Swyftx Review: compleet Exchange-overzicht

Cryptohandelaren die in Australië wonen, hebben een ruiloptie die de rest van ons niet heeft. Dat is Swyftx, een in Queensland gevestigde beurs die in 2017 werd bedacht door Alex Harper en Angus Goldman. Later in 2019 werd het platform gelanceerd, met betere functionaliteit, nul inflatie, echte spreads en eenvoudige lage vergoedingen waar alle Australiërs van kunnen genieten.

De twee oprichters, die momenteel respectievelijk de CEO en CTO zijn van Swyftx, waren gewoon twee cryptoliefhebbers en softwareontwikkelaars die vonden dat er behoefte was aan een crypto-uitwisseling die enkele van de veelvoorkomende problemen van de bestaande beurzen zou kunnen oplossen..

Ze blijven eraan werken om de uitwisseling te laten groeien, en met een geschiedenis van bijna vier jaar in een industrie die steeds competitiever wordt, moeten ze iets goed doen. In feite zullen we tijdens deze beoordeling ontdekken of dit waar is of niet.

Waarom Swyftx?

Handelaren over de hele wereld hebben een probleem met crypto-uitwisselingen met een slechte klantenservice, onvoldoende liquiditeit, rommelige handelsinterfaces en hoge kosten. Swyftx probeert deze problemen op te lossen en handelaren een uitwisseling te geven waar ze niet worden beroofd met buitensporige vergoedingen, waar ze intelligent kunnen handelen en waar het klantenondersteuningspersoneel echt behulpzaam is.

Swyftx Overzicht

De goedkope, plezierige cryptocurrency-uitwisseling voor Australiërs. Afbeelding via Twitter

Handelaren krijgen bij Swyftx niet alleen een geavanceerd handelsplatform, ze hebben ook toegang tot complete makelaarsdiensten. Dit is als het beste van twee werelden en maakt Swyftx een geschikte beurs voor zowel nieuwe als ervaren handelaren. Swyftx biedt Australische cryptohandelaren echt een geweldige ervaring met enkele van de beste beschikbare spreads en een SMSF-spaarrekening die baanbrekend is voor een crypto-uitwisseling.

Alles bij elkaar genomen is het niet zo verwonderlijk om te horen dat Swyftx in staat is geweest om meer dan 30.000 Australische cryptocurrency-handelaren naar de beurs te trekken..

Handelsfuncties

Kijk eens naar deze unieke functies waarvan Australische cryptohandelaren kunnen profiteren wanneer ze zich bij Swyftx aansluiten:

 • Aanpasbaar dashboard om de meest voorkomende en geprefereerde technische indicatoren weer te geven.
 • Krachtige TradingView-kaartinterface.
 • Geavanceerde ordertypes.
 • Terugkerende stortingen die uw investeringen in cryptocurrency automatiseren.
 • Downloadbare belastingrapporten voor een stressvrije boekhouding.
 • Demo-handel om handelsstrategieën te verfijnen.
 • Verwijzings- en partnerprogramma’s.
 • Toegang tot zelfbeheerd Super Fund voor besparingen.

Is Swyftx veilig te gebruiken?

Wij geloven dat het in de eerste plaats gebaseerd is op het feit dat deze crypto-uitwisseling gelicentieerd en gereguleerd is. Swyftx is geregistreerd bij het Australian Transaction Reports and Analysis Centre (AUSTRAC), een financiële inlichtingendienst van de Australische overheid die is opgericht om financiële transacties te monitoren om het witwassen van geld, georganiseerde misdaad, belastingontduiking, welzijnsfraude en terrorismefinanciering te identificeren..

Als geregistreerde aanbieder van digitale valutawissels of DCEP hanteren ze een strikt KYC-beleid en transactiemonitoringsprogramma’s om het witwassen van geld en terrorismebestrijding te helpen verminderen. In feite betekent dit dat ze de tijd nemen om de identiteit van elke klant te verifiëren, en dat er een externe toezichthouder is om ervoor te zorgen dat ze dit doen.

Swyftx-registratiestroom

Snelle, veilige registratie. Afbeelding via Swyftx.com.au

Het goede nieuws voor u is dat het KYC-proces bij Swyftx vrij snel verloopt. In de meeste gevallen kunt u binnen een paar minuten bij de beurs / makelaar worden geregistreerd door uw e-mailadres, telefoonnummer en ID-documentnummer in te voeren. Omdat Swyftx zich richt op Australische klanten, kunnen zij deze snelle KYC-service bieden.

