Synthetix Review: Decentralized Synthetic Asset Protocol

Synthetix is ​​een van de meest interessante Decentralized Finance (DeFi) -projecten die momenteel in de ruimte zijn. Een gedistribueerd protocol voor de uitgifte van activa op een blockchain.

Dit project is gebouwd op het Ethereum-netwerk en stelt gebruikers in staat om synthetische gedecentraliseerde activa uit te geven en te verhandelen. Dit omvat niet alleen uw typische mix van cryptocurrencies, maar ook Fiat-valuta’s en zelfs grondstoffen.

Is het echter echt veilig en hoe werkt het??

In deze Synthetix-review ga ik dieper in op het project. Ik zal je ook geven wat je moet weten om het platform te gebruiken en gedecentraliseerde kunststoffen te verhandelen. Maar laten we eerst beginnen met wat basisprincipes …

Belofte van DeFi

Een van de belangrijkste beloften die veel cryptocurrencies doen, is het creëren van een soort geld- en transactiesysteem dat universeel wordt geaccepteerd. Met cryptocurrencies zou je iedereen voor alles moeten kunnen betalen, waar ter wereld jullie ook zijn. En voor uw transacties zouden minimale kosten moeten gelden.

Dat is hoe de maker van Bitcoin het gebruik van transactionele cryptocurrencies iets meer dan tien jaar geleden voor ogen had.

Nu is de blockchain-ruimte geëvolueerd en probeert de beweging Decentralized Finance (DeFi) dat oorspronkelijke uitgangspunt nog verder te brengen. Als de DeFi-beweging succesvol is, heeft iedereen op de planeet gemakkelijke en open toegang tot een compleet scala aan financiële diensten, allemaal zonder tussenkomst van banken of tussenpersonen van derden..

DeFi Synthetix

Afbeelding via Shutterstock

Mensen zullen toegang hebben tot verzekeringsproducten, leningen, beleggingen, spaarrekeningen en nog veel meer. Dit alles staat op een blockchain en is toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding en een smartphone of ander apparaat met internettoegang..

Dit alles is al mogelijk op blockchains met slimme contractmogelijkheden, zoals de Ethereum-blockchain. Deze slimme contracten zijn applicaties die automatisch worden uitgevoerd wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Met slimme contracten kunnen ontwikkelaars zeer geavanceerde functionaliteit aan de blockchain toevoegen die verder gaat dan het eenvoudige transactionele verzenden en ontvangen van cryptocurrency.

Als je denkt dat dit allemaal klinkt als iets dat futuristisch is en niet meer dan een droom, denk dan nog eens goed na. Er zijn al gedecentraliseerde applicaties (dApps) die profiteren van slimme contracten. Met deze dApps kunnen twee volslagen vreemden aan weerszijden van de wereld over leningen onderhandelen zonder dat een bank of andere tussenpersoon nodig is.

Het Ethereum-netwerk maakt het ook mogelijk om nieuwe tokens te creëren die bovenop de blockchain zijn gebouwd. Veel projecten hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt om de functionaliteit van de Ethereum-blockchain uit te breiden.

Voer Synthetix in

Synthetix is zo’n project met een cryptocurrency die is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Synthetix is ​​gemaakt als een DeFi-project dat de creatie van synthetische activa mogelijk zal maken.

Wat is Synthetix

Afbeelding via Synthetix

Deze synthetische activa kunnen de prijs van elk ander activum volgen, of dat nu valuta’s, aandelen, obligaties, grondstoffen of zelfs andere cryptocurrencies zijn. Als het iets is dat echte waarde heeft, zal het Synthetix-platform het mogelijk maken om een ​​synthetisch activum te creëren om de prijs van dat activum te volgen.

Het mechanisme achter Synthetix lijkt veel op het mechanisme dat door stablecoins wordt gebruikt om hun gekoppelde waarde te behouden. Maar in plaats van een enkele stablecoin, zal Synthetix iedereen toestaan ​​een synthetisch activum te slaan dat wordt ondersteund door het SNX-token.

Details achter Synthetix

Zoals hierboven vermeld is Synthetix gemaakt op de Ethereum-blockchain. In tegenstelling tot de meeste andere blockchain-projecten bevat het twee verschillende soorten tokens:

 1. Het belangrijkste token dat wordt gebruikt bij het maken van synthetische activa wordt de Synthetix genoemd en gebruikt het tickersymbool SNX.
 2. Het tweede token-type wordt de Synth genoemd. Dit zijn alle synthetische activa die zijn gemaakt met behulp van het Synthetix-platform.

