STACK (STK) Review: cryptocurrency inschakelen voor Fiat Payments

Hoewel de cryptocurrency-wereld snel vooruitgang heeft geboekt sinds de opkomst van Bitcoin in 2008, is er nog een lange weg te gaan voordat digitale valuta volledig zijn geïmplementeerd als een hedendaags ruilmiddel..

Cryptocurrency-betaalpassen spelen een sleutelrol bij het helpen van cryptocurrencies om massale acceptatie te verkrijgen en helpen de meer traditionele financiële infrastructuur te overbruggen met de geavanceerde technologie die ten grondslag ligt aan valuta’s zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum.

IQ Option Handel met creditcard

STACK belooft cryptocurrency-enthousiastelingen te helpen hun digitale geld te besteden via het gebruik van hun mobiele betalingssysteem.

Wat is STACK?

STAPEL is een personal finance-platform dat mobiele tap-to-pay-functionaliteit combineert met een portemonnee met meerdere valuta’s die compatibel is met zowel cryptocurrencies als traditionele fiatvaluta’s. De portemonnee biedt gebruikers toegang tot de meer gevestigde cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, terwijl ook betalingen kunnen worden gedaan via STACK’s eigen STK-token, en STK werkt binnen de STACK-app om directe cryptocurrency-betalingen op het verkooppunt mogelijk te maken..

Voorbeelden van stapelbetalingen

Hoe Stack zal werken

Het team achter STACK is gericht op het bieden van een full-service betalingsoplossing waarmee gebruikers hun geld kunnen uitgeven, delen en besparen. Het team wordt geleid door CEO Miro Pavletic, en combineert een schat aan branchespecifieke ervaring met talloze teamleden die in de financiële dienstverlening, marketing en technologie hebben gewerkt..

Stapel teamleden

Stapel teamleden

Een aanzienlijk deel van het team heeft ervaring met werken bij bedrijven zoals Deloitte, MasterCard, Sprint, TD Bank en Virgin Mobile. Het Canadese bedrijf rolt momenteel zijn financieringsplatform uit in heel Canada en heeft plannen om later dit jaar uit te breiden naar andere markten.

Wat STACK onderscheidt?

De markt voor crypto-betaalpassen is vol concurrentie; en iedereen die op zoek is naar een manier om een ​​deel van zijn crypto-bezit bij traditionele winkels te besteden, heeft de keuze uit bedrijven zoals Wirex, Zapo en Uquid, naast opties die worden geboden door TenX, Monaco, TokenCard en Change.

Een recente beleidswijziging door Visa met betrekking tot hun relatie met WaveCrest Holdings heeft er echter voor gezorgd dat veel crypto-debetkaartbedrijven hun gebruikers geen diensten in Europa kunnen bieden. Eind vorig jaar gaf de creditcardgigant WaveCrest opdracht om onmiddellijk alle rekeningen van zijn prepaid Visa®-debetkaartprogramma’s te sluiten, waardoor bedrijven als Wirex en TenX op zoek waren naar opties.

Dit volgde op een aankondiging in augustus 2017 dat WaveCrest niet langer Visa®-prepaidkaarten zou uitgeven en onderhouden aan kaarthouders buiten het Europese (EER) grondgebied. Als gevolg hiervan is een aantal aanbieders van crypto-betaalpassen volledig teniet gedaan door de ontwikkelingen.

Stapel & amp; Concurrenten

Stapel & Concurrenten

STACK heeft de mogelijkheid om deze beperkingen te omzeilen, aangezien het een uniek partnerschap is aangegaan met MasterCard, waarbij de mobiele STK-app wordt gekoppeld aan een chip-en-pin MasterCard-prepaidkaart. STK-accounthouders hebben naast aankoopbescherming bij elke transactie toegang tot interactie op het verkooppunt met winkeliers.

Bovendien hebben STK-kaarthouders als resultaat van het MasterCard-partnerschap toegang tot een wereldwijd netwerk van geldautomaten, naast gratis geldopnames. Het STACK-team streeft er ook naar om toegang te bieden tot een volledige reeks gratis diensten, waaronder accountactivering, levering van prepaidkaarten, contactloze aankopen en stortingen op de loonlijst..

Hoe levensvatbaar is het project?

Als Canadees bedrijf is STACK het eerste Noord-Amerikaanse Fintech-bedrijf dat zijn gebruikers een mobiele tap-to-pay-optie biedt die is gekoppeld aan een digitale geldrekening. Het STACK-team bevindt zich echter in de unieke situatie dat het opereert in een marktsegment dat bijna verzadigd is en ook geen directe concurrentie heeft.