Voor extra veiligheid biedt Swyftx tweefactorauthenticatie (2-FA) naast het gebruikelijke inloggen met een wachtwoord. Dit helpt om uw account te beveiligen en hacks en diefstallen te voorkomen. Aan de achterkant van de service ziet u dat de centrale voortdurend zijn gegevens en verkeer bewaakt om mogelijke inbreuken op te sporen.

Ze gebruiken ook coderingsprotocollen voor alle gevoelige gegevens en voeren regelmatig externe penetratietests uit. Al deze elementen stellen Swyftx in staat om onmiddellijk elke verdachte activiteit op hun systeem te identificeren. Wanneer ze iets verdachts vinden, vergrendelen ze het betreffende account in de tijd totdat het wachtwoord door de eigenaar kan worden gereset.

Swyftx heeft geavanceerde databasebeveiligingsprocedures. Afbeelding via Shutterstock

Van alle beveiligingsfuncties waren we vooral onder de indruk van de monitoring van Swyftx op datalekken. De beurs doet dit door andere beurzen nauwlettend in de gaten te houden en op andere sites die zijn verbonden met cryptocurrency-handelsactiviteiten. Hierdoor kunnen ze snel accounts vergrendelen die lijken te zijn gecompromitteerd, waardoor uw geld wordt beschermd tegen mogelijk kwaadwillende actoren.

Naast alle bovengenoemde beveiligingsmaatregelen is Swyftx ook een samenwerking aangegaan met Auth0, een gerenommeerd cloudbeveiligingsplatform dat de inloggegevens van gebruikers veilig opslaat voor de ultieme accountbeveiliging..

Ondersteunde cryptocurrencies

Handelen bij Swyftx geeft je toegang tot meer dan 220 verschillende cryptocurrencies, en de lijst wordt steeds groter. Naast de meest populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP), is het ook mogelijk om te handelen in meer obscure munten zoals Civic (CVC), Filecoin (FIL) of Mithril (MITH). Er zijn ook de extreem populaire DeFi-munten zoals Curve (CRV) en yearn.finance (YFI).

Swyftx-valuta's

Hier is een voorbeeld uit de lijst met meer dan 220 verschillende altcoins

Al deze activa kunnen worden verhandeld met behulp van de TradingView-platforminterface en tegen AUD, BTC of USD. Swyftx belooft de beste cryptocurrency-liquiditeit van elke Australische crypto-uitwisseling. Het doet dit door een aantal andere beurzen te scannen om de beste spreads, liquiditeit en prijzen te vinden voor het doelcrypto / valutapaar..

Biedt Swyftx hefboomwerking aan??

Momenteel biedt Swyftx geen handel met hefboomwerking aan, maar ze zeggen wel dat hun ontwikkelingsteam manieren onderzoekt om het in de toekomst te implementeren. Merk op dat de meeste cryptocurrency-uitwisselingen die een hefboomwerking bieden, alleen stortingen in cryptocurrencies accepteren. Omdat er geen hefboomwerking is op de handel die wordt aangeboden bij Swyftx, kunnen ze deposito’s in AUD aanbieden. Dit is veel gemakkelijker voor de meeste handelaren, vooral voor degenen die vrij nieuw zijn in cryptocurrencies.

Degenen die erop staan ​​te handelen met hefboomwerking, kunnen altijd Bitcoin kopen bij Swyftx met AUD, en die Bitcoin vervolgens overbrengen naar een gerenommeerde beurs die wel handel met hefboomwerking aanbiedt. Swyftx biedt zelfs hun hulp bij het selecteren van een gerenommeerde en betrouwbare beurs om met hefboomwerking te handelen.

Swyftx-handelskosten

Het vaste tarief voor transacties bij Swyftx is 0,6%, wat in eerste instantie hoog lijkt als je kijkt naar veel andere beurzen die vergoedingen van 0,2% of minder aanbieden. Er zijn echter belangrijkere dingen dan de kosten die door uw beurs in rekening worden gebracht, en die dingen zijn de spreads op uw trades. Bij Swyftx worden die spreads zo laag mogelijk gehouden. Ze adverteren zelfs spreads van slechts 0,41%.