Van buitenaf is het systeem voor het gebruik van Synthetix vrij eenvoudig en eenvoudig. Gebruikers kopen eerst SNX-tokens en vergrendelen ze vervolgens in een compatibele portemonnee. Zodra ze de SNX-tokens hebben vergrendeld, kunnen ze worden gebruikt om Synths te maken om de prijs van een ander echt actief te volgen.

Dit is waar het een beetje ingewikkelder wordt. De prijs van elke Synth wordt bepaald door orakels, en veel hiervan zijn al geleverd via een samenwerking met Chainlink (LINK).

Synthetix Chainlink

Afbeeldingsbron: Synthetix-blog

Op dit moment zijn de beschikbare Synths voornamelijk valuta- of cryptocurrency-paren. Er zijn ook Synths beschikbaar op basis van goud en zilver, en alle Synths kunnen worden verhandeld en geruild op de Synthetix Exchange.

Het is ongelooflijk eenvoudig om Synths te maken die prijzen bijhouden op de manier die de maker van plan is. Er zijn bijvoorbeeld Synths op basis van Bitcoin en de sBTC volgt de prijs van Bitcoin, maar de iBTC is een omgekeerd token dat in waarde wint wanneer Bitcoin in waarde daalt..

Dat zijn twee van de eenvoudigste toepassingen voor Synthetix en Synths, maar de mogelijkheid om Synths te slaan en te bezitten op basis van verschillende criteria, zal veel nieuwe manieren aanmoedigen om activa te verhandelen, om portfolio’s van activa te creëren en te beheren, om in te dekken en zelfs om betalingen te doen..

Unieke kenmerken

Er zijn vier functies die uniek zijn voor Synthetix en die in bijna geen enkel ander systeem te vinden zijn.

 1. Iedereen kan Synths maken en converteren zonder dat er een tegenpartij nodig is;
 2. Elke Synth kan worden verhandeld voor elke andere Synth op de Synthetix Exchange en de functionaliteit biedt bijna oneindige liquiditeit
 3. Peer-to-contract (P2C) handel waarbij transacties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd, allemaal zonder orderboek.
 4. Een gedistribueerde pool van tokenhouders is verantwoordelijk voor het verstrekken van onderpand op het platform en voor het handhaven van de stabiliteit van de uitwisseling.

Wat kunt u verhandelen?

Momenteel kunt u Synths en inverse Synths van belangrijke valuta’s zoals de euro, yen, pond sterling, Amerikaanse dollar, Australische dollar, Zwitserse frank en anderen verhandelen.

U kunt ook Synths en inverse Synths van cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Tron (TRX), Chainlink (LINK) en andere verhandelen. En er is een Synth en inverse Synth waarmee je in goud en zilver kunt handelen.

Activa handelen Synthetix

Een deel van de activa die men kan verhandelen

Theoretisch gezien kunt u elk activum met Synthetix verhandelen. Het financiële systeem omvat derivaten, grondstoffen, aandelen en andere activa die samen honderden biljoenen dollars bedragen. En Synthetix biedt een platform waar al deze activa kunnen worden omgezet in een synthetisch activum dat leeft op de Ethereum-blockchain.

Hierdoor kunnen ze op een toestemmingsloze en gedecentraliseerde manier worden verhandeld, in tegenstelling tot de traditionele markten die worden gecontroleerd door gecentraliseerde instellingen.

Met Synthetix krijgt iedereen, waar ook ter wereld, toegang tot en blootstelling aan wereldwijde aandelen zoals Facebook of Deutsche Bank zonder de extreme wrijving te moeten aanpakken die wordt veroorzaakt door de gecentraliseerde financiële instellingen en overheidsvoorschriften.

Zelfs cryptohandelaren kunnen profiteren van de toegang tot een mand met cryptocurrencies in zowel lange als korte Synths.

Hoe Synthetix onderpand blijft

Het belangrijkste probleem bij het Synthetix-systeem is het onderpand houden van het systeem.

Ik weet zeker dat je al hebt nagedacht over wat er zou kunnen gebeuren als de waarde van de Synths op het platform in tegenstelling tot de onderliggende SNX-tokens begint te bewegen. Hoe kon het systeem zijn onderpand handhaven als de prijs van SNX daalde, terwijl de prijs van de Synths steeg?

