat het aanpakken van enkele van de huidige belangrijkste problemen waarmee de industrie te maken heeft.

Welk probleem lost het op?

De Amerikaanse entertainmentindustrie voor volwassenen genereert enorme inkomsten, terwijl exacte cijfers moeilijk te verkrijgen zijn, Forbes magazine geschatte de industrie zou in 2001 ongeveer $ 3 miljard per jaar waard zijn.

Sindsdien is onderzoek verricht door Verbondsogen laat zien dat de industrie ongeveer $ 13 miljard per jaar binnenhaalt, terwijl NBC News beweren dat de wereldwijde industrie ergens in de regio $ 97 miljard waard is.

Ondanks het genereren van deze indrukwekkende cijfers, blijven modellen en uitvoerders vaak tekortschieten, aangezien het merendeel van de fondsen wordt opgegeten door tussenpersonen en tussenpersonen.

De industrie wordt momenteel gedomineerd door gecentraliseerde platforms zoals Chaterbate en Livejasmin, en hoewel ze enorm populair zijn, rekenen deze sites modellen aan die hun platforms overal gebruiken van 50 tot 70% van hun winst..

Het is momenteel moeilijk voor artiesten om bezoekers te genereren of gebruikers te werven zonder zich aan te melden bij dit soort gecentraliseerde marktplaatsen.

Bovendien lijdt de branche aan een slechte reputatie bij grote betalingsverwerkers zoals Visa, MasterCard en PayPal, omdat betalingen via deze kanalen vaak worden geconfronteerd met terugboekingen. Als gevolg hiervan moeten seksgerelateerde bedrijven vaak ondermaatse alternatieven gebruiken en / of hoge vergoedingen en provisies betalen.

Hoe levensvatbaar is het project?

Vynos portemonnee-logo

Vynos portemonnee. Afbeelding via bitcoinexchangeguide.com

Spankchain wil de tussenpersoon afschaffen en de macht weer in handen geven van modellen en artiesten. Via hun cam-site kunnen kijkers modellen een fooi geven via hun browser, waarvoor een vergoeding van 5% in rekening wordt gebracht, wat een enorme korting betekent in vergelijking met de huidige tarieven..

De Vynos-portemonnee kan ook eenvoudig worden geïntegreerd met bijna elke site voor volwassenen, en omdat het betalingen doet op basis van Ethereum-identiteiten, maakt het de noodzaak van afzonderlijke accounts voor elke volwassen site overbodig en maakt het ook e-mailadressen, wachtwoorden en creditcards. overtollig.

Door zich te concentreren op het gebruik van cryptocurrencies als de centrale betaalmethode, lost Spankchain ook het terugboekingsprobleem op, aangezien blockchain-valuta’s over het algemeen geen terugboekingstechnieken toestaan ​​die worden gebruikt en misbruikt door slechte actoren in de ruimte..

Bovendien maakt het Spankchain-platform het creëren en leveren van inhoud veel eenvoudiger en maakt het mogelijk dat andere sites en netwerken voor het leveren van inhoud worden gehost op het blockchain-protocol..

Dit is echter niet de eerste keer dat cryptocurrencies hebben geprobeerd te fuseren met de entertainmentindustrie voor volwassenen en de meeste eerdere pogingen kwamen te kort en waren regelrechte oplichting zoals Eros Vision (ERS) of bleven wegkwijnen als Sexcoin (SXC).

De belangrijkste fout van deze projecten was om te proberen Bitcoin te evenaren als een nieuw betalingsmechanisme voor de sector voor volwassenen of om te proberen een alternatief te bieden voor de native token-systemen die worden gebruikt door de grote gecentraliseerde sites zonder zich te concentreren op het creëren van een contenthostingplatform..

Spankchain kan gedijen als het vasthoudt aan zijn missie om een ​​uitgebreid, gedecentraliseerd op blockchain gebaseerd platform te bieden dat live-contentcreatie-diensten biedt naast een goedkope, veilige en particuliere betalingsoplossing. Dit geeft het team de tijd om op te schalen en te groeien naarmate de industrie zich ontwikkelt en zich aanpast aan de integratie van blockchain-technologie.

Overzicht van het SPANK-token

Het SPANK-token heeft het redelijk goed gedaan sinds de Nederlandse veiling in november, die meer dan $ 7 miljoen opbracht. Na in waarde te zijn gestegen tijdens de Christmas Bull-run, is SPANK teruggevallen naar een prijs van ongeveer $ 0,31, en met een huidig ​​circulerend aanbod van iets meer dan 300 miljoen tokens heeft de munt momenteel een marktkapitalisatie van ongeveer $ 94 miljoen..

Het token staat momenteel in de top 200 op Coinmarketcap en genereert elke 24 uur ongeveer $ 500 miljoen aan handelsvolume.

Het SPANK-token is ook aantrekkelijk voor houders en langetermijnbeleggers, omdat het ook kan worden gebruikt om in de SpankBank te staken, wat leidt tot de uitgifte van een ander token genaamd “Booty”.

Spankchain-tokengeneratie

Spankchain-tokeneconomie. Bron: Spankchain Whitepaper

Het Booty-token kan worden gebruikt om artiesten een fooi te geven en is het enige token dat kan worden gebruikt om servicekosten te betalen die zijn gegenereerd door het gebruik van de Spankchain-camsite. Ondanks dit alles is het SPANK-token niet zo goed bekend bij de grotere cryptocurrency-gemeenschap en wordt het vaak verbannen naar de marge van cryptodiscussies.

Het project staat nog in de kinderschoenen en heeft ongeveer 7.500 volgers op Twitter en slechts 151 likes op Facebook. Daarom is het essentieel dat het Spankchain-team hun promotionele activiteiten opvoert om meer interesse in het project te wekken.

De weg voor ons

Bounty Program bij Spankchain

Bounty-programma. Afbeelding via Medium.com

De Spankchain wit papier schetst een vrij uitgebreide routekaart, waaronder het opnemen van een inkomstengenererend advertentienetwerk, dat bestaat uit display-, video- en native ads, waarbij alle inkomsten die via dit netwerk worden gegenereerd, worden gedeeld met modellen en artiesten.

Er is ook een plan om “Pornobounties” te ontwikkelen, waarbij crowdfunding wordt gebruikt om nieuwe inhoud of scènes te helpen creëren, waarbij de gemeenschap stemt op en financiert voor de inhoud die ze graag zouden willen zien. De eerste artiest of het eerste team dat aan het meest populaire verzoek voldoet, ontvangt het premiegeld.

Er zijn ook plannen om te integreren met District 0x en Aragon, om een ​​volledig gedecentraliseerde marktplaats te creëren die ook het beheer mogelijk maakt door de Spankchain-gemeenschap, dit is gepland in Q1 van 2019 en ondertussen zal de Spankchain -team zal zichzelf promoten op evenementen zoals de Adult Video News-awards, een van de grootste award-evenementen in de adult-industrie.

Het Spankchain-project is alomvattend genoeg om de ietwat stagnerende volwassen industrie te kunnen verstoren, en seks en cryptocurrencies gaan verrassend goed samen. Zoals bij elke start-up of nieuwe blockchain-onderneming, is het echter van het grootste belang dat het team hun beloften nakomt, blijft innoveren en de markt voor blijft..

Als het team achter Spankchain precies dat doet, ziet de toekomst van SPANK er rooskleurig uit.

Uitgelichte afbeelding via Medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me