Swyftx verspreidt

Ongelooflijk lage spreads. Afbeelding via Swyftx.com.au

Ze kunnen zulke lage spreads bieden vanwege het eigen algoritme dat elke keer voor elke transactie de laagst mogelijke spread vindt. En wanneer u de vergoeding en de spread samenstelt, die bij Swyftx zo laag als 1,01% kan zijn, ziet u al snel dat ze de beste kostenstructuur hebben die er is.

Als u de vergoedingen en spreads bij andere cryptocurrency-beurzen optelt, ziet u al snel dat u mogelijk dubbel, driedubbel of zelfs meer betaalt. Sommige beurzen brengen meer dan 5% in rekening wanneer u de kosten en spreads bij elkaar optelt.

Het team van Swyftx weet heel goed dat hogere spreads eenvoudigweg uw winst opeten. Als je rondkijkt naar Australische cryptobeurzen, zie je hoge spreads over de hele linie, en dat komt simpelweg door een gebrek aan liquiditeit.

Swyftx lost dit liquiditeitsprobleem op een aantal manieren op. We hebben al besproken hoe ze eruitzien bij een aantal andere beurzen om de beste liquiditeit en spreads te vinden. Daarnaast zetten ze alle AUD-stortingen om in USD en vice versa wanneer geld wordt opgenomen. Daarom lijkt de vergoeding met 0,6% zo hoog. Het zijn eigenlijk forex-conversiekosten. Door dit te doen, kunnen ze hun spreads echter veel lager houden dan bij andere beurzen.

Swyftx-vergoedingen

Kijk maar naar hoe Swyftx zich verhoudt tot andere beurzen en makelaars. Afbeelding via Swyftx.com.au

Afgezien van de handelsvergoeding en spread rekent Swyftx niets meer dan de mijnvergoeding voor stortingen en opnames. En als u fiat (AUD) gebruikt voor uw stortingen en opnames, zijn er helemaal geen kosten zolang uw stortingen en opnames groter zijn dan $ 200. Onder die drempel van $ 200 is er een vast bedrag van $ 2. Dat zijn enkele van de laagste kosten voor stortingen en opnames die u ook overal zult vinden.

Wat de limieten betreft, heeft Swyftx een dagelijkse stortings- en opnamelimiet van $ 20.000 Australische dollars die kan worden verhoogd tot 100.000 AUD met aanvullende documentatie. Er is geen handelslimiet.

Een account aanmaken bij Swyftx

Een account aanmaken bij Swyftx is heel eenvoudig. Het begint door op de grote, blauwe knop “Aanmelden” in de rechterbovenhoek van de website te klikken. Hierdoor wordt de Swyftx-registratiepagina geopend waar u uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, land van verblijf en een zelfgekozen wachtwoord invoert.

Registratie bij Swyftx

Registreer binnen een minuut. Afbeelding via Swyftx.com.au

Vink vervolgens het vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het vakje om te bewijzen dat u geen robot bent door de captcha in te vullen. Klik ten slotte op de knop “Mijn account maken”.

Swyftx-verificatie

Volgens de Australische KYC-voorschriften moet Swyftx de identiteit van al hun klanten verifiëren voordat ze kunnen storten en handelen, maar dit proces is erg snel. De meeste mensen zullen het binnen 2 minuten of minder kunnen voltooien.

Om te beginnen met het KYC-identiteitsverificatieproces, logt u in op het account dat u zojuist heeft aangemaakt en klikt u op de link “Profiel” in de linkerzijbalk en daaronder op de link “Verificatie”. Klik erop en u krijgt een online formulier te zien waarin om de volgende informatie wordt gevraagd (let op: elk wordt afzonderlijk geverifieerd):

 • E-mailadres
 • Mobiele telefoonnummer
 • ID-documentnummer

SwyftxVerification

Drie eenvoudige verificatiestappen. Afbeelding via Swyftx Help

Het verifiëren van uw e-mail is net zo eenvoudig als op die knop klikken. U ontvangt een e-mail met een link om op te klikken en die verificatie wordt uitgevoerd.

Het verifiëren van uw telefoonnummer is niet veel moeilijker. Klik op de knop “Nu verifiëren” onder de telefoon en een 6-cijferige pincode wordt via sms naar uw telefoon verzonden. Voer die pincode in het pop-upvenster in en klik op “Nu verifiëren” en dat is gesorteerd.