In feite is de oneindige liquiditeit van het platform gecreëerd om dat probleem op te lossen, en er zijn extra functies en kenmerken ingebakken om ervoor te zorgen dat het platform blijft functioneren, ongeacht de prijsbewegingen van de SNX-tokens en de Synths die zijn gemaakt.

Hieronder leest u meer over elk van deze kenmerken en kenmerken.

750% onderpand vereist

Om een ​​nieuwe Synth te kunnen uitgeven, vereist het Synthetix-systeem een ​​onderpand van 750%. Dit betekent dat om 100 synthetische USD (sUSD) te slaan, een gebruiker het equivalent van $ 750 aan SNX-tokens moet vastleggen.

Vereiste onderpand van Synthetix

Vereisten voor onderpand van Synthetix

Deze grote zekerheidsvereiste creëert een grote buffer voor de Synths in omloop en beschermt tegen plotselinge marktbewegingen.

Schuldgedreven

In het Synthetix-systeem wordt het SNX-onderpand opgesloten wanneer Synths worden geslagen, en die Synths nemen dan de vorm aan van een uitstaande schuld op het platform. Als een gebruiker zijn SNX later wil ontgrendelen, moet hij een aantal Synths branden dat gelijk is aan de huidige waarde van de Synths die ze eerder hebben geslagen.

Het onderpandvereiste van 750% zorgt ervoor dat het voor gebruikers gemakkelijker is om hun eigen schuld terug te kopen wanneer ze dat willen.

Schuldenpools

Zoals je kunt raden, zal elke persoon die Synths maakt zijn eigen persoonlijke schuld hebben bij de Synths die ze hebben geslagen, maar er is ook een wereldwijde schuldenpool die ten grondslag ligt aan de hele oplage van Synths..

In het geval van de persoonlijke schulden worden ze eenvoudig berekend als een steeds veranderend percentage van de totale geslagen en in omloop zijnde Synths en de wisselkoersen van de onderliggende activa en van SNX.

Een uitvloeisel hiervan is dat emittenten niet verplicht zijn hun schuld terug te betalen met het exacte type Synth dat oorspronkelijk werd geslagen. Emittenten kunnen hun schulden terugbetalen met elk type Synths, zolang deze maar dezelfde marktwaarde heeft als de waarde van de Synths die ze willen verbranden.

Dit is het mechanisme dat het Synthetix-platform een ​​schijnbaar oneindige liquiditeit geeft. Het maakt ook eventuele verschuivingen tussen Synths in het systeem mogelijk zonder een onbalans te creëren.

Synthetix Exchange

De Synthetix Exchange is waar mensen naartoe kunnen gaan om alle verschillende Synth die zijn gemaakt te kopen en verkopen. Omdat de uitwisseling wordt ondersteund door slimme contracten, is het niet nodig om in het uitwisselingsproces te vertrouwen op een tegenpartij of derde partij. Iedereen kan op elk moment kopen en verkopen door gebruik te maken van de oneindige liquiditeit van Synthetix.

Synthetix Exchange

Gebruikersinterface van de Synthetix Exchange

Toegang tot en gebruik van de centrale is eenvoudig te realiseren door een web3-portemonnee aan de centrale te koppelen. Zodra dat is bereikt, kunnen gebruikers snel en gemakkelijk converteren tussen verschillende Synths en SNX.

Momenteel bedraagt ​​de ruilvergoeding voor alle activa op de beurs 0,3%. Deze wisselkosten zijn een stimulans om SNX-tokens aan te houden, aangezien ze worden verdeeld onder SNX-houders als beloning voor het verstrekken van onderpand aan het systeem om de Synths in omloop te ondersteunen..

Inflatie

De ontwikkelaars van Synthetix hebben ook inflatie in het systeem ingebouwd, waarbij het totale aantal uitgegeven SNX is gepland om te stijgen van de oorspronkelijke 100 miljoen tokens tot 250 miljoen tokens tegen 2025.

Deze inflatie was oorspronkelijk niet in het systeem ingebouwd, maar werd later toegevoegd toen duidelijk werd dat wisselkoersvergoedingen alleen geen voldoende stimulans zouden zijn om Synth uit te geven. De inflatie zal worden verdeeld onder de Synth-emittenten, wat hen een extra stimulans geeft om nieuwe Synth te kopen.