Hun sterke banden met MasterCard hebben hen een voorsprong gegeven op hun concurrentie en hun focus op het benutten van tap-to-pay-technologie voor smartphones in combinatie met het aanbieden van fysieke debetkaarten kan ook buitengewoon aantrekkelijk blijken te zijn voor potentiële klanten..

Het Stack-ecosysteem

Het Stack-ecosysteem

Hoewel het STACK-project zijn duidelijke voordelen heeft als betalingsdienst, biedt het native STK-token crypto-investeerders ook de mogelijkheid om aanzienlijke winsten te realiseren. STACK’s STK-token was langverwacht en tijdens de ICO werden vroege tokensale-rondes overtekend.

Als gevolg hiervan bereikte STACK zijn harde limiet van $ 17 miljoen voorafgaand aan de openbare crowdsale en dit werd geannuleerd en vervangen door een airdrop van maximaal 1.250.000 STK-tokens voor STK-communityleden.

Ondanks de duidelijke interesse in het project, heeft STK-token nogal wat grond om de munten in te halen die worden aangeboden door concurrerende projecten in de sector. TenX loopt voorop met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 170 miljoen en zijn PAY-token wordt momenteel verhandeld tegen een prijs van ongeveer $ 1,60.

Het MCO-token van Monaco heeft momenteel een marktkapitalisatie van ongeveer $ 96 miljoen en wordt verhandeld tegen een prijs van iets minder dan $ 7,50, terwijl het CTR-token van Centra een marktkapitalisatie van ongeveer $ 56 miljoen heeft. STK heeft een marktkapitalisatie van iets meer dan $ 44 miljoen, aangezien het circulerende aanbod van iets meer dan 325 miljoen tokens wordt verhandeld tegen een prijs van ongeveer $ 0,13.

Potentiële tegenwind

Het is niet allemaal eenvoudig voor STK-token en het STACK-team moet hun vroege beloften nakomen om hun concurrentie in te halen en mogelijk in te halen. De aanbieders van crypto-betaalpassen die getroffen zijn door het besluit van Visa om WaveCrest Holdings te laten vallen, zijn allemaal actief op zoek naar haalbare alternatieven, terwijl TenX heeft besloten om een ​​volledige bankvergunning na te streven..

Bovendien, aangezien de markt momenteel een neergang doormaakt, kunnen nieuwere projecten gemakkelijk snel over het hoofd worden gezien, aangezien beleggers in cryptocurrency ervoor kiezen om zich te concentreren op de meer vertrouwde munten op de markt..

Als gevolg hiervan is er, ondanks een aantal duidelijke voordelen, nog steeds de mogelijkheid dat zonder de juiste taakuitvoering en focus op marketing het project daadwerkelijk zou kunnen stagneren en gedurende een langere periode water zou kunnen betreden..

Waar u naar uitkijkt

Waar u naar uitkijkt om te stapelen

STACK heeft een aantal evenementen gepland voor 2018, waaronder de lancering van de crypto-portemonnee in Canada tijdens Q1 en de lancering van de commerciële fiat-gateway in de VS tijdens Q2.

In de loop van het jaar zal het persoonlijke betalingsplatform beschikbaar komen in Canada, de VS en in heel Europa. STACK heeft ook bekend gemaakt een officieel partnerschap met i2c, een verwerkingsplatform dat de veilige betalingsfunctionaliteit binnen de STACK-app zal helpen faciliteren.

Bovendien zullen functies zoals STACK UP Savings en Financial IQ worden geïmplementeerd waarmee gebruikers unieke besparingsdoelen kunnen creëren die zijn afgestemd op geautomatiseerde round-ups die gebruikers helpen om spaarplannen te ontwikkelen die kunnen worden gecategoriseerd en aanbiedingen en beloningen kunnen aantrekken. op basis van de gestelde besparingsdoelen.

Met gepersonaliseerde tools kunnen gebruikers ook hun bestedingspatroon volgen en kunnen gebruikers hun bestedingspatroon indexeren aan vergelijkbare sets van leeftijdsgenoten of sociale groepen.

Door dit brede scala aan mogelijkheden kan het STK-platform concurreren met traditionele banken met de jongere, meer technisch geavanceerde generatie, die graag meer moderne methoden voor geldbeheer opneemt..

Naast het optreden als concurrent van bedrijven als Wirex, TenX en Monaco, heeft STK ook de mogelijkheid om aspecten van Virgin Galactic Rewards, Mobile Banking en Instagram te gebruiken. Het STK personal finance-platform kan een levensvatbaar alternatief blijken te zijn voor services zoals Apple Pay en Android Pay.

Disclaimer: dit zijn meningen van schrijvers en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd

Afbeeldingen via getstack.ca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me