Swyftx Verifieer pincode

Een 6-cijferige sms-code verifieert eenvoudig uw mobiele telefoon. Afbeelding via Swyftx Help.

Zodra de verificatie via e-mail en telefoon niet meer mogelijk is, bent u klaar om uw identiteitsdocumenten te verifiëren. In tegenstelling tot andere services is het niet nodig om deze documenten te scannen en te uploaden, waardoor het proces veel sneller en eenvoudiger gaat. U moet uw identiteitsbewijzen bij de hand hebben en uw informatie precies zo invoeren als op de documenten staat.

Swyftx-ID

De derde en laatste stap bij het verifiëren van uw account bij Swyftx. Afbeelding via Swyftx Help.

Zodra dat is geverifieerd, bent u helemaal klaar. Het is zeer waarschijnlijk dat het hele proces u minder dan twee minuten heeft gekost.

Demo-account

Een zeer unieke functie die u bij Swyftx zult vinden en die u bij de meeste andere cryptocurrency-uitwisselingen niet zult vinden, is een demo-account. Onder de Australische cryptocurrency-uitwisselingen is Swyftx zelfs de enige die demo-accounts aanbiedt.

Swyftx-demo

De enige Australische beurs / broker die een demo-handelsaccount aanbiedt. Afbeelding via Apple App Store

Een demo-account is een account dat wordt gefinancierd met “speelgeld” waar u kunt handelen om te wennen aan het platform en de handelsvoorwaarden van de beurs. Het is een buitengewoon handige functie, zelfs voor meer gevorderde handelaren, die de demo-rekening zullen gebruiken om nieuwe handelsstrategieën uit te testen voordat ze echt geld riskeren. Bij Swyftx simuleren ze zelfs de werkelijke liquiditeit en handelsvoorwaarden om de ervaring zo natuurgetrouw mogelijk te maken.

Stortingsmethoden

Voor stortingen in AUD biedt Swyftx verschillende opties:

 • PayID (directe stortingsmethode)
 • POLi (directe stortingsmethode)
 • OSKO (aanbetaling binnen dezelfde werkdag)

Osko en PayID

Snelle en gemakkelijke stortingen en opnames. Afbeelding via Regionale Australia Bank

Vanaf begin januari 2021 heeft Swyftx aangekondigd dat ze binnenkort credit- / debitcardbetalingen zullen toevoegen, waarmee ze het eerste Australische platform worden dat deze service aanbiedt. Ook degenen die een bankrekening willen gebruiken om een ​​storting te doen, kunnen dit doen via het OSKO-netwerk.

Het verwerken van standaardoverboekingen via het OSKO-netwerk duurt doorgaans 2-6 uur, hoewel het niet ongebruikelijk is dat de bank een grote eerste storting tot 24 uur vasthoudt. Swyftx controleert op transfers om ongeveer 9.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur, 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur AEDT op elke werkdag.

Bij gebruik van fiat-valuta (Australische dollars) is er een dagelijkse limiet van $ 20.000 aan stortingen en opnames. Als er meer stortingen en opnames nodig zijn, kan dit worden verhoogd tot $ 100.000 met verbeterde verificatieprocedures.

Swyftx-limieten

Enkele van de beste vergoedingen en handelsvoorwaarden in de Australische crypto-inductie. Afbeelding via Swyftx.com.au

Alle stortingen worden vervolgens omgezet in Amerikaanse dollars op basis van de dagelijkse wisselkoers. Swyftx doet dit zodat ze meer liquiditeit kunnen vinden door USD-paren te gebruiken bij transacties. Dit zorgt voor lagere spreads en uiteindelijk tot goedkopere handelskosten.

Geavanceerd handelsplatform

Het hebben van een nuttig en hopelijk krachtig handelsplatform is een van de zeer belangrijke overwegingen bij het kiezen van een cryptocurrency exchange of broker, en Swyftx stelt op dit punt niet teleur. Gebruikers hebben toegang tot een enorm scala aan handelsindicatoren en tools via de TradingView-interface.

Als u bekend bent met dit webgebaseerde diagram- en handelsplatform, weet u waarschijnlijk al hoe krachtig het is. Met zijn reeks handelshulpmiddelen wordt het gemakkelijker om prijsacties te analyseren en succesvolle transacties uit te voeren.