Wisselkosten en uitzetbeloningen

Iedereen kan SNX kopen en in een portemonnee vergrendelen, Synth uitgeven en de schuld achter die Synth overnemen. Wanneer dit proces is voltooid, wordt de gebruiker een staker in het Synthetix-ecosysteem en kunnen ze beloningen verdienen en verzamelen. De staking-beloningen zijn afkomstig van Sythetix Exchange-vergoedingen, die momenteel zijn vastgesteld op 0,3% van elke transactie.

Onder Collaterlization Synthetix

Strafschema voor onderpand

Bij elke transactie op de beurs worden de wisselkosten overgeboekt naar een pool. Deze pool wordt vervolgens verdeeld onder SNX-stakers in verhouding tot het bedrag van de uitstaande schuld die ze aanhouden. Op deze manier kan iedereen het bedrag aan inzetvergoedingen dat ze verdienen verhogen door simpelweg meer Synth uit te geven.

Een voorbehoud bij dit systeem is dat stakers alleen beloningen kunnen verdienen en verzamelen als ze hun onderpand op of boven 750% houden. Dit stimuleert Synth-emittenten om hun onderpand op 750% te houden en handhaaft de liquiditeit van het systeem.

Hoe werkt het?

Het eigenlijke proces verloopt erg soepel. Het begint door SNX-tokens in een ERC-20-compatibele portemonnee te houden en die portemonnee vervolgens te verbinden met het Synthetix Exchangebeta v.2 hier​.

Als een gebruiker zijn SNX-tokens wil inzetten, of Synth voor een bepaald doel wil gebruiken, begint hij met het vergrendelen van SNX als onderpand in zijn portemonnee. Onthoud dat er een onderpandvereiste van 750% is, dus alle Synth wordt geslagen ten opzichte van deze onderpandvereiste en de waarde van de SNX vergrendeld in de portemonnee.

Nadat de Synth is geslagen, heeft iedereen waar ook ter wereld toegang tot deze om te handelen, te investeren, transacties te betalen of iets anders te doen wat nodig is met de Synth.

Synthetix-stappen

Stappen die nodig zijn om deel te nemen aan Synthetix

Degenen die Synth creëren, worden ook beschouwd als stakers in het systeem, en ze verdienen staking-beloningen op basis van de hoeveelheid geblokkeerde SNX en op basis van de vergoedingen die door de Synthetix Exchange worden gegenereerd. Dus hoe meer de Synthetix Exchange wordt gebruikt, hoe groter de totale gegenereerde vergoedingen en hoe groter de beloningspool voor stakers.

Houd er rekening mee dat het niet nodig is om Synth te gebruiken als u Synth alleen wilt kopen en verkopen. Iedereen kan de Synthetix Exchange gebruiken. Het enige wat ze nodig hebben is een ERC-20-compatibele portemonnee met wat ETH voor gas en wat Synth. Als de gebruiker nog geen Synth heeft, kunnen ze ETH gebruiken om sUSD te kopen.

Om het nog makkelijker te maken is er een applicatie genaamd Mintr die is gemaakt om het slaan van Synth en het uitzetten van SNX zo eenvoudig mogelijk te maken..

Mintr

Mintr is een dApp die is gemaakt als een intuïtieve interface voor het beheer van SNX, Synths en alle aspecten van het Synthetix-ecosysteem.

Via de Mintr-interface kunnen gebruikers een breed scala aan activiteiten uitvoeren die verband houden met het bredere Synthetix-ecosysteem. Dit omvat het slaan en branden van Synth, SNX vergrendelen en ontgrendelen, stakingskosten innen, sUSD naar een verkoopwachtrij sturen, de onderpandverhouding beheren en meer.

Synthetix Mintr

Afbeelding via Synthetix

Gebruikers kunnen hun ERC-20-compatibel aansluiten wallet aan Mintr om een ​​van de bovengenoemde taken uit te voeren. Mintr maakt het beheren van SNX en Synth zo eenvoudig mogelijk.

Synth pegging-mechanisme

Het is van cruciaal belang dat Synthetix een stabiele koppeling handhaaft, zodat het systeem stabiel blijft, met een goede liquiditeit in een goed werkend systeem. Dit is vereist als handelaren verwachten het systeem te gebruiken om winst te genereren.