Swyftx-diagram

Krachtige TradingView-grafieken. Afbeelding via Swyftx Help.

TradingView maakt het ook mogelijk om eenvoudig stop-, limiet- of marktorders te gebruiken, waardoor uw handel meer lasergericht wordt. U heeft eenvoudig toegang tot alle cryptocurrency-activa die door Swyftx worden aangeboden, inclusief gedetailleerde prijsgrafieken waar het mogelijk is om gedetailleerde technische analyses uit te voeren. U ziet ook afzonderlijke bied- en laatprijzen en orderboekdiepte voor de meest gedetailleerde handelservaring.

Swyftx optimaliseert ook automatisch uw crypto-orders over meerdere beurzen en orderboeken om de beste prijzen en liquiditeit te leveren via één enkel platform. Dit betekent dat de liquiditeit op Swyftx aanzienlijk hoger is in vergelijking met andere cryptobeurzen in Australië, zoals Coinspot en CoinJar..

Swyftx mobiele app

Uiteraard heeft Swyftx voor beide een mobiele app beschikbaar Android apparaten en iOS apparaten. Deze geven u het gemak om onderweg te handelen, terwijl u toch volledig veilig blijft dankzij de biometrische beveiliging in de apps. Kies tussen vingerafdruk of gezichtsscan-ID-herkenning om de app op uw mobiele apparaat te beveiligen.

Swyftx Mobile

Geniet onderweg van mobiel handelen. Afbeelding via Swyftx.com.au

Wanneer u de mobiele app gebruikt, heeft u toegang tot dezelfde functies als de online app, inclusief grafieken en analyses, koop- / verkooporders, openstaande posities volgen en stortingen / opnames doen.

Swyftx Cryptocurrency-portemonnee

U krijgt een bewaarportemonnee wanneer u bij Swyftx handelt en deze ondersteunt alle munten die op het platform worden verhandeld. Munten kunnen worden opgeslagen in een warme of koude portemonnee en zijn beveiligd met de modernste beveiligingsprotocollen. Swyftx erkent dat online portemonnees geen goede keuze zijn voor langdurige opslag, omdat ze aantrekkelijke doelwitten zijn voor hackers. Swyftx raadt hun klanten aan een hardware wallet aan te schaffen en te gebruiken, zoals een Ledger- of Trezor-apparaat.

Klantenservice

Het klantenondersteuningspersoneel van Swyftx wordt erkend als best uitstekend, en het is gedeeltelijk hun harde werk dat Swyftx meer dan 900 ‘Excellent’ recensies op TrustPilot heeft opgeleverd. Als een van de meest vertrouwde en gebruikte recensiesites voor consumenten, is de feedback op TrustPilot behoorlijk waardevol bij het aanbevelen van Swyftx als cryptocurrency-uitwisseling. Kijk maar eens wat recensenten zeggen:

Swyftx TrustPilot

Bijna 1000 uitstekende recensies kunnen niet verkeerd zijn. Afbeelding via Swyftx.com.au

Gebruikers kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam via livechat, telefoon en natuurlijk e-mail. De online chatfunctie was eigenlijk een beetje moeilijk te vinden, omdat deze pas verschijnt als je op de registratiepagina bent, of als je eenmaal bent geregistreerd en ingelogd. Swyftx is ook op Telegram beschikbaar op https://t.me/swyftx.

Ondersteuning is beschikbaar via alle kanalen van 9.00 uur tot 21.00 uur AEST en de gemiddelde responstijd wordt vermeld als 2-3 minuten. Daarnaast is er een uitgebreide Help-sectie dat zou een antwoord moeten zijn op de meeste vragen die mensen hebben.

Is er een aangesloten programma?

Er is een partnerprogramma en Swyftx beloont zijn partners met 30% van de vergoedingen die voor alle transacties worden geïnd gedurende de levensduur van de doorverwezen account. Casual gebruikers krijgen ook een verwijzingscode die ze kunnen gebruiken om hun vrienden door te verwijzen en dezelfde genereuze levenslange uitbetaling van 30% te ontvangen.

Een Swyftx-partner

Krijg voor het leven betaald voor het doorverwijzen van uw vrienden en familie. Afbeelding via Swyftx.com.au

Ze bevatten uitbetalingen op de eerste van elke maand en realtime rapportage in het aangesloten trackingsysteem, zodat u altijd weet wanneer iemand onder u komt. Helaas is er geen marketingmateriaal om te helpen met promoties.

Zelfbeheerd superfonds

Een kenmerk dat moet worden vermeld voordat we deze beoordeling beëindigen, is de mogelijkheid om een ​​Self Managed Super Fund (SMSF) te creëren, een soort pensioenspaarvehikel dat ook belastingvoordelen biedt. Swyftx kan deze dienst aanbieden via een samenwerking met New Brighton Capital.

Om de SMSF op Swyftx in te stellen, heeft u de volgende informatie nodig: geregistreerde trustnaam en adres, trust ABN, kopie van de trustakte en details van trustbegunstigde. Uw belangrijkste begunstigden, d.w.z. degenen met een belang van meer dan 25%, zouden allemaal Swyftx-accounts moeten hebben geverifieerd.

Swyftx SMSF

Begin met sparen voor uw pensioen en bespaar ook op uw belastingen. Afbeelding via Swyftx.com.au

Volgens de Australia Tax Office (ATO) zijn SMSF’s een soort pensioenspaarfonds. In vergelijking met andere soorten fondsen dienen SMSF-leden ook als beheerders. Als zodanig handhaven SMSF Trust-leden de naleving van alle ATO-voorschriften, zoals belastingvoorschriften en superwetten. De belastingvoordelen van SMSF maken het investeringsvehikel een populaire keuze voor houders van cryptocurrency. Onder de huidige SMSF-regelgeving zijn voordelen belastbaar tegen een tarief van slechts 15%.

Gebieden voor verbetering

Het is duidelijk dat er bij elk bedrijf altijd ruimte is voor verbetering. Dat geldt ook voor Swyftx, hoewel onze aanbevelingen voor verbeteringen om eerlijk te zijn vrij klein zijn, aangezien we vonden dat de exchange / broker buitengewoon goed opgezet en competitief was in vergelijking met andere Australische en internationale cryptocurrency-exchanges..

De meeste gebieden zoals vergoedingen, klantenservice, handelsvoorwaarden en platforms, regelgeving en veiligheid zijn allemaal uitstekend.

Het zou ook leuk zijn om een ​​zekere mate van hefboomwerking beschikbaar te hebben, hoewel we de uitwisseling hier een beetje een pass kunnen geven, omdat ze al hebben aangekondigd dat ze eraan werken om dit op hun platform mogelijk te maken.

Ten slotte zouden we heel graag zien dat er een vorm van educatie en / of nieuws aan de uitwisseling wordt toegevoegd. Dit zou vooral handig zijn voor nieuwe handelaren die misschien niet eens goed begrijpen hoe ze technische basisanalyses moeten uitvoeren.

Ten slotte

Zoals we hierboven al vermeldden, is Swyftx echt een hoogtepunt tussen Australische en zelfs internationale cryptocurrency-uitwisselingen en -makelaars.

Ze leveren op een zeer hoog niveau op bijna elk servicegebied dat belangrijk kan zijn voor een handelaar. En de manier waarop het platform is opgezet, maakt ze ideaal voor zowel beginnende als ervaren cryptocurrency-handelaren.

We zouden Swyftx zelfs tot onze topkeuze voor Australische handelaren kunnen maken, uitsluitend op basis van hun lage kosten en de uitstekende liquiditeit die op het platform wordt aangetroffen. Het helpt ook dat ze op het moment van schrijven meer dan 220 altcoins aanbieden en zowel bankieren als KYC-compliance zo eenvoudig hebben gemaakt.

Toevoegen aan de lijst met voordelen van handelen met Swyftx is de toegang tot een demo-account voor het testen van handelsstrategieën, de mogelijkheid om terugkerende stortingen op te zetten en de toegang tot pensioensparen via een SMSF-regeling die aanzienlijk kan besparen op de belastingaanslag..

Over het algemeen is er zo veel om Swyftx aan te bevelen als een uitstekende beurs / makelaar voor Australiërs. Het enige jammer is dat niet iedereen buiten Australië toegang heeft tot zo’n uitstekende makelaar.

Uitgelichte afbeelding via Swyftx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me