Omdat sommige Synths op de open markt worden verhandeld, is er altijd de mogelijkheid dat de Synth onder de maat zakt in vergelijking met de activa die ze volgen. Dit betekent dat prikkels nodig zijn om eventuele afwijkingen minimaal te houden, en om gebruikers te stimuleren eventuele afwijkingen te corrigeren.

Dit zijn de drie methoden die worden gebruikt om de Synth-peg te behouden:

 1. Arbitrage – Wanneer SNX-stakers Synth slaan, creëren ze een schuld waarover arbitrage kan worden verleend als de koppeling wordt verbroken. In de praktijk betekent dit dat ze sUSD onder de maat kunnen kopen en dat kunnen verbranden om hun schuld tegen lagere kosten te verminderen.
 2. sETH Liquidity Pool op Uniswap – Elke week wanneer er een nieuwe SNX wordt aangemaakt, wordt er een deel verdeeld onder de gebruikers die sETH / ETH-liquiditeit verstrekken op Uniswap. Deze incentive is verantwoordelijk voor het creëren van de grootste liquiditeitspool voor de Synthetix Exchange. Vanwege deze enorme liquiditeitspool kan iedereen op elk moment gemakkelijk elke Synth kopen en verkopen.
 3. SNX-arbitragecontract – Er is een contract met SNX waarbij gebruikers ETH naar het contract kunnen sturen wanneer de sETH / ETH onder de maat valt. Het contract ruilt de ETH in voor SNX tegen nominale waarde. Hierdoor kan iedereen ETH tegen een gereduceerd tarief inwisselen voor SNX wanneer de sETH-ratio te laag wordt.

Het Synthetix-team

Synthetix is ​​oorspronkelijk bedacht en gemaakt als Havven in 2017 door Kain Warwick in Sydney, Australië. Zoals Havven haalde het project ongeveer $ 30 miljoen op in een ICO die in maart 2018 werd gehouden. Een van de grootste investeerders in het project was Synapse Capital, een crypto-investeringsfirma die zich richt op crypto-native projecten en netwerkeffecten voor ontwikkelaars.

Eind november 2018 kondigde het Havven-team aan dat ze het project zouden hernoemen naar Synthetix, en in de eerste week van december 2018 vond de rebranding plaats..

De leider van het Synthetix-project is Kain Warwick, die het grootste betalingsplatform voor cryptocurrency van Australië heeft gebouwd voordat hij aan Synthetix begon.

Synthetix-team

Synthetix-team. Van links: Kain Warwick, Justin Moses & Clinto Ennis

In de CTO-positie bij Synthetix is ​​Justin Moses, die vanaf het begin bij het project is geweest. Voordat hij bij Synthetix kwam, was hij Director of Engineering bij MongoDB. Hij heeft ruime ervaring met grootschalige systemen, zowel qua ontwerp als implementatie.

Senior architect voor het project is Clinton Ennis, die 18 jaar ervaring heeft in software engineering. Eerder was hij Architect Lead bij JPMorgan Chase.

Overzicht van Synthetix (SNX) token

SNX-tokens het hele Synthetix-ecosysteem van stroom voorzien, omdat ze worden gebruikt als onderpand om de Synths of synthetische activa te slaan. Degenen die SNX-tokens bezitten, kunnen deze inzetten en een deel van de vergoedingen verdienen die worden gegenereerd door de Synthetix Exchange.

De SNX was deflatoir tot maart 2019, toen het Synthetix-team een ​​inflatoire monetaire beleidscomponent toevoegde om gebruikers te stimuleren om Synths op te richten. Nadat dit inflatoire beleid was geïmplementeerd, zag het Synthetix-netwerk een enorme sprong in gebruikersparticipatie en een bijbehorende sprong in de waarde van het SNX-token.

Synthetix inflatie

SNX inflatieschema. Afbeelding via Synthetix-blog

Het inflatiebeleid omvat een verhoging van het aantal SNX-tokens van 100 miljoen in maart 2019 tot 260.263.816 in augustus 2023. De uitgifte van nieuwe tokens vervalt met een snelheid van -1,25% per week. Nadat de levering het doel van augustus 2023 heeft bereikt, verschuift het protocol het uitgiftetarief naar een vaste inflatie van 2,5% voor altijd.

Hoewel het SNX-token zelf niet is ontworpen als een investeringsinstrument, heeft het token een enorme groei doorgemaakt sinds de introductie van een inflatoir mechanisme in maart 2019. Op dat moment handelde het token voor iets minder dan $ 0,05, maar vanaf januari 2020 is het $ 1,20 na het bereiken van een recordhoogte van $ 1,57 op 24 november 2019..

Bezorgdheid met Synthetix

Hoewel Synthetix futuristisch klinkt en een aantal unieke voordelen heeft die veel mensen over de hele wereld zouden kunnen dienen, is er nog steeds een groot risico met het systeem, en dat is het feit dat het nog in ontwikkeling is en er geen garanties zijn dat het zal groeien en slagen in de langetermijn.

Voor gebruikers is er een zeer reëel risico dat ze in de toekomst meer Synths zouden moeten verbranden dan ze hebben uitgegeven om hun SNX te ontgrendelen. Er is ook een risico dat de concurrentie toeneemt en Synthetix inhaalt.

Andere risico’s zijn onder meer de afhankelijkheid van Synthetix van Ethereum en de huidige centralisatie van het project.

Het platform heeft ook betrouwbare prijsfeeds nodig voor alle synthetische activa die zijn geslagen en vermeld in de Synthetix Exchange. Als er geen manier is om de prijs van het activum op betrouwbare wijze te volgen zonder manipulatie, zal het hele systeem aan fraude onderhevig zijn.

Deze behoefte aan betrouwbare prijsfeeds heeft Synthetix beperkt gehouden tot de belangrijkste valuta, cryptocurrencies met hoge liquiditeit en grondstoffen zoals goud en zilver..

In de toekomst zullen mogelijke wijzigingen in de regelgeving ook gevolgen hebben voor Synthetix. Sommige rechtsgebieden zouden de Synths gemakkelijk kunnen classificeren als effecten of financiële derivaten, waardoor ze onderworpen zouden zijn aan alle huidige regelgeving en wetten die van toepassing zijn op die activatypes..

Routekaart voor 2020

Het Synthetix-team luistert goed naar de gemeenschap, dus elk van de mogelijke veranderingen Hieronder staan ​​alleen mogelijkheden voor 2020 en kunnen gemakkelijk veranderen op basis van feedback van de community.

Groei / adoptie

 • Extra Synths, inclusief leveraged Synths;
 • Synthetische aandelen en indices;
 • Synthetische posities;
 • Binaire opties;
 • Website-upgrade.

Mechanisme / incentive-ontwerp

 • Volledig gebruik van Ether als onderpand;
 • Extra Uniswap-pools om de liquiditeit te verbeteren;
 • Upgrade naar een “gepoolde” depot.

Gebruikerservaring

 • Hogere doorvoer door optimistische rollups;
 • Getriggerde orders zoals stop-loss en limietorders;
 • SNX uitzetpools;
 • ERC-20 escrow-tokens.

Protocolbeveiliging

 • Handelen onderbreken tijdens marktsluitingen;
 • Het bijhouden van de P / L van individuele portefeuilles;
 • Pauzefunctie toegevoegd aan contracten;
 • Eenheidstest audit.

Decentralisatie

 • Gedecentraliseerde proxy-contracten;
 • DAO-structuur fase 1;
 • Het upgraden van The Graph zodat dApps kunnen implementeren naar IPFS en een centraal storingspunt kunnen voorkomen.

Systeemoptimalisatie

 • Optimaliseer de berekening van ‘totaal uitgegeven Synths’;
 • Verbeterd uitzetmechanisme;
 • Herstructurering van het Synthetix-contract;
 • Upgrade het implementatieproces;
 • Maak een oplosser voor het contractadres.

Gevolgtrekking

Synthetix loopt voorop in de DeFi-beweging door synthetische activa aan gebruikers over de hele wereld aan te bieden, waardoor toegang wordt geboden tot gespecialiseerde handelsstrategieën.

Gezien de enorme omvang van traditionele financiële markten, die honderden biljoenen dollars beslaan, heeft Synthetix het potentieel om een ​​enorme tokenized markt te creëren op de Ethereum-blockchain.

Het is een grootse en ingrijpende poging om de financiële markten te revolutioneren en te moderniseren, en het Synthetix-team zou moeten worden geprezen voor hun visie. Er moet echter ook worden opgemerkt dat er geen garantie is dat hun visie succesvol zal worden.

Er zijn veel factoren die de verspreiding van de Synthetix Exchange en het gebruik van Synths kunnen beperken.

Afbeelding via Shutterstock

Disclaimer: dit zijn meningen van schrijvers en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd. Lezers zouden hun eigen onderzoek moeten doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me